صفحه 6 از 6 اولاول ... 456
نمایش نتایج 201 تا 237 از 237

نام تاپیک: بررسی سوالات و نظرات "پروژه سی شارپ از ابتدا تا انتها"

  1. #201
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: بررسی سوالات و نظرات "پروژه سی شارپ از ابتدا تا انتها"

    اصلا اینقدر با حرف مفت حال میکنم که حساب نداره.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #202

    نقل قول: بررسی سوالات و نظرات "پروژه سی شارپ از ابتدا تا انتها"

    سلام.نماز روزه ی همه قبول
    ممنون بابت زحمات جناب ونیز و فست کد و همه ی کسایی ک نظر دادن.
    خیلی بابت آموزشا ممنون.من این آموزشا رو تموم کردم و البته همون قسمت تولید اعداد تصادفی برای انتخاب رندم سوالات،یه مشکلی بود که سوال آخر هیچ وقت انتخاب نمی شد که البته خدارو شکر تونستم درستش کنم.اون موقع اینترنت نداشتم ک بتونم بیام و این مشکلو بیان کنم...ولی الان خدارو شکر دیگه اینترنت دارم و بیشتر مزاحمتون میشم☺.پروژه رو هم کامل پیاده کردم.با Dev Component و یه سری خلاقیت هایی هم توش دادم.تعریف نباشه☺
    حالا باید چیکار کنیم آقای ونیز؟؟؟میدونم شاید با خودتون بگین این دیگه کیه...ما اومدیم اینا رو راه بندازیم ولی دو قورت و نیمشون هم باقیه.ولی باور کنین منظورم اینه که هیچی مثل سردرگمی به یه برنامه نویس تازه کار مثل من ضربه نمیزنه.خواهشی که دارم اینه که بازم مارو کمک کنین.
    بریم سراغ برنامه نویسی سه لایه یا Entity یا Linq یا ...
    باور کنین بد جوری سر در گمم.خواهشا کمک کنید.شما که تا اینجا زحمت کشیدین،از این به بعد هم ادامه بدین تا اجرتون کامل شه.هر چند که تا الانشم خیلی خیلی محبت کردین ولی از نظر منه مبتدی ، همین Stored Prosedure ها کافیه و دیگه میگم نیازی به بقیه ی چیزا نیست...چرا باید بریم سراغ Linq و Entity و ...
    ممنون

  3. #203
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: بررسی سوالات و نظرات "پروژه سی شارپ از ابتدا تا انتها"

    نقل قول نوشته شده توسط حميدسي شارپ مشاهده تاپیک
    سلام.نماز روزه ی همه قبول
    ممنون بابت زحمات جناب ونیز و فست کد و همه ی کسایی ک نظر دادن.
    خیلی بابت آموزشا ممنون.من این آموزشا رو تموم کردم و البته همون قسمت تولید اعداد تصادفی برای انتخاب رندم سوالات،یه مشکلی بود که سوال آخر هیچ وقت انتخاب نمی شد که البته خدارو شکر تونستم درستش کنم.اون موقع اینترنت نداشتم ک بتونم بیام و این مشکلو بیان کنم...ولی الان خدارو شکر دیگه اینترنت دارم و بیشتر مزاحمتون میشم☺.پروژه رو هم کامل پیاده کردم.با Dev Component و یه سری خلاقیت هایی هم توش دادم.تعریف نباشه☺
    حالا باید چیکار کنیم آقای ونیز؟؟؟میدونم شاید با خودتون بگین این دیگه کیه...ما اومدیم اینا رو راه بندازیم ولی دو قورت و نیمشون هم باقیه.ولی باور کنین منظورم اینه که هیچی مثل سردرگمی به یه برنامه نویس تازه کار مثل من ضربه نمیزنه.خواهشی که دارم اینه که بازم مارو کمک کنین.
    بریم سراغ برنامه نویسی سه لایه یا Entity یا Linq یا ...
    باور کنین بد جوری سر در گمم.خواهشا کمک کنید.شما که تا اینجا زحمت کشیدین،از این به بعد هم ادامه بدین تا اجرتون کامل شه.هر چند که تا الانشم خیلی خیلی محبت کردین ولی از نظر منه مبتدی ، همین Stored Prosedure ها کافیه و دیگه میگم نیازی به بقیه ی چیزا نیست...چرا باید بریم سراغ Linq و Entity و ...
    ممنون
    سلام.
    اول بهتون خسته نباشید میگم چون میدونم کار ساده ای نبوده.
    به نظر من بهتره که در حد ابتدایی با همه این تکنولوژی ها آشنا بشید تا بتونید با توجه به نیازتون تکنولوژی درست رو انتخاب کنید.(البته اون سه تکنولوژی که نام بردید در کنار هم قابل استفاده هستند و استفاده از یکی یه هیچ عنوان به معنی استفاده نکردن از دیگری در یک پروژه نیست)
    معماری های خیلی مختلف و زیادی برای پیاده سازی برنامه های دیتابیسی وجود دارد که به نظر بنده خود شما ترتیب خوبی برای یادگیری پرکاربردترینهاشون پیشنهاد دادید. وقتی به حد کافی با این تکنولوژی ها کار کنید مطمئنا در طول مسیر بادگیریتون با تکنولوژی های دیگر هم آشنا خواهید شد و میتوانید راه خودتون رو پیدا کنید.
    موفق باشید.

  4. #204

    نقل قول: بررسی سوالات و نظرات "پروژه سی شارپ از ابتدا تا انتها"

    خیلی ممنون جناب Fast Code
    خب راستش این آموزش بی نظیری رو که شاهد بودیم از جناب Veniz جاهای دیگه نبود.آموزش سی شارپ زیاده ولی هدف خیلیاش خالی کردن جیب مردمه.مخصوصا ما مبتدیا.البته من همینجوریش هم جیبم خالیه و اگه کسایی مثل شما و آقای ونیز نباشن ک ما رو کمک کنن دیگه هیچی.
    منظور من اینه که این آموزش دیگه ادامه نداره؟اون دفعه جناب ونیز زحمت فیلما رو کشیدن و خیلی بابت این فیلما ازشون تشکر میکنم.به شخصه خیلی چیزا یاد گرفتم.ایشون واقعا استاد بودن.چون مثلا بعد از دو جلسه کد نویسی میرفتن سراغ دیزاین تا یه کم تنوع بشه و آموزشا کسل کننده نباشه و خیلی نکات ریز دیگه ای که نمیشه همشو گفت.این هنره...بازم ازشون تشکر میکنم
    و با این که میدونم خواستم بزرگه ولی خواهش میکنم ادامه بدین.اگه آقای Veniz وقت ندارن،شما کمک کنین جناب Fast Code . در مورد همین تکنولوژیای جدید به سبک پروژه محور.والا من که هر چی میگردم یا کیفیت آموزشا پایینه،یا پولیه،یا خیلی مبتدیه،یا خیلی پیشرفتست،یا خیلی تئوری و هیچکدوم عملی نیست.
    بازم ممنون.
    آخرین ویرایش به وسیله حميدسي شارپ : دوشنبه 30 تیر 1393 در 01:46 صبح

  5. #205
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: بررسی سوالات و نظرات "پروژه سی شارپ از ابتدا تا انتها"

    سلام.
    همه این آموزشها برای این هستند که شما راه رو پیدا کنید.نه اینکه همه چیز رو یاد بگیرید.
    از اینجا به بعد رو باید با مطالعه پیش برید.
    این بهترین راهنمایی ای هست که میتونم بهتون بکنم.چون خود بنده و احتمالا veniz هم برای شروع کارمون به هیچ کدوم از این آموزشها دسترسی نداشتیم و فقط مطالعه بوده که به ما کمک کرده.

    موفق باشید.
    (اگر چند روز پاسخ ندادم به دل نگیرید.من زیاد مثل قدیم آنلاین نیستم و اینکه جواب دو تا پست پشت سر هم رو دادم خودش یه جور معجزست)

  6. #206

    نقل قول: بررسی سوالات و نظرات "پروژه سی شارپ از ابتدا تا انتها"

    سلام خدمت همه.توی سایت sourcebaran دیدم یه پکیج آموزشی گذاشته و با پر رویی تمام فیلمای استاد veniz رو به خودش نسبت داده.شایدم برداشت من اینه.مهم اینه که دارن این آموزش رایگان رو همراه با چند تا آموزش دیگه میفروشن.گفتم که در جریان باشین که زحمات استاد هدر نره...
    اینم آدرسش:
    http://shop1.sourcebaran.com/?p=254
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg 1.jpg‏ (98.2 کیلوبایت, 265 دیدار)

  7. #207
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: بررسی سوالات و نظرات "پروژه سی شارپ از ابتدا تا انتها"

    نقل قول نوشته شده توسط حميدسي شارپ مشاهده تاپیک
    سلام خدمت همه.توی سایت sourcebaran دیدم یه پکیج آموزشی گذاشته و با پر رویی تمام فیلمای استاد veniz رو به خودش نسبت داده.شایدم برداشت من اینه.مهم اینه که دارن این آموزش رایگان رو همراه با چند تا آموزش دیگه میفروشن.گفتم که در جریان باشین که زحمات استاد هدر نره...
    اینم آدرسش:
    http://shop1.sourcebaran.com/?p=254
    سلام.
    من نمیدونم با خودشون چه فکری کردن.
    فقط میدونم من شخصا یه چیزی حدود بیست هزار نسخه از این آموزش رو مجانی سرو کردم و کسی نیست که این آموزش رو ندیده باشه.و متوجه نشه که تبلیغاتی که اینقدر روش تاکید شده کاملا دروغ هست.

    ممنون که اطلاع دادید. من سعی میکنم تا یکی دو روز آینده اگر veniz خودش این پست رو ندیده بود بهش اطلاع بدم.

  8. #208

    نقل قول: بررسی سوالات و نظرات "پروژه سی شارپ از ابتدا تا انتها"

    خواهش میکنم
    امیدوارم دیگه همچین چیزایی نباشه.من خودم اون پکیج رو تهیه نکردم.ولی حتما همین فیلماست بدون شک.
    کاش توی هر فیلم جناب ونیز خودشونو معرفی میکردن و یا یه نوشته ای توی فیلما بطور ثابت نشون داده میشد که اینا نتونن این کارا رو کنن.در هر حال اجر این کار همیشه برای ایشون خواهد بود.بازم ممنون

  9. #209
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: بررسی سوالات و نظرات "پروژه سی شارپ از ابتدا تا انتها"

    نقل قول نوشته شده توسط حميدسي شارپ مشاهده تاپیک
    سلام خدمت همه.توی سایت sourcebaran دیدم یه پکیج آموزشی گذاشته و با پر رویی تمام فیلمای استاد veniz رو به خودش نسبت داده.شایدم برداشت من اینه.مهم اینه که دارن این آموزش رایگان رو همراه با چند تا آموزش دیگه میفروشن.گفتم که در جریان باشین که زحمات استاد هدر نره...
    اینم آدرسش:
    http://shop1.sourcebaran.com/?p=254
    نقل قول نوشته شده توسط حميدسي شارپ مشاهده تاپیک
    خواهش میکنم
    امیدوارم دیگه همچین چیزایی نباشه.من خودم اون پکیج رو تهیه نکردم.ولی حتما همین فیلماست بدون شک.
    کاش توی هر فیلم جناب ونیز خودشونو معرفی میکردن و یا یه نوشته ای توی فیلما بطور ثابت نشون داده میشد که اینا نتونن این کارا رو کنن.در هر حال اجر این کار همیشه برای ایشون خواهد بود.بازم ممنون
    سلام.
    واقعیت اینه همه جور آدمی پیدا میشه و با واقعیتی که در جامعه مون سراغ داریم انجام چنین کارهایی کار عجیبی نیست هر چند انسان های زیادی هم هستن که به حقوق دیگران احترام میذارن و یه مجموعه رایگان رو پولی نمی کنن. حالا یه احتمالم این وسط بدیم که اون مجموعه ای که اون وب سایت برای فروش قرار داده با مجموعه رایگان ما یکی نباشه.
    من اون چیزی رو که باید انجام میدادم رو سعی کردم انجام بدم دیگه باقی کار چندان اهمیتی نداره.
    در مورد معرفی کردن خودم یا قرار دادن یه آرم یا نوشته روی آموزش ها هم واقعا برام هیچ اهمیتی نداشت چون هدف چیز دیگه ای بود.
    در مورد چند پست قبلتون (پست 202) به نظر من برید سمت کار کردن با Entity Framework (اونم با Code First اش) و با امکانات و قدرت این تکنولوژی هم آشنا بشید. من خودم الان مدت هاست که به EF کوچ کردم و به ندرت از ADO.Net به شکل سابق استفاده میکنم.
    موفق باشید.

  10. #210
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    ahvaz
    پست
    18

    نقل قول: بررسی سوالات و نظرات "پروژه سی شارپ از ابتدا تا انتها"

    سلام دوست من تو ویدیو 10 به مشکل برخوردم اینم عکس از ارور و مشکلم اگه میشه لطفا راهنماییم کنید.1.jpg2.jpg

  11. #211
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: بررسی سوالات و نظرات "پروژه سی شارپ از ابتدا تا انتها"

    نقل قول نوشته شده توسط p.mohammad مشاهده تاپیک
    سلام دوست من تو ویدیو 10 به مشکل برخوردم اینم عکس از ارور و مشکلم اگه میشه لطفا راهنماییم کنید.1.jpg2.jpg
    سلام.
    این سوال، بارها توی همین تاپیک پرسیده شده و اگه سوالات همین تاپیک رو نگاه می کردید، نیازی به ایجاد یک پست اضافه و جواب تکراری نبود.
    درون foreach باید parent (با p کوچک) بنویسید نه Parent( با P بزرگ).
    این مشکل از بی دقتی دوستان نتیجه میشه که به parent(با p کوچک) بعنوان ورودی متد UncheckRadioButton توجه نمی کنن.
    موفق باشید.

  12. #212
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    ahvaz
    پست
    18

    نقل قول: بررسی سوالات و نظرات "پروژه سی شارپ از ابتدا تا انتها"

    خیلی ممنون دوست عزیز من نیمی از اون سوال هارو نگاه کردم و چیزی ندیدم گفتم شاید فقط واسه من پیش اومده . به هر حال شرمنده

  13. #213
    کاربر جدید آواتار Roya.Rashidi
    تاریخ عضویت
    تیر 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    25

    نقل قول: بررسی سوالات و نظرات "پروژه سی شارپ از ابتدا تا انتها"

    سلام میشه خودم یه پروژ رو شروع کنم سولامو اینجا بپرسم یا تایپیک خاصی داره ؟ اگه داره بی زحمت معرفی کنید. مرسی

  14. #214

    نقل قول: بررسی سوالات و نظرات "پروژه سی شارپ از ابتدا تا انتها"

    سلام
    شما پروژتو شروع کن ، هرجا سوالی پیش اومد از امکان جستجوی سایت استفاده کن و نهایتا اگر به راه حل نرسیدی
    یه تاپیک جدید با عنوان مناسب و توضیحات کافی ایجاد کن تا دوستان راهنمایی کنن.




    موفق باشید.
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

  15. #215
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    ahvaz
    پست
    18

    نقل قول: بررسی سوالات و نظرات "پروژه سی شارپ از ابتدا تا انتها"

    سلام دوست من ، من ویدیو 12 رو دیدم و به مشکلاتی بر خوردم . اول این که وقتی عمل پشتیبان گیری رو متوقف میکنم یک فایل ناقص با اون اسم ایجاد میشه و باقی میمونه یعنی مثل ویدیو شما خود به خود پاک نمیشه
    دوم اینکه من اون ارور مربوط به کد Asynchronous Processing=true واسم پیش نیومد ولی چون شما نوشتین منم نوشتم اما حس میکنم پیش نیومدنش طبیعی نیست و باید پیش میومد و اصلاح میشد . و اینکه من چون دیتا بیس سنگینی نداشتم نتونستم کل برنامه رو تست کنم تا خیالم راحت شه و خیلی نگرانم که مطلبی رو از دست نداده باشم اون عمل توقف پشتیبان گیری هم با سرعت زیاد بزور تونستم تست کنم چون در یکی دو ثانیه بیشتر طول نمیکشید . من کل کد هایی که نوشتم رو میزارم لطفا شما برسی کنید ببینید مشکلی نداشته باشه و این که من فعلا هیچ تغییری در کد ها و حتی اسم های اشیا انجام ندادم برای اینکه مشکلاتم رو بهتر بتونین پیدا کنین . با تشکر از زحمات شما .1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg5.jpg

  16. #216
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    ahvaz
    پست
    18

    نقل قول: بررسی سوالات و نظرات "پروژه سی شارپ از ابتدا تا انتها"

    سلام دوست من ، یه مورد دیگه هم که پیش اومده اینه که با فرض این که ما بکاپ هم با موفقیت بگیریم . حالا اگر جدول ادمین ما پاک بشه کل برنامه ارور میده اگه هم ارور نده نمیتونیم با مدیریت وارد بشیم و دسترسی به فرم پشتیبان گیری نداریم . ایده شما واسه حل این مشکل چی هست . با تشکر

  17. #217
    کاربر جدید آواتار nimak2
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    همدان
    پست
    28

    نقل قول: بررسی سوالات و نظرات "پروژه سی شارپ از ابتدا تا انتها"

    بسیار عالی. ولی کاش به جای ADO از LINQ یا EF استفاده میکردین .

  18. #218

    نقل قول: بررسی سوالات و نظرات "پروژه سی شارپ از ابتدا تا انتها"

    با سلام خدمت دوستان گرامی و اساتید محترم.
    2 تا سوال از مشکلم تو نرم افزار آزمون گیردارم ممنون میشم کمکم کنید.
    اولیش اینه که تو نرم افزار آموزشی زمان اجرا تو فرم اصلی تو پنل مربوط به نمایش روز و تاریخ و ساعت , ساعت رو برعکس نشون میده به این صورت که اگه مثلا 10 صبح باشه 22 نشون میده و 10 شب رو به جا اینکه بنویسه 22 مینویسه 10.
    سوال بعدیم اینه که من تو ویدئو آخر فایل help رو با نر افزار win chm ساختم اما فایل رو به پوشه bin/debug انتقال میدم بعد از تو سی شارپ اجراش میکنم نوشته هام نمیاد.که عکسشو تو فایل زمیمه گذاشتم.
    اما همین فایل help تو \Documents\WinCHM Projects\Project1_output\HTML Help اجرا میشه.
    خواهشا کمکم کنید
    لینک عکس : http://upload7.ir/viewer.php?file=23...4835836232.png
    ممنون میشم کمکم کنید.
    یه کمک دیگم میخواسم . من دنبال فایل پچ stimul soft میگردم.جایی پیداش نکردم.خواسم بگم اگه میشه لینکی چیزی بدبن ممنون میشم.
    با تشکر

  19. #219
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: بررسی سوالات و نظرات "پروژه سی شارپ از ابتدا تا انتها"

    نقل قول نوشته شده توسط saebgh مشاهده تاپیک
    با سلام خدمت دوستان گرامی و اساتید محترم.
    2 تا سوال از مشکلم تو نرم افزار آزمون گیردارم ممنون میشم کمکم کنید.
    اولیش اینه که تو نرم افزار آموزشی زمان اجرا تو فرم اصلی تو پنل مربوط به نمایش روز و تاریخ و ساعت , ساعت رو برعکس نشون میده به این صورت که اگه مثلا 10 صبح باشه 22 نشون میده و 10 شب رو به جا اینکه بنویسه 22 مینویسه 10.
    سلام.
    مطمئنید ساعت سیستمتتون درسته؟
    AM برای صبح و PM نشان دهنده ظهر تا شب هست. چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه!.
    سوال بعدیم اینه که من تو ویدئو آخر فایل help رو با نر افزار win chm ساختم اما فایل رو به پوشه bin/debug انتقال میدم بعد از تو سی شارپ اجراش میکنم نوشته هام نمیاد.که عکسشو تو فایل زمیمه گذاشتم.
    اما همین فایل help تو \Documents\WinCHM Projects\Project1_output\HTML Help اجرا میشه.

    لینک عکس : http://upload7.ir/viewer.php?file=23...4835836232.png
    اگر کلمه winchm رو که مربوط به تهیه فایل help بود جست و جو می کردید، جوابتون رو پیدا می کردید :
    https://barnamenevis.org/showthread.p...=1#post1905518

    من دنبال فایل پچ stimul soft میگردم.جایی پیداش نکردم.خواسم بگم اگه میشه لینکی چیزی بدبن ممنون میشم.
    http://fakhravary.blogfa.com/post-9.aspx
    موفق باشید.

  20. #220

    نقل قول: بررسی سوالات و نظرات "پروژه سی شارپ از ابتدا تا انتها"

    اگر کلمه winchm رو که مربوط به تهیه فایل help بود جست و جو می کردید، جوابتون رو پیدا می کردید :
    https://barnamenevis.org/showthread.p...=1#post1905518


    http://fakhravary.blogfa.com/post-9.aspx
    موفق باشید.[/QUOTE]


    راسش مشکلم با winchm اینه که همون فایل help رو که کپی میکنم تو bin/debug بعدش که روش دابل کلیک میکنم میبینم مثل همون عکسی که براتون گذاشتم شده.اما همین فایل help تو \Documents\WinCHM Projects\Project1_output\HTML Help راحت اجرا میشه.
    آخرین ویرایش به وسیله saebgh : جمعه 09 آبان 1393 در 02:09 صبح

  21. #221

    نقل قول: بررسی سوالات و نظرات "پروژه سی شارپ از ابتدا تا انتها"

    سلام وقتی تعداد سوالات رو برابر تعداد سوالات موجود در دیتا بیس در نظر میگیرم برنامه کلا هنگ میکنه. دقیقا تو این حلقه هنگ میکنه:
    http://upload7.ir/viewer.php?file=58...6836036070.jpg
    سلام. مشکل بخاطر پارامتر دوم متد رندوم هست. در تابع رندوم ( (rand.next(min,max) ) همیشه مقدار max رو یکی کمتر در نظر میگیره مثلا اگر min = 1 و max = 10 باشه، یک عدد بین 1 تا 9 برای شما تولید میکنه (اعداد 1 و 9 میتونن جز اعداد تولید شده باشند ولی عدد 10 رو شامل نمیشه). برای رفع این مشکل کافیه به max یکی اضافه کنید یعنی اگر میخواید عدد رندومی بین 1 و 10 تولید کنید که خود اعداد 1 و 10 هم امکان انتخاب شدن داشته باشند بایستی بازه رو بین 1 و 11 انتخاب کنید ( min = 1 و max = 11).
    بنابراین برای رفع مشکلتون به عدد موجود در آخرین سطر دیتاتیبل یکی اضافه کنید.
    کدها رو نسبت به قبل بهینه تر کردم که می تونید از کدهای زیر استفاده کنید :
    while (MyListResult.Items.Count < Convert.ToInt32(TxtQuestionNumber.Text.Trim()))
    {
    Random rand = new Random();
    num = rand.Next(Convert.ToInt32(dt.Rows[0][0]), Convert.ToInt32(dt.Rows[dt.Rows.Count - 1][0]) + 1);
    //
    for (int i = 0; i < dt.Rows.Count ; i++)
    {
    if (num == Convert.ToInt32(dt.Rows[i][0]))
    {
    i = dt.Rows.Count;
    if (MyListResult.Items.Count == 0)
    MyListResult.Items.Add(num);
    else if (!MyListResult.Items.Contains(num))
    MyListResult.Items.Add(num);
    }
    }
    }

    موفق باشید.

    اگه از همین روشی که میگین که به اضافه 1 کنیم بخوایم تو stored procedure استفاده کنیم دقیقا باید چی بنویسیم؟
    ممنون

  22. #222
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: بررسی سوالات و نظرات "پروژه سی شارپ از ابتدا تا انتها"

    نقل قول نوشته شده توسط saebgh مشاهده تاپیک
    راسش مشکلم با winchm اینه که همون فایل help رو که کپی میکنم تو bin/debug بعدش که روش دابل کلیک میکنم میبینم مثل همون عکسی که براتون گذاشتم شده.اما همین فایل help تو \Documents\WinCHM Projects\Project1_output\HTML Help راحت اجرا میشه.
    یا فایل رو اشتباه کپی کردید یا نام فایل رو درست وارد نکردید (همونطور که در تاپیکی هم که واستون گذاشته بودم اون شخص هم دقت نکرده بود و یک نام اشتباه گذاشته بود که وجود خارجی نداشت).
    نقل قول نوشته شده توسط saebgh مشاهده تاپیک
    اگه از همین روشی که میگین که به اضافه 1 کنیم بخوایم تو stored procedure استفاده کنیم دقیقا باید چی بنویسیم؟
    ممنون
    خدایا یا به من صبر فراوان بده یا به این دوستان کمی دقت.
    متاسفانه بعضی از دوستان، وحشتناک اذیت می کنن. اذیت کردن نه بخاطر سوال پرسیدن بلکه بخاطر بی توجهی، بخاطر کم دقتی.
    نمیشه یک سوال رو 100 بار توضیح داد.
    دوست عزیز من توی پیام خصوصی اون همه وقت گذاشتم و این مطلب رو براتون توضیح دادم نتیجش چی شد؟ واقعا این برای من سوال شده که اون همه توضیح دادم واقعا چی شد؟
    لطفا به اون جوابی که در پیام خصوصی براتون فرستاده بودم رجوع کنید.
    یه درخواستی هم که از دوستان داشتم اینه که برای پرسیدن سوالات این تاپیک از پیام خصوصی استفاده نکنن چون جوابی داده نمیشه.
    موفق باشید.

  23. #223

    نقل قول: بررسی سوالات و نظرات "پروژه سی شارپ از ابتدا تا انتها"

    راسش مشکلم با winchm اینه که همون فایل help رو که کپی میکنم تو bin/debug بعدش که روش دابل کلیک میکنم میبینم مثل همون عکسی که براتون گذاشتم شده.اما همین فایل help تو \Documents\WinCHM Projects\Project1_output\HTML Help راحت اجرا میشه.
    یا فایل رو اشتباه کپی کردید یا نام فایل رو درست وارد نکردید (همونطور که در تاپیکی هم که واستون گذاشته بودم اون شخص هم دقت نکرده بود و یک نام اشتباه گذاشته بود که وجود خارجی نداشت).
    با سلام
    مشکلم رو متوجه شدم .من پروژه رو تو آدرس : D:\Application\Project\C#‎‎‎‎‎‎‎\MyAzmo on\MyAzmoon\MyAzmoon\bin\Debug ساخته بودم و وقتی فایل help.chm رو اینجا کپی میکنم اجرا نمیشه.مشکلم دقیقا از اسم پوشه #C بود. و اسم پوشه رو به C_sharp تغییر دادم و آدرسش این شد : D:\Application\Project\C-Sharp\MyAzmoon\MyAzmoon\MyAzmoon\bin\Debug خیلی راحت فایل راهنمام اجرا شد.
    آخرین ویرایش به وسیله saebgh : جمعه 09 آبان 1393 در 15:57 عصر

  24. #224
    کاربر جدید آواتار magical.boy47
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    10

    نقل قول: بررسی سوالات و نظرات "پروژه سی شارپ از ابتدا تا انتها"

    سلام استاد Veniz من داشتم کدهای شما رو تمرین می کردم به یه مشکل بر خوردم.
    Azmoon.jpg
    Column Question text does not belong to table. در صورتی که این ستون تو جدول من وجود داره. ممنون می شم اگه راهنماییم کنید

  25. #225
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: بررسی سوالات و نظرات "پروژه سی شارپ از ابتدا تا انتها"

    نقل قول نوشته شده توسط magical.boy47 مشاهده تاپیک
    سلام. من داشتم کدهای شما رو تمرین می کردم به یه مشکل بر خوردم.
    Azmoon.jpg
    Column Question text does not belong to table. در صورتی که این ستون تو جدول من وجود داره. ممنون می شم اگه راهنماییم کنید
    سلام بر شما.
    متن خطا داره میگه : ستونی با نام QuestionText مربوط به جدول نیست. در واقع دارید سعی میکنید از دیتاتیبل ستونی رو بخونید که درونش وجود نداره.
    جدول یا ستون های دیتاتیبل رو بررسی کنید و نام صحیح ستون رو قرار بدید.
    موفق باشید.

  26. #226
    کاربر جدید آواتار magical.boy47
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    10

    نقل قول: بررسی سوالات و نظرات "پروژه سی شارپ از ابتدا تا انتها"

    نقل قول نوشته شده توسط veniz2008 مشاهده تاپیک
    سلام بر شما.
    متن خطا داره میگه : ستونی با نام QuestionText مربوط به جدول نیست. در واقع دارید سعی میکنید از دیتاتیبل ستونی رو بخونید که درونش وجود نداره.
    جدول یا ستون های دیتاتیبل رو بررسی کنید و نام صحیح ستون رو قرار بدید.
    موفق باشید.
    سلام مجدد به شما ممنون از پاسختون
    ستون مورد نظر داخل جدول وجود داره ولی بازم این پیغامو میده. این قسمت تمرین من مربوط به ویدیو 10 وقتی نمایش سوالاتو می زنم سوال اول به خوبی از دیتا بیس و از ستون Question Text خونده می شه ولی وقتی روی دکمه بعدی کلیک می کنم تا سوال بعدی نمایش داده بشه ای پیغامو میده.
    Data.jpg

  27. #227
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: بررسی سوالات و نظرات "پروژه سی شارپ از ابتدا تا انتها"

    نقل قول نوشته شده توسط magical.boy47 مشاهده تاپیک
    سلام مجدد به شما ممنون از پاسختون
    ستون مورد نظر داخل جدول وجود داره ولی بازم این پیغامو میده. این قسمت تمرین من مربوط به ویدیو 10 وقتی نمایش سوالاتو می زنم سوال اول به خوبی از دیتا بیس و از ستون Question Text خونده می شه ولی وقتی روی دکمه بعدی کلیک می کنم تا سوال بعدی نمایش داده بشه ای پیغامو میده.
    Data.jpg
    دیتاتیبل رو جهت تست درون یه گرید بریزید و ستون های گرید رو مشاهده کنید ببینید ستونی به نام QuestionText موجود هست یا نه. همچنین می تونید به جای نام ستون از شماره ستون معادل در دیتاتیبل (شماره عددی) هم استفاده کنید.

  28. #228
    کاربر دائمی آواتار systam
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    مشهد (امام رضا (ع))
    پست
    973

    نقل قول: بررسی سوالات و نظرات "پروژه سی شارپ از ابتدا تا انتها"

    سلام دوستان
    من توی سایت و توی نت رو گشتم برنامه ای برای کد کردن عکس هاس بایگانی عکس ، چند تای پیدا کردم ولی طور صحیح کار نمیکنه
    میخوام که عکس رو کد گزاری کنه که با هیچ نرم افزاری نشه بازش کرد
    حالا از دوستان کسی هست که بتونه من رو راهنمایی کنه
    ممنون میشم

    یا علی

  29. #229

    نقل قول: بررسی سوالات و نظرات "پروژه سی شارپ از ابتدا تا انتها"

    تشکر بابت آموزش عالی و بی نقصتون
    یه سوال داشتم اونم اینه که اگه من بخوام برای پروژه ستاپ درست کنم باید این کانکشن ها رو تغییر بدم یا بدون دستکاری کانکشنها این برنامه روی سیستم مقصد کار میکنه؟
    کلا برای ستاپ سازی پروژه ای که از sql server در اون استفاده شده باید روی سیستم هدف هم sql server یا برنامه خاصی نصب بشه؟

  30. #230

    نقل قول: بررسی سوالات و نظرات "پروژه سی شارپ از ابتدا تا انتها"

    با سلام
    بنده تازه شروع به یادگیری زبان سی شارپ کرده ام.
    چند برنامه ساده نوشته و ذخیره کرده ام
    اما موقعی که می خواهم دوباره فایل ذخیره شده را باز کنم اصلا باز نمیشه.فقط اگه دی باگ اون را بزنم برنامه ای که درست کرده ام اجرا میشه .
    اما کد های نوشته شده اجرا نمیشن تا تغییرات را اعمال کنم.

    ویژوال استودیونت 2008 در ویندوز 8.1 کار میکنم.

    لطفا راهنمایی فرماید. با تشکر

  31. #231

    نقل قول: بررسی سوالات و نظرات "پروژه سی شارپ از ابتدا تا انتها"

    دوستان عزیز سلام
    یه سوال دارم اگه بتونید کمکم کنید ممنون میشم
    توو پروژه ام یه جک باکس به دیتاگریدویو اضافه کردم حالا می خوام تیک دار بودن یا نبودنش رو چک کنم چجوری باید اینکار رو کنم!!؟ راههای مختلف رو تست کردم جواب نمیده نمیدونم چرا!؟

  32. #232

    نقل قول: بررسی سوالات و نظرات "پروژه سی شارپ از ابتدا تا انتها"

    سلام، من به اين ويدئو ها نياز دارم اما ظاهرن از سايت پرشين برداشته شده و امكان دانلود نيست، ممنون ميشم اگر كسي داره دوباره بذاره، خيلييييي لطف بزرگي مي كنه

  33. #233
    کاربر دائمی آواتار juza66
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    هفت تپه - 7hill
    پست
    798

    نقل قول: بررسی سوالات و نظرات "پروژه سی شارپ از ابتدا تا انتها"

    سلام

    در سایت سورس باران و سورس گذر این آموزش ها وجود داره (مدیران عزیز تبلیغ نیست فقط جهت راهنمایی برای دانلود آموزش ها به دوستمون هستش)

  34. #234

    نقل قول: بررسی سوالات و نظرات "پروژه سی شارپ از ابتدا تا انتها"

    سلام، ممنون از پاسختون، من هر دو سايت رو بررسي كردم ،چيزي كه من متوجه شدم اين بود كه بايد دي وي دي هاي آموزشي خريداري بشه البته من مشكلي با خريدش ندارم فقط چون بسيار زياد هستن (حدود 6 دي وي دي )مي خواستم مشخصن همين فيلم هاي آموزشي مورد بحث در اين تاپيك رو ببينم خواهش كردم دوستان اگر دارن مجددن آپلود كنن تا ما كه تازه وارد هستم استفاده كنيم ممنون از لطفتون

  35. #235
    کاربر دائمی آواتار rahmatipoor
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    ---
    پست
    418

    نقل قول: بررسی سوالات و نظرات "پروژه سی شارپ از ابتدا تا انتها"

    دوست خوب لینکها سالم هستن
    من یکی رو چک کردم

  36. #236

    نقل قول: بررسی سوالات و نظرات "پروژه سی شارپ از ابتدا تا انتها"

    با سلام و تشکر از دوست عزیزی که این ویدویو رو تهیه کرده است. آموزش ها ی قسمت اول رو قدم به قدم انجام دادم ولی نام سرور sql را خطا میده نمیتونه کانکت بشه.عکس صفحه sql و کد برنامه رو میزارم لطفا راهنمایی کنید.SQL.PNGC#‎.jpg
    ممنون از راهنمایی هاتون.

  37. #237

    نقل قول: بررسی سوالات و نظرات "پروژه سی شارپ از ابتدا تا انتها"

    سلام دوست
    چرا دانلود نمیشه ویدیو ها
    چه کنم

صفحه 6 از 6 اولاول ... 456

تاپیک های مشابه

  1. سوال: طراحی انبار " ایجاد، حذف " در سی شارپ
    نوشته شده توسط ahnsolution در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 03 دی 1393, 07:22 صبح
  2. خبر: آموزش ویدئویی یک پروژه سی شارپ از ابتدا تا انتها
    نوشته شده توسط veniz2008 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 16
    آخرین پست: یک شنبه 28 مهر 1392, 17:58 عصر
  3. سوال: نحوه نصب یک پروژه سی شارپ
    نوشته شده توسط b_bahadorani در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 05 مهر 1387, 01:08 صبح
  4. DataSet.TableName.Rows(0).Item("") در سی شارپ چی میشه؟
    نوشته شده توسط ahnsolution در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 20 مرداد 1387, 15:42 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •