نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: تبدیل کد html به صورت یک تگ (استفاده در ادیتور)

  1. #1

    تبدیل کد html به صورت یک تگ (استفاده در ادیتور)

    <div class="menu">
    <div class="accordion">

    <div class="accordion-group">


    <div class="accordion-heading area">
    <a class="accordion-toggle" data-toggle="collapse" href="#area1">
    تست
    </a>

    </div>
    <div id="area1" class="accordion-body collapse">
    <div class="accordion-inner">
    <div class="accordion" id="equipamento1">
    این متن برای تست می باشد.

    </div>
    </div>
    </div>
    </div>
    </div>
    </div>


    سلام
    کد زیر یه منوی accordion که می خوام برای مطالب سایت استفاده کنم یه چیزی شبیه زیر
    Untitled.png
    می خوام به صورت یه دکمه تووی ادیتور ازش استفاده کنم یه چیزی مثل تگ هایی که تووی همین سایت هستند(php ,xml,java)
    مثلا واسه لینک (تست) یه تگ جدا ([/menu][menu]) و برای محتوا یه تگ جدا دیگه
    به جنبه آموزشیش هم توجه داشته باشید ممنون میشم

  2. #2

    نقل قول: تبدیل کد html به صورت یک تگ (استفاده در ادیتور)

    نقل قول نوشته شده توسط majid1605 مشاهده تاپیک
    <div class="menu">
    <div class="accordion">

    <div class="accordion-group">


    <div class="accordion-heading area">
    <a class="accordion-toggle" data-toggle="collapse" href="#area1">
    تست
    </a>

    </div>
    <div id="area1" class="accordion-body collapse">
    <div class="accordion-inner">
    <div class="accordion" id="equipamento1">
    این متن برای تست می باشد.

    </div>
    </div>
    </div>
    </div>
    </div>
    </div>


    سلام
    کد زیر یه منوی accordion که می خوام برای مطالب سایت استفاده کنم یه چیزی شبیه زیر
    Untitled.png
    می خوام به صورت یه دکمه تووی ادیتور ازش استفاده کنم یه چیزی مثل تگ هایی که تووی همین سایت هستند(php ,xml,java)
    مثلا واسه لینک (تست) یه تگ جدا ([/menu][menu]) و برای محتوا یه تگ جدا دیگه
    به جنبه آموزشیش هم توجه داشته باشید ممنون میشم
    باسلام
    دوست عزیز این انجمن از چیزی به اسم BB Code استفاده میکنه.
    http://www.sitepoint.com/forums/misc.php?do=bbcode
    https://www.phpbb.com/community/faq.php?mode=bbcode
    موفق باشید.

  3. #3

    نقل قول: تبدیل کد html به صورت یک تگ (استفاده در ادیتور)

    مشکل من تبدیل این کدها به یه چیزی شبیه همون bbcode

  4. #4

    نقل قول: تبدیل کد html به صورت یک تگ (استفاده در ادیتور)

    فکر کنم بشه یه همچین کدی .دقیقا نمیدونم



    <?php
    function Content_Tag($bbcode)
    {
    $regex = "(\[content\](.*?)\[/content\])ism";
    $replace = "<div id=\"collapseOne\" class=\"accordion-body collapse\"><div class=\"accordion-inner\">$1</div></div>" ;
    $bbcode = preg_replace($regex, $replace, $bbcode);
    return $bbcode;
    }

    function Header_Tag($bbcode)
    {
    $regex = "(\[header\](.*?)\[/header\])ism";
    $replace = "<div class=\"accordion-heading\"><a class=\"accordion-toggle\" data-toggle=\"collapse\" data-parent=\"#accordion2\" href=\"#collapseOne\">$1</a></div>" ;
    $bbcode = preg_replace($regex, $replace, $bbcode);
    return $bbcode;
    }
    ?>


    ممنون میشم دوستان دیگه کمک کنن .
    ولی مشکلی که دارم طرز استفاده همزمانشه یعنی اینکه فرض کنید من یه متن اینجوری داشته باشم



    [header] تست1 [/header] [content] متن تست 1 [/content] [header] 2ست1 [/header] [content] متن تست2 [/content]


    محتوا کلا یک رشته است که از دیتابیس فراخوانی میشه ولی برای جایگزینی باید بریزم داخل یک تابع ولی من دوتا تابع جدا نوشتم
    آخرین ویرایش به وسیله majid1605 : شنبه 09 شهریور 1392 در 14:57 عصر

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار AliRezaPro
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    PE Header
    پست
    1,054

    نقل قول: تبدیل کد html به صورت یک تگ (استفاده در ادیتور)

    یعنی دنبال همچین چیزی هستید ؟
    http://php.net/manual/en/function.bbcode-create.php

    ببینید :
    http://www.devnetwork.net/viewtopic.php?f=50&t=122988

  6. #6

    نقل قول: تبدیل کد html به صورت یک تگ (استفاده در ادیتور)

    آره کدی که بالا خودم گذاشتم تست می کنم تا حدودی کار می کنه اما چندتا ایراد داره که بالا به یکیشون اشاره کردم
    1-من وقتی متنی رو از دیتابیس می خونم مثلا متن زیر

     [header] تست1  [/header] [content] متن تست 1  [/content] [header] 2ست1  [/header] [content] متن تست2 [/content]


    من یدونه متن بیشتر ندارم و توی این متن ممکنه چندتا از این دوتا تگ که تعریف کرد وجود داشته باشه
    ولی کد من دوتا تابع است و نمیشه این متن رو به هر دو بدم و دوبار نمایشش بدم .باید این دوتا تابع رو یکی کنم که نمی دونم این کار چطور باید انجام بشه .

    2- دومین مشکل این id
    collapseOne که کد رو نگاه کنید اونو می بینید درواقع لینک منو محسوب میشه
    این id برای تگ اول هرچی باشه یعنی اگه
    collapseOne باشه برای دومین تگ باید تغییر کنه مثلا بشه
    collapseTwo
    برای سومین و........
    البته عدد هم می تونه به جاش قرار بگیره مثلا collapse1 و collapse2 و..... یعنی هرچی باشه با بقیه فرق داشته باشه.

    این دوتا مشکل حل بشه همه چیز به خوبی کار می کنه

  7. #7

    نقل قول: تبدیل کد html به صورت یک تگ (استفاده در ادیتور)

    دوستان منتظر راهنمایی های شما هستیم

  8. #8

    نقل قول: تبدیل کد html به صورت یک تگ (استفاده در ادیتور)


  9. #9

    نقل قول: تبدیل کد html به صورت یک تگ (استفاده در ادیتور)


    <?php
    class BBCode
    {

    private $tags = array(
    'content','header');

    /**
    * Replaces all the BBCodes to HTML Codes
    * @param string $text: the text with BBCodes
    */
    function replace($text)
    {
    $Replace_code['content'] = "<div id=\"collapseOne\" class=\"accordion-body collapse in\"><div class=\"accordion-inner\">$1</div></div>" ;
    $Replace_code['header'] = "<div class=\"accordion-heading\"><a class=\"accordion-toggle\" data-toggle=\"collapse\" data-parent=\"#accordion2\" href=\"#collapseOne\">$2</a></div>" ;

    // Deleting spaces from begging and end of string
    $done = trim($text);

    // Deleting all html code
    $done = htmlspecialchars($done);
    if(in_array("content",$this->tags))
    $done = preg_replace("/\[content\](.*?)\[\/content\]/is", $Replace_code['content'], $done);

    if(in_array("header",$this->tags))
    $done = preg_replace("(\[header\](.*?)\[\/header\])is", $Replace_code['header'], $done);

    $done = nl2br($done);

    return $done;
    }

    }

    نمیدونم چرا الان اصلا کار جایگزینی رو انجام نمیده

تاپیک های مشابه

  1. تبدیل فایل html به pdf توسط php
    نوشته شده توسط amir21merl در بخش PHP
    پاسخ: 12
    آخرین پست: جمعه 27 دی 1392, 18:27 عصر
  2. ارسال کد html به صورت داینامیک در تگ body یا ...
    نوشته شده توسط asirha در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 15 اردیبهشت 1385, 09:09 صبح
  3. تبدیل شکل فرم به صورت شکل یک تصویر
    نوشته شده توسط ali512 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 28 آبان 1384, 18:29 عصر
  4. تبدیل Header های C به پاسکال (برای استفاده در دلفی)
    نوشته شده توسط B-Vedadian در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 19 آذر 1382, 09:55 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •