نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: مشکل در فرگمنت

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    پست
    179

    مشکل در فرگمنت

    ----------
    آخرین ویرایش به وسیله hamyd_reza : سه شنبه 12 شهریور 1392 در 17:05 عصر

  2. #2

    نقل قول: مشکل در فرگمنت

    سلام اگه از ای پی آی کمتر از 11 استفاده می کنی به جای Fragment از ActivityFragment استفاده کن و در xml ی که تگ fragment رو داره این رو قرار بده class="com.google.android.gms.maps.SupportMapFragm ent"
    ببین مشکلت حل میشه

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    پست
    179

    نقل قول: مشکل در فرگمنت

    ----------
    آخرین ویرایش به وسیله hamyd_reza : سه شنبه 12 شهریور 1392 در 17:05 عصر

  4. #4

    نقل قول: مشکل در فرگمنت

    اسم این مبحث آموزشی چیه؟

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    پست
    179

    نقل قول: مشکل در فرگمنت

    ----------
    آخرین ویرایش به وسیله hamyd_reza : سه شنبه 12 شهریور 1392 در 17:05 عصر

  6. #6

    نقل قول: مشکل در فرگمنت

    من اینا رو پیداکردم یه سربزن بهشون ایشاا... حل بشه مشکلت http://stackoverflow.com/questions/8...in-android-2-2 http://stackoverflow.com/questions/1...asics-tutorial

  7. #7

    نقل قول: مشکل در فرگمنت

    برای حل مشکلت این مراحلوقدم به قدم برو: 1-اکتیویتی اصلی خودت رو از Activity به FragmentActivity بده 2-در فرگمنت دوم به جای inflater.inflate(R.layout.fragment1, container, false) این تغییراتوایجاد کن inflater.inflate(R.layout.fragment2, container, false) 3-در لایوت اصلی پروژت در فرگمنت دوم به جای android:name="com.example.fragment.Frag1" این تغییراتو ایجاد کن android:name="com.example.fragment.Frag2" پروژتو اجراکن ببین درست شد یا نه؟

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    پست
    179

    نقل قول: مشکل در فرگمنت

    ----------
    آخرین ویرایش به وسیله hamyd_reza : سه شنبه 12 شهریور 1392 در 17:10 عصر

  9. #9

    نقل قول: مشکل در فرگمنت

    خوشحالم که مشکلت حل شد:)

تاپیک های مشابه

  1. یک مشکل هنگام کپی کردن فایل مربوط به بانک
    نوشته شده توسط ghaum در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 25 اردیبهشت 1384, 23:00 عصر
  2. مشکل در دسترسی به Interbase
    نوشته شده توسط Mahdiseif در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 26 فروردین 1382, 00:03 صبح
  3. مشکل در بی دی ای دلفی
    نوشته شده توسط hosseinabdollah در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 17 فروردین 1382, 17:38 عصر
  4. مشکل ارسال ایمیل در سایت
    نوشته شده توسط mahmoodreza در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 16 فروردین 1382, 14:24 عصر
  5. مشکل در نمایش Time
    نوشته شده توسط (امید) در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 24 اسفند 1381, 10:23 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •