نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: خطای A generic error occurred in GDI+. در گزارشات استیمول

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار computer-mag
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    شهر گنبدهای فیروزه ای
    پست
    163

    Unhappy خطای A generic error occurred in GDI+. در گزارشات استیمول

    سلام دوستان
    من با استفاده از استیمول سافت گزارش گیری میکنم ولی الان در لحظه پرینت سند دچار خطای
    A generic error occurred in GDI+.

    می شم که البته پیشنمایش کاملا خوب نشون داده میشه اما وقت روی پرینت میزنم استیمول این ارور رو میده

    ورژن استیمول من 2010.1 است با سی شارپ کد نویسی شده و از برنامه یک دیتا تیبل به گزارش پاس داده می شود. اگه راهنمایی کنید که این مشکل استیمول رو چجوری حل کنم عالیه


    سرچم کردم تو سایت راجع استیمول و این ارور حرفی نبود همه نتیجه ها برای ذخیره عکس در دیتابیس و این ها بود

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار debugger
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    Turkey
    پست
    843

    نقل قول: خطای A generic error occurred in GDI+. در گزارشات استیمول

    این ارور ربطی به استیمول نداره . شما کد هاتو بزار بررسی بشه . ایا عکس هم پاس میدی ؟ از دیتابیس به گزارش ؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار sohil_ww
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    هر جا شادی باشه
    پست
    891

    نقل قول: خطای A generic error occurred in GDI+. در گزارشات استیمول

    من این ارور وقتی می دیدم که یه فضای و به متغییر می دادم بعد dispose نمی کردم این مشکل به وجود می آمد

    از اونجایی که شما این ارور در موقع پرینت استیمول می بینید فکر کنم از ورژن استیمولتون باشه یا کرکش
    به نظر من یه گزارش ساده با یه برنامه دیگه تست بگیرید ببینید بازم این خطا هست یا نه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار computer-mag
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    شهر گنبدهای فیروزه ای
    پست
    163

    نقل قول: خطای A generic error occurred in GDI+. در گزارشات استیمول

    نقل قول نوشته شده توسط debugger مشاهده تاپیک
    این ارور ربطی به استیمول نداره . شما کد هاتو بزار بررسی بشه . ایا عکس هم پاس میدی ؟ از دیتابیس به گزارش ؟



    stiReport2.RegData("DataSource1", dtPrint);
    stiReport2.Load("rpt/factor.mrt");
    stiReport2.Compile();
    stiReport2.Render(true);
    stiReport1.Print();




    کل کد گزارش گیری من اینه نه عکس پاس نمیدم

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,023

    نقل قول: خطای A generic error occurred in GDI+. در گزارشات استیمول

    stiReport2.Render(true);

    false کن

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار computer-mag
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    شهر گنبدهای فیروزه ای
    پست
    163

    نقل قول: خطای A generic error occurred in GDI+. در گزارشات استیمول

    نقل قول نوشته شده توسط sohil_ww مشاهده تاپیک
    من این ارور وقتی می دیدم که یه فضای و به متغییر می دادم بعد dispose نمی کردم این مشکل به وجود می آمد

    از اونجایی که شما این ارور در موقع پرینت استیمول می بینید فکر کنم از ورژن استیمولتون باشه یا کرکش
    به نظر من یه گزارش ساده با یه برنامه دیگه تست بگیرید ببینید بازم این خطا هست یا نه

    این مشکل هم فقط با فیش پرینتر ایجاد میشه خود استیمول به عنوان باگ ورژن 2011 گفته بودش اما ورژن 2010 رو گفته بود مشکلی نداره کرک خاصی هم نکردم یعنی استیمولم کلا کرک شده بود

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار computer-mag
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    شهر گنبدهای فیروزه ای
    پست
    163

    نقل قول: خطای A generic error occurred in GDI+. در گزارشات استیمول

    نقل قول نوشته شده توسط fakhravari مشاهده تاپیک
    stiReport2.Render(true);

    false کن
    مرسی false کردم ولی بازهم همین ارور رو میده

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار computer-mag
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    شهر گنبدهای فیروزه ای
    پست
    163

    نقل قول: خطای A generic error occurred in GDI+. در گزارشات استیمول

    دوستان مشکل حل شد برای حل این ارور باید روی پروژتون کلیک راست کنید propertis بگیرید در سربرگ Build تیک گزینه PreFer to 32 bit رو بزنید

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار rezankh
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    نيشابور
    پست
    260

    نقل قول: خطای A generic error occurred in GDI+. در گزارشات استیمول

    نقل قول نوشته شده توسط computer-mag مشاهده تاپیک
    دوستان مشکل حل شد برای حل این ارور باید روی پروژتون کلیک راست کنید propertis بگیرید در سربرگ Build تیک گزینه PreFer to 32 bit رو بزنید
    سلام گزینه PreFer to 32 bit رو پیدا نمیکنم. منظور همون Platform Target هست؟

    کد من واسه چاپ هم :

    stiReport1.Load("ReceptionDamFullRpt.mrt");
    stiReport1.RegData(dsReceptForm);
    stiReport1.Show();
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  10. #10

    نقل قول: خطای A generic error occurred in GDI+. در گزارشات استیمول

    با سلام ، در منوی Project گزینه Properties... را انتخاب نمایید . در قسمت build ، گزینه Platform Target را به x86 تغییر دهید. برای من که کار کرد

  11. #11
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: خطای A generic error occurred in GDI+. در گزارشات استیمول

    نقل قول نوشته شده توسط behzad_pak مشاهده تاپیک
    با سلام ، در منوی Project گزینه Properties... را انتخاب نمایید . در قسمت build ، گزینه Platform Target را به x86 تغییر دهید. برای من که کار کرد
    دوست عزیز تاریخ پست رو نگاه کنید! مال یک سال پیشه
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  12. #12

    نقل قول: خطای A generic error occurred in GDI+. در گزارشات استیمول

    نقل قول نوشته شده توسط danialafshari مشاهده تاپیک
    دوست عزیز تاریخ پست رو نگاه کنید! مال یک سال پیشه
    سلام ، دوست گرامی ! من به تازگی با این مشکل تو یکی از برنامه هام برخورد کردم. تو google (خطای A generic error occurred in GDI+. در گزارشات استیمول) را جستجو کردم ، در صفحه اول این page را برای این خطا معرفی کرده بود، اما مواردی که در این page ذکر شده بود مشکل من را حل نکرد. از طریقی که در بالا ذکر کردم مشکل من حل شد. مطلبم را گذاشتم تا اگر شخص دیگری از هر طریقی وارد این page شد به جوابش برسد . حال گذشت تاریخ چه اهمیتی دارد وقتی با یک جستجو در google این page معرفی می شود و بی جواب مانده است.

تاپیک های مشابه

  1. خطای +a generic error occurred in gdi
    نوشته شده توسط behzad_rainy در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 15 آذر 1390, 11:51 صبح
  2. خطای A generic error occurred in GDI+
    نوشته شده توسط asn2010 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 02 اسفند 1389, 19:35 عصر
  3. خطای A generic error occurred in GDI در هنگام ذخیره عکس
    نوشته شده توسط niloo17 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 09 آذر 1389, 13:31 عصر
  4. خطای A generic error occurred in GDI+.
    نوشته شده توسط misoft.ir در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 11 بهمن 1388, 13:13 عصر
  5. پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 14 تیر 1388, 09:06 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •