نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: صفحه بندی دیتاگرید dotnetbar

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    1,328

    صفحه بندی دیتاگرید dotnetbar

    سلام دوستان خسته نباشید
    اول بگم که سرچ کردم اما چیزه به دردبخوری پیدا نکردم که تایپک ایجاد کردم
    من چه طور می تونم کنترل دیتاگرید dotnetbar رو صفحه بندی کنم به طوری که هر صفحه 20 تا رکورد بیشتر نمایش داده نشه ؟
    ممنون
    بعد اینکه آیا این روش تاثیری تو سرعت لود شدن برنامه داره ؟ یا نه ؟
    من با این کد از جدولم دیتاهارو میخونم

    DataSet ds = new DataSet();
    System.Data.OleDb.OleDbDataAdapter adap = new OleDbDataAdapter("select * from Bank", my_cn);
    adap.Fill(ds, "Bank");
    dgv.DataSource = ds.Tables["Bank"];

  2. #2

    نقل قول: صفحه بندی دیتاگرید dotnetbar

    ّفرمایید چیزی که میخواهید میایید تایین میکنید در دتاگرید ویو چند تا چند تا اطلاعات نشون بده 10 تا 20 یا بیشتر http://uplod.ir/vsmr641mihio/Paging_By_Linq.rar.htm

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: صفحه بندی دیتاگرید dotnetbar

    نقل قول نوشته شده توسط programerinfonet مشاهده تاپیک
    سلام دوستان خسته نباشید
    اول بگم که سرچ کردم اما چیزه به دردبخوری پیدا نکردم که تایپک ایجاد کردم
    من چه طور می تونم کنترل دیتاگرید dotnetbar رو صفحه بندی کنم به طوری که هر صفحه 20 تا رکورد بیشتر نمایش داده نشه ؟
    ممنون
    بعد اینکه آیا این روش تاثیری تو سرعت لود شدن برنامه داره ؟ یا نه ؟
    من با این کد از جدولم دیتاهارو میخونم

    DataSet ds = new DataSet();
    System.Data.OleDb.OleDbDataAdapter adap = new OleDbDataAdapter("select * from Bank", my_cn);
    adap.Fill(ds, "Bank");
    dgv.DataSource = ds.Tables["Bank"];
    بفرما درست شد صفحه بندی دیتا گرید با کامپوننت دات نت بار و بانک sqlو دکمه های پیمایش "عقب وجلو و ابتدا و انتها"

    فقط رفرنسها رو دوباره اضافه می کنین و ......
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  4. #4

    نقل قول: صفحه بندی دیتاگرید dotnetbar

    بفرما درست شد صفحه بندی دیتا گرید با کامپوننت دات نت بار و بانک sqlو دکمه های پیمایش "عقب وجلو و ابتدا و انتها"

    فقط رفرنسها رو دوباره اضافه می کنین و ......
    khokhan عزیز
    انتقاد دارم به کارتون - چونکه واسه برنامه نویس های عزیز - همون developer های عزیز ( نه developer هم نمیشه اسم گذاشت ) واسه استفاده کننده های عزیز این امکانو نذاشتی که تعیین کنن تو هر صفحه چندتا رکورد نشون داده بشه :| اخه میترسم باعث زحمتشون بشون یا خدایی ناکرده کسی بیاد و روی موضوع فکر بکنه :) اخه میدونی به قول اون اقای مدیر مدرسه تیز هوشان توی خنده بازار : اینا عزیزای دل منن اینا نور چشم من هستن نکنه ی وقت ازشون امتحان بگیری اذیت میشنا :(

  5. #5

    نقل قول: صفحه بندی دیتاگرید dotnetbar

    من به دنبال تشکر گرفتن نیستم آما موضوع اینه که دوست عزیزمون قصد داشتن 20000 رکورد رو یجا بریزن توی ی گرید ! من گفتم اخه چه کاریه ! کی میاد 20000 رکورد رو بگرده و ببینه ؟! بیا صفحه بندیش کن و ی سرچ قوی داشته باش واسه حجم اطلاعات زیاد
    حالا اون حرف من تشکر نداشت چون نیومدم علاوه بر ایده ای که بهشون دادم صفحه بندی هم واسشون انجام بدم ! و این دوستای عزیزمون قبل از شما جواب دادن هیچ کدوم تشکر نداشتن الا شما !

  6. #6

    نقل قول: صفحه بندی دیتاگرید dotnetbar

    یا اون اقای عزیزی که بهش ایده دادم واسه شیک کردن نرم افزارش و قرار دادن ایتم های اضافی و ایده های جالب که اتفاقا کلی هم خوششون اومدو پشت سرش ی تاپیک با همون موضوع زدن که بله حالا من میخوام تو نرم افزارم این کارو انجام بدم :) حالا چجوری ؟!! سرچ کردم پیدا نشد!!! خب عزیز من شما سرچ کردی پیدا نشد برنامه نویس های اینجا که mail server ندارن که بهتون این امکانو بدن ! اونا هم از سایت msdn و یا stackoverflow و یا codeproject , .... هزار سایت دیگه رفتن و سرچ کردن و پیدا کردن !
    یادمه ی پست زدم تو msdn و راه حل خواستم واسه مشکلم ؛ بهش فکر کرده بودم و سرچ کرده بودم و کد زده بودم براش اما کدمو قرار ندادم تو سایت . فک میکنی چی جوابمو دادن ؟ ی بنده خدایی گفت اصن شما چیزی داری که نشون بدی براش تلاش کردی ؟!

  7. #7

    نقل قول: صفحه بندی دیتاگرید dotnetbar

    Performance دستور TSQL شما خیلی پایینه.
    پیشنهاد میشه با یکی از دستورهای زیر این کار رو انجام بدید
    روش اول(SQL Server 2005 به بالا):
    ;With tbl as(
    Select
    Row_Number() Over(Order By ID) RowID,
    *
    From
    YourTable)
    Select
    *
    From
    tbl
    Where
    RowID Between @StartRow AND @EndRow

    روش دوم (در صورت استفاده از SQL Server 2012)
    Select    *
    From
    YourTable
    Order By ID
    Offset (@StartRow - 1) Rows Fetch First @PageSize Rows Only

    سرعت اجرای دستور دوم بیشتر از دستور اول است
    به سوالات خصوصی پاسخ داده نمی شود.

تاپیک های مشابه

  1. صفحه بندی دیتاگرید توسط SQL PAGING
    نوشته شده توسط persian_bigboy در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 05 اسفند 1389, 11:24 صبح
  2. صفحه بندی دیتاگرید
    نوشته شده توسط yavari در بخش VB.NET
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 25 مرداد 1388, 13:18 عصر
  3. خطا در صفحه بندی دیتاگرید
    نوشته شده توسط arsalansalar در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 07 اردیبهشت 1387, 14:51 عصر
  4. مشکل در صفحه بندی دیتاگرید
    نوشته شده توسط brida_kh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 15 آبان 1384, 09:03 صبح
  5. مشکل در صفحه بندی رکوردها
    نوشته شده توسط jannati در بخش Classic ASP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 03 شهریور 1383, 22:51 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •