نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: تغییر نکردن مشخصه کنترل

  1. #1

    Question تغییر نکردن مشخصه کنترل

    سلام
    به چه دلیل این کد کار نمیکنه
    Img.SetValue(TopProperty, Y)

  2. #2

    نقل قول: تغییر نکردن مشخصه کنترل

    من هر بار مقدار متغیر رو Y رو تغییر میدم و تاثیر نداره

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mgh64120
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    جلوي كامپيوتر
    پست
    410

    نقل قول: تغییر نکردن مشخصه کنترل

    سلام دوست عزيز
    اگر كنترل img شما درون هر كنترل كانتينر به غير از Canvas مثل Grid و غيره قرار دارد، خاصيت TopProperty نداره و بايد از خاصيت RowProperty استفاده كني.
    Img.SetValue(Grid.RowProperty, Y)


    اما اگر درون Canvas بود مي توني از TopPeroperty استفاده كني.
    Img.SetValue(Canvas.TopProperty, Y)


    موفق باشيد.
    بدرود...

  4. #4

    نقل قول: تغییر نکردن مشخصه کنترل

    ممنون
    حالا این ارور مال چیه

    هر عدد دیگه ای هم که میزارم بازم ارور میده

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mgh64120
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    جلوي كامپيوتر
    پست
    410

    نقل قول: تغییر نکردن مشخصه کنترل

    سلام دوست عزیز
    شما در ابتدا باید کنترل Img رو داخل Grid قرار بدی، بعد خاصیت RowProperty اون رو ست کنی.

    Grid1.Children.Add(Img)
    Img.SetValue(Grid.RowProperty, Y)

    موفق باشید...
    بدرود.

  6. #6

    نقل قول: تغییر نکردن مشخصه کنترل

    سلام
    نمیدونم چرا جواب نمیده
    باز هم ارور میخوره
    اگه لطف کنین یه نمونه برنامه بزارین ممنون میشم

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mgh64120
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    جلوي كامپيوتر
    پست
    410

    Wink نقل قول: تغییر نکردن مشخصه کنترل

    سلام
    اينم نمونه :
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار mgh64120
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    جلوي كامپيوتر
    پست
    410

    نقل قول: تغییر نکردن مشخصه کنترل

    سلام.
    ميخواي با جابجا كردن Img به چه نتيجه اي برسي يا منظورت از Y += 153 چيه؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار mgh64120
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    جلوي كامپيوتر
    پست
    410

    نقل قول: تغییر نکردن مشخصه کنترل

    اين طوري خوبه ؟
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

تاپیک های مشابه

  1. سوال:تغییر نکردن مقادیر کنترل ها
    نوشته شده توسط صباح فتحی در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 16 مرداد 1389, 22:42 عصر
  2. پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 11 بهمن 1387, 14:14 عصر
  3. تغییر نکردن فوکوس یک کنترل
    نوشته شده توسط emad_67 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 03 شهریور 1386, 23:57 عصر
  4. تغییر اندازه یک کنترل در هنگام اجرا
    نوشته شده توسط N_D در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 16 اسفند 1382, 12:30 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •