نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: ارسال پارامتر به استیمول

  1. #1

    ارسال پارامتر به استیمول

    با سلام و تشکر پیشاپیش
    من وقتی از این کد استفاده میکنم مقداری داخل Variable استیمول قرار نمیگیره
    rep["MyDate"] = Date;



    از این کد هم استفاده میکنم Exception Error میده
    rep.Dictionary.Variables["MyDate"].Value = Date;


    Object reference not set to an instance of an object.

    من میخوام تاریخ شمسی به گزارشم اضافه کنم(داخل سایت هم جواب سوالم را پیدا نکردم)

  2. #2

    نقل قول: ارسال پارامتر به استیمول

    آیا هیچکدام از دوستان جواب سوالم نمیدونند یا سوال اشتباه است؟

  3. #3

    نقل قول: ارسال پارامتر به استیمول

    نقل قول نوشته شده توسط m_sobh مشاهده تاپیک
    آیا هیچکدام از دوستان جواب سوالم نمیدونند یا سوال اشتباه است؟
    پست آخرشو بخون
    https://barnamenevis.org/showthread.p...A7%D8%B1%D8%B4

  4. #4

    نقل قول: ارسال پارامتر به استیمول

    تشکر که وقت گذاشتید ولی باز هم جواب نداد

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,029

    نقل قول: ارسال پارامتر به استیمول

    rep["MyDate"] = Date;


    اگه نده مشکل از شماست

  6. #6

    نقل قول: ارسال پارامتر به استیمول



    --------------------------------------------------------------------------------




    منم میخام بدونم مشکلم کجاست!(تشکر که وقت گذاشتید)

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,029

    نقل قول: ارسال پارامتر به استیمول

    اول تابع load صدا بزنید.

  8. #8

    نقل قول: ارسال پارامتر به استیمول

    کاملا به نکته درستی اشاره کردید مشکل بر طرف شد (دلم نیامد فقط به کلید تشکر اکتفا کنم)
    تشکر

تاپیک های مشابه

  1. ارسال یک پارامتر به استیمول سافت
    نوشته شده توسط jmfnima در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 21 اردیبهشت 1392, 07:40 صبح
  2. ارسال پارامتر در استیمول
    نوشته شده توسط programerinfonet در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 05 اردیبهشت 1392, 15:49 عصر
  3. ارسال پارامتر از VB به Crystal Report
    نوشته شده توسط vbstar در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 03 مرداد 1389, 11:16 صبح
  4. ارسال پارامتر به برناهمه
    نوشته شده توسط binyaz2003 در بخش Foxpro
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 20 آذر 1382, 13:52 عصر
  5. ارسال پارامتر از VB به Crystal Report
    نوشته شده توسط vbstar در بخش ابزارهای گزارشگیری در VB6
    پاسخ: 11
    آخرین پست: چهارشنبه 19 آذر 1382, 11:34 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •