نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: نگه داشتن حلقه For و دریافت ورودی از کاربر

  1. #1

    نگه داشتن حلقه For و دریافت ورودی از کاربر

    با سلام مجدد

    دوستان چجوری میشه وقتی یه حلقه For در گردشه ، تحت شرایطی حلقه مکث کنه و یه ورودی از کاربر بگیره و دوباره به ادامه گردش خودش ادامه بده ؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: نگه داشتن حلقه For و دریافت ورودی از کاربر

    کدتون رو بزارید

  3. #3

    نقل قول: نگه داشتن حلقه For و دریافت ورودی از کاربر

    مثلا اینجوری



    for (int i = 0; i < dataGridView2.Rows.Count; i++)
    {
    tel_number = dataGridView2.Rows[i].Cells[0].Value.ToString();
    dt_import = select("select * from tb_crm_sabt WHERE (tel = '" + tel_number + "') AND (ok_peyk = '0')");
    if (dt_import.Rows.Count > 1)
    {
    //حلقه مکث کنه و یه کادری نشون داده بشه که یه عدد از کاربر بگیره و سپس حلقه به کار خودش ادامه بده
    }

    }



  4. #4

    نقل قول: نگه داشتن حلقه For و دریافت ورودی از کاربر

    اگر منظورتون رو درست متوجه شده باشم
    اگر tel_number از کاربر می گیری حلقه رو به شرط خال نبودن tel_number اجرا کن.


  5. #5

    نقل قول: نگه داشتن حلقه For و دریافت ورودی از کاربر

    سلام.
    شما میتونید مقدار ورودی برنامه تون را درون بدنه حاقه بذارید تا ورودی را از کاربر بگیره.

  6. #6
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: نگه داشتن حلقه For و دریافت ورودی از کاربر

    با سلام.
    می توانید از یک InputBox استفاده کنید:
    از منوی Project>>add reference>>.net گزینه Microsoft.VisualBasic را به پروژه اضافه کند و:

    for (int i = 0; i < 10; i++)
    names[i] = Microsoft.VisualBasic.Interaction.InputBox("enter name...","The title","default value",InputBoxLocation.X,InputBoxLocation.Y );
    //or just give the prompt
    MessageBox.Show(Interaction.InputBox("enter a value"));



    و یا یک فرم برای گرفتن اطلاعات طراحی کنی و با استفاده از Form.ShowDialog به صورت مودال نمایش دهید.
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

  7. #7

    نقل قول: نگه داشتن حلقه For و دریافت ورودی از کاربر

    یعنی اگه یه فرم رو به صورت Form.ShowDialog صدا بزنم دیگه تا اون فرم بسته بشه حلقه ادامه پیدا نمیکنه ؟؟؟؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار lastmory
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    221

    نقل قول: نگه داشتن حلقه For و دریافت ورودی از کاربر

    نقل قول نوشته شده توسط SEPIDEYESHAB مشاهده تاپیک
    یعنی اگه یه فرم رو به صورت Form.ShowDialog صدا بزنم دیگه تا اون فرم بسته بشه حلقه ادامه پیدا نمیکنه ؟؟؟؟
    سلام نه حلقه ت صبر میکنه تا فرم بسته بشه
    میتونی توی حلقه ت یه روال رو صدا کنی که اون روال برات یه ورودی بگیره از کاربر
    وقتی هم که ورودی رو گرفت ، حلقه ادامه پیدا میکنه

  9. #9

    نقل قول: نگه داشتن حلقه For و دریافت ورودی از کاربر

    از همه دوستان ممنونم

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: منتظر ماندن دریافت ورودی در حلقه for
    نوشته شده توسط uness12 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 01 شهریور 1392, 13:08 عصر
  2. دریافت ورودی از کاربر - [win32api]
    نوشته شده توسط simul8or در بخش برنامه نویسی با MFC و ++Visual C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 27 اسفند 1389, 09:26 صبح
  3. سوال: دریافت ورودی از کاربر
    نوشته شده توسط hamid bg در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 28 اردیبهشت 1389, 18:42 عصر
  4. دریافت ورودی از کاربر توسط یک تابع api
    نوشته شده توسط zoncpp در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 20 خرداد 1386, 12:52 عصر
  5. دریافت ورودی از کاربر توسط یک تابع api
    نوشته شده توسط zoncpp در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 17 خرداد 1386, 09:05 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •