نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: مشکل با ذخیره متن فارسی در دیتابیس

  1. #1

    مشکل با ذخیره متن فارسی در دیتابیس

    سلام
    من یک مشکل دارم.من یک کد php نوشتم که بعد از زدن یک دکمه یک سری اطلاعات را در دیتابیس ذخیره می کنه.اگر دستی از phpmyadmin اطلاعات مورد نظر را در تیبل وارد کنم متن فارسی درست نشون داده می شه اما اگه کاربر بر روی دکه ثبت فرم کلیک کنه با متد post اطلاعات فرستاده می شود اگر کنار کوری اینسرت دستور echo بگذاریم متن فارسی درست نشون داده می شود اما وقتی در دیتابیس ذخیره می کنه به صورت ؟؟؟؟ ذخیره می شود.هنگام اتصال به دیتابیس از دستور
    mysql_query("SET CHARACTER SET utf8;");

    استفاده شده باز هم همین مشکل داریم.در ضمن وقتی به صورت دستی از phpmyadmin رکورد را وارد می کنم بعد با دستور select اونو چاپ می کنم متن فارسی درست نشون داده می شود.

    مشکل کجاست؟

    ممنون

  2. #2

    Smile نقل قول: مشکل با ذخیره متن فارسی در دیتابیس

    سلام دوست عزیز

    باید همیشه یسری چیز هارو چک کنی
    1- موقع ساخت دیتا بیس تنظیمات collation دیتا بیس رو روی utf8_general_ci یا utf8_persian_ci قرار بدی. 2- موقع ساخت تیبل هم تنظیمات collation رو روی یکی از این دو مورد قرار بده
    3- هر فیلدی که توی تیبل قراره نوشته فارسی داخلش نوشته بشه رو هم باید طبق بالا روی یکی از این دو مورد بزاری
    4- قبل از هر کاری روی دیتا بیس این دستور اجرا باید بشه

    mysql_query('SET NAMES UTF8;');


    این موارد پیش فرض دیتا بیس هست که توی مراحل بالاتر که از PDO استفاده بشه تنظیمات فرق داره (البته فقط مورد 4)

    اما یه مورد دیگه هم هست که باید رعایت کنی و به HTML مربوط هست. استفاده از کد:
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">

    این کد هم اگر نباشه توی HTML میتونه دیتا رو بهم بریزه ایشاالله که مشکلت حل میشه

  3. #3

    نقل قول: مشکل با ذخیره متن فارسی در دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط javoooni مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز

    باید همیشه یسری چیز هارو چک کنی
    1- موقع ساخت دیتا بیس تنظیمات collation دیتا بیس رو روی utf8_general_ci یا utf8_persian_ci قرار بدی. 2- موقع ساخت تیبل هم تنظیمات collation رو روی یکی از این دو مورد قرار بده
    3- هر فیلدی که توی تیبل قراره نوشته فارسی داخلش نوشته بشه رو هم باید طبق بالا روی یکی از این دو مورد بزاری
    4- قبل از هر کاری روی دیتا بیس این دستور اجرا باید بشه

    mysql_query('SET NAMES UTF8;');


    این موارد پیش فرض دیتا بیس هست که توی مراحل بالاتر که از PDO استفاده بشه تنظیمات فرق داره (البته فقط مورد 4)

    اما یه مورد دیگه هم هست که باید رعایت کنی و به HTML مربوط هست. استفاده از کد:
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">

    این کد هم اگر نباشه توی HTML میتونه دیتا رو بهم بریزه ایشاالله که مشکلت حل میشه
    سلام
    همه این ها رعایت شده

  4. #4

    نقل قول: مشکل با ذخیره متن فارسی در دیتابیس

    خود فایل های HTML و PHP رو در هنگام ذخیره کردن روی UTF-8 گذاشتید؟!

  5. #5

    نقل قول: مشکل با ذخیره متن فارسی در دیتابیس

    سلام.
    منم این مشکل رو دارم اما با کمی تفاوت...
    ممنون میشم به این تاپیک سری بزنید :
    https://barnamenevis.org/showthread.p...09#post1903609

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار aliebrahimi1900
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    93

    نقل قول: مشکل با ذخیره متن فارسی در دیتابیس

    قبل از رشته های فارسی توی دستورات اس کیو ال N بزارید

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار سعید صابری
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    برازجان
    پست
    1,431

    نقل قول: مشکل با ذخیره متن فارسی در دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط aliebrahimi1900 مشاهده تاپیک
    قبل از رشته های فارسی توی دستورات اس کیو ال N بزارید
    دستورات اس کیو ال نه mysql

  8. #8

    نقل قول: مشکل با ذخیره متن فارسی در دیتابیس

    منم این مشکل رو دارم
    این دستوراتم گذاشتم ولی بازم درست نشد
    mysql_query('SET NAMES utf8');
    mysql_query('SET CHARACTER_SET utf8');

  9. #9
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مهر 1393
    محل زندگی
    https://t.me/pump_upp
    پست
    4

    نقل قول: مشکل با ذخیره متن فارسی در دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط sardarn مشاهده تاپیک
    سلام
    من یک مشکل دارم.من یک کد php نوشتم که بعد از زدن یک دکمه یک سری اطلاعات را در دیتابیس ذخیره می کنه.اگر دستی از phpmyadmin اطلاعات مورد نظر را در تیبل وارد کنم متن فارسی درست نشون داده می شه اما اگه کاربر بر روی دکه ثبت فرم کلیک کنه با متد post اطلاعات فرستاده می شود اگر کنار کوری اینسرت دستور echo بگذاریم متن فارسی درست نشون داده می شود اما وقتی در دیتابیس ذخیره می کنه به صورت ؟؟؟؟ ذخیره می شود.هنگام اتصال به دیتابیس از دستور
    mysql_query("SET CHARACTER SET utf8;");

    استفاده شده باز هم همین مشکل داریم.در ضمن وقتی به صورت دستی از phpmyadmin رکورد را وارد می کنم بعد با دستور select اونو چاپ می کنم متن فارسی درست نشون داده می شود.

    مشکل کجاست؟

    ممنون

    من فکر میکنم این مشکل میتونه با هاستی که اطلاعات توش ذخیره میشه هم مرتبط باشه

  10. #10
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مهر 1393
    محل زندگی
    https://t.me/pump_upp
    پست
    4

    نقل قول: مشکل با ذخیره متن فارسی در دیتابیس

    من هم این مشکل رو دارم که متن فارسی توی تیبل دیتابیسم درج میکنم و بعد توی فایل php به صورت سلام درمیاد
    یا با اندروید یه متنی رو به فایل php ارسال میکنم اما توی دیتا بیس به صورت
    سلام درمیاد
    ممنون میشم کمکم کنید

تاپیک های مشابه

  1. آموزش: مشکل ذخیره کلمات فارسی در دیتابیس به صورت علامت سوال ؟
    نوشته شده توسط mjt10063 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 16 اردیبهشت 1392, 22:47 عصر
  2. مشکل در ذخیره حروف فارسی در دیتابیس
    نوشته شده توسط nilmil_nil در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 11 آذر 1388, 21:01 عصر
  3. مشکل ذخیره متن فارسی
    نوشته شده توسط khlless در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 21 فروردین 1387, 01:10 صبح
  4. مشکل با ذخیره متن در دیتابیس (فوری)
    نوشته شده توسط rahaazad در بخش SQL Server
    پاسخ: 9
    آخرین پست: پنج شنبه 11 خرداد 1385, 18:19 عصر
  5. مشکل vb2005 , sql2005 در ذخیره متن فارسی
    نوشته شده توسط meh_secure در بخش VB.NET
    پاسخ: 10
    آخرین پست: شنبه 06 اسفند 1384, 19:01 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •