صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 52

نام تاپیک: دانلود کنید :: پروژه آزمون آنلاین با ASP.NET

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار sam166
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    ???????
    پست
    508

    دانلود کنید :: پروژه آزمون آنلاین با ASP.NET

    test.png


    این هم پروژه آزمون آنلاین که دوستان درخواست داده بودن

    امکانات پروژه:

    1- ثبت پاسخ های داده شده
    2- ثبت آزمون داده شده
    3- دادن شماره سریال برای پیگیری های بعدی
    4- نمایش سوالات بدون رفرش صفحه
    5- محاسبه درصد پاسخگویی
    6- ثبت میزان پاسخگویی از A تا F
    7- زمان پاسخگویی

    این پروژه با استفاده از معماری 3 لایه ساخته شده
    برای اجرای پروژه به صورت زیر عمل کنید:

    ابتدا در کلاس DALBASE نام سرور SQL خود را به جای PC-PC گذاشته

    در فولدر SQL SETUP بر اساس ورژن SQL خود کوئری مورد نظر را اجرا کنید

    موفق باشید

    دوستان دوباره دانلود کنید
    کوئری رو با داده داخلش گذاشتم

    لینک دانلود
    آخرین ویرایش به وسیله sam166 : پنج شنبه 16 آذر 1396 در 03:06 صبح

  2. #2

    نقل قول: دانلود گنید :: پروژه آزمون آنلاین با ASP.NET

    پس کو لینک دانلودش؟!!!

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mahdioo12194
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    801

    نقل قول: دانلود گنید :: پروژه آزمون آنلاین با ASP.NET

    سلام من از visual studio 2010 استفاده می کنم و دیتابیس express خودش چه جوری باید این اسکریپت رو روش اجرا کنم؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار sam166
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    ???????
    پست
    508

    نقل قول: دانلود گنید :: پروژه آزمون آنلاین با ASP.NET

    فقط اجراش کن
    دیتا بیسش سادست.
    اگه کوئری رو نگاه کنی خودت میتونی بسازیش

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mahdioo12194
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    801

    نقل قول: دانلود گنید :: پروژه آزمون آنلاین با ASP.NET

    من اینجوری بلد نیستم نمیشه دیتابیسشو بزاری؟!!

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار asrah6
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    153

    نقل قول: دانلود گنید :: پروژه آزمون آنلاین با ASP.NET

    سلام با اجازه از دوست گرامیsam166
    آموزش ساخت دیتابیس :
    در sql server management studio یک دیتابیس جدید بنام Azmoon بسازید سپس برروی نام دیتابیس ایجاد شده راست کلیک کرده و گزینه New Query را کلیک کنید حالا کوئری مرد نظر را با توجه به ورژن sql خودتان با نرم افزاری مانندnotepad باز کرده و تمام کدها را انتخاب و کپی کرده در sql پیست و exequte را کلیک کنید حالا برروی نام دیتابیس راست کلیک کرده و رفرش را کلیک کنید .
    و اما درخواست از دوست گرامی sam166 فایلهای پروژه ناقص است و یک سری از فایل ها را ندارد لطفا چک کنید.و آن فایل ها را قرار دهید.
    با تشکر

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mahdioo12194
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    801

    نقل قول: دانلود گنید :: پروژه آزمون آنلاین با ASP.NET

    نقل قول نوشته شده توسط asrah6 مشاهده تاپیک
    سلام با اجازه از دوست گرامیsam166
    آموزش ساخت دیتابیس :
    در sql server management studio یک دیتابیس جدید بنام Azmoon بسازید سپس برروی نام دیتابیس ایجاد شده راست کلیک کرده و گزینه New Query را کلیک کنید حالا کوئری مرد نظر را با توجه به ورژن sql خودتان با نرم افزاری مانندnotepad باز کرده و تمام کدها را انتخاب و کپی کرده در sql پیست و exequte را کلیک کنید حالا برروی نام دیتابیس راست کلیک کرده و رفرش را کلیک کنید .
    و اما درخواست از دوست گرامی sam166 فایلهای پروژه ناقص است و یک سری از فایل ها را ندارد لطفا چک کنید.و آن فایل ها را قرار دهید.
    با تشکر
    sql server management که من ندارم چون sql server را جداگانه نصب نکردم اما روی همون express ویزوال این کار را کردم نشد!!

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار asrah6
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    153

    نقل قول: دانلود گنید :: پروژه آزمون آنلاین با ASP.NET

    سلام این هم دیتابیس
    ولی باز از این دوست عزیز خواهشمندم که تمام فایلها را آپلود کنید پروژه ناقص است
    با تشکر
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  9. #9

    نقل قول: دانلود گنید :: پروژه آزمون آنلاین با ASP.NET

    اگر امکان دارد دیتابیس را با داده بگذارید

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار mahdioo12194
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    801

    نقل قول: دانلود گنید :: پروژه آزمون آنلاین با ASP.NET

    من اجرا کردم هیچی ندیدم !!!!!!

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار asrah6
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    153

    نقل قول: دانلود گنید :: پروژه آزمون آنلاین با ASP.NET

    نقل قول نوشته شده توسط mahdioo12194 مشاهده تاپیک
    من اجرا کردم هیچی ندیدم !!!!!!
    این پروژه ناقص است قسمت لاگین و مدیریت سیستم گذاشته نشده است

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار sam166
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    ???????
    پست
    508

    نقل قول: دانلود گنید :: پروژه آزمون آنلاین با ASP.NET

    نقل قول نوشته شده توسط asrah6 مشاهده تاپیک
    سلام این هم دیتابیس
    ولی باز از این دوست عزیز خواهشمندم که تمام فایلها را آپلود کنید پروژه ناقص است
    با تشکر
    سلام
    دوست عزیز من چک کردم هیچ ایرادی نداره.
    شما بگو کجاش ناقصه تا آپلود کنم؟؟؟

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار sam166
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    ???????
    پست
    508

    نقل قول: دانلود گنید :: پروژه آزمون آنلاین با ASP.NET

    نقل قول نوشته شده توسط asrah6 مشاهده تاپیک
    این پروژه ناقص است قسمت لاگین و مدیریت سیستم گذاشته نشده است
    میخوایید براتون سوالاشم بفرستم؟؟؟؟
    یکمی به خودتون زحمت بدید این قسمت هاشو درست کنید.

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار sam166
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    ???????
    پست
    508

    نقل قول: دانلود گنید :: پروژه آزمون آنلاین با ASP.NET

    نقل قول نوشته شده توسط mahdioo12194 مشاهده تاپیک
    من اجرا کردم هیچی ندیدم !!!!!!
    دوستان دوباره دانلود کنید
    کوئری رو با داده داخلش گذاشتم

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار forestasphalt
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    تهران
    سن
    36
    پست
    468

    نقل قول: دانلود گنید :: پروژه آزمون آنلاین با ASP.NET

    نقل قول نوشته شده توسط asrah6 مشاهده تاپیک
    این پروژه ناقص است قسمت لاگین و مدیریت سیستم گذاشته نشده است
    اگر پروژه رو به صورت کامل گذاشتن بی زحمت خبر بدید تا منم دانلود کنم!
    با تشکر از دوست عزیزمون که این پروژه رو قرار دادن

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار sam166
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    ???????
    پست
    508

    نقل قول: دانلود گنید :: پروژه آزمون آنلاین با ASP.NET

    نقل قول نوشته شده توسط forestasphalt مشاهده تاپیک
    اگر پروژه رو به صورت کامل گذاشتن بی زحمت خبر بدید تا منم دانلود کنم!
    با تشکر از دوست عزیزمون که این پروژه رو قرار دادن
    پروژه کامله

    دیگه بیشتر این نمیتونم روش وقت بزارم
    دوستان مدیریتش چیزه خاصی نیست فقط آزمون اضافه کنه و برای هر آزمون سوال ثبت کنه
    به نظر شما مدیریتش خیلی پیچیدس که دوستان دنبال لقمه آماده میگردن

    در مورد لاگین هم در جداول یک فیلدی به نام UserID وجود داره که شما خودتون قسمت لاگین رو بنوسید و نام کاربری شرکت کننده رو در این فیلد ثبت کنید.

    بازم سوالی بود در خدمتم

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار mahdioo12194
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    801

    نقل قول: دانلود گنید :: پروژه آزمون آنلاین با ASP.NET

    روی سوال بعدی کلیک می کنم ارور میده!!

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار mahdioo12194
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    801

    نقل قول: دانلود گنید :: پروژه آزمون آنلاین با ASP.NET

    Snap10.jpg
    !!!!!!!!

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار sam166
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    ???????
    پست
    508

    نقل قول: دانلود گنید :: پروژه آزمون آنلاین با ASP.NET

    ببینید دوستان من فقط برای آزمون ASP.NET و C سوال گذاشتنم.
    اگه آزمون php رو انتخاب کنید چون سوالی براش ثبت نشده ارور میده

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار mahdioo12194
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    801

    نقل قول: دانلود گنید :: پروژه آزمون آنلاین با ASP.NET

    من جدول azmoon رو پر کردم و هم چنین azmoon question برای asp بقیه جداول هم فکر کنم در حین کار باید پر بشه؟!! چه طور سوال اول رو میاره بعدی رو نمیاره؟!!!

    یه سوال دیگه


    <asp:LinkButton ID="lnkazmoon" runat="server" data-reveal-id="myModal"
    CssClass="btn greenbtn" Text="شرکت در آزمون" onclick="lnkazmoon_Click"
    />



    این data-reveal-id چیه از کجا آمده؟ کارش چیه؟

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار sam166
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    ???????
    پست
    508

    نقل قول: دانلود گنید :: پروژه آزمون آنلاین با ASP.NET

    نقل قول نوشته شده توسط mahdioo12194 مشاهده تاپیک
    من جدول azmoon رو پر کردم و هم چنین azmoon question برای asp بقیه جداول هم فکر کنم در حین کار باید پر بشه؟!! چه طور سوال اول رو میاره بعدی رو نمیاره؟!!!
    اگر به فیلد های جدول آزمون دقت کرده باشید به این صورته :

    Test_Name اسم آزمون هست
    Count_Test تعداد سوالاتی که این آزمون داره.دقت کنید اگر برای یک آزمون 2 سوال بیشتر ثبت نکرده اید اگر این فیلد رو 10 بزارید سوال بعدی رو نشون نمیده و صفحه رفرش میشه.پس هر چند تا سوال ثبت کردید برای آزمون ، داخل این فیلد تعدادش رو بنویسید.
    Timer زمان آزمون که به دقیقه هست
    Price_Test هزینه شرکت در آزمون که کدههاشو من نزاشتم
    [Level] سطح آزمون که میتونید هر چیزی داخلش بنویسید
    Status وضعیت آزمون

    نقل قول نوشته شده توسط mahdioo12194 مشاهده تاپیک
    این data-reveal-id چیه از کجا آمده؟ کارش چیه؟
    این ID برای نمایش پاپ آپ شرکت در آژمون هست

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار mahdioo12194
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    801

    نقل قول: دانلود گنید :: پروژه آزمون آنلاین با ASP.NET

    همه کاری که شما گفتید کردم بازم ارور میده!!!؟

    یعنی هر id که داخل data-reveal-id باشه نشون میده اتومات؟!!


    http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.c...83ef68c7453518
    آخرین ویرایش به وسیله mahdioo12194 : پنج شنبه 07 شهریور 1392 در 14:25 عصر

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار sam166
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    ???????
    پست
    508

    نقل قول: دانلود گنید :: پروژه آزمون آنلاین با ASP.NET

    دوست عزیز مشکل از بانک اطلاعاتیت هست
    اسکریپتش رو بزار ببینم

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار mahdioo12194
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    801

    نقل قول: دانلود گنید :: پروژه آزمون آنلاین با ASP.NET

    نقل قول نوشته شده توسط sam166 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز مشکل از بانک اطلاعاتیت هست
    اسکریپتش رو بزار ببینم
    پروزه رو گذاشتم !!

    http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.c...83ef68c7453518

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار sam166
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    ???????
    پست
    508

    نقل قول: دانلود گنید :: پروژه آزمون آنلاین با ASP.NET

    از بانک اطلاعاتیت با داده های داخلش اسکریپت بساز و بزار اینجا

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار mahdioo12194
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    801

    نقل قول: دانلود گنید :: پروژه آزمون آنلاین با ASP.NET

    من از sql express خود 2010 visual استفاده می کنم نمیشه اسکریپت بگیرم!!

  27. #27
    کاربر دائمی آواتار mahdioo12194
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    801

    نقل قول: دانلود گنید :: پروژه آزمون آنلاین با ASP.NET

    یه سوال دیگه داشتم!



    <%# Eval("Counters")%>


    مقدارشو از کجا میاره؟!

  28. #28
    کاربر دائمی آواتار sam166
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    ???????
    پست
    508

    نقل قول: دانلود گنید :: پروژه آزمون آنلاین با ASP.NET

    داخل پروسییجر User_GetQuestion_BYID رو نگاه کن

    ALTER PROCEDURE [dbo].[User_GetQuestion_BYID]
    (
    @idazmoon int,
    @countquestion int
    )
    AS
    begin
    SELECT top(@countquestion) *, row_number() over(ORDER BY NEWID()) as Counters
    FROM TBL_Azmoon_Question
    where ID_Azmon=@idazmoon

    End


    2 تا پارامتر داره
    اولی ایدی آزمون هست
    دومی تعداد سوالات درخواست شده

    حالا اگه شما 8 تا سوال رو درخواست کرده باشه این Counters میاد این کار رو 1 2 3 4 5 6 7 8 انجام میده
    در اصل شماره های سوالات داخلش هست

  29. #29
    کاربر دائمی آواتار mahdioo12194
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    801

    نقل قول: دانلود کنید :: پروژه آزمون آنلاین با ASP.NET

    راستی این تایمرشو یه توضیح می دی؟!! من می خوام مثل این در سایتم استفاده کنم ؟!! که کاربر با زدن یک دکمه تایمر شروع شود و وقتی تمام شد

    پیغام دهد؟ مثل همین که شما طراحی کردید؟؟!!

  30. #30
    کاربر دائمی آواتار mahdioo12194
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    801

    نقل قول: دانلود کنید :: پروژه آزمون آنلاین با ASP.NET

    اگه می شه یه کار کن به سوال قبل هم برگرده؟!!

  31. #31
    کاربر دائمی آواتار sam166
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    ???????
    پست
    508

    نقل قول: دانلود کنید :: پروژه آزمون آنلاین با ASP.NET

    نه دیگه اونموق که میشه کشک

    باید کاربر دقت کنه اگه رفت سوال بعدی دیگه تمومه

  32. #32

    نقل قول: دانلود کنید :: پروژه آزمون آنلاین با ASP.NET

    سلام
    من بانک این ازمون را گرفتم اما خود ازمون را ندارم از کجا باید دانلود کنم؟

  33. #33
    کاربر دائمی آواتار night-wolf
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    etc/shadow
    سن
    31
    پست
    103

    نقل قول: دانلود کنید :: پروژه آزمون آنلاین با ASP.NET

    دوستان شما تو پست اول لینک دانلودی میبینید ؟؟؟ یا مشکل از چشمای منه ؟؟؟ یا ؟؟؟؟

    لطفا تو آپلودسنتر انجمن آپلود کنید پست اول ویرایش شده ، مثل اینکه لینک دانلود یادشون رفته بعد ویرایش قرار بدن

    ممنون

  34. #34
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    51

    نقل قول: دانلود کنید :: پروژه آزمون آنلاین با ASP.NET

    کممممممکککککککککککککک
    منم میخوووووامش
    لازم دارم
    اگه کسی داره بذاره

  35. #35

    نقل قول: دانلود کنید :: پروژه آزمون آنلاین با ASP.NET

    من هم لینک دانلود نمی بینم
    ممنون می شویم که لینک دانلود هم قرار دهید

  36. #36

    نقل قول: دانلود گنید :: پروژه آزمون آنلاین با ASP.NET

    نقل قول نوشته شده توسط amin750 مشاهده تاپیک
    پس کو لینک دانلودش؟!!!
    لینک دانلود؟

  37. #37
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    Neyriz
    پست
    34

    نقل قول: دانلود کنید :: پروژه آزمون آنلاین با ASP.NET

    سلام کاکو

    قربون دستات این لینک دانلود که گذاشتی باز کار نمیده !!!

  38. #38
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    159

    نقل قول: دانلود کنید :: پروژه آزمون آنلاین با ASP.NET

    لطفا پروژه رو دوباره آپلود کنید

  39. #39
    کاربر دائمی آواتار sam166
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    ???????
    پست
    508

    نقل قول: دانلود کنید :: پروژه آزمون آنلاین با ASP.NET

    والا من پروژه رو ضمیمه میکنم ولی مدیر حذفش میکنه!!!!!!!!!!!!دلیلش رو نمیدونم!!!!!!!!

  40. #40

    نقل قول: دانلود کنید :: پروژه آزمون آنلاین با ASP.NET

    سلام لطفا لینک رو پ.خ کنید برام

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. مقاله: محاسبه کاربران آنلاین در ASP.NET
    نوشته شده توسط SalarSoft در بخش مقالات مرتبط با Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 15
    آخرین پست: دوشنبه 13 مرداد 1393, 23:08 عصر
  2. دانلود کنید:File manager جالب برای asp.net
    نوشته شده توسط morteza_mokhtari در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 09 اسفند 1391, 21:24 عصر
  3. آموزش: مقاله ای درباره کاربران آنلاین با asp.net
    نوشته شده توسط mosi123 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 23 خرداد 1389, 13:09 عصر
  4. سوال: باز کردن فایل میکروسافت پروژه msp در سایت asp.net
    نوشته شده توسط rally1132 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 17 آذر 1388, 13:02 عصر
  5. سوال: کمک کنید . رویداد mouse move در asp.net 2008
    نوشته شده توسط m_kalantar.cs در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 14 اسفند 1387, 16:01 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •