نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: یه تایمر دارم با یک textbox میخوام وقتی زمان برابر با مقدار textbox شد بهم یه پیغام بده (سورس)

  1. #1

    یه تایمر دارم با یک textbox میخوام وقتی زمان برابر با مقدار textbox شد بهم یه پیغام بده (سورس)

    سلام نمیدونم چرا توی سورسی که قرار دادم وقتی دو زمان با هم برابر میشن پیغامی نمایش نمیده؟
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2

    نقل قول: یه تایمر دارم با یک textbox میخوام وقتی زمان برابر با مقدار textbox شد بهم یه پیغام بده (سو

    یعنی کسی نیست کمک من کنه مگه خیلی سخته !!!

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1382
    محل زندگی
    تهران
    پست
    182

    نقل قول: یه تایمر دارم با یک textbox میخوام وقتی زمان برابر با مقدار textbox شد بهم یه پیغام بده (سو


    private void timer1_Tick(object sender, EventArgs e)
    {
    int i = Convert.ToInt32(DateTime.Now.Hour);
    int j = Convert.ToInt32(DateTime.Now.Minute);
    string time = String.Format("{0}:{1}", i, j);
    lblTime.Text = String.Format("ساعت {0}", time);
    if (time.Trim() == txtTime.Text.Trim())
    {
    MessageBox.Show("fgdfg");
    }

    }

  4. #4
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: یه تایمر دارم با یک textbox میخوام وقتی زمان برابر با مقدار textbox شد بهم یه پیغام بده (سو

    سلام
    خیلی راحته شما ابتدا یک قالب برای تایمتون مشخص کنید
     private void timer1_Tick(object sender, EventArgs e)
    {
    if (DateTime.Now.ToLongTimeString() == "11:08:00 ب.ظ")
    {
    timer1.Enabled = false;
    MessageBox.Show("Yes");
    }
    }

  5. #5

    نقل قول: یه تایمر دارم با یک textbox میخوام وقتی زمان برابر با مقدار textbox شد بهم یه پیغام بده (سو

    سلام Vahab جان مثالت حرف نداشت از شما آقای افشار به خاظر توضیحتون ممنونم ولی نتونستم ازش استفاده کنم.
    مرسی

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 14
    آخرین پست: جمعه 15 آذر 1392, 14:01 عصر
  2. میخوام وقتی کاربر روی یه textbox می نیویسه postback بشه
    نوشته شده توسط M.D.A_M.D.A در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 11 آذر 1390, 22:06 عصر
  3. پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 25 اسفند 1388, 22:03 عصر
  4. پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 08 خرداد 1388, 18:13 عصر
  5. پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 14 اسفند 1386, 13:31 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •