نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: اجرا نشدن Ajax با تغییر آیتم های dropdownlist

  1. #1

    اجرا نشدن Ajax با تغییر آیتم های dropdownlist

    با سلام و خسته نباشید

    من میخوام با تغییر آیتم ها dropdownlist آیتم های dropdownlist بعدی تغییر کنه.

    واسه همین کد زیر رو نوشتم اما متاسفانه عمل نمی کنه.

    using (Ajax.BeginForm("SelectSubGroup", new AjaxOptions
    {
    UpdateTargetId = "CustomSubGroup",
    HttpMethod = "Post",
    InsertionMode = InsertionMode.Replace
    }))
    {
    @Html.DropDownListFor(m => m.BaseModel.SelectedGroup, Model.Group, new { @OnChange = "$(this.form).submit();" })
    }


    به این مدل هم می نویسم باز کار نمی کنه:

    @using (Ajax.BeginForm("SelectSubGroup", new AjaxOptions
    {
    UpdateTargetId = "CustomSubGroup",
    InsertionMode = InsertionMode.Replace,
    HttpMethod = "post"
    }))
    {
    @Html.DropDownListFor(m => m.BaseModel.SelectedGroup, Model.Group)
    }

    <script type="text/javascript">
    $(document).ready(function () {
    $('#BaseModel_SelectedGroup').change(function () {
    $(this).parents('form').submit();
    });
    });
    </script>


    خدایی دیونه شدم. قبلا همین تکه کد جواب میداد. با تغییر کوچیک تو پروژه الان کار نمی کنه!!!!!!!!!!!!

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Saeed_m_Farid
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    فضای تهی میان دیوارها
    سن
    44
    پست
    1,046

    نقل قول: اجرا نشدن Ajax با تغییر آیتم های dropdownlist

    نقل قول نوشته شده توسط Wily_Fox مشاهده تاپیک
    من میخوام با تغییر آیتم ها dropdownlist آیتم های dropdownlist بعدی تغییر کنه.
    ...
    قبلا همین تکه کد جواب میداد. با تغییر کوچیک تو پروژه الان کار نمی کنه
    قبلا چکار میکرد این تکه کد؟ BaseModel_SelectedGroup کجاست؟ حتی اگه dropdownlist با همچین id هم داشته باشید، تو change اش که شما کاری نمی کنید؟ احتمالاً قبلاً یه سری کدهایی تو کنترلر و view داشتید که زدین کلاً کن فیکون کردینشون!
    چون اینطوری، شما فقط فرم رو دارید تو تغییرات dropdownlist (که اونم id اش موحود نیست!) submit میکنید؛ کد اکشنی که داده های dropdownlist فرزند رو تامین میکنه و id المانهای view یا جایی که form داره submit میشه و ... رو بذارین بیزحمت.

  3. #3

    نقل قول: اجرا نشدن Ajax با تغییر آیتم های dropdownlist

    تنها تغییری که تو کد دادم SelectedGroup رو به داخل BaseModel بردم.
    پس از تغییر کد دیدم اجرا نمیشه داخل سورس رو وقتی نگاه کردم دیدم BaseModel.SelectedGroup رو تبدیل کرده به BaseModel_SelectedGroup در نتیجه منم این اسم رو واسش نوشتم. که احتمال میدم درد از همین جاست.

  4. #4

    نقل قول: اجرا نشدن Ajax با تغییر آیتم های dropdownlist

    اینم کد ation مربوطه است


    [HttpPost]
    public ActionResult SelectNewsSubGroup(int SelectedNewsGroup
    {
    if (Request.IsAjaxRequest())
    return PartialView("_NewsSubGroupPartial", _userProfileService.GetNewsSubGroup(SelectedNewsGr oup));
    return RedirectToAction("Index");
    }

  5. #5

    نقل قول: اجرا نشدن Ajax با تغییر آیتم های dropdownlist

    مشکل حل شد در تغییراتی که انجام داده بودم Model.Group اول SelectList بوده بعدا که تغییر دادم اشتباهی SelectListItem نوشته بودم. درواقع همین بی دقتی چند ساعت الافم کرد و داشتم دیونه میشدم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

تاپیک های مشابه

  1. سوال: اجرا نشدن رویداد کلیک در لینک های داینامیک
    نوشته شده توسط hakan648 در بخش jQuery
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 10 آذر 1390, 20:10 عصر
  2. تغییر آیتم های combobox
    نوشته شده توسط am_gold در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 23 خرداد 1389, 10:03 صبح
  3. سوال: اجرا نشدن برنامه exe در سیستم های دیگر
    نوشته شده توسط sevda_niki در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 20 خرداد 1389, 12:22 عصر
  4. اجرا نشدن جاوا اسکریپت داخل فایل های PHP
    نوشته شده توسط mahmood3d در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 09 آذر 1388, 14:27 عصر
  5. اجرا نشدن ajax بعد از نصب مجدد ویندوز
    نوشته شده توسط rezaiy.ali در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 19 بهمن 1387, 23:07 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •