نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: گرفتن عکس وپردازش

  1. #1

    گرفتن عکس وپردازش

    با سلام
    لطفا به من کمک کنید.من باید با لپ تاپ عکس بگیرم و سپس آن عکس توسط برنامه مطلب اجرا بشه.یک مشکلی هم که هست اینه که فقط باید اشخاص را شناسایی کنه واگر مثلا از دیوار عکس گرفتیم برنامه بتونه در اجرا خطا بده که این تصویر انسان نیست.

    توروخدا کمکم کنید.من واقعا به این برنامه احتیاج دارم.

  2. #2

    نقل قول: گرفتن عکس وپردازش

    سلام. شما خيلي راحت ميتونيد وبكم لبتاب را با مطلب راه بندازيد و دستور گرفتن عكسو بهش بديد. فقط كافيه به جعبه ابزار Image Aquation در مطلب يه سري بزنيد. يا در سيمولينك خيلي راحتتر به همين جعبه ابزار سر بزنيد. دستورات زير بخشي از مجموعه دستوراتي است كه من در يك برنامه براي راه اندازي و گرفتن عكس و فيلم بارها در وبكم و دوربينهاي خارجي استفاده كردم :
    % Main function:
    function GUI14_Opening Fcn(h Object, event data, handles, var arg in)
    . . .
    Camera1=videoinput('win video',1,'YUY2_800x600');
    set(camera1,'Returned Color Space','rgb')
    triggerconfig(camera1,'manual');
    set(camera1, 'Frame Rate',10);
    set(camera1,'ROI Position',[5021538010]);
    set(camera1,'Frames Per Trigger',inf);
    set(camera1,'Logging Mode','memory');
    set(camera1.source,'brightness',0);
    set(camera1.source,'contrast',17);
    set(camera1.source,'hue',0);
    set(camera1.source,'saturation',14);
    set(camera1.source,'sharpness',3);
    set(camera1.source,'gamma',170);
    set(camera1.source,'white balance',6500);
    set(camera1.source,'exposure',-12);
    % set(camera1.source,'zoom',10);
    % set(camera1,'Frame Grab Interval',5);
    im aq mem(150000000)
    . . .
    start(camera1);


    خب اين بخش دستيابي به تصوير بود. در ادامه روش تشخيص هم ميگم

  3. #3

    نقل قول: گرفتن عکس وپردازش

    اولا گريه نكن اينطوري اعصابم بهم ميريزه.
    خب حالا واسه تشخيص صورت بيش ا ده الگوريتم شناخته شده. از كدومش بگم؟ چقد ميخواي حرفه اي باشه. يعني فقط ميخواي ببينه اين آدمه در مقابل چي؟

    يعني مقايسه باچي؟
    يكي از راحتترين و سريع ترين روش تشخيص انسان، روش اسكين هستش. Skin method detection
    در اين روش رنگ پوست صورت را تست ميكني. براي اينكار بايد عكس را از RGB به YCBCR تبديل كني و از دو ماتريس CB , CR استفاده كني. براي اين دو محدوده (حد بالا و حد پايين) تعيين ميكني. بعد ماسك ميكني روي عكس اصلي. خطاهاي موجود ناشي از وجود اجسام چوبي و هر چي كه رنگ پوست باشه. بعد ا اون خيلي راحت ميبيني كه نسبت طول به عرض صورت با اجسام ديگه متفاوته. و اين فقط يكي از ده ها فيلتريه كه ميتوني بزني. بعد هرچي فيلتراتو با ابتكار خودت برا صورت تعريف كني، خيلي راحت به وجود انسان و تعدادشون دست پيدا ميكني.
    خب ميبيني كه توضيح ساده ترين روش اين همه وقت گيره، پس مطالعتو بيشتر كن، مطمعنا به جواب ميرسيف همونطور كه من با چندين الگوريتم متفاوت و حتي الگوريتم هاي تركيبي به جوابهاي خوب و قابل قبول بالا 85% صحت رسيدم

  4. #4

    نقل قول: گرفتن عکس وپردازش

    (Camera1=videoinput('win video',1,'YUY2_800x600
    ببين، اين دستور وبكم يا دوربين خارجي متصل به لبتابتو راحت ميشناسه. دستورات بعدي واسه ست set دوربين به دلخواه واسه رنگ و گاما و زوم و شارپنس و... هست كه من اكثرشو واست نوشتن. اون پرانتز نصفه را از سمت چپ فقط ببر سمت راست. مشكل تايپي بوده


  5. #5

    نقل قول: گرفتن عکس وپردازش


    اوه، قديما يه تشكر آدمو ا خستگي بيرون ميكرد كه ديگه اونم نميبينيم. مهم نيست. مطلبو عشق است. پس بخاطر اين عشق خودم يه تنه ادامه ميدم.
    برا اينكه نوشتي يه انسان را در برابر يه ديوار تشخيص بده و حرف از وبكم ويديو زديد، خب اين كارو خيلي ساده ميكنه. چون ديوار تكون نميخوره و انسان حركت داره
    شما خيلي ساده از متد motion detection برا تشخيص حركت استفاده كنيد و سپس با تشخيص ساده رنگ صورت تلفيق كنيد، برنامه هلو، خوراكه.
    تشخيص حركت با تفاضل دو عكس بدست مياد. بعد قدر مطلق تك تك عناصر ماتريس حاصل تفاضل را با هم جمع ميكنيد و اگه از يك حد آستانه (thershold) بيشتر شد ميدوني كه حركت داشته. جمله بالا كه زيرش خط كشيدمو را چند بار بخون، سادست ، ظاهرش طولاني شد.
    خب مشكل پس حله ديگه ايشالا

  6. #6

    نقل قول: گرفتن عکس وپردازش

    az mohabatet mamnoonam

    mitoni kamakam koni man hafteh dg bayad in matlabo eraeh bedam,rastesh man 1 hafteh omadam didam kesi javabamo nemide naomid shodam

    emrozam etefaghi omadam

    mamnoonam

  7. #7

    نقل قول: گرفتن عکس وپردازش

    به نظرم ایشون گفتن یه عکس می گیرن ویدئو نیست که بشه از روشهای مبتنی بر حرکت استفاده کرد در ضمن اگه ادم ایستاده باشه که جواب نمیده!! بهترین روش و معروفترین استفاده از روش adaboost هست مطلب ریخته تو اینترنت face detection using adaboost یه کتابخونه دیدم بد نیس بهش سر بزنی. هم کد داره تو متلب هم سی پلاس پلاس خیلی خوبه امتحانش کن. برای تشخیص چهرست. http://people.kyb.tuebingen.mpg.de/k...dlib/fdlib.htm

  8. #8

    نقل قول: گرفتن عکس وپردازش

    خب من ميتونم برات برنامه تشخيص صورت در يك عكس را بفرستم. اين برنامه تعداد نفرات موجود در يك عكس را ميشماره و دور صورتاشونم يه خط قرمز ميكشه. البته من ده تا عكس دارم كه افراد از يك تا يازده نفر هستند و همه را درست جواب ميده. ولي با تغيير دوربين، كلي پارامترها بايد تغيير كنه. ببين همچين چيزي بدردت ميخوره؟

  9. #9

    نقل قول: گرفتن عکس وپردازش

    من متوجه نشدم.آیا این برنامه طوری هست که به جای اون 11 نفر خودم با دروبین لپ تاپ عکس بگیرم و برنامه در جا بتونه شناسایی کنه؟ مسئله اینجاست که من یک برنامه دارم اما نمیدونم چه جوری تغییرش بدم که عکس های خودم را بشناسه.

    نقل قول نوشته شده توسط nanosi مشاهده تاپیک
    خب من ميتونم برات برنامه تشخيص صورت در يك عكس را بفرستم. اين برنامه تعداد نفرات موجود در يك عكس را ميشماره و دور صورتاشونم يه خط قرمز ميكشه. البته من ده تا عكس دارم كه افراد از يك تا يازده نفر هستند و همه را درست جواب ميده. ولي با تغيير دوربين، كلي پارامترها بايد تغيير كنه. ببين همچين چيزي بدردت ميخوره؟

  10. #10

    نقل قول: گرفتن عکس وپردازش

    با سلام مجدد. الان از ارسال پست قبلیم در این صفحه پنج سال میگذره. ببخشید که یهو غیبم خورد، هنوز زنده ام. کار، سربازی، درس، ازدواج و مهاجرت خلاصه علت غیبت پنج ساله ام بود. یادش بخیر اون روزها چقد پا لب تاب توی سایت های مختلف پست میذاشتیم. این پنج سال خیلی سخت گذشت و در عین حال زود گذشت. گریم گرفت اصلا.
    خب امیدوارم که پروژتون جواب گرفته دیگه. الان تشخیص صورت و تشخیص پلاک و ... براحتی کدهاش پیدا میشه و خیلی سخت نیست.
    در مطلب میتونید آدرس و نام کامل عکس با پسوندش را بدید و عکس را دریافت کنید. دستور input اینکار را راحت انجام میده. با وب کم هم میشه آنلاین عکس دریافت کرد. چه وبکم خود لب تاب و چه متصل شده به ورتهای لب تاب. بعد میتونید تصاویر را به هر فرمتی راحت تبدیل کنید و ماتریس های دیتای اون تصویر را روشون کار کنید و الگوریتم مورد نظرتون را برای اینکار پیاده کنید. در جعبه ابزار پردازش تصویر در راهنمای مطلب یه نگاه بندازید و مثالهاش را یه مرور کنید حله. این ها را برای دوستانی که تازه پست را میبینند نوشتم شما که دیگه حرفه ای شدید دیگه بعد پنج سال

تاپیک های مشابه

  1. گرفتن عکس از form
    نوشته شده توسط alirezador در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 20 خرداد 1385, 19:44 عصر
  2. گرفتن عکس به طور دلخواه از صفحه ی نمایش
    نوشته شده توسط dkhatibi در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 05 خرداد 1385, 13:51 عصر
  3. یک سوال در مورد گرفتن عکس از کاربر
    نوشته شده توسط rtech در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 14 بهمن 1384, 15:47 عصر
  4. گرفتن عکس از روی فیلم
    نوشته شده توسط H_r_m در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 28 آبان 1384, 19:23 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •