نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مشکل درکامپایل برنامه اسکای نت

  1. #1

    Question مشکل درکامپایل برنامه اسکای نت

    سلام دوستان
    من C++‎ بلد نیستم
    مشکل اینجاست که یه سورس برنامه اسکای نت رو از اینتر نت گرفتم
    ولی کامپایل نمی شه چند تا کتاب خانه لازم داشت که از اینترنت گرفتم و بهش اضافه کردم
    ولی هر کاری می کم کامپایل نمی شه و خطا میده
    چه با C++‎ 6 چه با 2010
    دوستان کسی می تونه مشکلش رو برطرف کنه
    فایل رو ضمیمه کردم


    فایلی که کتاب خانه ها رو داشت اسمش این بود "synchronicity_1.0.8.tar.gz"
    ممنون می شم جوابم رو بدهید



    "بهروز پاکش نکنی ها!!!"
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار مصطفی ساتکی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    www.7khatcode.com
    پست
    1,193

    نقل قول: مشکل درکامپایل برنامه اسکای نت

    الان دوستان چیکار کنند؟ کاری که مربوط به شماست رو وقت بزارن کامپایل کنن.این الان فرقش با پروژه دانشجویی تو چیه؟
    این یه سوال واقعی نیست.لطفاً در ادامه خطا هایی که باهاش مواجه شدید رو ذکر کنید تا دوستان در مورد خطاها به شما راهنمایی بدند.

    موفق باشید.

  3. #3

    نقل قول: مشکل درکامپایل برنامه اسکای نت

    الان دوستان چیکار کنند؟ کاری که مربوط به شماست رو وقت بزارن کامپایل کنن.این الان فرقش با پروژه دانشجویی تو چیه؟
    این یه سوال واقعی نیست.لطفاً در ادامه خطا هایی که باهاش مواجه شدید رو ذکر کنید تا دوستان در مورد خطاها به شما راهنمایی بدند.

    موفق باشید.
    اول سلام
    دوم ممنون که جواب دادید
    سوم خوب دوستان ببیند مشکلش چیه
    خوب اگر دوستان وقت نگذارند پس چه طور سوالات پاسخ داده بشه؟
    این که پروژه دانشچویی نیست!اصلا من رشته ام کامپیوتر نیستم!
    اگر می تونستم مشکل رو حل کنم که این جا نمی پرسیدم
    خطا ها مربوط به یافت نشدن کتاب خانه ای به نام If.Hpp هست
    با این که کتاب خانه ها رو در کنار سورس ها می زارم و همچنین از منوی تنظیمات مسر اون رو به برنامه معرفی می کنم ولی C++‎‎‎‎ 6 نمی شناسه
    C++‎‎‎‎ 2010




    ارور C++‎‎‎‎6
    g:\i\internet\satellite\skynet091src\skynet091src\  serialize\bin.h(11) : fatal error C1083: Cannot open include file: 'boost/mpl/if.hpp': No such file or directory
    Error executing cl.exe.

    skynet.exe - 1 error(s), 0 warning(s)


    Error    73    error C1083: Cannot open include file: 'ProgDVBDeviceAPI.h': No such file or directory    g:\i\internet\satellite\skynet091src\skynet091src\  main.cpp    2517    1    skynet



    کتاب خانه های ارور اول را دارم ولی دومی رو نه
    آخرین ویرایش به وسیله AbbasVB : شنبه 26 مرداد 1392 در 16:12 عصر

  4. #4

    نقل قول: مشکل درکامپایل برنامه اسکای نت

    ممنون مشکل بر طرف شد

  5. #5

    نقل قول: مشکل درکامپایل برنامه اسکای نت

    نقل قول نوشته شده توسط AbbasVB مشاهده تاپیک
    ممنون مشکل بر طرف شد
    دوست عزیز
    اگر برای شما امکانش هست ProgDVB Engine که برای کامپایل برنامه استفاده کردید اینجا هم آپلود کنید.

تاپیک های مشابه

  1. مشکل با برنامه های پس از نصب دوباره دلفی
    نوشته شده توسط nasr در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 13 خرداد 1383, 19:08 عصر
  2. مشکل اجرای برنامه به روی IIS
    نوشته شده توسط jirjirakk در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 14 اردیبهشت 1383, 17:57 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •