صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 47

نام تاپیک: الگوریتم هشت وزیر

  1. #1

    Tick الگوریتم هشت وزیر

    سلام
    کسی حل مسئله n وزیر با روش backtracking را برای حالتیکه n=4 است را داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار aidin300
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    Tehran,Iran
    پست
    309

    الگوریتم

    سلام
    برنامه + الگوریتم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  3. #3

    Tick الگوریتم هشت وزیر

    الگوریتم هشت وزیر چه جوریه؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار shobair
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    43
    پست
    339
    سلام
    اگه از الگوریتم صحبت میکنیم دیگه زبان برنامه نویسی مطرح نیست. الگوریتم سختی نداره. می توانید از یک ماتریس 8 در 8 از اعداد استفاده کنید. مقدار اولیه همه رو صفر کنید. با قرار دادن هر وزیر در هر خانه ،خانه های هم طول و هم عرض و قطری آن را یک واحد اضافه کنید. بعد از 8 بار قرار دادن چک کنید که مقدار هیچ خانه ای از 1 بیشتر نباشد. در این صورت یک وضعیت مورد نظر پیش آمده
    شبیر

  5. #5
    دوستمون seyedof حق دارن این چندمین باره که این الگوریتم بحث میشه !

    به هر حال

    خانم مریم شفقتی

    بله این مسئله 92 حالت داره (البته با درنظر گرفتن قرینه ها)
    من یه الگوریتم بلدم که خیلی خیلی ساده هست ولی برای حالتهایی مثل 20 وزیر یا بیشتر بسیار کنده !

    الگوریتم به این صورت :
    در ردیف اول به دنبال یه خانه برای وزیر اول میگردید که خانه اول است بعد خانه هایی را که این وزیر میتواند مورد هدف قرار دهد را علامت گذاری میکنید سپس به دنباله اولین خانه برای وزیر دوم در ردیف دوم می گردید که تحدید نشود که خانه سوم است سپس خانه هایی را که این وزیر مورد هدف خود قرار میدهد را علامت گذاری می کنید سپس وزیر سوم و به همین ترتیب ادامه می دهید تا هیچ خانه ای برای وزیر شما پیدا نشود (اگه اشتباه نکنم در جای گذاری وزیر 6 یا 5 م این اتفاق میافتد ) در این زمان شما یک وزیر به عقب بر میگردید (یعنی اگه برای وزیر مثلا 6 جایی پیدا نکردید بر می گردید به وزیر 5 ام ) اگه خاطرتون باشه شما وزیر را در اولین خانه که پیدا می کردید قرار میدادید ، حالا شما باید خانه بعد را که امکان قرار گرفتن این وزیر هست رو انتخاب میکنید و میروید به وزیر بعدی اگه جایی بود که خوب وزیر رو قرار میدهید و ادامه میدهید اگه نبود دوباره به وزیر قبل برمیگردید و همین طور ادامه میدهید تا تمام حالات را باه شما بدهد

    این روش ، روش صحیح و خطا ست که برای این حالت(8 وزیر) خیلی سریع عمل میکنه ولی برای حالته های دیگه مثل 20 وزیر کنده !



    این هم برنامه این الگریتم که در ++C نوشتمش

    این برنامه و بسیاری برنامه های دیگر برنامه هایی هستند که بهتر است خودتون بنویسید و یاد بگیرید وگرنه با یه جستجوی ساده در Google به راحتی میشه 100 ها الگوریتم و برنامه مختلف به زبان های مختلف پیدا کنید ؛ این در خواست کمک کنید برای راهنمایی نه در خواست کمک برای انجام تکالیفتون .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله hamed jalili : پنج شنبه 31 فروردین 1385 در 12:44 عصر

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mohandese_hiclass
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    ارومیه
    پست
    132
    سورس کدش تو لینک زیر هست
    www.tafrihi.com/delphi

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار powerboy2988
    تاریخ عضویت
    تیر 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    1,301
    برنامه 8 وزیر در c

    #include<stdio.h>
    #include<conio.h>
    #include<math.h>
    #include<stdlib.h>
    #include<complex.h>

    #define TRUE 1
    #define FALSE 0

    unsigned int a,b,c,d,e,f,g,h;
    void main(void)
    {
    unsigned char chk_crash(unsigned char,unsigned char,unsigned char);
    void draw_puzzle(void);
    clrscr();
    for (a=1;a<=8;a++);
    for (b=1;b<=8;b++);
    if (chk_crash(a,b,1))
    for (c=1;c<=8;C++‎)
    if ((chk_crash(c,b,1)) && (chk_crash(c,a,2)))
    for (d=1;d<=8;d++)
    if ((chk_crash(d,c,1)) && (chk_crash(d,b,2)) && (chk_crash(d,a,3)))
    for(e=1;e<=8;e++)
    if ((chk_crash(e,d,1)) && (chk_crash(e,c,2)) && (chk_crash(e,b,3)) && (chk_crash(e,a,4)))
    for (f=1;f<=8;f++)
    if ((chk_crash(f,e,1)) && (chk_crash(f,d,2)) && (chk_crash(f,c,3)) && (chk_crash(f,b,4)) && (chk_crash(f,a,5)))
    for (g=1;g<=8;g++)
    if ((chk_crash(g,f,1)) && (chk_crash(g,e,2)) && (chk_crash(g,d,3)) && (chk_crash(g,c,4)) && (chk_crash(g,b,5)) && (chk_crash(g,a,6)))
    for (h=1;h<=8;h++)
    if ((chk_crash(h,g,1)) && (chk_crash(h,f,2)) && (chk_crash(h,e,3)) && (chk_crash(h,d,4)) && (chk_crash(h,c,5)) && (chk_crash(h,b,6)) && (chk_crash(h,a,7)))
    {
    draw_puzzle();
    getch();
    }
    getch();
    }
    unsigned char chk_crash(unsigned char i,unsigned char j,unsigned char d)
    {
    if ((i==j) || (abs(i-j)==d))
    return(FALSE);
    else
    return(TRUE);
    }
    void draw_puzzle(void)
    {
    unsigned char a1,b1,a2,b2,i,v;
    clrscr();
    for (a1=1;a1<=16;a1++)
    for (b1=18;b<=65;b1++)
    {
    gotoxy(b1,a1+d);
    a2=(a1-1)/2+1;
    b2=(b1-18)/6+1;
    if (((a2+b2)%2)==0)
    textcolor(11);
    else
    textcolor(1);
    cprintf("A\0");
    for (i=0;i<8;i++)
    {
    switch(i)
    {
    case 0:{v=a;break;}
    case 1:{v=b;break;}
    case 2:{v=c;break;}
    case 3:{v=d;break;}
    case 4:{v=e;break;}
    case 5:{v=f;break;}
    case 6:{v=g;break;}
    case 7:{v=h;break;}
    }
    gotoxy(15+6*v,5+i*2);
    cprintf("*\0");
    }
    }
    }

  8. #8

    برنامه جستجوی تپه نوردی(برای هشت وزیر) نوشته شده با زبان C#‎

    تپه نوردی Hill Climbing Searching یکی از الگوریتم های هوش مصنوعی می باشد که برای مسائل پیچیده به کار میرود به گونه ای که بجای اینکه برای حل مسئله از کل گراف استفاده کند.به صورت اتفاقی از یک قسمت از گراف استفاده میکند.
    این برنامه برای مثال هشت وزیر نوشته شده است.
    http://www.speedyshare.com/940413615.html
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله whitehat : شنبه 14 اردیبهشت 1387 در 09:52 صبح دلیل: اضافه كردن ضميمه

  9. #9
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    3
    مسئله n وزیر همه جوابهای ممکن را چاپ کند و در آخر تعداد آنها را چاپ کند با استفاده از الگوریت جستجوی فضای حالاترا هم بلدی؟

  10. #10
    مدیر بخش آواتار whitehat
    تاریخ عضویت
    مهر 1382
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,175

    مسئله هشت وزير

    صورت مسئله : هشت وزير را در هشت خانه شطرنج (8*8) طوري قرار دهيد كه هيچكدام يكديگر را تهديد نكنند. وزير در خانه هاي شطرنج به صورت عرضي،طولي و قطري مي تواند حركت كند. اين مسئله قابل تعميم به مسئله N وزير در يك شطرنج N*N است.

    تاريخچه: اين مسئله در سالي 1848 توسط شطرنج بازي به نام Max Bezzel عنوان شد و رياضي دانان بسياري ازجمله Gauss و Georg Cantor بر روي اين مسئله كار كرده و در نهايت آنرا به N وزير تعميم دادند. اولين راه حل توسط Franz Nauck در سال 1850 ارائه شد كه به همان مسئله N وزير تعميم داده شد. پس از آن Gunther راه حلي با استفاده از دترمينان ارائه داد كه J.W.L. Glaisher آنرا كامل نمود.
    در سال 1979 ، Edsger Dijkstra با استفاده از الگوريتم عقب گرد اول عمق اين مسئله را حل كرد.

    راه حل: براي حل اين مسئله كه داراي 92 جواب است ، بايد تكنيكهايي جهت كاهش حالات ،روش Brute Force يا امتحان تك تك جواب ها انجام شود. تعداد همه حالاتي كه مي تواند در روش Brute Force چك شود برابر 16,777,216 يا هشت به توان هشت است!
    يكي از روش هاي حل اين مسئله براي n>=4 يا n=1 استفاده از روش مكاشفه اي (heuristic) است:
    1- عدد n را بر عدد 12 تقسيم كن و باقي مانده را يادداشت كن
    2- به ترتيب اعداد زوج 2 تا n را در ليستي بنويس
    3- اگر باقي مانده 3 يا 9 بود ، عدد 2 را به انتهاي ليست انتقال بده.
    4- به ليست اعداد فرد 1 تا N را به ترتيب اضافه كن، اما اگر باقي مانده 8 بود اعداد را دو به دو باهم عوض كند (مثلا 1و3و5و7و9 تبديل به 3و1و7و5و9 ميشه)
    5- اگر باقي مانده 2 بود جاي 1 و3 را با هم عوض كن و 5 را به انتهاي ليست ببر
    6- اگر باقي مانده 3 يا 9 بود ، اعداد 1 و 3 را به انتهاي ليست ببر.
    7- حال با استفاده از ليست بدست آمده وزير ها در صفحه شطرنج چيده مي شوند، بطوريكه جاي وزير ستون اول ،اولين عدد ليست ،جاي وزير ستون دوم ، دومين عدد ليست و ...
    اين الگوريتم يك راه حل براي حل اين مسئله است، براي بدست آوردن همه حالات از روشهاي ديگري مي توان استفاده كرد.
    روش حل مسئله 12 راه حل يكتا دارد كه با در نظر گيري تقارن و چرخش به 92 حالت قابل تبديل است.
    To follow the path:
    Look to the master
    Follow the master
    Walk with the master
    See through the master
    Become the master

  11. #11

    نقل قول: الگوریتم هشت وزیر

    اقاي مدير بخش من اين الگريتم شما را انجام دادم اما به نتيجه اي نرسيدم
    لطفا بيشتر توضيح بدهيد

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار en.kamali.ir
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    ساوه
    سن
    36
    پست
    106

    نقل قول: الگوریتم هشت وزیر

    بسیا عالی بود
    اما فکر کنم یک سری مطالب رو حذف کردید چون با این الگوریتم به جواب نرسیدیم .البته من خودم این برنامه رو نوشتم

  13. #13

    نقل قول: مسئله هشت وزير

    نقل قول نوشته شده توسط whitehat مشاهده تاپیک
    صورت مسئله : هشت وزير را در هشت خانه شطرنج (8*8) طوري قرار دهيد كه هيچكدام يكديگر را تهديد نكنند. وزير در خانه هاي شطرنج به صورت عرضي،طولي و قطري مي تواند حركت كند. اين مسئله قابل تعميم به مسئله N وزير در يك شطرنج N*N است.

    تاريخچه: اين مسئله در سالي 1848 توسط شطرنج بازي به نام Max Bezzel عنوان شد و رياضي دانان بسياري ازجمله Gauss و Georg Cantor بر روي اين مسئله كار كرده و در نهايت آنرا به N وزير تعميم دادند. اولين راه حل توسط Franz Nauck در سال 1850 ارائه شد كه به همان مسئله N وزير تعميم داده شد. پس از آن Gunther راه حلي با استفاده از دترمينان ارائه داد كه J.W.L. Glaisher آنرا كامل نمود.
    در سال 1979 ، Edsger Dijkstra با استفاده از الگوريتم عقب گرد اول عمق اين مسئله را حل كرد.

    راه حل: براي حل اين مسئله كه داراي 92 جواب است ، بايد تكنيكهايي جهت كاهش حالات ،روش Brute Force يا امتحان تك تك جواب ها انجام شود. تعداد همه حالاتي كه مي تواند در روش Brute Force چك شود برابر 16,777,216 يا هشت به توان هشت است!
    يكي از روش هاي حل اين مسئله براي n>=4 يا n=1 استفاده از روش مكاشفه اي (heuristic) است:
    1- عدد n را بر عدد 12 تقسيم كن و باقي مانده را يادداشت كن
    2- به ترتيب اعداد زوج 2 تا n را در ليستي بنويس
    3- اگر باقي مانده 3 يا 9 بود ، عدد 2 را به انتهاي ليست انتقال بده.
    4- به ليست اعداد فرد 1 تا N را به ترتيب اضافه كن، اما اگر باقي مانده 8 بود اعداد را دو به دو باهم عوض كند (مثلا 1و3و5و7و9 تبديل به 3و1و7و5و9 ميشه)
    5- اگر باقي مانده 2 بود جاي 1 و3 را با هم عوض كن و 5 را به انتهاي ليست ببر
    6- اگر باقي مانده 3 يا 9 بود ، اعداد 1 و 3 را به انتهاي ليست ببر.
    7- حال با استفاده از ليست بدست آمده وزير ها در صفحه شطرنج چيده مي شوند، بطوريكه جاي وزير ستون اول ،اولين عدد ليست ،جاي وزير ستون دوم ، دومين عدد ليست و ...
    اين الگوريتم يك راه حل براي حل اين مسئله است، براي بدست آوردن همه حالات از روشهاي ديگري مي توان استفاده كرد.
    روش حل مسئله 12 راه حل يكتا دارد كه با در نظر گيري تقارن و چرخش به 92 حالت قابل تبديل است.
    كسي از دوستان اين الگوريتم رو كد نكرده؟ (البته اصلا كار سختي نيست ولي من الان در موقعيتي هستم كه فرصت انجامش رو ندارم.)
    مثلا به يكي از زبانهاي C , C++‎ , C#‎ ... ؟
    ممنون ميشم اگه تو همين يكي 2 روزه جواب بديد.

  14. #14

    نقل قول: الگوریتم هشت وزیر

    با سلام .من برنامه 9 وزیر را میخواهم کسی میتونه کمک ام کنه یعنی خانه های جدول 9*9 می شوند.مرسی

  15. پنج شنبه 27 فروردین 1388, 22:19 عصر


  16. #15

    نقل قول: الگوریتم هشت وزیر

    سلام به طور اتفاقی دیدم درباره ان وزیر بحث میکنید گشتم و سورکدشو که خیلی وقت پیش از طریق backtaracking حل کرده بودم پیدا کردم اینم سورسش


    // in the name of god
    #include<iostream>
    #include<string>
    #include<sstream>
    using namespace std;
    int q[8];
    int main()
    {
    freopen("a.in","r",stdin);
    freopen("a.out","w",stdout);
    string str;
    int i;
    bool check;
    while(getline(cin,str))
    {
    check=0;
    stringstream inp(str);
    for(int t=0;t<8;t++)
    inp>>q[t];
    for(int ind=1;ind<8;ind++)
    {
    i=1;
    while(i<=ind)
    {
    if(q[ind]-i == q[ind-i] || q[ind]+i == q[ind-i] || q[ind] == q[ind-i])
    {
    check=1;
    goto end;
    }
    i++;
    }
    }
    end:
    if(check==0)
    cout<<str<<endl;

    }
    return 0;
    }

    آخرین ویرایش به وسیله whitehat : شنبه 12 اردیبهشت 1388 در 14:55 عصر دلیل: از تگ کد برای کدهایتان استفاده کنید

  17. #16
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    تهران کوچیک
    پست
    1

    نقل قول: الگوریتم هشت وزیر

    سلام دستتون درد نکنه
    من تازه عضو این سایت شدم
    .
    الان حسرت می خورم که چرا زودتر این اتفاق نیفتاده بود
    خدا خیرتون بده
    3نمره ی ++c رو می گیرم
    فدای همتون

  18. #17
    کاربر دائمی آواتار kashaneh
    تاریخ عضویت
    آبان 1383
    محل زندگی
    در همین نزدیکی
    پست
    537

    نقل قول: الگوریتم هشت وزیر

    دوست عزیز به کد زیر دقت کن :

    #include<iostream.h>
    #include<math.h>
    #include<conio.h>

    int *col,n, count=0;

    bool promising(int);

    void queens(int i)
    {
    int j;
    if(promising(i))
    if (i==n){
    for(int index=1;index<=n;index++)
    cout<<col[index]<<" ";
    cout<<endl;
    count++;
    }
    else
    for(j=1;j<=n;j++)
    {
    col[i+1] = j;
    queens(i+1) ;
    }
    }

    bool promising(int i)
    {
    int k;
    bool myswitch;
    k=1;
    myswitch = true;
    while (k<i && myswitch)
    {
    if(col[i]==col[k]||abs(col[i]-col[k])==(i-k))
    myswitch = false;
    k++;
    }
    return myswitch;
    }

    void main()
    {
    clrscr();
    cout<<"Enter Number Of Queens : ";
    cin>>n;
    col=new int[n];
    queens(0);
    cout<<"\nNumber Of Result : "<<count;
    getch();
    }


    موفق باشی

  19. #18

    نقل قول: الگوریتم هشت وزیر

    سلام 3 حالت مختلف حل الگوريتم n وزير با توضيح و الگوريتمش ميخوام به صورت مقاله باشه

  20. #19
    کاربر دائمی آواتار Reyhane7
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    187

    Wink نقل قول: الگوریتم هشت وزیر

    آخرین ویرایش به وسیله Reyhane7 : جمعه 17 اردیبهشت 1389 در 19:07 عصر

  21. #20

    نقل قول: الگوریتم هشت وزیر

    include<stdio.h>
    #include<conio.h>
    #include<math.h>
    #include<stdlib.h>
    #include<complex.h>

    #define TRUE 1
    #define FALSE 0

    unsigned int a,b,c,d,e,f,g,h;
    void main(void)
    {
    unsigned char chk_crash(unsigned char,unsigned char,unsigned char);
    void draw_puzzle(void);
    clrscr();
    for (a=1;a<=8;a++);
    for (b=1;b<=8;b++);
    if (chk_crash(a,b,1))
    for (c=1;c<=8;C++‎‎‎)
    if ((chk_crash(c,b,1)) && (chk_crash(c,a,2)))
    for (d=1;d<=8;d++)
    if ((chk_crash(d,c,1)) && (chk_crash(d,b,2)) && (chk_crash(d,a,3)))
    for(e=1;e<=8;e++)
    if ((chk_crash(e,d,1)) && (chk_crash(e,c,2)) && (chk_crash(e,b,3)) && (chk_crash(e,a,4)))
    for (f=1;f<=8;f++)
    if ((chk_crash(f,e,1)) && (chk_crash(f,d,2)) && (chk_crash(f,c,3)) && (chk_crash(f,b,4)) && (chk_crash(f,a,5)))
    for (g=1;g<=8;g++)
    if ((chk_crash(g,f,1)) && (chk_crash(g,e,2)) && (chk_crash(g,d,3)) && (chk_crash(g,c,4)) && (chk_crash(g,b,5)) && (chk_crash(g,a,6)))
    for (h=1;h<=8;h++)
    if ((chk_crash(h,g,1)) && (chk_crash(h,f,2)) && (chk_crash(h,e,3)) && (chk_crash(h,d,4)) && (chk_crash(h,c,5)) && (chk_crash(h,b,6)) && (chk_crash(h,a,7)))
    {
    draw_puzzle();
    getch();
    }
    getch();
    }
    unsigned char chk_crash(unsigned char i,unsigned char j,unsigned char d)
    {
    if ((i==j) || (abs(i-j)==d))
    return(FALSE);
    else
    return(TRUE);
    }
    void draw_puzzle(void)
    {
    unsigned char a1,b1,a2,b2,i,v;
    clrscr();
    for (a1=1;a1<=16;a1++)
    for (b1=18;b<=65;b1++)
    {
    gotoxy(b1,a1+d);
    a2=(a1-1)/2+1;
    b2=(b1-18)/6+1;
    if (((a2+b2)%2)==0)
    textcolor(11);
    else
    textcolor(1);
    cprintf("A\0");
    for (i=0;i<8;i++)
    {
    switch(i)
    {
    case 0:{v=a;break;}
    case 1:{v=b;break;}
    case 2:{v=c;break;}
    case 3:{v=d;break;}
    case 4:{v=e;break;}
    case 5:{v=f;break;}
    case 6:{v=g;break;}
    case 7:{v=h;break;}
    }
    gotoxy(15+6*v,5+i*2);
    cprintf("*\0");
    }
    }
    }
    آخرین ویرایش به وسیله MIDOSE : چهارشنبه 04 آذر 1388 در 16:50 عصر

  22. #21
    کاربر جدید آواتار aminipour
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    9

    نقل قول: الگوریتم هشت وزیر

    این برنامه ی NQueen که n رو از کاربر می خواد و بعدش تمام جوابهای موجود رو چاپ میکنه
    https://barnamenevis.org/attach...1&d=1259154994
    با TC بازش کن Ctrl+F9 رو بزن حالشو ببر
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  23. #22

    نقل قول: الگوریتم هشت وزیر

    سلام می شه راهنماییم کنین از چه روشی برای حل 8 وزیر استفاده کنیم بهتره؟؟؟؟
    مثلا برای مسئله پازل 8 روش جستجوی A* زود به جواب می رسونه.برای 8 وزیر چه روشی بهتره؟؟؟؟؟؟؟؟
    ممنون

  24. #23
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    227

    نقل قول: الگوریتم هشت وزیر

    اگر به دست آوردن تمام جواب ها مورد نظر هستش راهی غیر از backtrack وجود نداره.

    اما اگر به دست آوردن فقط یه جواب مورد نظر هستش راه حل O(n) l هم وجود داره.

  25. #24

    Question نقل قول: الگوریتم هشت وزیر

    نقل قول نوشته شده توسط qwerty11 مشاهده تاپیک
    اگر به دست آوردن تمام جواب ها مورد نظر هستش راهی غیر از backtrack وجود نداره.

    اما اگر به دست آوردن فقط یه جواب مورد نظر هستش راه حل O(n) l هم وجود داره.

    این راه حل که می گین o(n) چی هست؟چه جوریه؟؟؟؟ممنون می شم اگه در موردش توضیح بدین.

  26. #25

    نقل قول: الگوریتم هشت وزیر

    کسی نمی خواد راهنمااییم کنه که از چه روشی برای حل این مسئله استفاده کنم؟؟؟؟؟؟من نمونه برنامه نمی خوام اگه می شه در مورد الگوریتم های حل این مسئله راهنماییم کنین می خوام خودمو تو زمینه ی برنامه نوییسی تقویت کنم.لطفا راهنماییم کنین.

  27. #26
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    shahrekord
    پست
    279

    نقل قول: الگوریتم هشت وزیر

    ايني كه ميگن o(n) منظور پيچيدگي زماني الگوريتم هست.و نوعي الگوريتم يا اسم الگوريتم خاصي نيست.
    مسئله n وزير راه حلهاي زيادي داره اگه به كتاب هوش مصنوعي رامين رهنمون مراجعه كني چندتا از اونا را با توضيحات پيدا مي كني
    موفق باشي

  28. #27
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    shahrekord
    پست
    279

    نقل قول: الگوریتم هشت وزیر

    البته تمام جواب ها را از راه حل غير از backtrack هم ميشه پيدا كرد. مثلا جستجوي اول سطح bfs

  29. پنج شنبه 06 آبان 1389, 15:13 عصر

    دلیل
    درخواست پروژه آماده

  30. شنبه 22 آبان 1389, 17:55 عصر

    دلیل
    درخواست پروژه آماده

  31. #28
    کاربر دائمی آواتار firststep
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    ایران-خواستم از جنبه تفاهم باهم بگم
    پست
    502

    نقل قول: الگوریتم هشت وزیر

    صورت مساله
    http://4tmu.ir/forum/index.php?topic=3410.0
    و
    http://www.pcpedia.ir/ViewArticle.aspx?ID=80

    ولی کاشکی بسشتر راجب نهوه حلش بحث می شد

  32. #29

    نقل قول: الگوریتم هشت وزیر

    با عرض سلام و خسته نباشید
    عید غدیر رو تبریک میگم به همه شما دوستان عزیز
    یک سوال راجع به مسئله n وزیر؟
    چجوری این مسئله رو با الگوریتم ژنتیک میشه حل کرد؟

  33. #30
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    بابل
    پست
    46

    نقل قول: الگوریتم هشت وزیر



    /********************
    * Eghit Queen *
    * By: *
    * Hassan Rezazadeh *
    * *
    ********************/
    #include <conio.h>
    #include <iostream.h>
    #include <iomanip.h>
    #include <stdio.h>
    #include <stdlib.h>
    #include <dos.h>

    const int m=20;
    int k[m][m];
    int Count=0;
    int v=8 , n=8 , i=0 , j=0 , state=0,z,y;

    void remove(int i,int j)
    {
    clrscr();
    int p,q;
    k[i][j]=0;
    Count--;
    for(p=0;p<n;p++)
    if(p!=i)
    k[p][j]--;
    for(p=0;p<n;p++)
    if(p!=j)
    k[i][p]--;
    p=i+1;
    q=j+1;
    while(p<n && q<n)
    {
    k[p++][q++]--;
    }
    p=i-1;
    q=j-1;
    while(p>=0 && q>=0)
    {
    k[p--][q--]--;
    }
    p=i+1;
    q=j-1;
    while(p<n && q>=0)
    {
    k[p++][q--]--;
    }
    p=i-1;
    q=j+1;
    while(p>=0 && q<n)
    {
    k[p--][q++]--;
    }
    }

    void apply(int i,int j)
    {
    int p,q;
    k[i][j]=1;
    Count++;
    for(p=0;p<n;p++)
    if(p!=i)
    k[p][j]++;
    for(p=0;p<n;p++)
    if(p!=j)
    k[i][p]++;
    p=i+1;
    q=j+1;
    while(p<n && q<n)
    {
    k[p++][q++]++;
    }
    p=i-1;
    q=j-1;
    while(p>=0 && q>=0)
    {
    k[p--][q--]++;
    }
    p=i+1;
    q=j-1;
    while(p<n && q>=0)
    {
    k[p++][q--]++;
    }
    p=i-1;
    q=j+1;
    while(p>=0 && q<n)
    {
    k[p--][q++]++;
    }

    }

    void draw()
    {
    clrscr();
    for(int p=0;p<n;p++)
    {
    for(int q=0;q<n;q++)
    {
    if(k[p][q]!=1)
    cout<<setw(3)<<" "<<'.';
    else
    {
    cout<<setw(3)<<" "<<'X';

    }
    cout<<" ("<<q+1<<"-"<<p+1<<")";


    }
    cout<<endl<<endl;
    }

    cout<<endl<<endl<<" Total states founded for "<<n<<"*"<<n<<" boards and "<<v<<" Queens: "<<state<<endl;
    }

    void check()
    {
    if(Count==v)
    {
    state++;
    draw();
    cout<<endl<<endl<<" Press Esc to exit or press Enter to continue...";
    cout<<"\n\n\n By: Hassan Rezazadeh";
    start:
    int c=getch();
    if(c==27)exit(0);
    if(c!=13) goto start;
    }
    }

    void move(int p,int q)
    {
    apply(p,q);
    check();
    for(int i=p;i<n;i++)
    {
    for(int j=0;j<n;j++)
    if(k[i][j]==0)
    move(i,j);
    }
    remove(p,q);
    }

    void main()
    {
    cout<<"**************Queens******************"<<en dl<<endl;
    clrscr();
    draw();
    for(i=0;i<n;i++)
    for(j=0;j<n;j++)
    move(i,j);

    clrscr();
    cout<<" Total states:"<<state<<endl;
    gotoxy(35,25);
    textcolor(2);
    cout<<"By: Hassan Rezazadeh\n\n"<<"\n\n\n THE END";
    delay(100);
    getch();

    }


  34. #31

    نقل قول: الگوریتم هشت وزیر

    با سلام
    دوستان کسی میتونه مسئله 8 وزیر رو به 8 "رخ" تغییر بده... در واقع میخواهم تمامی حالت هایی که 8 رخ در صفحه شطرنج قرار میگیرند و همدیگر رو نزنند رو بدونم که بتونم مقادیر ارزش خانه هایی که رخ دارند رو برگردونم...

  35. پنج شنبه 14 اردیبهشت 1391, 15:13 عصر


  36. #32

    نقل قول: الگوریتم هشت وزیر

    سلام. ببخشید برنامه hill climbing را دانلود کردم .حالا چه جوری باید اجراش کنم ؟؟؟

  37. #33

    نقل قول: الگوریتم هشت وزیر

    با سلام و خسته نباشید من الگوریتم 8وزیر روش کلاسیک و ژنتیک و با توضیحات در نرم افزار مطلب میخوام

  38. یک شنبه 01 اردیبهشت 1392, 19:25 عصر


  39. #34
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    پست
    86

    نقل قول: الگوریتم هشت وزیر

    سلام دوستان

    می خواستم بدونم کسی می تونه مساله 8 وزیر رو به وسیله DFS برام پیاده سازی کنه و یه مقدار توضیح بده؟؟

    با تشکر

  40. #35
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    پست
    86

    نقل قول: الگوریتم هشت وزیر

    خسته نباشید دوستان

    من می خواستم مسئله 8 وزیر را به وسیله dfs پیاده سازی کنم کمک می خواستم؟ لطفا راهنمایی کنید
    با تشکر

  41. #36
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    پست
    86

    نقل قول: الگوریتم هشت وزیر

    سلام

    دوستان می خواستم پیاده سازی 8 وزیر را با dfs برام توضیح بدین؟
    با سپاس

  42. #37
    کاربر جدید آواتار reza123654
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    محل زندگی
    برازجان
    پست
    10

    نقل قول: الگوریتم هشت وزیر

    سلام دوستان
    نیاز ب کمک فوری دارم
    من الگوریتم 8 وزیر به زبان vb را به استاد ارائه دادم حالا بهونه کرده که باید سه تابع اصلی از برنامه رو واسم توضیح بدی و منم اصلا نمیدونم ازم چی میخواد
    دوستان هرکس میدونه منظورش چیه لطفا کمک کنید شیش نمره داره
    لینک : http://artificial.ir/intelligence/at...-queentest-rar
    التماس دعا..

  43. #38

    نقل قول: الگوریتم هشت وزیر

    سلام آقا جلیل
    اگه امکانش هست این برنامه که آپلود کردید رو سورسش هم تو سایت برامون بزارید
    تشکر

  44. #39

    نقل قول: الگوریتم هشت وزیر

    نقل قول نوشته شده توسط powerboy2988 مشاهده تاپیک
    برنامه 8 وزیر در c

    #include<stdio.h>
    #include<conio.h>
    #include<math.h>
    #include<stdlib.h>
    #include<complex.h>

    #define TRUE 1
    #define FALSE 0

    unsigned int a,b,c,d,e,f,g,h;
    void main(void)
    {
    unsigned char chk_crash(unsigned char,unsigned char,unsigned char);
    void draw_puzzle(void);
    clrscr();
    for (a=1;a<=8;a++);
    for (b=1;b<=8;b++);
    if (chk_crash(a,b,1))
    for (c=1;c<=8;C++‎‎)
    if ((chk_crash(c,b,1)) && (chk_crash(c,a,2)))
    for (d=1;d<=8;d++)
    if ((chk_crash(d,c,1)) && (chk_crash(d,b,2)) && (chk_crash(d,a,3)))
    for(e=1;e<=8;e++)
    if ((chk_crash(e,d,1)) && (chk_crash(e,c,2)) && (chk_crash(e,b,3)) && (chk_crash(e,a,4)))
    for (f=1;f<=8;f++)
    if ((chk_crash(f,e,1)) && (chk_crash(f,d,2)) && (chk_crash(f,c,3)) && (chk_crash(f,b,4)) && (chk_crash(f,a,5)))
    for (g=1;g<=8;g++)
    if ((chk_crash(g,f,1)) && (chk_crash(g,e,2)) && (chk_crash(g,d,3)) && (chk_crash(g,c,4)) && (chk_crash(g,b,5)) && (chk_crash(g,a,6)))
    for (h=1;h<=8;h++)
    if ((chk_crash(h,g,1)) && (chk_crash(h,f,2)) && (chk_crash(h,e,3)) && (chk_crash(h,d,4)) && (chk_crash(h,c,5)) && (chk_crash(h,b,6)) && (chk_crash(h,a,7)))
    {
    draw_puzzle();
    getch();
    }
    getch();
    }
    unsigned char chk_crash(unsigned char i,unsigned char j,unsigned char d)
    {
    if ((i==j) || (abs(i-j)==d))
    return(FALSE);
    else
    return(TRUE);
    }
    void draw_puzzle(void)
    {
    unsigned char a1,b1,a2,b2,i,v;
    clrscr();
    for (a1=1;a1<=16;a1++)
    for (b1=18;b<=65;b1++)
    {
    gotoxy(b1,a1+d);
    a2=(a1-1)/2+1;
    b2=(b1-18)/6+1;
    if (((a2+b2)%2)==0)
    textcolor(11);
    else
    textcolor(1);
    cprintf("A\0");
    for (i=0;i<8;i++)
    {
    switch(i)
    {
    case 0:{v=a;break;}
    case 1:{v=b;break;}
    case 2:{v=c;break;}
    case 3:{v=d;break;}
    case 4:{v=e;break;}
    case 5:{v=f;break;}
    case 6:{v=g;break;}
    case 7:{v=h;break;}
    }
    gotoxy(15+6*v,5+i*2);
    cprintf("*\0");
    }
    }
    }

    میشه ی توضیح در مورد دستورا بدید
    ممنون میشم

  45. #40

    نقل قول: الگوریتم هشت وزیر

    سلام
    من الگوریتمو تو متلب میخوام
    خیلی زود
    خواهش میکنم کمک کنید

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •