صفحه 2 از 6 اولاول 1234 ... آخرآخر
نمایش نتایج 41 تا 80 از 237

نام تاپیک: بررسی سوالات و نظرات "پروژه سی شارپ از ابتدا تا انتها"

  1. #41
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: بررسی سوالات و نظرات "پروژه سی شارپ از ابتدا تا انتها"

    فعلا فقط متدی که باهاش اعداد تصادفی تولید میکردید رو دیدم.
    روش جالب و خوبی بود ولی بازم 100 درضد بهینه نیست چون متد رندوم در هر مرحله اعدادی رو تولید میکنه که احتمال داره قبلا تولید شده باشه به همین خاطر هست که با RtnList مقایسه میشه که آیا قبلا در لیست وارد شده یا نه. ولی میشد کوتاه ترش هم کرد و شرط هاش رو کمتر کرد و همچنین نیازی به متد Between هم نیست چون عدد تولید شده در متد رندوم خارج از محدوده ای که بهش میدیم نیست.
    در متد next متوجه نشدم چرا minvalue رو منهای 1 کرده بودی.
    public static int[] GetRandomIndex(int MinValue, int MaxValue)
    {
    List<int> RtnList = new List<int>();
    Random R = new Random();
    int Cnt = 0;
    while (Cnt < MaxValue - MinValue + 1)
    {
    int r = R.Next(MinValue , MaxValue + 1);
    if (!RtnList.Contains(r))
    {
    RtnList.Add(r);
    Cnt++;
    }
    }
    return RtnList.ToArray();
    }

  2. #42
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: بررسی سوالات و نظرات "پروژه سی شارپ از ابتدا تا انتها"

    نقل قول نوشته شده توسط ab1000 مشاهده تاپیک
    باسلام
    اگر محتویات یک جدول از یه بانک مثلا 5000 رکورد باشه ایا هنگام بازکردن یه فرم که با یه گرید نشون داده خواهد شد تاخیر زمانی زیادی خواهد داشت ؟
    سلام.
    در مورد تاخیر (یا کند شدن برنامه) بستگی به میزان رم سیستم و حجم داده های لود شده داره. ممکنه هر رکورد شامل 4 یا 5 فیلد ساده باشه یا نه ممکنه شامل فیلدهای با حجم بالا مثل عکس های با کیفیت بالا باشه (خود عکس ذخیره شده باشه نه آدرسش).
    اما نکته ای که وجود داره اینه که لود کردن یکباره 5000 رکورد و نمایش اون در گرید عملا برای مخاطب فایده و کاربردی نداره. بهترین راه اینه که برای جلوگیری از کند شدن برنامه در چنین حالاتی از صفحه بندی کردن گرید (paging) استفاده کنید و در هر بار مثلا 30 تا رکورد رو به مخاطب نمایش بدید و با زدن دکمه "بعدی" 30 رکورد بعدی رو بهش نمایش بدید. قبلا در سایت در این باره خیلی بحث شده و نمونه برنامه هایی هم قرار داده شده که با جستجو می تونید اونها رو پیدا کنید.
    موفق باشید.

  3. #43
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: بررسی سوالات و نظرات "پروژه سی شارپ از ابتدا تا انتها"

    نقل قول نوشته شده توسط shahin60 مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز
    با تشکر از آموزش خوبتون
    ممنون می شم پشنیبانگیری وبازیابی را تو پروژه بزارید
    تحت شبکه توضیح بدید ممنون می شم.
    سلام دوست عزیز.
    بهتر بود درخواست تون رو بصورت پیغام خصوصی مطرح می کردید.
    عملیات های Backup و Restore در ویدئوهای بعدی بصورت کامل قرار می گیرن.
    در مورد شبکه کردن نرم افزار (یا به بیان بهتر شبکه کردن دیتابیس) هم در انتهای مجموعه آموزشی بصورت کامل توضیح داده خواهد شد.
    موفق باشید.

  4. #44
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: بررسی سوالات و نظرات "پروژه سی شارپ از ابتدا تا انتها"

    نقل قول نوشته شده توسط esafb52 مشاهده تاپیک
    با سلام مجدد به دوست و استاد عزیز veniz 2008 و تشکر از آموزش های خوبشون
    من چندی وقتی درگیر بودم و کمتر سر میزدم ولی امروز قسمت دهم و یازدهم ویدیو رو به دقت تماشا کردم خصوصا قسمت مربوط به دستور newid() خیلی برام جالب بود و همون طور که تو فیلم هم گفتین ماباید sql و دستوراتش رو جدی تر بگیریم راستش من قبلا تصور این بود که فقط همون چهارتا دستور اصلی sql + بکاپ و ریستور رو یادبرگیریم کافیه حالا بقول خیام میبینم که ما هنوز اندر خم یک کوچه ایم ممنون ام

    موفق باشید
    سلام دوست من.
    من قبلا (حدود 14 ماه پیش) یک فایل حاوی دستورات SQL رو در اختیار دوستان قرار داده بودم. این فایل pdf از نظر روانی متن و شیوایی واقعا عالی ترجمه شده. احتمال خیلی زیاد بسیاری از دوستان از وجود چنین فایل آموزشی بی خبر باشند!.
    این فایل pdf بسیاری از دستورات مربوط به محیط SQL رو به زبان خیلی ساده و روان و همراه با ذکر مثال های فراوان ذکر کرده.
    خوبی این فایل اینه که بسیاری از دستورات SQL رو در یک فایل با ذکر مثال های متعدد در اختیار خواهید داشت.
    به همه دوستان توصیه میکنم حتما این فایل آموزشی رو نگاه کنن.

    https://barnamenevis.org/showthread.p...B%8C%D8%AF-%29

  5. #45
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: بررسی سوالات و نظرات "پروژه سی شارپ از ابتدا تا انتها"

    نقل قول نوشته شده توسط esafb52 مشاهده تاپیک
    یک چیز رو یادم رفت بگم به نظر من پر کردن لیست باکس با اون صفر در اون حلقه فور لازم نیس ما حین رفتن به هر سوال میتونیم جواب رو در لیست باکس درج و در انتها مقایسه انجام بدیم !!اگر دلایل بیشتری وجود داره ممنون میشم بگین
    وجود اون حلقه لازم هست.
    فرض بگیرید کاربر 2 سوال رو با محدودیت زمانی انتخاب میکنه ولی بعد از نمایش سوالات به هیچ سوالی پاسخ نمیده تا زمانش به اتمام برسه. در این حالت موقع چک کردن جواب سوالات از خط زیر خطا میگیره که چنین آیتمی درون لیست باکس وجود نداره (چنین ایندکسی وجود نداره).
    if (Convert.ToInt32(mylistanswer.Items[i]) == Convert.ToInt32(dt.Rows[i]["Answer"].ToString()))
    {
    sahih++;
    }


    عکس خطا :

    error azmoon.JPG

  6. #46
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: بررسی سوالات و نظرات "پروژه سی شارپ از ابتدا تا انتها"

    نقل قول نوشته شده توسط esafb52 مشاهده تاپیک
    خب با روشی که مد نظرم هست یه متد مینویسم و اگر جواب نداد 0درج میکنیم در انتها هم با یه ifچک میکنیم و بعد تبدیل میکنیم راستی چرا از لیست ها استفاده نکردین منظورم جنریک هاست یا حتی یه ارایه ؟ بجای لیست باکس
    من روش شما رو نمیدونم چی هست.
    من طبق کدهای پروژه خودمون مطلب رو توضیح دادم.
    برای این کار ضرورتی به استفاده از آرایه و ... ندیدم.
    موفق باشید.
    آخرین ویرایش به وسیله veniz2008 : یک شنبه 07 مهر 1392 در 15:26 عصر

  7. #47
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کنار یه ساحل خیلی زیبا
    پست
    922

    نقل قول: بررسی سوالات و نظرات "پروژه سی شارپ از ابتدا تا انتها"

    با سلام و تشکر از آموزش های خوبتون راستش من قسمت بکاپ رو دیدم والبته این روش رو برای اولین بار هم میدیدم

    cmd.BeginExecuteNonQuery()
    cmd.EndExecuteNonQuery()

    ولی نمیدونم چرا از sp ها در اکسپرس نمیتونم حین بکاپ استفاده کنم وخطا میده (مثلا این دستور وجود نداره و...)ولی از دستوراتی کامندتکس معمولی راحت استفاده میکنم در ضمن این متد هم جالب بود

    this.BeginInvoke((MethodInvoker) delegate()
    {
    progressBar1.Value = 0;

    });
    cmd.Dispose();

    به نظرم اگر حین بکاپ از شی پروگرس بار هم استفاده میکردین جالب تر هم میشد
    تشکر از آموزش های خوبتون
    موفق باشید

  8. #48
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: بررسی سوالات و نظرات "پروژه سی شارپ از ابتدا تا انتها"

    نقل قول نوشته شده توسط esafb52 مشاهده تاپیک
    با سلام و تشکر از آموزش های خوبتون راستش من قسمت بکاپ رو دیدم والبته این روش رو برای اولین بار هم میدیدم

    cmd.BeginExecuteNonQuery()
    cmd.EndExecuteNonQuery()

    ولی نمیدونم چرا از sp ها در اکسپرس نمیتونم حین بکاپ استفاده کنم وخطا میده (مثلا این دستور وجود نداره و...)ولی از دستوراتی کامندتکس معمولی راحت استفاده میکنم در ضمن این متد هم جالب بود

    this.BeginInvoke((MethodInvoker) delegate()
    {
    progressBar1.Value = 0;

    });
    cmd.Dispose();

    به نظرم اگر حین بکاپ از شی پروگرس بار هم استفاده میکردین جالب تر هم میشد
    تشکر از آموزش های خوبتون
    موفق باشید
    قبل از اینکه به سوال شما بپردازم قصد دارم یه کم درد دل کنم.
    ببیند من الان حدود 36 ساعت هست که ویدئوی دوازدهم رو آپلود کردم ولی متاسفانه هنوز تاپیک باز نشده که پستم رو بذارم. روی سخن من و انتقاد من به مدیران بخش نیست اتفاقا جا داره از زحمات بسیار زیاد دوست عزیزم جناب صفا بسیار تشکر کنم که انصافا همکاری بسیار خوبی رو با من داشتن.
    روی سخن من با بعضی از کاربران سایت هست. اگر شعور و درک بعضی از این دوستان اونقدر پایین نبود که هر جایی بی جهت پست بذارن و بیهوده تاپیک رو منحرف کنن مطمئن باشید من هیچوقت تصمیم نمی گرفتم که تاپیک ویدئوها رو بعد از قرار دادن هر ویدئو قفل کنم. متاسفانه بعضی ها انگار نمیخوان بزرگ بشن و به مانند یک فرد فهمیده تو این جامعه زندگی کنن.
    چه کسی ضرر میکنه؟ چند نفر بی توجهی و بی انضباطی میکنن ولی خیلی ها متضرر میشن.
    ویدئویی که باید 36 ساعت قبل در اختیار دوستان قرار میگرفته به ناچار باید منتظر موند تا تاپیک باز بشه تا پست جدید قرار بگیره.
    به نظرتون جای تاسف نداره؟
    به خدا باید گریه کرد به وضعیت فهم و شعور بعضی از این مردم توی این مملکت.
    دوست عزیزم جناب esafb52 :
    کاش متن خطا (و چه بهتر که یک عکس از خطا) بذارید تا بهتر متوجه منظورتون بشم تا بهتر بشه بررسی رو انجام داد.
    آیا خطایی که گفتید فقط در مورد sp مربوط به backup هست؟ یا برای همه sp ها؟
    در مورد progressbar هم بله میتونه امکان خوبی باشه. خیلی از موارد رو میشه به قسمت های مختلف اضافه کرد ولی چون وقت ویدئوها محدود هست در هر فرمی و برای هر عملیاتی معمولا چارچوب اصلی کار توضیح داده میشه و از کارهای جانبی و تزئینی معمولا اجتناب کردم که دوستان میتونن خودشون این موارد رو به پروژه هاشون اضافه کنن.

  9. #49
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کنار یه ساحل خیلی زیبا
    پست
    922

    نقل قول: بررسی سوالات و نظرات "پروژه سی شارپ از ابتدا تا انتها"

    با سلام مثلا این کد جواب میده
     SqlCommand cmd = new SqlCommand();
    string connection = @"Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=" + Application.StartupPath +
    "\\DBAZMOON.mdf;Integrated Security=True;Connect Timeout=30;User Instance=True";
    cmd.Connection = new SqlConnection(connection);
    cmd.Connection.Open();
    string dbname = cmd.Connection.Database;
    cmd.Connection.Close();
    SqlConnection.ClearAllPools();
    string query = "BACKUP DATABASE [" + dbname + "] TO DISK ='" + saveFileDialog.FileName + "'";
    cmd.Connection = new SqlConnection(
    "Data Source=.\\sqlexpress;Integrated Security=True;Connect Timeout=30;User Instance=True");
    cmd.Connection.Open();
    cmd.CommandText = query;
    cmd.ExecuteNonQuery();
    cmd.Connection.Close();

    ولی برای sp کد بعدی خطا عدم وجود این sp رو میده
     string connection = @"Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=" + Application.StartupPath +
    "\\DBAZMOON.mdf;Integrated Security=True;Connect Timeout=30;User Instance=True";
    SqlConnection con = new SqlConnection(connection);
    SqlCommand cmd = new SqlCommand();
    cmd.Connection = con;
    cmd.Connection.Open();
    string db = cmd.Connection.Database;
    cmd.Connection.Close();
    SqlConnection.ClearAllPools();
    cmd.Connection = new SqlConnection(
    "Data Source=.\\sqlexpress;Integrated Security=True;Connect Timeout=30;User Instance=True");
    cmd.CommandText = "myBACKUP";
    cmd.CommandType = CommandType.StoredProcedure;
    cmd.Parameters.AddWithValue("@path", txtpath.Text + ".bak");
    cmd.Connection.Open();
    cmd.ExecuteNonQuery();
    cmd.Connection.Close();
    MessageBox.Show("نسخه پشتيبان به طور كامل ايجاد شد ", "پيام", MessageBoxButtons.OK,
    MessageBoxIcon.Information);

  10. #50
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: بررسی سوالات و نظرات "پروژه سی شارپ از ابتدا تا انتها"

    نقل قول نوشته شده توسط esafb52 مشاهده تاپیک
    با سلام مثلا این کد جواب میده
     SqlCommand cmd = new SqlCommand();
    string connection = @"Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=" + Application.StartupPath +
    "\\DBAZMOON.mdf;Integrated Security=True;Connect Timeout=30;User Instance=True";
    cmd.Connection = new SqlConnection(connection);
    cmd.Connection.Open();
    string dbname = cmd.Connection.Database;
    cmd.Connection.Close();
    SqlConnection.ClearAllPools();
    string query = "BACKUP DATABASE [" + dbname + "] TO DISK ='" + saveFileDialog.FileName + "'";
    cmd.Connection = new SqlConnection(
    "Data Source=.\\sqlexpress;Integrated Security=True;Connect Timeout=30;User Instance=True");
    cmd.Connection.Open();
    cmd.CommandText = query;
    cmd.ExecuteNonQuery();
    cmd.Connection.Close();

    ولی برای sp کد بعدی خطا عدم وجود این sp رو میده
     string connection = @"Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=" + Application.StartupPath +
    "\\DBAZMOON.mdf;Integrated Security=True;Connect Timeout=30;User Instance=True";
    SqlConnection con = new SqlConnection(connection);
    SqlCommand cmd = new SqlCommand();
    cmd.Connection = con;
    cmd.Connection.Open();
    string db = cmd.Connection.Database;
    cmd.Connection.Close();
    SqlConnection.ClearAllPools();
    cmd.Connection = new SqlConnection(
    "Data Source=.\\sqlexpress;Integrated Security=True;Connect Timeout=30;User Instance=True");
    cmd.CommandText = "myBACKUP";
    cmd.CommandType = CommandType.StoredProcedure;
    cmd.Parameters.AddWithValue("@path", txtpath.Text + ".bak");
    cmd.Connection.Open();
    cmd.ExecuteNonQuery();
    cmd.Connection.Close();
    MessageBox.Show("نسخه پشتيبان به طور كامل ايجاد شد ", "پيام", MessageBoxButtons.OK,
    MessageBoxIcon.Information);
    با بقیه sp ها هم همین مشکل رو داری؟ مثلا با sp مربوط به select یا insert هم همین مشکل رو داری؟
    لطف کن یه عکس از خطا بگیر و بذار.
    راستی کدنویسی رو خیلی سخت کردی!. راحت تر کد بزن دوست من.

  11. #51
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کنار یه ساحل خیلی زیبا
    پست
    922

    نقل قول: بررسی سوالات و نظرات "پروژه سی شارپ از ابتدا تا انتها"

    نه متاسفانه همین الان از دریا امدم و خسته هستم فردا سعی میکنم عکس هم بذارم ولی نه فقط برای همین بکاپ خطا میده ایا اصلا روند کلی درست هست کد بالا برای اون حالت اول درست جواب میده ولی حالت دوم نه دیتابیس 2008اکسپرس هستش

  12. #52
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: بررسی سوالات و نظرات "پروژه سی شارپ از ابتدا تا انتها"

    خسته نباشی.
    اول تست کن ببین واقعا چنین sp رو با sqlexpress بهش دسترسی داری یا نه. برای این منظور با sqlexpress این select رو بزن و نتیجه sp های برگشتی رو بررسی کن ببینم اصلا اون sp وجود داره یا نه :

    select * from DBAzmoon.information_schema.routines
    where routine_type = 'PROCEDURE'

  13. #53
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کنار یه ساحل خیلی زیبا
    پست
    922

    نقل قول: بررسی سوالات و نظرات "پروژه سی شارپ از ابتدا تا انتها"

    با سلام بله تمام استور پروسجورها رو برگشت داد ولی من اون رو از داخل منجمنت استدیو اجرا کردم این هم عکس خطا
    33.jpg
    11.jpg

  14. #54
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: بررسی سوالات و نظرات "پروژه سی شارپ از ابتدا تا انتها"

    نقل قول نوشته شده توسط esafb52 مشاهده تاپیک
    بله تمام استور پروسجورها رو برگشت داد ولی من اون رو از داخل منجمنت استدیو اجرا کردم
    ببینید وقتی به management studio ورود می کنید با چه server name ای ورود می کنید؟ (عکس رو بیین) :
    mssql.JPG

    در این عکس من دارم با sqlexpress ورود می کنم نه با server name اصلی برنامم.
    طبیعی هست که اگر با server name اصلی ورود کنم لیست همه sp ها رو به من برگشت میده.
    یا با express ورود کن و اون select رو اجرا کن یا کلا از کدنویسی استفاده کن :
    sp :
    create proc SelectAllStoredProcedure
    AS
    select * from DBAzmoon.information_schema.routines
    where routine_type = 'PROCEDURE'

    درون ویژوال :
    SqlConnection con = new SqlConnection("server = .\\SQLEXPRESS;DataBase = DBAzmoon;Integrated Security = True");
    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter("SelectAllStoredProcedure", con);
    da.SelectCommand.CommandType = CommandType.StoredProcedure;
    dt = new DataTable();
    da.Fill(dt);
    GrdAllSp.DataSource = dt;

    توجه داشته باش که این sp رو در express ایجاد کنی چراکه server شما در کانکشن استرینگ نسخه express هست که بایستی به این sp دسترسی داشته باشه تا بتونه اونو اجرا کنه.

  15. #55
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کنار یه ساحل خیلی زیبا
    پست
    922

    نقل قول: بررسی سوالات و نظرات "پروژه سی شارپ از ابتدا تا انتها"

    با سلام منم دقیقا مثلا شما اجرا کردم ولی خطا میداد چطور برای بقیه spها خطا نداد بهم فقط برای همین خطا میده!!!!!!!
    این هم عکس اگر امکانش هست شما نحوه پیاده سازی کد بکاپ رو سمت سی شارپ یه مثال ساده بزنین با فرض دیتابیس اکسپرس
    222222222.jpg

  16. #56
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: بررسی سوالات و نظرات "پروژه سی شارپ از ابتدا تا انتها"

    نقل قول نوشته شده توسط esafb52 مشاهده تاپیک
    با سلام منم دقیقا مثلا شما اجرا کردم ولی خطا میداد چطور برای بقیه spها خطا نداد بهم فقط برای همین خطا میده!!!!!!!
    این هم عکس اگر امکانش هست شما نحوه پیاده سازی کد بکاپ رو سمت سی شارپ یه مثال ساده بزنین با فرض دیتابیس اکسپرس
    222222222.jpg
    ببینید فرقی نداره.
    اکسپرس هم مثل نسخه کامل یک موتور (engin) هست با یکسری محدودیت ها.
    قرار نیست کار خاصی کنیم یا اینکه کد جدیدی بنویسیم. کدها همون ها هستن فقط سرویس دهنده ما (server) تبدیل به sqlexpress شده. همین.
    کد رو که قرار دادم براتون.
    شما گفتید که با express میتونید بقیه sp ها رو اجرا کنید. حالا با همین اکسپرس لیست همه sp ها رو بگیرید (فرض کنید دارید یک sp مربوط به select رو اجرا می کنید). نتیجه رو ببینید آیا اون sp وجود داره یا نه.
    من احساس میکنم شما اون sp مربوط به بک اپ رو به جمع sp هایی که در اکسپرس هست اضافه نکردید یا نام sp رو در نوشتن دقت نکردید!
    من تا حالا چنین موردی رو نداشتم که همه sp ها رو بشناسه ولی یک sp رو نشناسه.

  17. #57
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کنار یه ساحل خیلی زیبا
    پست
    922

    نقل قول: بررسی سوالات و نظرات "پروژه سی شارپ از ابتدا تا انتها"

    من کلا با بکاپ و ریستور با Sp مشکل دارم
    متن خطا :
    ////////
    ---------------------------

    ---------------------------
    User does not have permission to alter database 'DBAZMOON', the database does not exist, or the database is not in a state that allows access checks.

    ALTER DATABASE statement failed.

    The file 'D:\MY AZMOON\MYAZMOON\MYAZMOON\bin\Debug\DBAZMOON.mdf' cannot be overwritten. It is being used by database 'D:\MY AZMOON\MYAZMOON\MYAZMOON\BIN\DEBUG\DBAZMOON.MDF'.

    File 'DBAZMOON' cannot be restored to 'D:\MY AZMOON\MYAZMOON\MYAZMOON\bin\Debug\DBAZMOON.mdf'. Use WITH MOVE to identify a valid location for the file.

    The file 'D:\MY AZMOON\MYAZMOON\MYAZMOON\bin\Debug\DBAZMOON_log.ld f' cannot be overwritten. It is being used by database 'D:\MY AZMOON\MYAZMOON\MYAZMOON\BIN\DEBUG\DBAZMOON.MDF'.

    File 'DBAZMOON_log' cannot be restored to 'D:\MY AZMOON\MYAZMOON\MYAZMOON\bin\Debug\DBAZMOON_log.ld f'. Use WITH MOVE to identify a valid location for the file.

    Problems were identified while planning for the RESTORE statement. Previous messages provide details.

    RESTORE DATABASE is terminating abnormally.

    User does not have permission to alter database 'DBAZMOON', the database does not exist, or the database is not in a state that allows access checks.

    ALTER DATABASE statement failed.
    ---------------------------
    OK
    ---------------------------

    /////////

    این کد sp ریستور

    ALTER PROC RESTOREDB
    @PATH NVARCHAR(400)
    AS
    ALTER DATABASE DBAZMOON SET OFFLINE WITH ROLLBACK IMMEDIATE
    RESTORE DATABASE DBAZMOON FROM DISK=@PATH WITH REPLACE
    ALTER DATABASE DBAZMOON SET ONLINE
    RETURN

    این هم کد سمت سی شارپ

    try
    {
    SqlConnection connection = new SqlConnection(@"Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirector y|\DBAZMOON.mdf;Integrated Security=True;User Instance=True");
    SqlCommand cmd = new SqlCommand("RESTOREDB", connection);
    cmd.CommandType = CommandType.StoredProcedure;
    cmd.Parameters.AddWithValue("@PATH", path);
    connection.Open();
    cmd.ExecuteNonQuery();
    connection.Close();
    MessageBox.Show("restore Test ok");
    }
    catch (SqlException ex)
    {

    MessageBox.Show(ex.Message);
    }

    و دیتابیس رو هم ضمیمه کردم
    اگه امکان داره یه نمونه ساده بذارین که منم کدهای شما رو تست کنم
    ممنون
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله esafb52 : یک شنبه 14 مهر 1392 در 22:40 عصر

  18. #58
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: بررسی سوالات و نظرات "پروژه سی شارپ از ابتدا تا انتها"

    نقل قول نوشته شده توسط esafb52 مشاهده تاپیک
    User does not have permission to alter database 'DBAZMOON', the database does not exist, or the database is not in a state that allows access checks.
    من 2 حالت مختلف رو برای این خطا در نظر می گیرم. ابتدا احتمال اول رو مطرح میکنم اگر این مورد رو رعایت کردید بگید تا در مورد احتمال دوم هم صحبت کنیم.
    الف) شما دیتابیس رو به SQL Express اضافه نکردید به همین خاطر هست که زمانیکه کانکشن استرینگ و server رو بر روی sqlexpress تنظیم می کنید خطای وجود نداشتن دیتابیس رو صادر میکنه.

    t1.JPG

    اضافه کردن یک دیتابیس به SQL Express و مشاهده جدول (ها) (همان دیتابیسی که قصد بک آپ و ری استور را از آن داریم)
    t2.JPG

    نمایی از پروسیجرهای Backup & Restore :

    t4.JPG

    پیغام موفقیت آمیز بودن عملیات بک آپ با استفاده از کانکشن استرینگی که server آن SQLExpress می باشد :
    t5.JPG

    آیا شما دیتابیس DBAzmoon رو به SQL Express وارد کردید؟
    آخرین ویرایش به وسیله veniz2008 : دوشنبه 15 مهر 1392 در 03:01 صبح

  19. #59

    نقل قول: بررسی سوالات و نظرات "پروژه سی شارپ از ابتدا تا انتها"

    در زمان استفاده از کد زیر خطا نمایش داده می شود
    ((DataRowView)comgroup.SelectedItem)["id"]


    خطای زیر نمایش داده می شود
    Unable to cast object of type 'myazmoon.TBLGROUP' to type 'System.Data.DataRowView'.
    علت خطا چیست

  20. #60
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: بررسی سوالات و نظرات "پروژه سی شارپ از ابتدا تا انتها"

    نقل قول نوشته شده توسط bitcob589 مشاهده تاپیک
    در زمان استفاده از کد زیر خطا نمایش داده می شود
    ((DataRowView)comgroup.SelectedItem)["id"]


    خطای زیر نمایش داده می شود


    علت خطا چیست
    چیزی که مشخص هست برنامه قادر به تبدیل کردن آیتم انتخاب شده به جنس datarowview نیست.
    کدی که در اون خطا رخ میده رو بصورت کامل قرار بدید.
    همچنین کدی رو که باهاش کمبو رو پر می کنید قرار بدید.

  21. #61

    نقل قول: بررسی سوالات و نظرات "پروژه سی شارپ از ابتدا تا انتها"

    میشه سورس پروژه را هم بزارید

  22. #62
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کنار یه ساحل خیلی زیبا
    پست
    922

    نقل قول: بررسی سوالات و نظرات "پروژه سی شارپ از ابتدا تا انتها"

    با سلام و تشکر از جناب ونیز 2088 بابت آموزش خوب و جواب های سریع و مناسبشون
    امروز یکم وقت بیشتری داشتم و نشستم ببینم مشکل از کجاس
    چون تعجب میکردم که چطور تمام sp ها اجرا میشدن ولی این یکی نه !!!!!!!!
    تازه متوجه یک نکته شدم من کانکشن استرینگ از نوع اتچ خودکار بود یعنی اینطوری:
    SqlCommand cmd = new SqlCommand();
    string connection = @"Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=" + Application.StartupPath +
    "\\DBAZMOON.mdf;Integrated Security=True;Connect Timeout=30;User Instance=True";

    با این حالت تمام sp جز بکاپ و ریستور درست اجرا میشدن
    وقتی کانکشن استرینگ اینو رو تبدیل به این کردم درست نمیشد
    public SqlConnection con = new SqlConnection
    (@"Data Source=.\SQLEXPRESS;Initial Catalog=DBAZMOON;Integrated Security=True");

    بعد دیتابیس رو هم در سرور sql اتچ کردم درست شد ولی یک نکته داشت دیتابیس باید به صورت بقیه دیتابیس ها لیست میشد یعنی آدرس محل قرار گرفتنش تو لیست نمایش داده نمیشد هر وقت نشون میداد مثلا درایو d و پوشه فلان /...... درست نمیشد ولی وقتی که فقط اسمش بود(مسیرش ذکر نمیشد) درست شد و sp بکاپ و ریستور هم به درستی اجرا شدن !!!!حالا یک سوال مطرح میشه اگه بخوام کانکشن استرینگ رو به صورت اولی ست کنم که خودش اتچش کنه باید در sp چه تغییری بدم تا مثل بقیه اجرا بشه
    ممنون

  23. #63
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: بررسی سوالات و نظرات "پروژه سی شارپ از ابتدا تا انتها"

    نقل قول نوشته شده توسط negar.rafie مشاهده تاپیک
    میشه سورس پروژه را هم بزارید
    دلیل اینکه سورس رو نذاشتم این هست که برای دوستان مبتدی بسیار محتمل هست که به جای تایپ کدها دست به copy & paste بزنند. در این حالت محاله که شخصی بتونه مسلط بشه.
    هدف این هست که دوستان بعد از مشاهده ویدئوها، با توجه به درکی که از کدها پیدا میکنن شخصا اقدام به تایپ کدها کنن چراکه زمانیکه یک دستور رو متوجه میشیم و بعد اونو در طول پروژه چندین بار تایپ می کنیم به اون کدها مسلط می شیم.
    نقل قول نوشته شده توسط esafb52 مشاهده تاپیک
    تازه متوجه یک نکته شدم من کانکشن استرینگ از نوع اتچ خودکار بود یعنی اینطوری:
    SqlCommand cmd = new SqlCommand();
    string connection = @"Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=" + Application.StartupPath +
    "\\DBAZMOON.mdf;Integrated Security=True;Connect Timeout=30;User Instance=True";

    با این حالت تمام sp جز بکاپ و ریستور درست اجرا میشدن
    وقتی کانکشن استرینگ اینو رو تبدیل به این کردم درست نمیشد
    public SqlConnection con = new SqlConnection
    (@"Data Source=.\SQLEXPRESS;Initial Catalog=DBAZMOON;Integrated Security=True");

    بعد دیتابیس رو هم در سرور sql اتچ کردم درست شد ولی یک نکته داشت دیتابیس باید به صورت بقیه دیتابیس ها لیست میشد یعنی آدرس محل قرار گرفتنش تو لیست نمایش داده نمیشد هر وقت نشون میداد مثلا درایو d و پوشه فلان /...... درست نمیشد ولی وقتی که فقط اسمش بود(مسیرش ذکر نمیشد) درست شد و sp بکاپ و ریستور هم به درستی اجرا شدن !!!!حالا یک سوال مطرح میشه اگه بخوام کانکشن استرینگ رو به صورت اولی ست کنم که خودش اتچش کنه باید در sp چه تغییری بدم تا مثل بقیه اجرا بشه
    یکی از مواردی که شخصا بدم از اتچ خودکار میاد همین تغییر نام دادن دیتابیس بعد از اتچ کردن هست که در مواردی مثل Backup و Restore و کلا هر کوئری که در اون نام دیتابیس رو ذکر می کنید به مشکل بر میخورید. دلیلش رو در ادامه بصورت کامل توضیح میدم.
    زمانیکه قصد استفاده از یک دیتابیس رو داریم در حقیقت داریم اون دیتابیس رو Use می کنیم (این کار در حالت عادی بصورت اتومات انجام میشه و نیازی به نوشتن کدی توسط کاربر نیست).
    در شکل زیر sp مربوط به Backup رو قبل از اتج خودکار مشاهده می کنید. به خط اول اون خوب دقت کنید . همونطور که مشاهده می فرمایید نام دیتابیسی که use (استفاده) شده بصورت ساده و بدون ذکر مسیر هست.

    before attach.JPG

    همونطور که خودتون هم میدونید زماینکه یک دیتابیس رو بصورت اتچ خودکار در میاریم، بعد از اتچ شدن، نام دیتابیس به همراه مسیر کامل اون دیتابیس رو خواهیم داشت. نکته کلیدی همین جاست. در این حالت اولا : دیتابیسی که use میشه دیگه نام ساده دیتابیس نیست بلکه مسیر کامل به همراه نام دیتابیس با پسوند mdf خواهد بود. این کار بصورت اتوماتیک توسط sql انجام میشه و شما نیاز به انجام هیچ کاری ندارید.
    ثانیا : هر جایی که در کوئری ها، قرار هست نام دیتابیس ذکر بشه دیگه نباید نام ساده دیتابیس رو ذکر کرد بلکه بایستی مسیر کامل + نام دیتابیس به همراه پسوند mdf رو درون یک قلاب ذکر کنید. عکس زیر رو با عکس قبلی مقایسه کنید. همونطور که در عکس هم ملاحظه می کنید در دستور backup مسیر کامل به همراه نام دیتابیس و پسوند فایل (mdf) درون قلاب قرار گرفته.

    spbackup.JPG

    در نهایت در تصویر زیر می تونید نتیجه کار را مشاهده کنید :

    spbackup2.JPG

    حالا می تونیم براحتی درک کنیم چرا فقط در دستورات backup & restore این اتفاق می افته.(چون فقط درون این دو sp ما نام دیتابیس رو ذکر می کنیم که با توجه به توضیحاتی که عرض کردم نام دیتابیس بعد از اتچ خودکار تغییر میکنه).
    برای حل این مشکل می تویند sp رو به گونه ای بنویسید که یک پارامتر دوم هم دریافت کنه که این پارامتر دوم همون مسیر کامل + نام دیتابیس به همراه پسوند خواهد بود.

  24. #64
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کنار یه ساحل خیلی زیبا
    پست
    922

    نقل قول: بررسی سوالات و نظرات "پروژه سی شارپ از ابتدا تا انتها"

    با سلام مجدد و تشکر از پاسخ های کاملا فنی و مفیدتون
    بله منم به این نکته رسیدم اصلا خود sql prompat این رو پیشنهاد میداد ولی باز یک سوال برام پیش اومد من به دلیل که شما شیوه sp رو پیشنهاد دادین و روش کارتون بر این مبنا بود دوست دارم تمام دستورات ام رو به ان صورت بنویسم ولی باز یک مشکل
    دیتابیس رو باید رو یک سیستم دیگه اتچ کنید برای اولین بار چطور میتونم از sp اتچ استفاده کنم درحالیکه هنوز دیتابیسی در سرور ام اتچ نشده و نیست که بخواهم دستورات من رو اجرا کنه و اصلا یک جورایی من به sp خودم هنوز دسترسی ندارم باز باید به شیو سابق کامند تکس سمت سی شارپ رو بیارم؟؟؟

  25. #65
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: بررسی سوالات و نظرات "پروژه سی شارپ از ابتدا تا انتها"

    نقل قول نوشته شده توسط esafb52 مشاهده تاپیک
    بله منم به این نکته رسیدم اصلا خود sql prompat این رو پیشنهاد میداد ولی باز یک سوال برام پیش اومد من به دلیل که شما شیوه sp رو پیشنهاد دادین و روش کارتون بر این مبنا بود دوست دارم تمام دستورات ام رو به ان صورت بنویسم ولی باز یک مشکل
    دیتابیس رو باید رو یک سیستم دیگه اتچ کنید برای اولین بار چطور میتونم از sp اتچ استفاده کنم درحالیکه هنوز دیتابیسی در سرور ام اتچ نشده و نیست که بخواهم دستورات من رو اجرا کنه و اصلا یک جورایی من به sp خودم هنوز دسترسی ندارم باز باید به شیو سابق کامند تکس سمت سی شارپ رو بیارم؟؟؟
    نه. نیازی به استفاده از commandtext نیست.
    برای اولین بار میتونید یکی از sp های سبک پروژه تون رو در فرم لود اولین فرم اجرا کنید تا دیتابیس از طریق یکی از sp های پروژه خودتون اتچ بشه.
    مثلا من یک sp به نام SelectAllRecord دارم. برای اولین بار با کد زیر و با استفاده از Stored Procedure ها ، دیتابیس رو اتچ میکنم.

    SqlConnection con = new SqlConnection("server = .\\SQLEXPRESS; AttachDbFilename = |DataDirectory|\\DBTest33.mdf; Integrated Security = True");
    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter("SelectAllRecord", con);
    da.SelectCommand.CommandType = CommandType.StoredProcedure;
    DataTable dt = new DataTable();
    da.Fill(dt);

  26. #66

    نقل قول: بررسی سوالات و نظرات "پروژه سی شارپ از ابتدا تا انتها"

    با سلام مجدد خدمت استاد عزیز و خسته نباشید ایا مبحث جستجو درون دیتاگرید توی ویدیوها پیاده شده؟ {اگه فرم جستجو و تکست باکسها و نتیجه رو با سلکت رکورد موردنظر توی دیتاگرید (جهت نمایش یا ویرایش) و همچنین پرش به رکورد خاص اموزش بدین ممنون میشویم!! ( بدلیل مشغله زیاد نتونستم تمام ویدئوها رو ببینم. شرمنده)

  27. #67
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: بررسی سوالات و نظرات "پروژه سی شارپ از ابتدا تا انتها"

    نقل قول نوشته شده توسط ab1000 مشاهده تاپیک
    با سلام مجدد خدمت استاد عزیز و خسته نباشید ایا مبحث جستجو درون دیتاگرید توی ویدیوها پیاده شده؟ {اگه فرم جستجو و تکست باکسها و نتیجه رو با سلکت رکورد موردنظر توی دیتاگرید (جهت نمایش یا ویرایش) و همچنین پرش به رکورد خاص اموزش بدین ممنون میشویم!! ( بدلیل مشغله زیاد نتونستم تمام ویدئوها رو ببینم. شرمنده)
    سلام.
    این موارد درون آموزش ها قرار نگرفته.
    ویدئوها بصورت کامل تهیه شدن و امکان اضافه کردن مطلب جدید به اونها وجود نداره.
    موفق باشید.

  28. #68
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کنار یه ساحل خیلی زیبا
    پست
    922

    نقل قول: بررسی سوالات و نظرات "پروژه سی شارپ از ابتدا تا انتها"

    با سلام و تشکر مجدد از آموزش های خوبتون در قسمت چهارهم sp که برای جوین جداول نوشتین رو اگر دقت کرده باشین سوالات رو به صورت نامرتب جوین میکرد و بهتر بود ORDER BY TBLGROUP.GROUPID رو بهش اضافه میکردین البته این نکته در ویدیو ها قبل گفته شده بود ولی خب بهتر بود در اینجا هم استفاده میشد
    USE [DBAZMOON]
    GO
    /****** Object: StoredProcedure [dbo].[loaddgroupandQtxt] Script Date: 10/15/2013 00:00:38 ******/
    SET ANSI_NULLS ON
    GO
    SET QUOTED_IDENTIFIER ON
    GO
    ALTER PROC [dbo].[loaddgroupandQtxt]
    AS
    SELECT GROUPNAME,TBLQUSETION.GROUPID ,QUSETIONTEXT,ANSWER,CASE1,CASE2,CASE3,CASE4 FROM TBLQUSETION
    INNER JOIN TBLGROUP ON dbo.TBLQUSETION.GROUPID = TBLGROUP.GROUPID
    ORDER BY dbo.TBLGROUP.GROUPID
    RETURN

    تا نتایج مرتبی رو داشته باشیم
    یک سوال :
    من سعی کردم که بانک رو 2005 sql تبدیل کنم ولی نتونستم هم اسکریپت گرفتم و از اکسپورت استفاده کردم ولی نتیجه جالب نشد sp ها به مقصد انتقال پیدا نمیکرد و روابط و کلید ها هم لحاظ نمیشد؟!!!
    موفق باشین

  29. #69
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: بررسی سوالات و نظرات "پروژه سی شارپ از ابتدا تا انتها"

    نقل قول نوشته شده توسط esafb52 مشاهده تاپیک
    با سلام و تشکر مجدد از آموزش های خوبتون در قسمت چهارهم sp که برای جوین جداول نوشتین رو اگر دقت کرده باشین سوالات رو به صورت نامرتب جوین میکرد و بهتر بود ORDER BY TBLGROUP.GROUPID رو بهش اضافه میکردین البته این نکته در ویدیو ها قبل گفته شده بود ولی خب بهتر بود در اینجا هم استفاده میشد
    USE [DBAZMOON]
    GO
    /****** Object: StoredProcedure [dbo].[loaddgroupandQtxt] Script Date: 10/15/2013 00:00:38 ******/
    SET ANSI_NULLS ON
    GO
    SET QUOTED_IDENTIFIER ON
    GO
    ALTER PROC [dbo].[loaddgroupandQtxt]
    AS
    SELECT GROUPNAME,TBLQUSETION.GROUPID ,QUSETIONTEXT,ANSWER,CASE1,CASE2,CASE3,CASE4 FROM TBLQUSETION
    INNER JOIN TBLGROUP ON dbo.TBLQUSETION.GROUPID = TBLGROUP.GROUPID
    ORDER BY dbo.TBLGROUP.GROUPID
    RETURN

    تا نتایج مرتبی رو داشته باشیم
    سلام دوست من.
    ابتدا جا داره یه تشکر از شما داشته باشم. قطعا اگه شما نبودید این تاپیک خاک میخورد.
    وجود شما و سوالاتی که مطرح کردید و جواب هایی که داده شد باعث شد که این تاپیک قدری بتونه مفید باشه. شایدفردا ما نباشیم، باشد که در آینده کسانیکه این تاپیک رو می بینن مطلب مفیدی گیرشون بیاد.
    حرفتون صحیح هست.
    تاکید اصلی بر روی کلیت کار هست و معمولا کمتر به حواشی پرداختم وگرنه خیلی می شد مانور داد. همونطور که خودتون هم دیدید هر مطلبی رو که دست گذاشتم روش حداقل 30 تا 45 دقیقه وقت گرفت!.
    بله با order by گرفتن از GroupID یا GroupName میشد کوئری ها رو مرتب کرد و نتیجه هم زیباتر خواهد شد.

    یک سوال :
    من سعی کردم که بانک رو 2005 sql تبدیل کنم ولی نتونستم هم اسکریپت گرفتم و از اکسپورت استفاده کردم ولی نتیجه جالب نشد sp ها به مقصد انتقال پیدا نمیکرد و روابط و کلید ها هم لحاظ نمیشد؟!!!
    موفق باشین
    مراحل رو به همراه شکل ها توضیح میدم تا مشکلی پیش نیاد :
    در محیط management studio روی دیتابیس مورد نظر کلیک راست کنید و از گزینه Task، گزینه Generate Scripts رو انتخاب کنید :

    convert1.JPG

    اگر پنجره ای ظاهر شد کلید Next رو بزنید تا به پنجره زیر برسید. در این پنجره، کلیه گزینه ها رو تیک بزنید تا جداول و Stored Procedure های شما به اسکریپت اضافه بشن.

    convert2.JPG

    در گام بعدی، ابتدا دکمه Advanced رو کلیک کنید.

    convert3.JPG

    حال در پنجره باز شده، گزینه های کلیدی زیر رو لحاظ کنید :
    الف) Script for Server Version : در اینجا بایستی ورژن SQL Server سیستم مقصد رو انتخاب کنید. من اسکریپت رو از SQL Server 2012 تهیه و نسخه مقصد من SQL Server 2008 R2 هست.
    ب) Types of data to scrip : اگر مایلید داده های جداول شما هم به سیستم مقصد منتقل بشه این گزینه رو بر روی Schema and data تنطیم کنید.
    توجه : گزینه های Script Foreign Keys و Script Primary Keys بصورت پیش فرض True هستن. اگر نبودن اونها رو بر روی True قرار بدید.

    convert4.JPG

    بر روی Next کلیک و در انتها دکمه Finish رو کلیک کنید تا Script شما تهیه بشه.
    convert5.JPG

    در سیتم مقصد یک دیتابیس خالی همنام با دیتابیسی که از اون script تهیه کردید رو ایجاد کنید.
    در محیط Management Studio (یا با کدنویسی) از مسیر File \ Open \ File فایل اسکریپتی که ساختید رو بهش بدید و اونو اجرا کنید.
    سعی کردم مراحل رو خیلی ساده توضیح بدم که دوستانی که آشنایی چندانی با مطالب ندارند هم بتونن استفاده کنن.
    موفق باشید.

  30. #70
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کنار یه ساحل خیلی زیبا
    پست
    922

    نقل قول: بررسی سوالات و نظرات "پروژه سی شارپ از ابتدا تا انتها"

    سلام دوست من.
    ابتدا جا داره یه تشکر از شما داشته باشم. قطعا اگه شما نبودید این تاپیک خاک میخورد.
    وجود شما و سوالاتی که مطرح کردید و جواب هایی که داده شد باعث شد که این تاپیک قدری بتونه مفید باشه. شایدفردا ما نباشیم، باشد که در آینده کسانیکه این تاپیک رو می بینن مطلب مفیدی گیرشون بیاد.
    با سلام مجدد خدمت دوست و استاد عزیز آقای ونیز2008
    شما اگر آمار بازدید از این تایپک رو ببینید قطعا با من موافق خواهید بود که این تایپیک موفق بوده(2388 تا این لحظه) !!شما اگر به سوالاتی که در انجمن مطرح میشود دقت کنین میبینین که این دوره آموزشی چقدر میتونست برای افراد مبتدی و حتی متوسط مفید باشه ولی مشکل اساسی جایی دیگه هست ما در این فرم بارها با درخواست هایی مواجه بودیم که طرف عنوان میکنه من وقت دیدن فیلم رو نداشتم لطفا این رو جواب بدین و ده دقیقه بعد باز یک سوال و یا استادمون گفته و اخیرا لطفا این رو برامو انجام بدین و یا برام میل کنین وect .........باور کنین بعضی از دوستان قدری حاضر نیستین خودشون رو به زحمت بندازن اونم برای چیزی که بهش نیاز دارن!!!برای من که سعادتی بود که با شما گام به گام در این پروژه پیش برم و از دانش شما استفاده کنم امیدوارم هرجا هستین موفق باشین
    آخرین ویرایش به وسیله esafb52 : چهارشنبه 24 مهر 1392 در 09:55 صبح

  31. #71

    نقل قول: بررسی سوالات و نظرات "پروژه سی شارپ از ابتدا تا انتها"

    موقع ثبت گروه ارور میده نمیتونه به sql وصل بشه
    باید چیکار کنم؟
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  32. #72
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: بررسی سوالات و نظرات "پروژه سی شارپ از ابتدا تا انتها"

    نمیدونم شنیدید یا نه؟"الحمد لله رو یکم زود گفتم"در نماز جمعه پس از فوت امام خمینی(Quote:"الحمد لله که امام مرد و نه این شد نه آن";یعنی نه روسها آمدند و نه غربی ها)
    شما هم "فقظ" رو یک مقدار دیر گفتید.
    نسخه enterprise فقط روی ویندوز سرور نصب میشه.
    فقط نسخه enterprise روی ویندوزسرور نصب میشه.

  33. #73
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: بررسی سوالات و نظرات "پروژه سی شارپ از ابتدا تا انتها"

    نقل قول نوشته شده توسط esmaeilbf مشاهده تاپیک
    موقع ثبت گروه ارور میده نمیتونه به sql وصل بشه
    باید چیکار کنم؟
    سلام.
    نام سرور رو اشتباه وارد کردید به همین خاطر برنامه قادر به ارتباط برقرار کردن با دیتابیس نیست.
    برای اینکه نام سرور(ها) رو بیرون بکشید یه لیست باکس روی فرم بذارید و کد زیر رو در فرم لود قرار بدید :
    List<string> listOfInstances = (Microsoft.Win32.Registry.LocalMachine.OpenSubKey(
    @"SOFTWARE\Microsoft\Microsoft SQL Server").GetValue("InstalledInstances", "SQLSERVER IS NOT INSTALLED") as string[]).ToList();
    listBox1.Items.AddRange(listOfInstances.ToArray()) ;

    دقت کنید که پروژه رو در حالت AnyCpu اجرا کنید. برای این کار در پنجره Solution Explorer بر روی روت پروژه کلیک راست و گزینه properties رو بزنید. بقیش هم که در شکل مشخص هست.
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  34. #74

    نقل قول: بررسی سوالات و نظرات "پروژه سی شارپ از ابتدا تا انتها"

    نقل قول نوشته شده توسط veniz2008 مشاهده تاپیک
    سلام.
    نام سرور رو اشتباه وارد کردید به همین خاطر برنامه قادر به ارتباط برقرار کردن با دیتابیس نیست.
    برای اینکه نام سرور(ها) رو بیرون بکشید یه لیست باکس روی فرم بذارید و کد زیر رو در فرم لود قرار بدید :
    List<string> listOfInstances = (Microsoft.Win32.Registry.LocalMachine.OpenSubKey(
    @"SOFTWARE\Microsoft\Microsoft SQL Server").GetValue("InstalledInstances", "SQLSERVER IS NOT INSTALLED") as string[]).ToList();
    listBox1.Items.AddRange(listOfInstances.ToArray()) ;

    دقت کنید که پروژه رو در حالت AnyCpu اجرا کنید. برای این کار در پنجره Solution Explorer بر روی روت پروژه کلیک راست و گزینه properties رو بزنید. بقیش هم که در شکل مشخص هست.
    تمام این کارا رو کردم اما هیچی نشون نداد؟!!!
    همونطور که توی فیلم قسمت 1 توضیح دادین نام سرور رو وارد کردم !
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: png 1.png‏ (37.0 کیلوبایت, 149 دیدار)
    • نوع فایل: png 2.png‏ (18.1 کیلوبایت, 155 دیدار)

  35. #75
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: بررسی سوالات و نظرات "پروژه سی شارپ از ابتدا تا انتها"

    این سرور رو خودتون تایپ می کنید؟ یا موقع بالا اومدن sql خودش وجود داره؟!!
    به نظر میرسه جایی رو دارید اشتباه می کنید.
    در کانکشن استرینگ از (local) و یا نقطه . استفاده کنید، ببینید مشکلتون حل میشه :
    server = (local); ..........

    یا
    server = . ; ..........

  36. #76

    نقل قول: بررسی سوالات و نظرات "پروژه سی شارپ از ابتدا تا انتها"

    نقل قول نوشته شده توسط veniz2008 مشاهده تاپیک
    این سرور رو خودتون تایپ می کنید؟ یا موقع بالا اومدن sql خودش وجود داره؟!!
    به نظر میرسه جایی رو دارید اشتباه می کنید.
    در کانکشن استرینگ از (local) و یا نقطه . استفاده کنید، ببینید مشکلتون حل میشه :
    server = (local); ..........

    یا
    server = . ; ..........
    خودش وجود داره!
    server = (local); ..........

    این روش جواب داد خیلی ممنون
    فقط یه توضیح کوچیکی بدین که دقیقا چه اتفاقی افتاد و فرقش با روش "." چیه؟

  37. #77
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: بررسی سوالات و نظرات "پروژه سی شارپ از ابتدا تا انتها"

    نقل قول نوشته شده توسط esmaeilbf مشاهده تاپیک
    خودش وجود داره!
    server = (local); ..........

    این روش جواب داد خیلی ممنون
    فقط یه توضیح کوچیکی بدین که دقیقا چه اتفاقی افتاد و فرقش با روش "." چیه؟
    زمانیکه شما در زمان نصب sql یک Instance دلخواه وارد می کنید و بعد با همون instance اقدام به ساخت دیتابیس می کنید بایستی از همون instance استفاده کنید. واسه همین در آموزش ها چنین کانکشن استرینگی رو می بینید :
    SqlConnection con = new SqlConnection("server = .\\md2008;DataBase = DBAzmoon;Integrated Security = True");

    منظور از دات (نقطه . ) یعنی همین کامپیوتر جاری. یعنی من به جای اینکه نام کامپیوتر خودم (veniz-pc) رو وارد کنم به جای اون از نقطه استفاده کردم. پس در سیستم خودم چه کانکشن بالا رو بنویسم چه کانکشن زیر رو بنویسم جفتشون یک معنا و مفهوم رو دارند و به درستی کار می کنند :
    SqlConnection con = new SqlConnection("server = veniz-pc\\md2012 ;DataBase = DBTest1;Integrated Security = True");

    در کانکشن های بالا بخش مربوط به server مربوط به کانکشن های شبکه هست که در واقع شامل دو بخش (ابتدا نام کامپیوتر یا IP سیستم جاری هست و بعد از بک اسلش هم باید نام اینستنس (InstanceName) رو وارد کنید).
    در مورد چنین کانکشن استرینگ هایی در ویدئوی 16 (آخرین ویدئو) کامل صحبت میشه.
    اما زمانیکه برای sql خودتون یک instance تعیین نمی کنید و می زارید بصورت پیش فرض باشه و SQL شما بر روی همین سیستم جاری وجود داره می تونید از (local) که اشاره به سیستم جاری داره استفاده کنید :
    SqlConnection con = new SqlConnection("server = (local) ;DataBase = DBTest1;Integrated Security = True");

    در کانکشن قبلی که مربوط به کانکشن های شبکه هست این احتمال وجود داره که server بر روی سیستم دیگه ای باشه به همین خاطر برای شناسایی اون از نام کامپیوتر (یا IP) و InstanceName استفاده میشه.

  38. #78
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: بررسی سوالات و نظرات "پروژه سی شارپ از ابتدا تا انتها"

    من قبلا نسخه enterprise ه 2000 رو روی xp داشتم.عجب چیز زشتی هم بود الان که فکرش رو میکنم.

    در ضمن اون فایلهای کوچکی که قولش رو داده بودم هم احتمالا فردا شب آماده میشه.از چند ساعت قبل از اون موقعی که بهتون PM دادم تا جند دقیقه پیش توی راه بودم.واقعا دیگه چشمام نمیبینه.میترسم خراب کنم.

  39. #79
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: بررسی سوالات و نظرات "پروژه سی شارپ از ابتدا تا انتها"

    نقل قول نوشته شده توسط FastCode مشاهده تاپیک
    من قبلا نسخه enterprise ه 2000 رو روی xp داشتم.عجب چیز زشتی هم بود الان که فکرش رو میکنم.
    فکر میکنم حرفت درست باشه! ولی اینها رو ببین. به نظرت کی درست میگه؟ :
    https://barnamenevis.org/showthread.p...ght=Enterprise
    حالا اینو ببین :
    http://stackoverflow.com/questions/1...006823#1006823
    در ضمن اون فایلهای کوچکی که قولش رو داده بودم هم احتمالا فردا شب آماده میشه.از چند ساعت قبل از اون موقعی که بهتون PM دادم تا جند دقیقه پیش توی راه بودم.واقعا دیگه چشمام نمیبینه.میترسم خراب کنم.
    ممنونم.
    تشکر از زحمتی که میکشی.

  40. #80

    نقل قول: بررسی سوالات و نظرات "پروژه سی شارپ از ابتدا تا انتها"

    نقل قول نوشته شده توسط veniz2008 مشاهده تاپیک
    سلام دوست من.
    ابتدا جا داره یه تشکر از شما داشته باشم. قطعا اگه شما نبودید این تاپیک خاک میخورد.
    وجود شما و سوالاتی که مطرح کردید و جواب هایی که داده شد باعث شد که این تاپیک قدری بتونه مفید باشه. شایدفردا ما نباشیم، باشد که در آینده کسانیکه این تاپیک رو می بینن مطلب مفیدی گیرشون بیاد..
    با سلام خدمت آقای ونیز عزیز که انصافا با این ویدئوها، کمک بزرگی به خیلی از افرادی که تشنه یادگیری هستن- من جمله خودم- کردین.در مورد این حرفتون،من فکر می کنم که اتفاقا این یه نکته مثبته !!! چرا ؟ به این دلیل که شما اینقدر خوب و روان توضیح دادین که به نظر من افرادی که تازه شروع کردن، خیلی سوال خاصی براشون پیش نمیاد چون شما جواب ها رو هم در ویدئو ها دادین. من 2 3 قسمت رو بیشتر نتونستم ببینم ولی واقعا باید بهت خسته نباشید بگم، مطمئن باشین اون تاثیر و هدفی که مد نظر شما بوده، هر روز داره بیشتر تحقق پیدا می کنه... ضمنا این نکته رو هم بگم که چون شما ویدئوهارو برای قشر تازه کار در نظر گرفتین، خب خیلی جای تعجب نداره که اگر هم کسی به مشکلی بر بخوره، خیلی زود می تونه با یه جستجوی کوچیک، مشکلش رو برطرف کنه.
    مخلص کلام اینکه،ارزش کاری که انجام دادین و وقتی که گذاشتین، چه برای ضبط ویدئو ها ، چه برای آپلود کردنشون، بسیار بالاست، و حیفه که بخواد با تعداد سوال های پرسیده شده و... سنجیده بشه.
    به هر حال، امیدوارم در آینده بتونیم ویدئو های بیشتر و تخصصی تری از شما ببینیم، در اینصورت مطمئن باشین که یکی از افرادی که هر روز و هر ساعت سوال خواهد کرد، خود من هستم!!!
    با تشکر، موفق باشید.

صفحه 2 از 6 اولاول 1234 ... آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. سوال: طراحی انبار " ایجاد، حذف " در سی شارپ
    نوشته شده توسط ahnsolution در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 03 دی 1393, 07:22 صبح
  2. خبر: آموزش ویدئویی یک پروژه سی شارپ از ابتدا تا انتها
    نوشته شده توسط veniz2008 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 16
    آخرین پست: یک شنبه 28 مهر 1392, 17:58 عصر
  3. سوال: نحوه نصب یک پروژه سی شارپ
    نوشته شده توسط b_bahadorani در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 05 مهر 1387, 01:08 صبح
  4. DataSet.TableName.Rows(0).Item("") در سی شارپ چی میشه؟
    نوشته شده توسط ahnsolution در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 20 مرداد 1387, 15:42 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •