نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: خطای timeout در حین اجرای کوئری

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار likemoon
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    ahvaz
    پست
    179

    خطای timeout در حین اجرای کوئری

    سلام آقا من یک کوئری به زبان لینک مینویسم در برنامم که یک جستجو رو در دیتابیس انجام میده، بعد چون حجم دیتابیس فوق العاده زیاده این اصلن اجرا نمیشه و ارور تایم اوت میده :( چکار کنم پس؟


    کد جستجوی من اینه:



    var Q = db.Viewfoots.Where(c => c.RegDate.CompareTo(datePicker1.Date.ToString()) >= 0 && c.RegDate.CompareTo(datePicker2.Date.ToString()) <= 0) ;


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار likemoon
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    ahvaz
    پست
    179

    نقل قول: خطای timeout در حین اجرای کوئری

    حتی وقتی بازه زمانی کوچیک هم انتخاب میکنم در حد 10 ، 20 رکورد بازم تایم اوت میشه :(

  3. #3

    نقل قول: خطای timeout در حین اجرای کوئری

    شما داری یک بازه تاریخی رو چک می کنی، بهتره روی هر دو فیلد اندیس بگذاری و در کوئری سمت SQL از BETWEEN استفاده کن و این کار رو در یک SP انجام بده و بعد در برنامه پارامترها رو به اون SP پاس بده.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار likemoon
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    ahvaz
    پست
    179

    نقل قول: خطای timeout در حین اجرای کوئری

    والا من چون تازه دارم از لینک استفاده میکنم تسلط چندانی ندارم، حتی نمی دونم چطوری میشه sp رو در لینک بکار برد!
    منظورتون از کوئری سمت sql چیه؟ یک کوئری بیشتر ننوشتم اونم همینه که با لینک نوشتم ؟!

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار hramezani
    تاریخ عضویت
    تیر 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    81

    نقل قول: خطای timeout در حین اجرای کوئری

    شما باید روی فیلد RegDate , ایندکس بذارین
    و چرا از دستور compare استفاده میکنین؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار likemoon
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    ahvaz
    پست
    179

    نقل قول: خطای timeout در حین اجرای کوئری

    چون تاریخم رو به صورت رشته ذخیره میکنم برای مقایسه باید ازین دستور استفاده کنم دیگه، راه دیگه ای داره؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال: رفع خطای اسکریپت حین اجرای وب بروزر
    نوشته شده توسط roya.raha در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 25 اسفند 1391, 10:14 صبح
  2. خطای تایم اوت در زمان اجرای کوئری
    نوشته شده توسط ozzy_mra در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 08 آذر 1390, 09:17 صبح
  3. چطور میشه حین اجرای برنامه ، کوئری رو تغییر داد؟
    نوشته شده توسط دختر کوهستان در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 13
    آخرین پست: دوشنبه 13 دی 1389, 21:22 عصر
  4. در هنگام اجرای کوئری بک آپ از sql بدلیل حجم زیاد فایل timeOut Error را چکار کنیم
    نوشته شده توسط captain_black81 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 29 دی 1387, 13:56 عصر
  5. ساخت باتون در حین اجرای برنامه
    نوشته شده توسط حسن در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 15 آذر 1383, 01:21 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •