نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: استفاده از FB در PHP

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار سعید صابری
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    برازجان
    پست
    1,431

    استفاده از FB در PHP

    سلام دوستان
    من از FB در PHP می خوام استفاده کنم N تا ارور جلوی پام سبز شد N-1 حل کردم ولی این اخری زورم بهش نرسید کلی اینترنت زیرو کردم ولی مگه جواب پیدا میشه.

    من از Hthml5 builder استفاده می کنم هنگامی که می خوام به دیتابیس وصل شم این پیغام میده
    connection rejected by remote interface

    هم از طریق IDE و هم از طریق کد امتحان کردم از همهان روشی که در راهنماش گفته بود عمل کردم ولی دوباره همین مشکل داشت حتی از Netbeans هم تست کردم همین پیغام میده.
    لطفا راهنمایی کنید اساتید بزرگوار.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Jarvis
    تاریخ عضویت
    اسفند 1391
    محل زندگی
    Esfahan
    پست
    580

    نقل قول: استفاده از FB در PHP

    از کدوم مفسر برای PHP استفاده می کنید ؟ XAMPP یا WAMP و... ؟
    مفسر ها برای هر کدوم از دیتابیس ها یه dll دارن .. چک کنید ببینید مثلا اگه XAMPP استفاده می کنید در مسیر C:\xampp\php\ext فایل مربوط به Firebird که php_pdo_firebird.dll هستش وجود داره یا نه .. در بعضی مواقع این فایل وجود هم داره ولی با مشکلاتی مواجه هستش ...
    نکته : تا حد امکان سعی کنید از آخرین نسخه ی مفسر خودتون استفاده کنید.
    اگه هم امکانش هست کدتون رو بزارید تا بررسی بشه.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Jarvis
    تاریخ عضویت
    اسفند 1391
    محل زندگی
    Esfahan
    پست
    580

    نقل قول: استفاده از FB در PHP

    در ضمن باید درایور فایربرد رو فعال کرده باشید که از طریق فایل php.ini میشه فعالش کرد :
    در مسیر زیر :
    C:\xampp\php
    فایل php.ini رو پیدا کنید
    فایل رو با notepad باز کنید
    ;extension=php_pdo_firebird.dll رو پیدا کنید ( می تونید از قسمت Find کلمه ی firebird رو جستجو کنید )
    و اون ; سمی کالن رو بردارید از پشتش تا فعال بشه ... البته فایل رو ذخیره کنید.

    اینجا رو هم برای شروع ببینید : http://www.php.net/manual-lookup.php...scope=quickref

    موفق باشید.
    آخرین ویرایش به وسیله Jarvis : چهارشنبه 30 مرداد 1392 در 23:59 عصر

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار سعید صابری
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    برازجان
    پست
    1,431

    نقل قول: استفاده از FB در PHP

    کدوم مفسر برای PHP استفاده می کنید ؟ XAMPP یا WAMP و...
    برای استفاده در html 5 builder نیازی به نصب جداگانه نیست این تنظیمات هم طبق راهنما انجام دادم.البته هنگام ایجاد کانکشن بصورت اتوماتیک انجام می شوند ولی خودم هم چکش کردم درست بود در ضمن به راحتی به mysql وصل میشم...
    برای استفاده netbeans با هر دو امتحان کردم نشد دقیقا یک ارور.
    هم از حالت design متصل شدم و هم با کد هر دو همین ارور میده.
    کدهام دقیقا از سایت php کپی گرفتم

    $server = 'localhost:d:/fb/fb.fdb';
    $user = 'username';
    $password = 'password';
    $res = ibase_connect($server,$user,$password) or die("<br>" . ibase_errmsg());
    آخرین ویرایش به وسیله سعید صابری : پنج شنبه 31 مرداد 1392 در 14:10 عصر

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Jarvis
    تاریخ عضویت
    اسفند 1391
    محل زندگی
    Esfahan
    پست
    580

    نقل قول: استفاده از FB در PHP

    یه بار از مفسر XAMPP و یا WAMP استفاده کنید و با این مفسر ها کار رو انجام بدید ببینید به چه صورتی میشه ...

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار سعید صابری
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    برازجان
    پست
    1,431

    نقل قول: استفاده از FB در PHP

    نقل قول نوشته شده توسط Variant مشاهده تاپیک
    یه بار از مفسر XAMPP و یا WAMP استفاده کنید و با این مفسر ها کار رو انجام بدید ببینید به چه صورتی میشه ...
    هر دو همین پیام میده.قبلا امتحان کرده ام.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار سعید صابری
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    برازجان
    پست
    1,431

    نقل قول: استفاده از FB در PHP

    بالاخره موفق شدم


    * Copy php_interbase.dll from your php\ext directory to the C:\windows\system32 directory.
    * Copy libeay32.dll and ssleay32.dll from your php directory to the C:\windows\system32 directory.

تاپیک های مشابه

  1. استفاده از Pointer در PHP
    نوشته شده توسط Touska در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 02 اردیبهشت 1384, 17:05 عصر
  2. مشگل در استفاده از cookie در php
    نوشته شده توسط نعیم رضاییان در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 25 بهمن 1383, 09:28 صبح
  3. استفاده از activex در php
    نوشته شده توسط mostafa612003 در بخش PHP
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 01 شهریور 1383, 08:34 صبح
  4. استفاده از ASP و PHP در یک صفحه
    نوشته شده توسط Rambod در بخش Classic ASP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 10 اسفند 1382, 08:25 صبح
  5. استفاده از ASP و PHP در یک صفحه
    نوشته شده توسط Rambod در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 05 اسفند 1382, 16:45 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •