نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: رسم نمودار (chart) در استیمول (stimulsoft report)

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار amir200h
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    بروجرد->تهران->قم
    سن
    33
    پست
    782

    رسم نمودار (chart) در استیمول (stimulsoft report)

    سلام به همه.
    از دوتا از دوستان قول گرفتم که این آموزشو قرار بدن.
    منتظریم ...

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: رسم نمودار در استیمول

    نقل قول نوشته شده توسط amir200h مشاهده تاپیک
    سلام به همه.
    از دوتا از دوستان قول گرفتم که این آموزشو قرار بدن.
    منتظریم ...
    بعد از اینکه یه کنترل از نوع چارت به گزارش اضافه کردی روش دابل کلیک می کنی تا منوی خصوصیاتش باز بشه
    Untitled.jpg

    بعد از اینکه بر روی چارتی که به گزارش افزوده ای دابل کلیک کردی و منوی خصوصیات باز شد
    اولین گزینه مربوط به سری x چارت یا همون ارزش می باشد
    اگه منبع داده ای به گزارش وصل شده باشد با انتخاب این گزینه و انتخاب منبع داده اسامی فیلدهاتو می تونی ببینی
    در اینجا تعداد کالا رو ما به عنوان سری x انتخاب می کنیم و در چارت قسمت عمودی رو نشون خواهد داد

    سپس از قسمت آرگومان سری y یا همون بخش افقی چارت رو انتخاب می کنی و باز مثل سری x با انتخاب منبع داده فیلدهای مربوطه نشون داده می شه و فیلد مربوطه رو انتخاب می کنید وسایر گزینه ها رو به سلیقه خودتون مقدار دهی می کنید و گزارش رو ذخیره می کنید
    در اینجا نیز ما اسامی کالا رو به عنوان آرگومان انتخاب کرده ایم
    این هم نمایش چارت پس از اجرای گزارش :
    ببببب.jpg

    واگر بخواهید نوع چارت رو عضو کنین مثلا از ستونی به میله ای یا حلقه ای یا غیره تغییر بدین در بالای منوی خصوصیات چارت گزینه " اضافه کردن سری ها " رو انتخاب می کنین

    قققققق.jpg
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : یک شنبه 15 اسفند 1395 در 19:47 عصر

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: رسم نمودار در استیمول

    سلام.
    با عذر خواهی از جناب خوخان دوست بسیار عزیزم.
    فقط بخاطر قولی که داده بودم این پست رو قرار دادم.
    بعد از اضافه کردن یک شی stiReport به فرم، روی آن راست کلیک کنید و گزینه Design Report رو انتخاب کنید. بعد از وارد شدن به محیط طراحی، طبق شکل زیر یک datasource ایجاد کنید:





    نام دیتاسورس ( Name in Source ) رو برابر با نام دیتاتیبلی که در سی شارپ دارید قرار بدید و به تعداد فیلدهای درون دیتاتیبل ستون ایجاد کنید و نام و نوع هر ستون رو طبق دیتاتیبل خودتون تنظیم کنید.
    برای رسم نمودار هم از سمت چپ استیمول قسمت پایین، دو تا فلش کوچیک کنار هم وجود داره. از اونجا گزینه چارت رو انتخاب کن. مراحل انجام کار ساده است. بعد از انتخاب نوع نمودار ( میله ای، دایره ای یا ...) مراحل رو طبق شکل های زیر انجام بدید.
    توجه داشته باشید که اگر بخواید چند مورد رو با هم مقایسه کنید(مثلا اطلاعات دو دیتاتیبل رو با هم مقایسه کنید) باید چند سری اضافه کنید ولی اگر فقط قراره از یه دیتاسورس بخونید یه سری اضافه کنید.
    مقدار Argument data column رو با چیزی که میخواید روی محور مختصات باشه ( مثلا نام درس برای شکل زیر) و مقدار Value data column رو هم با مقدار (یعنی نمره درس برای شکل زیر) مقدار دهی کنید.

    chart1.JPG

    chart2.JPG





    خروجی :
    chart3.JPG
    موفق باشید.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار amir200h
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    بروجرد->تهران->قم
    سن
    33
    پست
    782

    نقل قول: رسم نمودار در استیمول

    ممنونم از دوستان.
    در مورد اون کوئری که پرسیدم نظری دارین آیا؟؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار amir200h
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    بروجرد->تهران->قم
    سن
    33
    پست
    782

    نقل قول: رسم نمودار در استیمول

    خوخان. حالا اگه بخوایم کاربر نوع سری رو انتخاب کنه. چه کدی باید نوشت؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: رسم نمودار در استیمول

    نقل قول نوشته شده توسط amir200h مشاهده تاپیک
    خوخان. حالا اگه بخوایم کاربر نوع سری رو انتخاب کنه. چه کدی باید نوشت؟
    البته دوست بزرگوارمون veniz2008 نحوه اختصاص منبع داده به گزارش رو خارج از محیط vs گفتند
    اما روشی رو که من اشاره کردم زمانی است که ما از طریق قرار دادن اون یه خط یعنی " stiReport1.Design();" پس از سایردستورات دکمه گزارش وارد محیط دیزاین می شوم هست
    واگه شما این یه خط رو باقی بگذارین کاربر هر بار با فشار دادن دکمه گزارش وارد محیط دیزاین می شه و می تونه کاری که شما گفتین رو انجام بده

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: رسم نمودار در استیمول

    نقل قول نوشته شده توسط amir200h مشاهده تاپیک
    ممنونم از دوستان.
    در مورد اون کوئری که پرسیدم نظری دارین آیا؟؟
    شما یه بار دیگه ، خوب فیلدهاتونو بررسی کنین احتمالا فیلد آی دی که به عنوان کلید خارجی عمل می کنه خالیه

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: رسم نمودار در استیمول

    نقل قول نوشته شده توسط amir200h مشاهده تاپیک
    ممنونم از دوستان.
    در مورد اون کوئری که پرسیدم نظری دارین آیا؟؟
    دقیقا متوجه نشدم چی مد نظرتون هست ولی این رو نگاه کن ببین اینو میخوای یا چیز دیگه ای :
    select iddaro,daroname,sum(tedadedaro) as sums from noskhe INNer JOIN TblDaro
    ON noskhe.iddaro = TblDaro.iddaro group by iddaro,daroname order by sums desc

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار amir200h
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    بروجرد->تهران->قم
    سن
    33
    پست
    782

    نقل قول: رسم نمودار در استیمول

    نقل قول نوشته شده توسط khokhan مشاهده تاپیک
    شما یه بار دیگه ، خوب فیلدهاتونو بررسی کنین احتمالا فیلد آی دی که به عنوان کلید خارجی عمل می کنه خالیه
    کامل چک کردم و خالی نیست

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار amir200h
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    بروجرد->تهران->قم
    سن
    33
    پست
    782

    نقل قول: رسم نمودار در استیمول

    نقل قول نوشته شده توسط veniz2008 مشاهده تاپیک
    دقیقا متوجه نشدم چی مد نظرتون هست ولی این رو نگاه کن ببین اینو میخوای یا چیز دیگه ای :
    select iddaro,daroname,sum(tedadedaro) as sums from noskhe INNer JOIN TblDaro
    ON noskhe.iddaro = TblDaro.iddaro group by iddaro,daroname order by sums desc
    ممنونم کاملا درست بود. مرسی از هر دو اساتید بزرگوار

  11. #11

    نقل قول: رسم نمودار در استیمول

    با سلام من یه گزارش توی استیمول درست کردم که به ترتیب شامل موارد زیر میشه groupheaderband databand groupfooterband chart crosstab مشکل من اینه که فقط اطلاعات داخل groupheaderband,databand,groupfooterbandگروه بندی میشه.من میخواستم که اطلاعات داخل کراس تب وچارت دقیقا مثل اونا گروه بندی بشه.لطفا کمک کنید . با تشکر

  12. #12

    نقل قول: رسم نمودار در استیمول

    باسلام
    برای نموداری دایره ای چگونه می توانم نام داده ها را نسبت بدهم مقادیر را می توانم اما نام داده را نمی توانم اما با روشی که گفته اید در نموادر میله ای جواب داده است اما دایره ای نه
    لطفا راهنمایی بفرمایید

  13. #13

    نقل قول: رسم نمودار (chart) در استیمول (stimulsoft report)

    سلام یک نمودار در stimul report رسم می کنم ولی تمام مقادیر نام کالا در محور افقی نمایش داده نمی شود
    لطفا راهنمایی فرمایید
    ممنونم

تاپیک های مشابه

  1. رسم نمودار ( چارت ) در Microsoft Report
    نوشته شده توسط hosseinrasouli در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 10 بهمن 1389, 22:25 عصر
  2. چگونگی رسم نمودار خطی در C#‎
    نوشته شده توسط ztx4 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 31 فروردین 1389, 12:45 عصر
  3. تغییر PROPERTY نمودار Chart در کد
    نوشته شده توسط nazila_f در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 07 آبان 1386, 13:05 عصر
  4. رسم نمودار متحرک در دلفی
    نوشته شده توسط vida_zarkesh در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 24 بهمن 1385, 09:15 صبح
  5. رسم نمودار سینوس در سی شارپ؟
    نوشته شده توسط **sara** در بخش C#‎‎
    پاسخ: 12
    آخرین پست: سه شنبه 10 بهمن 1385, 12:41 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •