نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: خطای Notice: Undefined offset: 1

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار artablog
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    اردبیل
    سن
    39
    پست
    112

    خطای Notice: Undefined offset: 1

    سلام
    یه اسکریپت دارم خطای Notice: Undefined offset: 1 in C:\wamp\www\translator.php on line 4 میده معنی این خطا چی هست و چطور رفع کنم. (نمیخوام با گذاشتن @ در خط 4 خطا را رفع کنم)
    <?php
    function getstring($a,$b,$c){
    $y = explode($b,$a);
    $x = explode($c,$y[1]);
    return $x[0];
    }
    // Check if form has been submitted
    if($_REQUEST['txt']){
    ini_set("max_execution_time", 0); // no time-outs!
    ignore_user_abort(true); // Continue downloading even after user closes the browser.
    //$text = stripslashes($_REQUEST['txt']);
    $text = $_REQUEST['txt'];
    //$text = str_replace(' ', '+', $text);
    $lang1 = $_REQUEST['lang1'];
    $lang2 = $_REQUEST['lang2'];
    echo translate($text,$lang1,$lang2);
    }
    else { echo "<center>You can't access this file directly! redirecting to home page now.</center>";
    ?><meta http-equiv="REFRESH" content="3;url=index.php"><?
    exit;}
    function translate($text,$lang1,$lang2){

    $query = "js=n&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&text=$text&file=&sl=$lang1&tl=$lang2";

    $ch=curl_init();
    //curl_setopt($ch, CURLOPT_FOLLOWLOCATION, 1);
    curl_setopt($ch, CURLOPT_URL, "http://translate.google.com/?");
    curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1);
    curl_setopt($ch, CURLOPT_POST, 1);
    curl_setopt($ch, CURLOPT_POSTFIELDS, $query);
    curl_setopt($ch, CURLOPT_USERAGENT, "Mozilla/5.0");
    curl_setopt($ch, CURLOPT_ENCODING , "UTF-8");
    $output = curl_exec($ch);
    // echo $output;
    curl_close($ch);
    if ($lang2=="ar" || $lang2=="iw") {
    $body = getstring($output, "overflow:auto\">", "</textarea></div>");
    if ($body==""){
    $body = getstring($output, "'#fff'\">", "</span></span></div>");
    }
    $prefix="<br><br>";
    $body=$prefix.$body;
    return $body;
    //return $output;
    }

    if ($lang2=="fr") {
    $body = getstring($output, "overflow:auto\">", "</textarea></div>");
    if ($body==""){
    $body = getstring($output, "'#fff'\">", "</span></span></div>");
    }
    $prefix="<br><br>";
    $body=$prefix.$body;
    //return $output;
    $body = str_replace('&amp;#39;', "'", $body);
    return str_replace("é", "é", $body);
    }

    else {
    $body = getstring($output, "overflow:auto\">", "</textarea></div>");
    if ($body==""){
    $body = getstring($output, "'#fff'\">", "</span></span></div>");
    }
    $prefix="<br><br>";
    $body=$prefix.$body;
    return str_replace("é", "é", $body);
    //return $output;
    }
    }
    ?>

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار abolfazl-z
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    فکر
    پست
    1,056

    نقل قول: خطای Notice: Undefined offset: 1

    سلام
    میگه اندیس 1 برای متغیر $y تعریف نشده. ورودی هایتون رو چک کنید.
    حداقل قبل از خط 4 بنویسید :

    print_r($y);
    آخرین ویرایش به وسیله abolfazl-z : دوشنبه 04 شهریور 1392 در 09:51 صبح دلیل: اشتباه تایپی

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار artablog
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    اردبیل
    سن
    39
    پست
    112

    نقل قول: خطای Notice: Undefined offset: 1

    حل نشد . این خطا هم اضافه شد Notice: Undefined variable: y1

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار abolfazl-z
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    فکر
    پست
    1,056

    نقل قول: خطای Notice: Undefined offset: 1

    ببخشید اشتباه شد. دوباره کد بالا را بگذارید.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار artablog
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    اردبیل
    سن
    39
    پست
    112

    نقل قول: خطای Notice: Undefined offset: 1

    ببخشید اشتباه شد. دوباره کد بالا را بگذارید.
    اتفاقا دیدم اشتباه شده عدد 1 را برداشتم بازم حل نشد

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار abolfazl-z
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    فکر
    پست
    1,056

    نقل قول: خطای Notice: Undefined offset: 1

    اگر دیدن متغیر $y خالی هست شما باید ورودی هایتون رو چک کنید.
    متغیر $b یک جدا کننده برای متغیر $a می باشد و در ادامه $c یک جدا کننده برای اولین اندیس $y می باشد. باید ورودی هایتون رو درست کنید. ورودی هایتون اشتباه است!

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار abolfazl-z
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    فکر
    پست
    1,056

    نقل قول: خطای Notice: Undefined offset: 1

    باید ورودی هایتون به این صورت باشه :

    echo getstring('a b-2-1-0 c',' ','-');

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار artablog
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    اردبیل
    سن
    39
    پست
    112

    نقل قول: خطای Notice: Undefined offset: 1

    من مبتدیم اسکریپت را هم من ننوشتم نمیدونم چیکار کنم اون کد هایی بالایی هم که گذاشتم کامل هست لطف کنید خودتون اصلاح کنید
    اسکریپت را از اینجا دانلود کنید

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار abolfazl-z
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    فکر
    پست
    1,056

    نقل قول: خطای Notice: Undefined offset: 1

    translate.rar
    بفرمایید
    اینم یک کلاس خوب و ساده برای ترجمه.

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار artablog
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    اردبیل
    سن
    39
    پست
    112

    نقل قول: خطای Notice: Undefined offset: 1

    ممنون قبلا این کلاس را از phpclass.org دانلود کرده بودم نمیدونم چطور میتونم یه فرم براش بسازم اسکریپتی که خودم دارم آماده هست فقط اون خطا باید رفع بشه

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار abolfazl-z
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    فکر
    پست
    1,056

    نقل قول: خطای Notice: Undefined offset: 1

    دوست عزیز اسکریپتی که شما دارید میاد از صفحه خود گوگل اطلاعات رو دریافت می کنه یعنی یک بار اضافی !(خود صفحه رو از گوگل دانلود میکنه)
    این اسکریپتی که من به شما دادم (چند تا اسکریپت را برای شما تست کردم نشد این یکی شد) با API کار میکنه و سرعت دریافت میره بالا.
    در ضمن شما برای اینکه بتونید فرم درست کنید باید به برنامه نویسی PHP مسلط باشید.

تاپیک های مشابه

  1. راه حل مشکل Notice: Undefined index
    نوشته شده توسط vestaa در بخش PHP
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 18 خرداد 1392, 20:37 عصر
  2. سوال: Notice: Undefined index: Error
    نوشته شده توسط 10david در بخش PHP
    پاسخ: 10
    آخرین پست: دوشنبه 16 مرداد 1391, 01:48 صبح
  3. خطای Undefined offset
    نوشته شده توسط mehdi4467 در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 03 شهریور 1390, 16:26 عصر
  4. Notice: Undefined offset
    نوشته شده توسط mehr1362 در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 03 آذر 1389, 20:45 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •