نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: تعریف CRUD به ازای هر تیبل

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار shahriyar3
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    720

    تعریف CRUD به ازای هر تیبل

    سلام

    این درسته که به ازای هر تیبل در دیتابیس یک CRUD ایجاد بکنیم؟
    همه تیبل ها همه اکشن ها رو دارن و ما بهشون نیاز داریم ولی شاید چیزی که بیشتر بهش نیاز داشته باشیم اینه که بین تیبل ها join داشته باشیم.
    بنابراین شاید درست نباشه برای تک تک تیبل ها یک CRUD ایجاد بشه!
    لطفا یکی اینو توضیح بده

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    35
    پست
    126

    نقل قول: تعریف CRUD به ازای هر تیبل

    سلام دوست عزیز
    CRUD یه چیزی شبیه Linq در .net هستش، در دات نت هم برای اینکه بتونیم به فیلدهای جداول بانک داده دسترسی داشته باشیم و علم "شی گرایی" رو هم در آنجا داشته باشیم و جداول رو در غالب شی و فیلد ها رو در قالب خصوصیات ببینیم، از linq استفاده میکردیم، در yii هم برای این امر از CActiveRecord ها استفاده می کنیم، که اگر از ابزار Gii برای ساخت CRUD استفاده کنیم خود Gii رابطه ها رو تشخیص میده و موقع generate کلاس ها این قوانین رو در قالب تابع relations در نظر میگیره به این خطوطی که gii تولید کرده توجه کن:
    public function relations()
    {
    // NOTE: you may need to adjust the relation name and the related
    // class name for the relations automatically generated below.
    return array(
    'coCollege' => array(self::BELONGS_TO, 'College', 'CoCollege'),
    'classrooms' => array(self::HAS_MANY, 'Classroom', 'CoBuilding'),
    );
    }

    این جدول با جداول Classroom و College رابطه ی یک به چندی و ... دارد.
    Join یا هر چیز دیگه محدودیت در کار ایجاد نمیکنه.
    من(نظر شخصی) برای کارهایی که زیاد به Join و ... ختم میشه از Store Procedure استفاده می کنم و تراکنش رو به SP میدم تا به برنامه نویسی PHP.

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 30 تیر 1392, 14:16 عصر
  2. سوال: تعریف یک فیلد مجزا از تیبل
    نوشته شده توسط arman_Delta2002 در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 28 آذر 1391, 14:19 عصر
  3. چگونگی تعریف تابع با دو خروجی ؟؟
    نوشته شده توسط m_reza در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 10 تیر 1382, 16:24 عصر
  4. اجرای متدهای تعریف شده در سرور روی کلاینت
    نوشته شده توسط در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 16 فروردین 1382, 01:17 صبح
  5. برای برنامه هاتون تابع تعریف کنید
    نوشته شده توسط (امید) در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 22 اسفند 1381, 00:21 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •