نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: تست برنامه های نوشته شده به زبان node.js

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    خوی
    پست
    28

    تست برنامه های نوشته شده به زبان node.js

    چه روشی یا روش هایی برای تست برنامه‌های نوشته شده به زبان Node.js مناسب هستن؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار cups_of_java
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    40
    پست
    1,544

    نقل قول: تست برنامه های نوشته شده به زبان node.js

    این فریمورک های تست خیلی پر استفاده هستن:
    1 Mocha
    2 Nodeunit
    3 Expresso
    4 Should.js

    اما تعداد خیلی بیشتر از ایناست.
    مهم اینه که چون Node یه زبان آسنکرون بر اساس callbackها هستش فریمورک تست از مدل آسنکرون توی تست ها پشتیبانی بکنه به راحتی

تاپیک های مشابه

  1. مجموعه برنامه‌ های نوشته شده به زبان جاوا
    نوشته شده توسط hossein71 در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 103
    آخرین پست: شنبه 28 تیر 1399, 01:22 صبح
  2. مجموعه برنامه های نوشته شده به زبان C و ++C
    نوشته شده توسط Nima_NF در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 319
    آخرین پست: جمعه 11 اسفند 1396, 14:11 عصر
  3. برنامه های نوشته شده به زبان C++‎
    نوشته شده توسط hosseinlo81 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 24 خرداد 1390, 13:51 عصر
  4. گفتگو: efficiency - بازدهی زمان اجرا در برنامه های نوشته شده به زبان جاوا + یک مثال
    نوشته شده توسط jlover در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 10
    آخرین پست: شنبه 22 خرداد 1389, 09:57 صبح
  5. اتصال ترازوی دیجیتال به برنامه های نوشته شده به زبان دلفی
    نوشته شده توسط DlphIran در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 06 خرداد 1385, 07:30 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •