نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: آپدیت دیتابیس access با گرید ویو

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    148

    آپدیت دیتابیس access با گرید ویو

    سلام دوستان من تا حالا با access کار نکردم و فقظ sql کار کردم الان یک دیتابیس اکسس دارم که تمام اطلاعات رو با گرید ویوو تغییر میدم یعنی با خود اینترفیس گرید اول اطلاعات رو لود کردم تو گرید ویو تغییراتی که میخواستم دادم و حالا میخوام سیو کنم تو اکسس کلی سرچ کردم ولی مطلب درسای پیدا نکردم
    مشکلی که هست دیتابیس من ممکن هست id تکراری باشه و با یک orgid وقتی باهم چک شن 1 دونه میشه که میشه سیو کرد
    من اینو نوشتم برای سیو ولی جواب نداد ممکن هست راهنمایی کنید
    cmd = new OleDbCommand("@provider=microsoft.jet.oledb.4.0;" + @"data source=" + Application.StartupPath + "/PDB.mdb;Jet OLEDB:Database Password=123;");
    cmd.Connection = con;
    for (int i = 0; i < dataGridView3.RowCount; i++)
    {

    cmd.CommandText = "update Limits set ID='" + dataGridView3.Rows[i].Cells[0].Value + "'" + ",OrganID='" + dataGridView3.Rows[i].Cells[1].Value + "'" + ",MaxPrice='" + dataGridView3.Rows[i].Cells[2].Value + "'" + ",MaxQuantity='" + dataGridView3.Rows[i].Cells[3].Value + "'" + ",Percent='" + dataGridView3.Rows[i].Cells[4].Value + "'" + " where ID='" + dataGridView3.Rows[i].Cells[0].Value + "'" + " where OrganID='" + dataGridView3.Rows[i].Cells[2].Value + "'";

    }

    MessageBox.Show("update ");

  2. #2
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: آپدیت دیتابیس access با گرید ویو

    سلام
    این تابع فیلدی با نام path رو از جدول path آپدیت می کنه
    	OleDbConnection con = new OleDbConnection(@"Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0  ;Data Source='"+Environment.CurrentDirectory+@"\db.mdb")  ;
    OleDbDataAdapter adap = new OleDbDataAdapter();
    DataTable dt = new DataTable();
    public void Update(string _path)
    {
    OleDbCommand cmd = new OleDbCommand();
    con.Open();
    cmd.Connection = con;
    cmd.CommandText = @"UPDATE path SET path = @path";
    cmd.Parameters.Add("@path", OleDbType.VarChar).Value = _path.Trim().ToString();
    cmd.ExecuteNonQuery();
    con.Close();
    }

    موفق باشی

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    148

    نقل قول: آپدیت دیتابیس access با گرید ویو

    ممنون متاسفانه مشکلم حل نشد چون بر اساس 2 ایتم باید جستجو بشه کسی از دوستان راهی داره برای مشکلم ممنون میشم

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    148

    نقل قول: آپدیت دیتابیس access با گرید ویو

    کسی از دوستان راهی نداره کمی عجله دارم

  5. #5
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: آپدیت دیتابیس access با گرید ویو

    نقل قول نوشته شده توسط lovee20002002 مشاهده تاپیک
    ممنون متاسفانه مشکلم حل نشد چون بر اساس 2 ایتم باید جستجو بشه کسی از دوستان راهی داره برای مشکلم ممنون میشم
    سلام
    خب ابتدا جستجوتو انجام بده ! نتیجه روی گریده دیگه؟ بعد بیا اونا رو آپدیت کن
    به کد بالا می تونی هر چندتا که می خوای Parameter ارسال کنی و هر چند تا فیلد که بخوای رو آپدیت کنی

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    148

    نقل قول: آپدیت دیتابیس access با گرید ویو

    ممنون مشکل رو جستجو هست 2 ایتم رو چجوری همزمان جستجو کنم البته یه کاراری انجام میدم ولی چون تعداد داده تغریبا بالای 40000 تا هست سرعت خیلی پایین میاد اگه ممکن هست یک نمومه کد بدید ممنون میشم

  7. #7
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: آپدیت دیتابیس access با گرید ویو

    سلام
    خب شرطت رو بر اساس دو مقدار بذار
    بهتره قبل از کار با بانک اطلاعاتی با مبحث بانک آشنایی پیدا کنید
    SELECT     Name, Price, dt
    FROM dbo.Table_1
    WHERE (Price = 1500000) AND (Name = 'پرینتر')

    کوئری بالا بر اساس دو پارامتر Price , Name جستجو می کنه
    موفق باشی

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 03 مرداد 1391, 09:00 صبح
  2. چگونه اطلاعات دو جدول دیتابیس را در گرید ویو نمایش داد
    نوشته شده توسط bitcob589 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 10
    آخرین پست: دوشنبه 01 خرداد 1391, 10:07 صبح
  3. آپدیت یک ستون در گرید ویو از طریق تکست باکس
    نوشته شده توسط asrah6 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 05 آذر 1389, 16:42 عصر
  4. آپدیت و ذخیره اطلاعات در بانک از گرید ویو
    نوشته شده توسط samane85107 در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 24 خرداد 1389, 15:30 عصر
  5. پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 22 آذر 1388, 17:10 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •