نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: توشضح در مورد چند خط کد مربوط به entity

  1. #1

    توشضح در مورد چند خط کد مربوط به entity

    Finding entities using a query

    DbSet and IDbSet implement IQueryable and so can be used as the starting point for writing a LINQ query against the database. This is not the appropriate place for an in-depth discussion of LINQ, but here are a couple of simple examples:

    1. using (var context = new BloggingContext())
    2. {
    3. // Query for all blogs with names starting with B
    4. var blogs = from b in context.Blogs
    5. where b.Name.StartsWith("B")
    6. select b;
    7. // Query for the Blog named ADO.NET Blog
    8. var blog = context.Blogs
    9. .Where(b => b.Name == "ADO.NET Blog")
    10. .FirstOrDefault();
    11. }




    تو کد اولی اینجوری متوجه شدم که همون کد اس کیول ای ماست که select کن نام هایی که اولشون با B شروع میشه اما در مورد خط دومی نفهمیدم چی شده !! از این چی میخاد
    ADO.NET Blog و این متد به چی اشارهFirstOrDefault میکنه؟

  2. #2

    نقل قول: توشضح در مورد چند خط کد مربوط به entity

    با استفاده از where مقادیری که خاصیت Name اونا برابر ADO.NET Blog هست رو فیلتر و با استفاده از FirstOrDefault قصد برگردوندن اولین مقدار از رکورد های فیلتر شده رو داره

  3. #3

    نقل قول: توشضح در مورد چند خط کد مربوط به entity

    وقتی تو خط کد بالا گفته که اسم هایی رو بکش بیرون که نام اهنها با b شروع بشه چرا پس تو سری کد پایین تر اومده ADO.NET Blog رو در نظر گرفته؟!؟
    اینجوری هر چی اسم که با b شروع شدن لیست شدن بعدش چطور
    ADO.NET Blog این رو میخاد بکشه بیرون؟

  4. #4

    نقل قول: توشضح در مورد چند خط کد مربوط به entity

    StartsWith("B") همونطور که خودتون گفتید ینی با B شروع بشه ADO.NET که با B شروع نمیشه :|

  5. #5

    نقل قول: توشضح در مورد چند خط کد مربوط به entity

    خوب تو سری کد اول گفته که هر چی که با B شروع بشه رو انتخاب کن.
    حالا در بین این انتخاب ها اولین روکوردی که با ADO شروع میشه رو نشون بده!!!! نفهمیدم WHERE بعدی رو خط کلا توضیح میدین؟ <= و ....

  6. #6

    نقل قول: توشضح در مورد چند خط کد مربوط به entity

    نقل قول نوشته شده توسط RIG000 مشاهده تاپیک
    خوب تو سری کد اول گفته که هر چی که با B شروع بشه رو انتخاب کن.
    حالا در بین این انتخاب ها اولین روکوردی که با ADO شروع میشه رو نشون بده!!!! نفهمیدم WHERE بعدی رو خط کلا توضیح میدین؟ <= و ....
    عبارات لامبدا
    توصیه میکنم کتاب اموزش لینک نوشته اقای علی اقدم رو مطالعه کنید تمام ین مسائل بیان شده (105 صفحست )
    <= علامت مساوی و یا بزرگتر نیست ی نماد هست که توی عبارات لامبدا استفاده میشه کتابو مطالعه کنید

    موفق باشی

  7. #7

    نقل قول: توشضح در مورد چند خط کد مربوط به entity

    این که گفتی درست اما b.Name == "ADO.NET Blog" این مورد رو نفهمیدم.!!

تاپیک های مشابه

  1. راهنمایی در مورد چند تا سوال
    نوشته شده توسط reza10203045 در بخش Java SE : نگارش استاندارد جاوا
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 09 فروردین 1388, 00:40 صبح
  2. سوال در مورد چند متد گرافیکی
    نوشته شده توسط amirjalili در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 26 آذر 1387, 21:26 عصر
  3. درخواست توضیح در مورد چند اصطلاح
    نوشته شده توسط shekoofeh در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 04 آبان 1387, 18:56 عصر
  4. توضیح در مورد چند خط برنامه
    نوشته شده توسط SRS534 در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 20 بهمن 1386, 16:25 عصر
  5. چند سوال در مورد چند کنترل
    نوشته شده توسط HosseinProgrammer در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 03 شهریور 1386, 22:38 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •