نمایش نتایج 1 تا 37 از 37

نام تاپیک: شمارنده ی 64 بیتی

  1. #1

    شمارنده ی 64 بیتی

    سلام
    من یه آرایه از جنس unsigned char با 8 عضو دارم که میخوام به کل این 64 بیت از 0 تا انتها مرحله به مرحله اضافه بشه یعنی تمام حالات یک عدد 64 بیتی
    اگه کمک کنید ممنون میشم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: شمارنده ی 64 بیتی

    اگر هدف اصلی رو مشخص کنید خیلی بهتره.
    درضمن امیدوارم اطلاع داشته باشید که دارید راجع به چه عددی صحبت میکنید و من و بقیه افرادی که پاسخ میدهند رو سر کار نگذاشته باشید.
    آخرین ویرایش به وسیله FastCode : پنج شنبه 07 شهریور 1392 در 01:15 صبح دلیل: "و"

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Ananas
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    طول 50 و عرض 34 درجه
    سن
    36
    پست
    894

    نقل قول: شمارنده ی 64 بیتی

    سلام.
    تعداد حالات ممکن برابر 2 به توان 64 هست که میشه :18446744073709551616
    این تعداد حالت مختلف برای یک عدد 64 بیتی وجود داره.

  4. #4

    نقل قول: شمارنده ی 64 بیتی

    سر کار کدومه دیگه...
    میخوام از 0 تا 18446744073709551616 رو بشمارم...همین!

  5. #5
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    سن
    29
    پست
    596

    نقل قول: شمارنده ی 64 بیتی

    خب الان مشکلت چیه؟ سوالتو واضح بپرس؟!

  6. #6

    نقل قول: شمارنده ی 64 بیتی

    مشکلم اینه که نمیدونم چه جوری این شمارنده رو کدنویسی کنم
    یه راهش اینه ک ی متغییر int64 رو افزایش بدم ولی نمیدونم چه جوری در هر مرحله به آرایه 8 عضوی از char تبدیلش کنم

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار مصطفی ساتکی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    www.7khatcode.com
    پست
    1,193

    نقل قول: شمارنده ی 64 بیتی

    به این صورت می تونید عمل کنید.

    #include <iostream>
    #include <limits>
    using namespace std;
    int _tmain(int argc, _TCHAR* argv[])
    {
    union type1
    {
    unsigned __int64 a;
    unsigned char b[8];
    };

    type1 k;


    for (__int64 i =0; i < numeric_limits<__int64>::max();i++)
    {
    k.a = i;
    for (int j=7;j >= 0;j--)
    cout << (int)k.b[j];

    cout << endl;
    }


    return 0;
    }

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: شمارنده ی 64 بیتی

    در جریان که هستید این حلقه هیچ موقع تموم نمیشه؟
    برای همین پرسیدم هدف چیه.
    ممکن بود بشه multi-thread ش کرد یا حتی روی GPU نوشتش.

  9. #9

    نقل قول: شمارنده ی 64 بیتی

    نه متوجه نیستم ممنون میشم توضیح بدید
    و اینکه اون دوتا COUT چی کار میکنن/.
    راستی...
    هدفم بروتال فورس اتک به یه سیستم هست.

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: شمارنده ی 64 بیتی

    1.brute با brutal فرق داره.
    2.سیستمتون چیه؟
    چرا با محصولات آماده مثل jtr کار نمیکنید؟

  11. #11
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: شمارنده ی 64 بیتی

    با سلام.
    اگر تابع CopyMemory را درک کنید می توانید به راحتی روشی که در اینجا گفتم را در C++‎‎ هم پیاده کنید. C++‎‎ برای چنین عملیاتی (چه از نظر سرعت و چه از نظر پیاده سازی) مناسب تر است.
    به هر حال این نمونه C++‎‎:

    //in the name of god
    //اللهم صل علی محمد و آل محمد
    // UINT64ToBuffer.cpp : Defines the entry point for the console application.
    //

    #include "stdafx.h"
    #include <stdlib.h>
    #include <iostream>
    #include <Windows.h>

    int _tmain(int argc, _TCHAR* argv[])
    {
    char* buffer=new char[8];
    for(UINT64 i=0;i<=2^64;i++)
    {
    CopyMemory(buffer,&i,8);
    //do your task
    //show the generated string
    std::cout<<buffer<<"\n";
    //رحمی به ram و cpu
    if(i%255*255==0)
    {
    system("cls");
    Sleep(100);
    }

    }
    return 0;
    }



    صدایی بیپی که احیانا زمان اجرای کد می شنوید به دلیل چاپ کاراکتر شماره 7 (bell) توسط تابع cout است.
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: شمارنده ی 64 بیتی

    ظاهرا شما هنوز در جریان موضوع قرار نگرفتی.
    ایشون این کار رو برای بروتفورس میخواد.و
    ۱.هنوز نگفته چه الگوریتمی.
    ۲.هنوز نمیدونه بروت فورس رو چطوری مینویسن.یعنی فکر میکنه باید به بایتها دسترسی داشته باشه.در صورتی که نیاز نداره.
    ۳. یک عدد ۶۴ بیتی چیزی نیست که بخواهید به ازای همه ی بایت های permutation هاش صدا بشنوید
    ۴.اگر یک مقدار فکر کنید متوجه میشید هیچ سیستمی حتی اگر یک بایت memory leak هم نداشته باشه نمیتونه زیر این تعداد fork دوام بیاره.
    ۵.این کار حتی با gpu هم یک مدت طول میکشه.با GPU من تقریبا ۱۴ ماه.با cpu خیلی میشه.(فقط loop)

  13. #13

    نقل قول: شمارنده ی 64 بیتی

    نقل قول نوشته شده توسط FastCode مشاهده تاپیک
    ۳. یک عدد ۶۴ بیتی چیزی نیست که بخواهید به ازای همه ی بایت های permutation هاش صدا بشنوید
    ۴.اگر یک مقدار فکر کنید متوجه میشید هیچ سیستمی حتی اگر یک بایت memory leak هم نداشته باشه نمیتونه زیر این تعداد fork دوام بیاره
    میشه این 2 مورد رو بیشتر توضیح بدید
    من این کارو بعداز خوندن چندتا مقاله میخوام انجام بدم تو مقاله گفته بود 2 3 روز طول میکشه...و اینکه اتک ی جورایی پسیو هست از نوع side-channel .
    این jtr اسم کاملش چیه؟

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: شمارنده ی 64 بیتی

    نقل قول نوشته شده توسط p3m4ni مشاهده تاپیک
    میشه این 2 مورد رو بیشتر توضیح بدید
    من این کارو بعداز خوندن چندتا مقاله میخوام انجام بدم تو مقاله گفته بود 2 3 روز طول میکشه...و اینکه اتک ی جورایی پسیو هست از نوع side-channel .
    این jtr اسم کاملش چیه؟
    john the ripper
    اگر side channel هست پس چرا میخواهی کل ۶۴ بیت رو بچرخی؟
    WEP یا RC4 که نیست تصادفا؟

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار darknes666
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    دونستنش فایده ای نداره
    پست
    399

    نقل قول: شمارنده ی 64 بیتی

    من میتونم یه حلقه بنویسم که از 0 تا 18446744073709551616
    رو بشماره ولی به اسمبلی و نمیدونم که تو اینلاین اسمبلی جواب میده یا نه.(که به احتمال زیاد میده)
    درضمن بهتر واسه شمارش از 0 تا 18446744073709551616 از یه ابر رایانه بهره ببری
    چون با این سیستم های ما خیلی خیلی خیلی خیلی (ادامه دارد ) زمان میبره.

    STACKSG SEGMENT STACK 'STACK'

    DB 64H DUP(0)

    STACKSG ENDS

    DATASG SEGMENT 'DATA'


    DATASG ENDS

    CODESG SEGMENT 'CODE'
    ASSUME SS:STACKSG,DS:DATASG,CS:CODESG
    MAIN PROC NEAR
    MOV AX,DATASG
    MOV DS,AX
    XOR EAX,EAX
    XOR EBX,EBX
    XOR ECX,ECX
    LABEL1:
    ADC EAX,1
    ADC EBX,0
    ADC ECX,0
    CMP ECX,1
    JNE LABEL1
    MOV AX,4C00H
    INT 21H
    MAIN ENDP
    CODESG ENDS
    END MAIN



    تو VC++‎‎ هم یه همچین چیزی میشه:

    __ASM{
    XOR EAX,EAX
    XOR EBX,EBX
    XOR ECX,ECX
    LABEL1:
    ADC EAX,1
    ADC EBX,0
    ADC ECX,0
    CMP ECX,1
    JNE LABEL1

    }
    آخرین ویرایش به وسیله darknes666 : جمعه 08 شهریور 1392 در 21:17 عصر

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: شمارنده ی 64 بیتی

    نقل قول نوشته شده توسط darknes666 مشاهده تاپیک
    من میتونم یه حلقه بنویسم که از 0 تا 18446744073709551616
    رو بشماره ولی به اسمبلی و نمیدونم که تو اینلاین اسمبلی جواب میده یا نه.(که به احتمال زیاد میده)
    درضمن بهتر واسه شمارش از 0 تا 18446744073709551616 از یه ابر رایانه بهره ببری
    چون با این سیستم های ما خیلی خیلی خیلی خیلی (ادامه دارد ) زمان میبره.

    STACKSG SEGMENT STACK 'STACK'

    DB 64H DUP(0)

    STACKSG ENDS

    DATASG SEGMENT 'DATA'


    DATASG ENDS

    CODESG SEGMENT 'CODE'
    ASSUME SS:STACKSG,DS:DATASG,CS:CODESG
    MAIN PROC NEAR
    MOV AX,DATASG
    MOV DS,AX
    XOR EAX,EAX
    XOR EBX,EBX
    XOR ECX,ECX
    LABEL1:
    ADC EAX,1
    ADC EBX,0
    ADC ECX,0
    CMP ECX,1
    JNE LABEL1
    MOV AX,4C00H
    INT 21H
    MAIN ENDP
    CODESG ENDS
    END MAIN



    تو VC++‎‎ هم یه همچین چیزی میشه:

    __ASM{
    XOR EAX,EAX
    XOR EBX,EBX
    XOR ECX,ECX
    LABEL1:
    ADC EAX,1
    ADC EBX,0
    ADC ECX,0
    CMP ECX,1
    JNE LABEL1

    }
    آبروی هر چی اسمبلی بود رو بردی.

    XOR RCX, RCX
    DEC RCX
    LABEL1:

    DEC RCX
    CMP RCX, 0
    JNZ LABEL1

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار مصطفی ساتکی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    www.7khatcode.com
    پست
    1,193

    نقل قول: شمارنده ی 64 بیتی

    @darkness عزیز با این سبک اسمبلی نوشتن آدم به خودشم شک می کنه چیزه سختیم نیستا !!!!!!

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار darknes666
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    دونستنش فایده ای نداره
    پست
    399

    نقل قول: شمارنده ی 64 بیتی

    نقل قول نوشته شده توسط FastCode مشاهده تاپیک
    آبروی هر چی اسمبلی بود رو بردی.

    XOR RCX, RCX
    DEC RCX
    LABEL1:

    DEC RCX
    CMP RCX, 0
    JNZ LABEL1
    اتفاقا شما ابروی هرچی اسمبلی هست رو بردی.
    عزیزم اگر میخواستم از xmm استفاده میکردم دیگه.
    کلا میخوام رک باشم.
    شما که این هم ادعات میشه هنوز یاد نگرفتی برو جلوی کرکر ها رو بگیر. شاید یک ثانیه دیرتر فهمیدیم داش

    دیگه x64 نوشتی خیلی شاخی؟

    بیا اینم Xmm

    MOV XMM0,0
    LABEL1:
    INC XMM0
    CMP XMM0,18446744073709551616;
    JNE LABEL1
    آخرین ویرایش به وسیله darknes666 : جمعه 08 شهریور 1392 در 22:48 عصر

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار مصطفی ساتکی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    www.7khatcode.com
    پست
    1,193

    نقل قول: شمارنده ی 64 بیتی

    اشکالش کجاست؟

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار darknes666
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    دونستنش فایده ای نداره
    پست
    399

    نقل قول: شمارنده ی 64 بیتی

    این fastcod خیلی شاخ بازی در میاره(شرمنده ولی دیگه حقیقته)

    شما دوتا ثبات x64 نوشتی فک کردی دیگه چی هستی؟
    فک میکنی این به عقل بقیه نمیرسه؟

    کد شما از اون ور کلا مشکل داره.
    (مشکلاتشم خواستی بگو تا بگم بلکه یاد گرفتی)
    کد بنده کاملا کار میکنه و بهینه تر هم هست.
    آخرین ویرایش به وسیله darknes666 : جمعه 08 شهریور 1392 در 22:55 عصر

  21. #21

    نقل قول: شمارنده ی 64 بیتی

    درود به همه
    لطفاً اگه قصد ادامه دادن دارید ، شرط ادب هم رعایت کنید و بیشتر به هم احترام بگذارید !

    Everything that has a beginning has an end. ... The End?



  22. #22
    کاربر دائمی آواتار darknes666
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    دونستنش فایده ای نداره
    پست
    399

    نقل قول: شمارنده ی 64 بیتی

    نقل قول نوشته شده توسط بهروز عباسی مشاهده تاپیک
    درود به همه
    لطفاً اگه قصد ادامه دادن دارید ، شرط ادب هم رعایت کنید و بیشتر به هم احترام بگذارید !

    معذرت از همه ی دوستان اما اینم بگم چون احساس میکنم جاش خالیه.با معذرت از همه.
    من یک مقدار از همون ابتدا با fastcode مشکل داشتم.
    الان fastcode اینجا نیست تا جوابمو بده ولی من یه سری حرف ها رو میخوام بگم.
    الان از این همه جواب تو به جواب همه گیر دادی.و خودت یه جواب درست ندادی.
    خوب فکر میکنی بقیه هیچی بلد نیستن؟
    من که فکر نمیکنم.
    اولا من کد اقای مصطفی ساتکی رو تحلیل نکردم و نمیدونم قضیش چیه.
    ولی حد اقل در مورد کد خودم بگم:
    بنده یه عالمه سخت افزار خوندم(ادعایی ندارم تازه میفهمم چقدر دیگه باید بخونم) و از اسمبلی x64 بیت هم به اندازه ای بلدم که برنامه های نسبتا سخت رو بنویسم و اگر فکر میکنی کدت خیلی بهتر از واسه منه باید بگم در اشتباهی.دلیلشم یه متن کوتاه نیست بنویسم برات تموم بشه دلیلش یه فصل از کتاب سخت افزار میشه.(خیلی اسرار داشتی جوابشم مینیویسم)
    درضمن فکر میکنی تو اسمبلی خیلی حرفه ای هستی؟
    وقتی از طریق c میشه یه سوالو از 10000 راه حل کرد تو اسمبلی از 1000000000 راه میشه حلش کرد.
    پس کم من رو مسخره کن.
    مگه داری بوت لودر مینیویسی که توی هر خط باید بحث و جدل کنی؟
    یا داری bios مینیویسی.
    پست هات رو نگاه کن.پر از کلمات اینگیلیسی و اصطلاحه تا بگی من خیلی میدونم.(من اینجوری برداشت میکنم اگر اشتباه میکنم معذرت)
    گرچه هیچ کدوم از کلماتتم خیلی سطح بالا نیست.فقط باید اینگیلیسی بلد باشی تا در عرض 5دقیقه معنی شو در بیاری.
    شرط میبندم این حرفام نه تنها قانعت نمیکنه بلکه دلیلی میشه که برای حفظ غرورت بدتر به من حمله کنی.
    از دوستان معذرت میخوام ولی گیر کرده بود تو دلم.بازم معذرت مخصوصا از آقای بهروز عباسی.

  23. #23

    نقل قول: شمارنده ی 64 بیتی

    نقل قول نوشته شده توسط FastCode مشاهده تاپیک
    john the ripper
    اگر side channel هست پس چرا میخواهی کل ۶۴ بیت رو بچرخی؟
    WEP یا RC4 که نیست تصادفا؟
    نه این دوتا نیس یعنی اصلا سیستم عامی به حساب نمیاد خیلی محدوده بعدشم اینکه اگه 64 تا رو نچرخم پس چیکار کنم؟

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار darknes666
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    دونستنش فایده ای نداره
    پست
    399

    نقل قول: شمارنده ی 64 بیتی

    نقل قول نوشته شده توسط p3m4ni مشاهده تاپیک
    میشه این 2 مورد رو بیشتر توضیح بدید
    من این کارو بعداز خوندن چندتا مقاله میخوام انجام بدم تو مقاله گفته بود 2 3 روز طول میکشه...و اینکه اتک ی جورایی پسیو هست از نوع side-channel .
    این jtr اسم کاملش چیه؟
    دوست عزیز (قصد توهین ندارم) جناب آقای fast از این کلمات زیاد استفاده میکنه که شما مجبوری یکم بیشتر تحقیق کنی.

    اول بگم permutation همون جایگشت ریاضیات خودمونه (استاد ما هم همش میگه permutation) خب یعنی ممکنه شما نتونی خونه ای از حافظه ی کامپیوتر رو پیدا کنی که عددی که بهش اشاره میکنه 64 بیتی باشه.

    و دومی memory leak که خیلی سادس یعنی این که برنامه اشتباهی حافظه ی پویا تخصیص کنه.

  25. #25
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    سن
    29
    پست
    596

    نقل قول: شمارنده ی 64 بیتی

    نقل قول نوشته شده توسط p3m4ni مشاهده تاپیک
    سر کار کدومه دیگه...
    میخوام از 0 تا 18446744073709551616 رو بشمارم...همین!
    همچین کاری شدنی نیست اصلا کم کمش چند سال طول می کشه حالا میخواد با اسمبلی باشه یا هرچیز دیگه ای
    من نمیدونم چرا همچین سوال ساده ای رو این قدر کش میدین؟! یک for که بیشتر نیست!
    واسه این کار روش های دیگه ای هم هست که با سیرچ کردن راحت پیدا می کنی
    مثلا http://en.wikipedia.org/wiki/Dictionary_attack
    در ضمن شما که می خوای همچین کارایی بکنی اصولش اینه که اول C++‎ و اسمبلی رو درست یاد بگیری!

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار darknes666
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    دونستنش فایده ای نداره
    پست
    399

    نقل قول: شمارنده ی 64 بیتی

    نقل قول نوشته شده توسط omidshaman مشاهده تاپیک
    همچین کاری شدنی نیست اصلا کم کمش چند سال طول می کشه حالا میخواد با اسمبلی باشه یا هرچیز دیگه ای
    من نمیدونم چرا همچین سوال ساده ای رو این قدر کش میدین؟! یک for که بیشتر نیست!
    واسه این کار روش های دیگه ای هم هست که با سیرچ کردن راحت پیدا می کنی
    مثلا http://en.wikipedia.org/wiki/Dictionary_attack
    در ضمن شما که می خوای همچین کارایی بکنی اصولش اینه که اول C++‎‎‎‎‎ و اسمبلی رو درست یاد بگیری!
    حرف شما منطقی.
    fastcode هم همینو گفت.
    من هم همینو میگم.

    مشکل الگوریتم نیست مشکل تجهیزاته.
    وگر نه شما اگر تجهیزاتشو داشتی و جریان برقو خیلی خوب کنترل میکردی از رجیستر zmm میتونستی استفاده کنی(فعلا خیالی بیش نیست) که غمی دیگه نداشتی.شما باید سخت افزار خیلی قویی تهیه کنی.
    با همین رجیستر های zmm راحت میشه این کار رو کرد

    XOR ZMM0,ZMM0
    LABEL1:
    INC ZMM0
    CMP ZMM0,18446744073709551616;
    JNE LABEL1



    و حتی بیشتر تا 2 به توان 512.
    ولی لازمش کنترل جریان برق و اورکلاک کردن و داشتن چندین هزارتا از cpu مورد نیازه.( Intel Xeon Phi)
    آخرین ویرایش به وسیله darknes666 : شنبه 09 شهریور 1392 در 00:58 صبح

  27. #27
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: شمارنده ی 64 بیتی

    MOV XMM0,0
    LABEL1:
    INC XMM0
    CMP XMM0,18446744073709551616;
    JNE LABEL1


    من شاخ بازی در میارم چون تنها کسی هستم که وقتی به کدت نگاه میکنم میفهمم عددی که نوشتی توی ۶۴ بیت جا نمیشه

  28. #28
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: شمارنده ی 64 بیتی

    در ضمن ۳ خط اول پستت رو هم بیشتر نخوندم چون میتونستم حدث بزنم توش چی نوشتی.

  29. #29
    کاربر دائمی آواتار darknes666
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    دونستنش فایده ای نداره
    پست
    399

    نقل قول: شمارنده ی 64 بیتی

    نقل قول نوشته شده توسط FastCode مشاهده تاپیک
    در ضمن ۳ خط اول پستت رو هم بیشتر نخوندم چون میتونستم حدث بزنم توش چی نوشتی.
    نقل قول نوشته شده توسط FastCode مشاهده تاپیک
    من شاخ بازی در میارم چون تنها کسی هستم که وقتی به کدت نگاه میکنم میفهمم عددی که نوشتی توی ۶۴ بیت جا نمیشه


    برام مهم نیست.در ضمن تنها کسی نیستی که میفهمه.
    بچه هم برم ویکی پدیا رو بخونه میفهمه افتاد؟
    http://en.wikipedia.org/wiki/Streami...ions#Registers
    درضمن فکر نکردی که چرا این کد رو اول قرار ندادم؟
    چون خودمم میدونستم جا نمیشه.

    ادم شاخیم نیستی همچین.
    آخرین ویرایش به وسیله darknes666 : شنبه 09 شهریور 1392 در 02:09 صبح

  30. #30
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: شمارنده ی 64 بیتی

    ببین عزیزم.الان ساعت نزدیک ۳ صبحه.من تا ۸ صبح بیدارم چون کار دارم.اگر هم وسطش یک سر به این سایت میزنم برای اینه که خستگیم در بره.الان هم واقعا وقت و از اون مهمتر اعصاب کل کل ندارم که چرا کدت دیرتر اجرا میشه یا چرا pipeline-hicup داره یا چرا بهتره حلقه رو از آخر به اول بیایی.

    اگر OP میخواد بحث رو ادامه بده من هستم.در غیر این صورت واقعا دوست دارم تاپیک قفل بشه.

  31. #31
    کاربر دائمی آواتار darknes666
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    دونستنش فایده ای نداره
    پست
    399

    نقل قول: شمارنده ی 64 بیتی

    نقل قول نوشته شده توسط FastCode مشاهده تاپیک
    ببین عزیزم.الان ساعت نزدیک ۳ صبحه.من تا ۸ صبح بیدارم چون کار دارم.اگر هم وسطش یک سر به این سایت میزنم برای اینه که خستگیم در بره.الان هم واقعا وقت و از اون مهمتر اعصاب کل کل ندارم که چرا کدت دیرتر اجرا میشه یا چرا pipeline-hicup داره یا چرا بهتره حلقه رو از آخر به اول بیایی.

    اگر OP میخواد بحث رو ادامه بده من هستم.در غیر این صورت واقعا دوست دارم تاپیک قفل بشه.
    اتفاقا کد شما کند تره.

    شما هنوز یاد نگرفتی رجیستر های 64 بیتی کند ترن و وسط راه مقادیری رو از دست میدن مگر این که جریان برق دقیق باشه؟
    معلومه که نه.
    در ضمن کد من کاملا بهینس و راندمانش بیشتر از ماله شماست.
    آخرین ویرایش به وسیله darknes666 : شنبه 09 شهریور 1392 در 02:58 صبح

  32. #32
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: شمارنده ی 64 بیتی

    نقل قول نوشته شده توسط darknes666 مشاهده تاپیک
    اتفاقا کد شما کند تره.

    شما هنوز یاد نگرفتی رجیستر های 64 بیتی کند ترن و وسط راه مقادیری رو از دست میدن مگر این که جریان برق دقیق باشه؟
    معلومه که نه.
    در ضمن کد من کاملا بهینس و راندمانش بیشتر از ماله شماست.
    خوش به حال تو که اینقدر میفهمی branching و data bandwidth چیه.
    برای اینکه ببینی خطا چقدره بد نیست یه سری به این مقاله بزنی:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Gambler%27s_fallacy
    هر چیزی که تو بخواهی فکرش رو بکنی رو من قبلا کدش رو نوشتم.

  33. #33

    نقل قول: شمارنده ی 64 بیتی

    بچه اخه این چیه نوشتی

    MOV XMM0,0
    LABEL1:
    INC XMM0
    CMP XMM0,18446744073709551616;
    JNE LABEL1




    انصافا ابروی اسمبل رو بردی
    دقت کردین هرجا ایشون میاد جنگ میشه
    حالا ی سوال اصلا برا چی می خوین چنین کاری کنید ؟

  34. #34
    کاربر دائمی آواتار darknes666
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    دونستنش فایده ای نداره
    پست
    399

    نقل قول: شمارنده ی 64 بیتی

    نقل قول نوشته شده توسط UfnCod3r مشاهده تاپیک
    بچه اخه این چیه نوشتی

    MOV XMM0,0
    LABEL1:
    INC XMM0
    CMP XMM0,18446744073709551616;
    JNE LABEL1




    انصافا ابروی اسمبل رو بردی
    دقت کردین هرجا ایشون میاد جنگ میشه
    حالا ی سوال اصلا برا چی می خوین چنین کاری کنید ؟
    این کد اشتباهی به جر این که مقدارش تو xmm نمیتونه قرار بگیره نداره.
    پس چرا اینقدر بزرگش میکنی در حالی که خودمم گفتم مشکل داره؟
    درضمن شما که تاپیکو کامل نخوندی چرا پست میدی؟
    نقل قول نوشته شده توسط darknes666 مشاهده تاپیک
    برام مهم نیست.در ضمن تنها کسی نیستی که میفهمه.
    بچه هم بره ویکی پدیا رو بخونه میفهمه افتاد؟
    http://en.wikipedia.org/wiki/Streami...ions#Registers
    درضمن فکر نکردی که چرا این کد رو اول قرار ندادم؟
    چون خودمم میدونستم جا نمیشه.
    ایشون میخوان بریتال فورس اتک انجام بده.

  35. #35

    نقل قول: شمارنده ی 64 بیتی

    این کد اشتباهی به جر این که مقدارش تو xmm نمیتونه قرار بگیره نداره.
    MOV XMM0,0 اشتباهه
    INC XMM0 اشتباهه
    CMP XMM0,18446744073709551616 اشتباهه

    فقط دستوراخرت درسته افرین

  36. #36
    کاربر دائمی آواتار darknes666
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    دونستنش فایده ای نداره
    پست
    399

    نقل قول: شمارنده ی 64 بیتی

    نقل قول نوشته شده توسط UfnCod3r مشاهده تاپیک
    MOV XMM0,0 اشتباهه
    INC XMM0 اشتباهه
    CMP XMM0,18446744073709551616 اشتباهه

    فقط دستوراخرت درسته افرین
    اگر اشتباه بود nasm بهش گیر میداد.
    دلیل احتمالی این که فکر میکنی اشتباهه اینه:
    به جای MOVSS یا MOVAPS, MOVUPS, MOVLPS, MOVHPS, MOVLHPS, MOVHLPS از MOV استفاده کردم که کاملا درسته و مشکلی نداره.(میتونی تو nASM خودت امتحان کنی البته اگر بلدی)

    به جای CMPSS, COMISS, UCOMISS,CMPPS از CMP استفاده کردم که مشابه بالاست.
    INC هم مشکلی نداره شما فک کردی حتما باید مینوشتم
    ADDS XMM0,1

  37. #37
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: شمارنده ی 64 بیتی

    من دیگه فقط به OP پاسخ میدم.
    ۱۰ تا نکته توی کدها رو نوشته هاتون بود که واقعا دوست ندارم سرشون دعوا کنم چون آقای ساتکی شخصا ازم خواستن.لطفا ادامه ندید.

تاپیک های مشابه

  1. کمک در مورد شمارنده صفحه
    نوشته شده توسط cpuman در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 11 تیر 1383, 01:13 صبح
  2. شمارنده بازدیدکنندگان
    نوشته شده توسط cpuman در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 25 دی 1382, 19:19 عصر
  3. شمارنده کل افراد ورودی به سایت
    نوشته شده توسط lili55 در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 31 فروردین 1382, 12:37 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •