نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: session به چه دردی می خوره؟

  1. #1

    session به چه دردی می خوره؟

    آقا دستور زیر رو تایپ کنین بگین فهمیدنش برای یه نفوذگر به چه دردی می خوره که این کتاب آموزش امنیت برنامه های تحت وب گیر داده بهش...
    <script>
    alert(document.cookie)
    </script>

  2. #2

    نقل قول: session به چه دردی می خوره؟

    سلام دوست عزیز

    کوکی ها داده های ، ذخیره شده در فایل های متنی کوچک ، بر روی کامپیوتر شما می باشند .
    هنگامی که یک وب سرور یک صفحه وب به یک مرورگر فرستاد ، اتصال قطع میشه ، و سرور همه چیز را در مورد کاربر فراموش میکنه ، کوکی ها برای حل این مشکل اختراع شدن تحت این جمله کلیدی " چگونه اطلاعات مربوط به کاربر را به یاد داشته باشید " .

    * هنگامی که یک کاربر از یک صفحه وب بازدید می کند ، نام او در یک کوکی ذخیره می شود.

    برای اطلاعات بیشتر و نمونه مثال های مرتبط پیشنهاد میکنم به آدرس ذیل بروید.

    سایت : http://www.w3schools.com/js/js_cookies.asp

    امیدوارم مفید فایده باشه

تاپیک های مشابه

  1. Session چیست ؟
    نوشته شده توسط merlin_vista در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 16 مرداد 1392, 09:13 صبح
  2. خالی شدن Session
    نوشته شده توسط Behsharp در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 03 شهریور 1386, 16:17 عصر
  3. TimeOut کردن یک Session خاص نه تمام Session های بکار رفته؟
    نوشته شده توسط Behsharp در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 08 مهر 1385, 11:16 صبح
  4. تفاوت session و cooki-less session
    نوشته شده توسط bluesky2005 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 08 اسفند 1383, 07:44 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •