نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: تشخیص فعال یا غیر فعال بودن چک باکس در گرید؟

  1. #1

    تشخیص فعال یا غیر فعال بودن چک باکس در گرید؟

    با سلام
    تو گریدم یه فیلد از نوع چکس باکس دارم که به یک فیلد از نوع bit در جدول بانک وصل. چطور میشه تشخیص داد که چکس باکس در ردیف مورد نظر تیک خورده یا نه؟
    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار daivid_ d31r1
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    اهل کاشانم اما شهر من هم کاشان نیست
    پست
    112

    نقل قول: تشخیص فعال یا غیر فعال بودن چک باکس در گرید؟

    سلام
    چه مشکلی داره؟
    اگه وصل باشه و دیتا سورسه گرید رو تیبل پایگاه داده بذاری که خودش داده ها رو لود و ست میکنه و مشخص میشه که تیک خورده یا نه

  3. #3

    نقل قول: تشخیص فعال یا غیر فعال بودن چک باکس در گرید؟

    نقل قول نوشته شده توسط daivid_ d31r1 مشاهده تاپیک
    سلام
    چه مشکلی داره؟
    اگه وصل باشه و دیتا سورسه گرید رو تیبل پایگاه داده بذاری که خودش داده ها رو لود و ست میکنه و مشخص میشه که تیک خورده یا نه
    منظورم اینکه چطور میتونم شماره ردیفهایی که چکباکس اون ردیف تیک خورده پیدا کنم?

  4. #4

    نقل قول: تشخیص فعال یا غیر فعال بودن چک باکس در گرید؟

    کسی نمیدونه؟

  5. #5

    نقل قول: تشخیص فعال یا غیر فعال بودن چک باکس در گرید؟

    سلام من این کارو اینجوری کردم که آی دی سطرها رو با query string فرستادم به صفحه بعد میتونی از پست یا session استفاده کنی که صفحه بعد split کنی.
    اگه میخوای کدشو بهت بدم دوست عزیز

  6. #6

    نقل قول: تشخیص فعال یا غیر فعال بودن چک باکس در گرید؟

    ببینید دوستان منظورمو متوجه نشدید.
    من میخوام تو همین فرمچک کنم اگر چکباکس تیک خورده بود دستور 1 انجام بشه اگر نخورده بود دستور 2. همین. . .
    فقط نمیدونم چطوری به خاصیت cheked چکباکس دسترسی داشته باشم. . .

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    شهرکرد
    پست
    617

    نقل قول: تشخیص فعال یا غیر فعال بودن چک باکس در گرید؟

    سلام.
    اول باید به اون CheckBox دسترسی داشته باشی، وبعدش بررسی کنی.
    با فرض اینکه اسم چکباکست chkState باشه!

    CheckBox chk = (CheckBox)GridView.FindControl("chkState");
    if(chk.Checked)
    //...
    else
    //...

  8. #8

    نقل قول: تشخیص فعال یا غیر فعال بودن چک باکس در گرید؟

    آخه من که از ItemTempalteField استفاده نکردم واسه چکباکس id داشته باشم !!!! کد گریدو واستون میزارم. . .
    کد HTML:
    <asp:GridView ID="GridView3" runat="server" AutoGenerateColumns="False" 
            DataKeyNames="idPsl" DataSourceID="sqlDataUsers0">
            <Columns>
                <asp:BoundField DataField="idPsl" HeaderText="idPsl" InsertVisible="False" 
                    ReadOnly="True" SortExpression="idPsl" />
                <asp:BoundField DataField="name" HeaderText="name" SortExpression="name" />
                <asp:BoundField DataField="lastName" HeaderText="lastName" 
                    SortExpression="lastName" />
                <asp:BoundField DataField="codeOffice" HeaderText="codeOffice" 
                    SortExpression="codeOffice" />
                <asp:BoundField DataField="picPsl" HeaderText="picPsl" 
                    SortExpression="picPsl" />
       <asp:CheckBoxField  DataField="status" HeaderText="status" 
                    SortExpression="status" />
                <asp:BoundField DataField="codeEmp" HeaderText="codeEmp" 
                    SortExpression="codeEmp" />
               
                </asp:TemplateField>
            </Columns>
        </asp:GridView>

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    شهرکرد
    پست
    617

    نقل قول: تشخیص فعال یا غیر فعال بودن چک باکس در گرید؟

    خب به ItemTempalteField تبدیلش کن، نمیخوای که کوه بکنی
    فقط با یه کلیک ساده تبدیل میشه

  10. #10

    نقل قول: تشخیص فعال یا غیر فعال بودن چک باکس در گرید؟

    نقل قول نوشته شده توسط nice_boy_a مشاهده تاپیک
    خب به ItemTempalteField تبدیلش کن، نمیخوای که کوه بکنی
    فقط با یه کلیک ساده تبدیل میشه
    باشه تبدیلش میکنم فقط میشه بگی اون موقع فیلد status در جدول بانکم چطور وصلش کنم به ای ItemTemplateField?
    کوه کندن که نیست، نه؟

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    شهرکرد
    پست
    617

    نقل قول: تشخیص فعال یا غیر فعال بودن چک باکس در گرید؟

    شما فقط کافیه فیلد رو به Convert ، TemplateField کنی، نیازی به کوه کندن هم نیست خواستی کوه بکنی خبرم کن

  12. #12

    نقل قول: تشخیص فعال یا غیر فعال بودن چک باکس در گرید؟

    نقل قول نوشته شده توسط nice_boy_a مشاهده تاپیک
    شما فقط کافیه فیلد رو به Convert ، TemplateField کنی، نیازی به کوه کندن هم نیست خواستی کوه بکنی خبرم کن
    زحمت نکش داداش گلم خودم کوه کندم

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار tree1371
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    31
    پست
    285

    نقل قول: تشخیص فعال یا غیر فعال بودن چک باکس در گرید؟

    سلام



    foreach (GridViewRow row in grdUsers.Rows)
    {
    CheckBox chk = (CheckBox)row.FindControl("chkBxSelect");
    if (chk.Checked)
    {
    id += row.Cells[1].Text.ToString() + ",";
    }
    }



    cell از خونه 0 میشه تو خونه 1 آی دیت رو بزار لود شه تو گرید با دستور بالا چک می کنی و آیدیشون رو می گیری.

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,031

    نقل قول: تشخیص فعال یا غیر فعال بودن چک باکس در گرید؟


تاپیک های مشابه

  1. سوال: فعال یا غیر فعال بودن کوکی
    نوشته شده توسط fazelit در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 09 دی 1389, 11:54 صبح
  2. مدیریت فعال یا غیر فعال بودن منوها یا دکمه ها
    نوشته شده توسط MOJTABAATEFEH در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 15
    آخرین پست: جمعه 03 دی 1389, 03:02 صبح
  3. پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 28 شهریور 1389, 07:51 صبح
  4. تشخیص فعال یا غیر فعال بودن فرم
    نوشته شده توسط mehr83 در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 27 تیر 1388, 18:32 عصر
  5. سوال: فهمیدن فعال و غیر فعال بودن جاوا اسکریپت
    نوشته شده توسط Exoid948 در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 22 تیر 1388, 21:38 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •