نمایش نتایج 1 تا 22 از 22

نام تاپیک: ارسال داده از طریق combobox

  1. #1

    Question ارسال داده از طریق combobox

    با سلام
    من با استفاده از کد زیر فیلد "نام "را از جدول "رشته" میخوانم و در داخل یک combobox قرار میدهم کار هم می کند و combobox فیلد "نام " را میخواند
    اما مشکل اینجاست وقتی در جدول sql نگاه مینکم میبینم بجای "نام " فقط یک مقدار value member را وارد میکند

    بطور واضح تر بگم که در کد زیر چه چیزی جلوی value member قرار بدم که مقدار فیلد "نام" را بخواند ؟
      SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter("select name from reshte", conn);
    DataTable dt = new DataTable();
    da.Fill(dt);
    comboBox1.DataSource = dt;
    comboBox1.DisplayMember = "name";
    comboBox1.ValueMember = "name";



    خواهشا کمک کنید خیلی گیرم ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    شهرکرد
    پست
    617

    نقل قول: ارسال داده از طریق combobox

    نقل قول نوشته شده توسط yanni2 مشاهده تاپیک

    اما مشکل اینجاست وقتی در جدول sql نگاه مینکم میبینم بجای "نام " فقط یک مقدار value member را وارد میکند
    سلام.
    شما مقدار combobox رو برای ثبت در جدول استفاده می کنید؟
    value member رو برابر با کلید اصلی جدول رشته قرار بده.

  3. #3

    نقل قول: ارسال داده از طریق combobox

    نقل قول نوشته شده توسط nice_boy_a مشاهده تاپیک
    سلام.
    شما مقدار combobox رو برای ثبت در جدول استفاده می کنید؟
    value member رو برابر با کلید اصلی جدول رشته قرار بده.
    بله
    میشه بگید چجور این کارو کنم
    یعنی اینجور :
    combobox1.valumemeber="cod";

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار sohil_ww
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    هر جا شادی باشه
    پست
    891

    نقل قول: ارسال داده از طریق combobox

    سرچ بزنید

    دانلود

  5. #5

    نقل قول: ارسال داده از طریق combobox

    دوست عزیز این فایلی که دادی هدف من نیستش
    من میخوام یک داده از طریق combobox به بانک ارسال کنم با کد نویسی
    نه اینکه فقط داده بخونم

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار sohil_ww
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    هر جا شادی باشه
    پست
    891

    نقل قول: ارسال داده از طریق combobox

    کد شما که یه چیزه دیگه می گه

    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter("select name from reshte", conn);
    DataTable dt = new DataTable();
    da.Fill(dt);
    comboBox1.DataSource = dt;
    comboBox1.DisplayMember = "name";
    comboBox1.ValueMember = "name";



    یکم بیشتر توضیح بدید

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: ارسال داده از طریق combobox

    نقل قول نوشته شده توسط yanni2 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز این فایلی که دادی هدف من نیستش
    من میخوام یک داده از طریق combobox به بانک ارسال کنم با کد نویسی
    نه اینکه فقط داده بخونم
    کد بالایی برای افزودن آیتمهای کمبو هستش حالا با چه کدی مقدار انتخابی رو وارد بانک می کنی ؟

  8. #8

    نقل قول: ارسال داده از طریق combobox

    اگه کدشو دارید بدید بدجور گیرم این قسمت پروژم

  9. #9

    نقل قول: ارسال داده از طریق combobox

    من با این کد داده های فیلد نام را از جدول رشته میخونم و داخل combobox میریزم و combobox هم داده هام را نشان میدهد مشکل اینجاست که وقتی مقداری انتخاب میکنم در combobox بجای ان مقدار عبارت name در بانک ذخیره میشود (یعنی مقدار valuememeber)

  10. #10

    نقل قول: ارسال داده از طریق combobox

    دوستان کسی نیست بگه با این چه کنیم

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: ارسال داده از طریق combobox

    نقل قول نوشته شده توسط yanni2 مشاهده تاپیک
    دوستان کسی نیست بگه با این چه کنیم
    البته می بخشین ولی فکر نمی کنم کسی متوجه منظورتون بشه برا همین دوستان نظری نمی دن
    اون کدبالایی ، همانطور که خودتون هم گفتین اطلاعات ثبت شده در بانک رو می خونه و داخل کمبو باکس قرار میده

    اشکال کار شما در اینه که شما می گین وقتی که آیتم انتخابی ذر کمبو باکس رو در دیتابیس ذخیره میکنم به جای اون آیتم این" valuememeber " ذخیذه می شه

    حالا با کدوم کد مقدار کمبو باکس رو ذخیره می کنی اون کد ذخیره رو بگذار ببینیم چطوریاست

  12. #12

    نقل قول: ارسال داده از طریق combobox

    در کد زیر قسمت combobbox1.selectvalue مقدار combobox و میگیرم
    SqlCommand cmd1 = new SqlCommand("insert into ostad(name,lname,shsh,tel,reshte,doreshte,belt,day  swork,dayework,address,des) values('" + textBoxX2.Text + "','" + textBoxX3.Text + "','" + textBoxX5.Text + "','" + maskedTextBox1.Text + "','" + textBoxX7.Text + "','" + comboBox1.SelectedValue + "','" + textBoxX6.Text + "','" + maskedTextBox2.Text + "','" + maskedTextBox3.Text + "','" + textBoxX10.Text + "','" + textBoxX4.Text + "')", conn);

  13. #13

    نقل قول: ارسال داده از طریق combobox

     SqlCommand cmd1 = new SqlCommand("insert into ostad(name,lname,shsh,tel,reshte,doreshte,belt,day  swork,dayework,address,des) values('" + textBoxX2.Text + "','" + textBoxX3.Text + "','" + textBoxX5.Text + "','" + maskedTextBox1.Text + "','" + textBoxX7.Text + "','" + comboBox1.SelectedValue + "','" + textBoxX6.Text + "','" + maskedTextBox2.Text + "','" + maskedTextBox3.Text + "','" + textBoxX10.Text + "','" + textBoxX4.Text + "')", conn); 

  14. #14

    نقل قول: ارسال داده از طریق combobox

    اینم کد قرار دادن اطلاعات در بانک حالا کسی هست

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: ارسال داده از طریق combobox

    نقل قول نوشته شده توسط yanni2 مشاهده تاپیک
     SqlCommand cmd1 = new SqlCommand("insert into ostad(name,lname,shsh,tel,reshte,doreshte,belt,day  swork,dayework,address,des) values('" + textBoxX2.Text + "','" + textBoxX3.Text + "','" + textBoxX5.Text + "','" + maskedTextBox1.Text + "','" + textBoxX7.Text + "','" + comboBox1.SelectedValue + "','" + textBoxX6.Text + "','" + maskedTextBox2.Text + "','" + maskedTextBox3.Text + "','" + textBoxX10.Text + "','" + textBoxX4.Text + "')", conn); 
    خوبه این شد یه چیزی
    این قسمت رو عوض کنین
    comboBox1.SelectedValue

    بنویسین
    comboBox1.Text

  16. #16

    نقل قول: ارسال داده از طریق combobox

    دوست عزیز
    comboBox1.Text پیغام خطا میده نمیشه

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: ارسال داده از طریق combobox

    نقل قول نوشته شده توسط yanni2 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز
    comboBox1.Text پیغام خطا میده نمیشه
    خطاش چی هست ؟؟؟؟

    بنویس
    comboBox1.SelectedText.Trim()

  18. #18

    نقل قول: ارسال داده از طریق combobox

    بازم نمیشه فیلد خالی هست و هیچ مقداری داخلش نمیرود
    دوباره کد بالا رو نگاه کد شاید مشکل valuemember من هست

  19. #19

    نقل قول: ارسال داده از طریق combobox

    نقل قول نوشته شده توسط khokhan مشاهده تاپیک
    خطاش چی هست ؟؟؟؟

    بنویس
    comboBox1.SelectedText.Trim()

    خطاش اینه
    Error 1 'System.Windows.Forms.ComboBox' does not contain a definition for 'text' and no extension method 'text' accepting a first argument of type 'System.Windows.Forms.ComboBox' could be found (are you missing a using directive or an assembly reference?) J:\LISANS\Prozhe lisans\Razmi asl\Razmi\Razmi\ostad.cs 138 293 Razmi

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: ارسال داده از طریق combobox

    نقل قول نوشته شده توسط yanni2 مشاهده تاپیک
    خطاش اینه
    Error 1 'System.Windows.Forms.ComboBox' does not contain a definition for 'text' and no extension method 'text' accepting a first argument of type 'System.Windows.Forms.ComboBox' could be found (are you missing a using directive or an assembly reference?) J:\LISANS\Prozhe lisans\Razmi asl\Razmi\Razmi\ostad.cs 138 293 Razmi
    بهترین کار اینه که از پارامترها استفاده کنین تا هنگام ثبت مقادیر فارسی هم دچار مشکل نشین اینطوری :
    به جای :
    SqlCommand cmd1 = new SqlCommand("insert into ostad(name,lname,shsh,tel,reshte,doreshte,belt,day  swork,dayework,address,des) values('" + textBoxX2.Text + "','" + textBoxX3.Text + "','" + textBoxX5.Text + "','" + maskedTextBox1.Text + "','" + textBoxX7.Text + "','" + comboBox1.SelectedValue + "','" + textBoxX6.Text + "','" + maskedTextBox2.Text + "','" + maskedTextBox3.Text + "','" + textBoxX10.Text + "','" + textBoxX4.Text + "')", conn);




    این چند خط رو همینطوری که هست بگذار جای کد قبلی :
    SqlCommand command = new SqlCommand("insert into moshtari(name,lname,shsh,tel,reshte,doreshte,belt,  dayswork,dayework,address,des) values(@name,@lname,@shsh,@tel,@reshte,@doreshte,@  belt,@dayswork,@dayework,@address,@des)", con);
    command.Parameters.AddWithValue("@name", textBoxX2.Text));
    command.Parameters.AddWithValue("@lname", textBoxX3.Text);
    command.Parameters.AddWithValue("@cost_id", Int32.Parse(textBoxX5.Text));
    command.Parameters.AddWithValue("@shsh", maskedTextBox1.Text);
    command.Parameters.AddWithValue("@tel", Int32.Parse(textBoxX7.Text));
    command.Parameters.AddWithValue("@reshte", comboBox1.SelectedText.Trim());
    command.Parameters.AddWithValue("@doreshte", textBoxX6.Text);
    command.Parameters.AddWithValue("@belt", maskedTextBox2.Text);
    command.Parameters.AddWithValue("@dayswork", maskedTextBox3.Text);
    command.Parameters.AddWithValue("@address", textBox2.Text);
    command.Parameters.AddWithValue("@des", textBoxX10.Text);

    command.ExecuteNonQuery();

  21. #21

    نقل قول: ارسال داده از طریق combobox

    نقل قول نوشته شده توسط khokhan مشاهده تاپیک
    بهترین کار اینه که از پارامترها استفاده کنین تا هنگام ثبت مقادیر فارسی هم دچار مشکل نشین اینطوری :
    به جای :
    SqlCommand cmd1 = new SqlCommand("insert into ostad(name,lname,shsh,tel,reshte,doreshte,belt,day  swork,dayework,address,des) values('" + textBoxX2.Text + "','" + textBoxX3.Text + "','" + textBoxX5.Text + "','" + maskedTextBox1.Text + "','" + textBoxX7.Text + "','" + comboBox1.SelectedValue + "','" + textBoxX6.Text + "','" + maskedTextBox2.Text + "','" + maskedTextBox3.Text + "','" + textBoxX10.Text + "','" + textBoxX4.Text + "')", conn);




    این چند خط رو همینطوری که هست بگذار جای کد قبلی :
    SqlCommand command = new SqlCommand("insert into moshtari(name,lname,shsh,tel,reshte,doreshte,belt,  dayswork,dayework,address,des) values(@name,@lname,@shsh,@tel,@reshte,@doreshte,@  belt,@dayswork,@dayework,@address,@des)", con);
    command.Parameters.AddWithValue("@name", textBoxX2.Text));
    command.Parameters.AddWithValue("@lname", textBoxX3.Text);
    command.Parameters.AddWithValue("@cost_id", Int32.Parse(textBoxX5.Text));
    command.Parameters.AddWithValue("@shsh", maskedTextBox1.Text);
    command.Parameters.AddWithValue("@tel", Int32.Parse(textBoxX7.Text));
    command.Parameters.AddWithValue("@reshte", comboBox1.SelectedText.Trim());
    command.Parameters.AddWithValue("@doreshte", textBoxX6.Text);
    command.Parameters.AddWithValue("@belt", maskedTextBox2.Text);
    command.Parameters.AddWithValue("@dayswork", maskedTextBox3.Text);
    command.Parameters.AddWithValue("@address", textBox2.Text);
    command.Parameters.AddWithValue("@des", textBoxX10.Text);

    command.ExecuteNonQuery();

    بازم نمیشه فیلد خالی هست و هیچ مقداری داخلش نمیرود

  22. #22

    نقل قول: ارسال داده از طریق combobox

    دوست عزیز ممنون
    combobox.text قرار دادم شد

تاپیک های مشابه

  1. سوال: چگونگی ارسال داده به بانک sql از طریق textbox یا radiobuttonlist ؟
    نوشته شده توسط 121314 در بخش Classic ASP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 15 مرداد 1390, 13:32 عصر
  2. سوال: چگونگی ارسال داده به بانک sql از طریق textbox یا radiobuttonlist؟
    نوشته شده توسط 121314 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 14 مرداد 1390, 02:08 صبح
  3. سوال: ارسال داده از طریق textbox
    نوشته شده توسط fatemehmoon در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 10 خرداد 1389, 01:05 صبح
  4. ارسال داده ها به جدول از طریق dataset
    نوشته شده توسط mahin-barnameh در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 12 دی 1387, 11:57 صبح
  5. ارسال داده از طریق GSM
    نوشته شده توسط Omid Rekabsaz در بخش Windows Phone و Windows Mobile
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 18 اردیبهشت 1385, 12:23 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •