نمایش نتایج 1 تا 25 از 25

نام تاپیک: لاگین خودکار / پر کردن فیلد های یک سایت به صورت خودکار در برنامه های ویندوزی

  1. #1

    لاگین خودکار / پر کردن فیلد های یک سایت به صورت خودکار در برنامه های ویندوزی

    سلام
    از اونجایی که این چند روز خیلی دیدم که همه دنبال این روش هستن گفتم یه اموزش مختصر قرار بدهم
    امیدوارم به کار این افراد بیاید

    فایل ضمیمه در این اموزش به صورت کلی تهیه شده و برای تمام وب سایت هایی که به صورت گرافیکی فیلد هایی در انها موجود باشد به همراه یک دکمه جهت ورود یا ثبت جواب میدهد

    برای وب سایت هایی که ماننده صفحه ی ورود به مدیریت مودم هستن چون فیلدی ندارند این روش جواب نمیدهد روش ساده تری هست که در اینجا بحثمون نیست

    توضیحات زیادی نمیدهم چون سورس را قرار دادم میتونید از خود سورس ببینید و یاد بگیرید
    توضیحات آموزش :
    1- ما نمیخوایم خود وب برازر را ببینیم پس بهتره با کد نویسی یه نمونه ازش ایجاد کنیم نه این که روی فرم قرارش بدیم
    WebBrowser wb = new WebBrowser();


    2 - ادرس مد نظر را در وب برازر فراخوانی می کنیم
    wb.Navigate(uri/Link);

    بهتره لینک را به صورت uri به وب برازر بدی
    (نمونه :
     Uri uri = new Uri(link);

    )

    3 - برای وب برازرت رویداد (Document Completed) تعیین کن که زمانی که لود فرم تموم شد بره و کارهایی که در رویداد بهش گفته میشه را انجام دهد
    wb.DocumentCompleted += new WebBrowserDocumentCompletedEventHandler(Load_page)  ;

    یا اینکه بعد از فراخوانی سایت 10-15 ثانیه وقفه ایجاد کنیم فرم را sleep کنیم یا یه تایمر بزاریم 15 ثانیه صبر کنه بعد متوقف بشه و وقتی توقف کرد کارایی که میخوایم بکنیم یا اینکه تایمر بزاری هر ثانیه چک کنی ببینی لود تموم شده یا نه چمیدونم هر کاری دوست دارین دیگه ولی روش اولی که گفتم خیلی بهتر از بقیه است که رویداد را بزاریم پس خودم از همین روش استفاده میکنم

    4 - حالا در رویدادی که ایجاد کردیم (در توقف تایمر یا بعد از sleep فرم یا ..... )
    المنت های ورود اطلاعات(نام فیلد های ورودی) را باید بگیریم و پرشون کنیم و نهایتا ارسال کنیم
    (کداش را دارین دیگه در برنامه ببینید .....)
    یک نمونه :
    wb.Document.GetElementById(txtEuser.Text).SetAttri  bute("Value", txtuser.Text);


    فقط اینجا دقت کنید که فیلد باتن را اخر از همه کلیک کنید ، نه قبل از اینکه فیلد های دیگر را پر کنید

    خوب تموم شد دیگه
    بعد از کلیک وب برازر میره کارش را میکنه اگه درست وارد کرده باشین که لاگین میشین وگرنه خطا میگیرین

    در این نمونه ای که قرار دادم چون اکثرا افراد مبتی این نمونه ها را میخواستن ، چندتا بحث دیگه را هم سریع اموزش دادم
    به عنوان مثال :
    تغییر سایز
    تغییر مکان
    ادد کردن کنترل ساخته شده به فرم
    و.....
    که فقط به یک نگاه ساده به کد ها میتونید متوجهشون بشوید

    تصویری از ظاهر برنامه :
    اینم سورس :
    (دوستان مبتدی : قبل از دریافت سعی کنید با توجه به توضیحات داده شده خودتون شروع به کد نویسی کنید که یاد بگیرید ...!!!)
    برنامه به تنهایی : Auto Login.rar
    برنامه و سورس آن : Auto Login_Fill.rar

    مرا از دعای خیرتان بی بهره مگذارید
    در ضمن برنامه را خودم تستش نکردم وقت نداشتم ولی مطمئنم مشکلی نداره
    اگر مشکلی داشتید بگید تا راهنمایی کنم
    امیدوارم به کار تعدادی از دوستان بیاید.
    همگی موفق و پیروز باشید.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2

    نقل قول: لاگین خودکار / پر کردن فیلد های یک سایت به صورت خودکار در برنامه های ویندوزی

    خیلی عالی بود خیلی چیا یاد گرفتم ولی یه سوال داشتم
    چطوری فایل exe برنامتون رو عوض کردین من هر چی تو اینترنت گشتم نتونستم راهشو پیدا کنم

  3. #3

    نقل قول: لاگین خودکار / پر کردن فیلد های یک سایت به صورت خودکار در برنامه های ویندوزی

    نقل قول نوشته شده توسط mohamad72 مشاهده تاپیک
    خیلی عالی بود خیلی چیا یاد گرفتم ولی یه سوال داشتم
    چطوری فایل exe برنامتون رو عوض کردین من هر چی تو اینترنت گشتم نتونستم راهشو پیدا کنم
    فایل exe برنامه را عوض کردم ؟
    یعنی چی ؟ متوجه منظورتون نمیشه ! احتمالا منظورتون این نیست که چجوری ایکن روش ست شده یا همچین چیزی ؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,023

    نقل قول: لاگین خودکار / پر کردن فیلد های یک سایت به صورت خودکار در برنامه های ویندوزی

    این چطوری استفاده میشه

  5. #5

    نقل قول: لاگین خودکار / پر کردن فیلد های یک سایت به صورت خودکار در برنامه های ویندوزی

    ببخشید اشتباه نوشتم.
    اره منظورم همینه
    چطوری ایکون فایل exe برنامه رو عوض کردین.
    من هر کاری میکنم نمیشه

  6. #6

    نقل قول: لاگین خودکار / پر کردن فیلد های یک سایت به صورت خودکار در برنامه های ویندوزی

    نقل قول نوشته شده توسط fakhravari مشاهده تاپیک
    این چطوری استفاده میشه
    نحوه ی استفاده :
    در قسمت URL ادرس سایت یا صفحه ای که قرار اطلاعات در ان وارد شود (صفحه ی لاگین سایت / فرمی که میخواین اطلاعاتی ست شود درونش) را وارد میکنید
    سپس همان صفحه را در وب برازر خود باز میکنید و صفحه را به صورت سورس کد مشاهده میکنید
    در سورس نام فیلد هایی که اطلاعات در آن بارگذاری میگردد را پیدا میکنید (نام تکست باکس هایی که اطلاعات درونشون وارد میشوند مثل تکتست باکس ییوزر و پسورد و.... و همچنین نام کلیدی که برای لاگین کردن / ارسال اطلاعات روی آن کلیک میشود)
    نام های پیدا شده را در قسمت Element name وارد میکنید

    تمام شد دیگه
    الان وب برازری که باز کرده بودید را ببندینش دیگه کاری باهاش نداریم
    اطلاعاتی که لازم داشتیم را از وب سایت مربوطه به دست اوردیم
    الان دیگه در برنامه هر نام کاربری و پسوردی داریم در قسمت لاگین ست میکنیم و روی دکمه ی لاگین کلیک میکنید میبینید که به راحتی لاگین میگردد

    مثال :
    URL :
    http://persianblog.ir/Signin.aspx

    Element Name
    User :
    TxtUsername

    Pass :
    TxtPassword

    Login :
    btnLogin

  7. #7

    نقل قول: لاگین خودکار / پر کردن فیلد های یک سایت به صورت خودکار در برنامه های ویندوزی

    نقل قول نوشته شده توسط mohamad72 مشاهده تاپیک
    ببخشید اشتباه نوشتم.
    اره منظورم همینه
    چطوری ایکون فایل exe برنامه رو عوض کردین.
    من هر کاری میکنم نمیشه
    در ویژوال استودیو از منوهای بالا منوی
    Project
    بعد گزینه ی اخرش یعنی
    nameproje_shoma Properties
    در صفحه ای که باز میشه تب اول که به صورت پیش فض انتخاب هست میروید یعنی :
    Application
    نهایتا در این تب یدونه گروپ باکس با نام
    Resources
    میبینی که در اون گروپ باکس یه جا نوشته شده
    Icon
    که زیرش هم یدونه تکست باکس هست و جلوش یک دکمه که توش نوشته شوده ... دکمه را کلیک میکنی و ایکن مورد نظر را انتخاب میکنید
    تمام

  8. #8

    نقل قول: لاگین خودکار / پر کردن فیلد های یک سایت به صورت خودکار در برنامه های ویندوزی

    ایول دمت گرم.
    فقط یه سوال دیگه داشتم.
    اگه بخوایم یه متنی رو از تو سایت برداریم و تو یه لیبل بذاریم برعکس کاری که تو این نرم افزار انجام دادی باید چی کار کنیم
    اگه میشه یه مثالی هم بزنید
    به من گفتن با html agility باید این کار و کرد ولی هر چی سرچ میکنم چیزه خوبی پیدا نمیکنم

  9. #9

    نقل قول: لاگین خودکار / پر کردن فیلد های یک سایت به صورت خودکار در برنامه های ویندوزی

    تمونه HTML Agility ...
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,023

    نقل قول: لاگین خودکار / پر کردن فیلد های یک سایت به صورت خودکار در برنامه های ویندوزی

    خخخخخخخخخ قشنگ بود.
    تحت وب چطوری؟

  11. #11

    نقل قول: لاگین خودکار / پر کردن فیلد های یک سایت به صورت خودکار در برنامه های ویندوزی

    مرسی بازم عالی بود و یاد گرفتم ولی در مورد این خط میشه توضیح بدین:
    "//*[@id='tbl_curr-mrkt']/tbody/tr[1]/td[2]/text()"

    فهمیدم ینی چی.
    ولی نمیدونم چطوری ساخته شد ینی چرا اولش دو تا اسلش و ضرب و کروشه است؟
    یا حالا اگه بخوایم به یه متن عادی که تو جدول نباشه اشاره کنیم چی کار کنیم؟؟
    یا اصن قاعده کلی ساخت این دستور چیه یا اصطلاحا بش چی میگن که من بتونم آموزش هاشو تو گوگل سرچ کنم؟؟؟
    یا بهتر از اون یه مقاله ای چیزی اگه دارین میشه لینکشو بزارین؟؟؟

  12. #12

    نقل قول: لاگین خودکار / پر کردن فیلد های یک سایت به صورت خودکار در برنامه های ویندوزی

    نقل قول نوشته شده توسط fakhravari مشاهده تاپیک
    خخخخخخخخخ قشنگ بود.
    تحت وب چطوری؟
    عزیزم تحت وب که خیلی راحت تر میشه :)
    تحت وب با چه زبانی برنامه نویسی میکنی ؟ با asp.net اگه برنامه نویسی میکنی که روشش همینه
    میری المنت ها را به دست میاری و به صورت پارامتری ارسال میکنیشون
    ولی اگر از php استفاده میکنی اونجا کلا یه بحث جداگانه داره خودش یه کلاس داره برای این کار
    اونجا از curl استفاده میشه

    باید بری خودت بشینی بخونی با توضیح های من به جایی فک نکنم برسی
    نمونه ساده گذاشتم فقط برا این که افردای که نمیدونن چجوریه متوجه بشوند روش کار چیست...

    نقل قول نوشته شده توسط mohamad72 مشاهده تاپیک
    مرسی بازم عالی بود و یاد گرفتم ولی در مورد این خط میشه توضیح بدین:
    "//*[@id='tbl_curr-mrkt']/tbody/tr[1]/td[2]/text()"

    فهمیدم ینی چی.
    ولی نمیدونم چطوری ساخته شد ینی چرا اولش دو تا اسلش و ضرب و کروشه است؟
    یا حالا اگه بخوایم به یه متن عادی که تو جدول نباشه اشاره کنیم چی کار کنیم؟؟
    یا اصن قاعده کلی ساخت این دستور چیه یا اصطلاحا بش چی میگن که من بتونم آموزش هاشو تو گوگل سرچ کنم؟؟؟
    یا بهتر از اون یه مقاله ای چیزی اگه دارین میشه لینکشو بزارین؟؟؟
    من از HTML Agility تا الان استفاده نکردم
    من از regex برای کاری که شما میخوای انجام بدی استفاده میکنم به نظر خودم بهتره چون نه کامپونتی اضافه میشه به برنامه نه چیزی راحت تر هستم به هر حال
    روش کار با regex را من توضیح میدم براتون
    با روش من اول میای وب سایتی که میخوای اطلاعات ازش دریافت کنی را میگیری (سورسش را دریافت میکنی) بعدش سورس را داری باید از داخلش قسمت مد نظر را جدا کنی که این قسمت میشه regex
    نحوه کار به این صورته که یه قسمت ثابت توی متن سایت پیدا میکنی یا یک الگو برای متنت
    مثال
    مثلا متن من همیشه بعد از حرف سلام میاد
    یا مثلا متن من همیشه بولد هستش
    یا مثلا متن من همیشه در یک جدول هستش
    یا.....
    یه الگو پیدا میکنی دیگه
    بعد با قواعد ریجکس اون متن را درستش میکنی و از این به بعد خود برنامه اون متن را نسبت به الگوی شما پیدا میکنه
    حالا که متن پیدا شد دیگه قرار دادنش تو لیبل هم که کاری نداره

    برای اشنایی با ریجکس به لینک های زیر مراجعه کن

    نمونه و نحوه ی استفاده
    http://www.dotnetperls.com/regex-match
    قواعد مورد نیاز :
    http://msdn.microsoft.com/en-us/library/az24scfc.aspx

  13. #13

    نقل قول: لاگین خودکار / پر کردن فیلد های یک سایت به صورت خودکار در برنامه های ویندوزی

    سورس این برنامه رو به زبان vb6 هم بگذارید خواهشا

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: لاگین خودکار / پر کردن فیلد های یک سایت به صورت خودکار در برنامه های ویندوزی

    نقل قول نوشته شده توسط sajad-kh مشاهده تاپیک
    سورس این برنامه رو به زبان vb6 هم بگذارید خواهشا
    همین پروژه بازنویسی شده به زبان VB ........
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  15. #15

    نقل قول: لاگین خودکار / پر کردن فیلد های یک سایت به صورت خودکار در برنامه های ویندوزی

    ممنون خیلی عالی بود
    فقط من با دلفی 7 کار میکنم میشه لطف کنید و نمونه همین رو که تحت دلفی 7 بشه ازش استفاده کرد بزارید؟
    خیلی ممنون

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار Dr Saeed
    تاریخ عضویت
    بهمن 1392
    محل زندگی
    زیره اسمون خدا
    پست
    108

    نقل قول: لاگین خودکار / پر کردن فیلد های یک سایت به صورت خودکار در برنامه های ویندوزی

    با سلام

    ممنون از اموزشتون :ایکس

    من قبل از این با vb6 کار میکردم تحت شبکه حالا که زبان رو عوض کردم اومدم C#‎ خیلی سخت شده !

    سوال : چطوری میتونم مقدار های بین تگ A رو بریزم داخل تکس باکسم ؟ خیلی باهاش ور رفتم ولی خیلی با vb فرق داره نشد

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار حسین.کاظمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    Microsoft Visual Studio
    پست
    652

    نقل قول: لاگین خودکار / پر کردن فیلد های یک سایت به صورت خودکار در برنامه های ویندوزی

    سلام
    خیلی خیلی خیلی ممنونم از تک تکون ولی اگه یه وب سایت کپچر داشت باید چکار کنیم توی فرم سی شارپ، چگونه اونو اتوماتیک پر کنیم؟؟؟؟؟؟؟

  18. #18
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: لاگین خودکار / پر کردن فیلد های یک سایت به صورت خودکار در برنامه های ویندوزی

    نقل قول نوشته شده توسط Ho3einAlone مشاهده تاپیک
    سلام
    خیلی خیلی خیلی ممنونم از تک تکون ولی اگه یه وب سایت کپچر داشت باید چکار کنیم توی فرم سی شارپ، چگونه اونو اتوماتیک پر کنیم؟؟؟؟؟؟؟
    خوب فلسفه Captcha همینه که شما (کامپیوتر) نتونه به صورت خودکار اون رو پر کنه...ولی در کل راه حل این هست که تصویر رو دریافت کنید و با استفاده از روش های پردازش تصویر مقدار نمایش داده شده در تصویر رو بخونید که هرچی تصویر پیچیده تر باشه، پردازشش سخت تر و گاهی تقریبا غیر ممکنه میشه.

  19. #19

    نقل قول: لاگین خودکار / پر کردن فیلد های یک سایت به صورت خودکار در برنامه های ویندوزی

    حالا اگه این Login مربوط به کانکت شدن به اینترنت خوابگاه باشه چیکار میشه کزد؟
    چون اینترنت قطع باشه قاعداً این کار انجام نمیگیره با این روش

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار behnamgholipoor
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    رشت
    پست
    132

    نقل قول: لاگین خودکار / پر کردن فیلد های یک سایت به صورت خودکار در برنامه های ویندوزی

    سلام
    اگه بخوام چیزی شبیه برنامه Sticky Password بنویسم که به صورت مستقیم با مرورگر در ارتباط باشه چکار باید بکنم ؟
    لطفا راهنمایی کنید

  21. #21
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    148

    نقل قول: لاگین خودکار / پر کردن فیلد های یک سایت به صورت خودکار در برنامه های ویندوزی

    شرمنده یک سوال ساده بعد از لاگین کوکی و سیسون رو چطور حفظ کنیم که به صفحات دیگه بتونیم بریم؟ ممنون

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار behnamgholipoor
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    رشت
    پست
    132

    نقل قول: لاگین خودکار / پر کردن فیلد های یک سایت به صورت خودکار در برنامه های ویندوزی

    سلام دوست عزیز
    سوالم و تصحیح میکنم
    آیا راهی هست بشه با کدنویسی المنت های ورودی رو از مرورگر دریافت کرد ؟

  23. #23

    نقل قول: لاگین خودکار / پر کردن فیلد های یک سایت به صورت خودکار در برنامه های ویندوزی

    سلام
    فایل های ضمیمه کجاست؟

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار nunegandom
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    الان اصفهان
    سن
    32
    پست
    828

    نقل قول: لاگین خودکار / پر کردن فیلد های یک سایت به صورت خودکار در برنامه های ویندوزی

    ممنون بخاطر بروت فورس خوبتون
    برای سایت هایی که قسمت لاگینشون فقط با جاوا اسکریپت لود میشه ایده ای چیزی ندارید؟
    یا از شبیه سازی موس فقط میشه استفاده کرد؟!
    برا کپچا شاید بشه از Google Drive استفاده کرد
    عکس رو بهش میدیم و تبدیل به نوشته میکنه ( برا کپچا های آسون ):
    عکس آپلود میکنیم ، درخواست Google Doc میکنیم بعد نوشته تحویل میگیریم
    اگه نشد هم که میره سمت پردازش تصویر

  25. #25

    نقل قول: لاگین خودکار / پر کردن فیلد های یک سایت به صورت خودکار در برنامه های ویندوزی

    سلام ببخشید این فقط فیلدی هایی که text باشه رو پر میکنه اگه بخواهیم یه فایل بصورت خودکار اپلود بشه ینی یه فایل رو مشخص کنم هردفعه اونو اپلودش کنه ایا همچین کاری میشه ؟

تاپیک های مشابه

  1. پاک کردن فیلد های خالی در بانک اطلاعاتی
    نوشته شده توسط vahidm در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 05 خرداد 1394, 05:52 صبح
  2. سوال: لاگین کردن با certificate به سایت های ASP.NET
    نوشته شده توسط Samsam2010 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 22 مهر 1391, 12:40 عصر
  3. پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 25 اردیبهشت 1391, 10:37 صبح
  4. برگزاری کلاس های آموزشی سایت به صورت غیر حضوری
    نوشته شده توسط NasimBamdad در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 07 اردیبهشت 1391, 15:41 عصر
  5. پیدا کردن فیلد های تکراری
    نوشته شده توسط M.kavyani در بخش SQL Server
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 08 اسفند 1384, 00:44 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •