نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: تابع open در ویژوال استادیو 2010 چگونه استفاده می شود؟

  1. #1

    تابع open در ویژوال استادیو 2010 چگونه استفاده می شود؟

    با سلام خدمت همه دوستان .
    من چند وقته که تو یکی از برنامه هام میخوام فایلی رو باز کنم. وقتی تو محیط consol کد نویسی میکنی تابع open به صورت زیر استفاده میشه:
    ;fstrem f


    f.open("test.doc") ;o
    ولی وقتی در محیط MFC می خوای کد بنویسی اول باید یک شی از رده CFile ایجاد کنی ولی دیگه تابع open به شکل بالا استفاده نمیشه یعنی یک پارامتر دیگه از نوع UINT باید بهش بدی . منم دقیقا نمی دونم این پارامتر دومش واسه چیه؟ اگر هم وارد نکنی برنامه کامپایل نمیشه. کسی می دونه این تابع تو VC++‎ چه جوری تعریف میشه؟

  2. #2

    Angry نقل قول: تابع open در ویژوال استادیو 2010 چگونه استفاده می شود؟

    لطفا یک نفر جواب منو بده. فکر نکنم سوال اونقدر سخت باشه ها؟؟؟؟!!!!!

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار saied_hacker
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    404 Not Found
    پست
    703

    نقل قول: تابع open در ویژوال استادیو 2010 چگونه استفاده می شود؟

    شما باید از این تابع استفاده کنی :
    virtual BOOL Open( 
    LPCTSTR lpszFileName,
    UINT nOpenFlags,
    CFileException* pError = NULL
    );


    lpszFileName : نام و ادرس فایل هست برای مثال :
    _T("C:\\myfilename.txt")


    nOpenFlags هم فلگ های مربوط به چگونگی باز کردن یا رفتار ( نوع دسترسی ) با فایل هست که میتونه حالت های زیر رو در بر بگیره ( به همراه یکسری دیگر که الان لازم نیست ) که از اسم هاشون مشخه چه کار می کنند:
    CFile::modeRead
    CFile::modeWrite
    CFile::modeReadWrite



    pError : یک اشاره گر از نوع CFileException هست که اختیاری هست و برای دریافت خطای رخ داده هست اگر خطایی هنگام باز کردن فایل پیش بیاد در این متغیر ذخیره میشه ...


    مثال :
    myFile.Open(_T("c:\\text.txt"), CFile::modeReadWrite);

  4. #4

    نقل قول: تابع open در ویژوال استادیو 2010 چگونه استفاده می شود؟

    یعنی تنها نکته این تابع همون T_ در پارامتر اول بود؟ واقعا ازت ممنونم کمک بزرگی کردی.

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 20 خرداد 1392, 16:06 عصر
  2. خطا در استفاده از گزارش گیری در ویژوال استادیو 2010
    نوشته شده توسط محمد گلشن در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 21 بهمن 1390, 21:52 عصر
  3. خرید ویژوال استادیو 2010
    نوشته شده توسط programmermp در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 27 شهریور 1389, 13:30 عصر
  4. یه پروژه ساده با ویژوال استادیو 2010
    نوشته شده توسط hashemi85sep در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 05 شهریور 1389, 00:03 صبح
  5. اضافه کردن فریم ورک 2 به ویژوال استادیو 2010
    نوشته شده توسط i.lover3000 در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 20 مرداد 1389, 13:28 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •