نمایش نتایج 1 تا 19 از 19

نام تاپیک: حل معادله ی درجه ی 3 در C++‎ (فوریه کمک کنید)

  1. #1

    حل معادله ی درجه ی 3 در C++‎ (فوریه کمک کنید)

    ببینید من باید به زبان C++‎ برنامه ای بنویسم که معادله ی دزجه ی سوم :

    X^3+2X^2+3X+1=0

    رو حل کنه .
    (نکته : ^=توان)

    نکته:
    ببینید من برنامه ای نمیخوام که هر معادله ی درجه ی سومی رو که بهش بدم حل کنه ( چون ما هنوز ارایه ها رو نخوندیم) یعنی نمیخوام اینجوری باشه که مثلا اول برنامه از کاربر 4 تا عدد درخواست کنه که به ترتیب اون عددها رو ضریب x^3 و x^2 و x و عدد, قرار بده بلکه فقط میخوام یک معادله ی درجه ی سوم ثابت مثل X^3+2X^2+3X+1=0 رو حل کنه.

    ممنون میشم کمک کنی د.

  2. #2
    بابا, جون من به این تاپیک هم نگاه کنید (مدیرها کجان پس؟) .

  3. #3
    برای حل معادلات درجه 3 بهترین روش، روش نیوتن رافسونه. توضیحاتش رو تو کتابای محاسبات عددی پیدا کنید.

  4. #4
    برای حل معادلات درجه 3 بهترین روش، روش نیوتن رافسونه. توضیحاتش رو تو کتابای محاسبات عددی پیدا کنید.

  5. #5
    برای حل معادلات درجه 3 بهترین روش، روش نیوتن رافسونه. توضیحاتش رو تو کتابای محاسبات عددی پیدا کنید.

  6. #6
    دوست عزیز من روش نیوتن رو بلدم(تقسیم دو جمله ای هم میشه).

    من مشکلم تو نوشتن الگوریتم هست.

    این برنامه خیلی سادست (فکر نمیکنم 10 خط بیشتر بشه) یک نفر نیست که بنویسه؟

  7. #7
    دوست عزیز من روش نیوتن رو بلدم(تقسیم دو جمله ای هم میشه).

    من مشکلم تو نوشتن الگوریتم هست.

    این برنامه خیلی سادست (فکر نمیکنم 10 خط بیشتر بشه) یک نفر نیست که بنویسه؟

  8. #8
    سلام
    نه کسی نمینویسه چون حل تمرین درسی در اینجا ممنوعه. ضمنا خیلی آسونه.
    ممنون علی

  9. #9
    عزیز من چه ربطی به حل تمرین داره .

    خب بلد نیستی بگو نیستم دیگه چرا اینجوری میگی.

  10. #10
    نقل قول نوشته شده توسط amir_khafan
    عزیز من چه ربطی به حل تمرین داره .

    خب بلد نیستی بگو نیستم دیگه چرا اینجوری میگی.
    سلام
    مطمئن باش بلدم و از شونصد راه هم میشه سوال به این راحتی رو حل کرد! ولیکن به نظر میرسه که تمرین درسی باشه. ضمنا لطفا درست صحبت کن وگرنه مجبورم پستت رو پاک کنم.
    ممنون علی

  11. #11
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    KhorramAbad
    پست
    13
    اگه راهنمایی میخوای من خودم در خدمتتم

    اما دوست عزیز مطمئن باشین استفاده از برنامه دیگران شما رو برنامه نویس نمیکنه
    تنها سودی که واسه شما داره یه نمرست که چقد خوب میشه از دسترنج خودتون اونو بگیرین

  12. #12
    ای خدا , بابا چرا شماها اینجوری میکنین , خب نمیخواد برنامه بنویسید فقط روش کار رو بگید .یعنی بگید من چجوری باید این معادله رو حل کنم .کدنویسی که کار سختی نیست مهم فهمیدن اون چیزیه که باید انجام بدی.

    میشه حداقل روش حل یک معادله ی درجه ی 3 رو بگید .
    شرمنده اگه بی احترامی نسبت به کسی شده .

    ممنون میشم کمک کنید.

  13. #13
    نقل قول نوشته شده توسط amir_khafan
    ای خدا , بابا چرا شماها اینجوری میکنین , خب نمیخواد برنامه بنویسید فقط روش کار رو بگید .یعنی بگید من چجوری باید این معادله رو حل کنم .کدنویسی که کار سختی نیست مهم فهمیدن اون چیزیه که باید انجام بدی.

    میشه حداقل روش حل یک معادله ی درجه ی 3 رو بگید .
    شرمنده اگه بی احترامی نسبت به کسی شده .

    ممنون میشم کمک کنید.
    سلام
    معادله درجه 3 روش حل کلی داره. یعنی تشکیل دلتا و غیره که توی نظام قدیم توی کتاب جبر سال سوم دبیرستان رشته ریاضی بود و توی کتابهای ریاضی الان هم باید باشه.
    روشهای عددی هم که آسونه توی کتابهای محاسبات عددی هست. روش تنصیف مثلا باید خوب جواب بده.
    ممنون علی

  14. #14
    VIP آواتار Amir Oveisi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    هر جا که حال کنم - فعلا یزد
    پست
    2,604

    Thumbs up

    خوب میتونی بشینی فکر کنی خودت یه روش ابتکاری واسه این کار کشف کنی !!!
    زیاد سخت نگیر ( شما دانشگاه ارومیه هستی؟ )

  15. #15
    فکر میکنم مناسبترین روش جهت پروژه همون روش نصف کردن یا نیوتن باشه

  16. #16

    Red face

    حیف که هیچ کدوم از بچه های دانشگاه هم نتونست با روش نیوتن حل کنه.

  17. #17
    با سلام
    چون معادله صعودی است پس دقیقا یک ریشه دارد
    چون مقدار تابع در نقطه صفر مثبت است پس ریشه یک عدد منفی است
    حالا تنها کار این است که x ای را که منفی است و مقدار تابع در آن هم منفی است بدست آورده مثلا 10- ، حالا کار تمام است از الگوریتم نصف کردن استفاده کن در یک حلقه قرار بده و کار را در مرحله بعدی وقتی ادامه بده که در هر مرحله دو مقدار ایکسی که بدست می آید ضربشان منفی باشد که این یعنی ریشه بین این دو مقدار است.

  18. #18

    نقل قول: حل معادله ی درجه ی 3 در C++‎ (فوریه کمک کنید)

    #include <iostream>
    #include <cmath>
    #include <conio.h>
    using namespace std;

    int main()
    {
    int a, b, c, d, D, M, D1, D2, X, X1, X2, i;
    i == i;
    cin >> a;
    cin >> b;
    cin >> c;
    cin >> d;
    D2 = ((2*b*b*b)-(9*a*b*c)+ (27*a*a*d));
    D = (18*a*b*c*d)-(4*b*b*b*d)+(b*b*c*c)-(4*a*c*c*c)-(27*a*a*d*d);
    D1 = (b*b)- (3*a*c);
    M = pow(((D2)+ sqrt((D2*D2)-(4*D*D*D)))/2,0.333333);
    X = (-1/(3*a)) * (b + M + (D/M));
    X1 = (-1/(3*a)) * (b +(M*(-1 + i*sqrt(3))/2 ) + (D/(M*(-1 + i*sqrt(3))/2 )));
    X2 = (-1/(3*a)) * (b +(M*(-1 - i*sqrt(3))/2 ) + (D/(M*(-1 - i*sqrt(3))/2 )));
    if (D==0)
    {
    cout << "\n"<< X;
    }
    if (D != 0)
    {
    cout << "\n" << X;
    cout << "\n" << X1;
    cout << "\n" << X2;
    }
    return 0;
    }

    دوستان این برنامه حل معادله درجه 3 ای هستش ک نوشتم ولی کار نمیکنه یکی یه کمکی بکنه بگه ایرادش کجاست

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار Ananas
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    طول 50 و عرض 34 درجه
    سن
    36
    پست
    894

    نقل قول: حل معادله ی درجه ی 3 در C++‎ (فوریه کمک کنید)

    نقل قول نوشته شده توسط darkwoldemot@gmail.com مشاهده تاپیک
    #include <iostream>
    #include <cmath>
    #include <conio.h>
    using namespace std;

    int main()
    {
    int a, b, c, d, D, M, D1, D2, X, X1, X2, i;
    i == i;
    cin >> a;
    cin >> b;
    cin >> c;
    cin >> d;
    D2 = ((2*b*b*b)-(9*a*b*c)+ (27*a*a*d));
    D = (18*a*b*c*d)-(4*b*b*b*d)+(b*b*c*c)-(4*a*c*c*c)-(27*a*a*d*d);
    D1 = (b*b)- (3*a*c);
    M = pow(((D2)+ sqrt((D2*D2)-(4*D*D*D)))/2,0.333333);
    X = (-1/(3*a)) * (b + M + (D/M));
    X1 = (-1/(3*a)) * (b +(M*(-1 + i*sqrt(3))/2 ) + (D/(M*(-1 + i*sqrt(3))/2 )));
    X2 = (-1/(3*a)) * (b +(M*(-1 - i*sqrt(3))/2 ) + (D/(M*(-1 - i*sqrt(3))/2 )));
    if (D==0)
    {
    cout << "\n"<< X;
    }
    if (D != 0)
    {
    cout << "\n" << X;
    cout << "\n" << X1;
    cout << "\n" << X2;
    }
    return 0;
    }

    دوستان این برنامه حل معادله درجه 3 ای هستش ک نوشتم ولی کار نمیکنه یکی یه کمکی بکنه بگه ایرادش کجاست
    از نوع اعشاری استفاده کنید برای متغیر ها نه نوع صحیح. float یا double کنید متغیرهارو و اینکه اعدادی هم که مینویسید به شکل اعشاری بنویسید. مثلا به جای 3 بنویسید 3.0

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •