نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: نمایش پیام در پس زمینه دسکتاپ

  1. #1

    نمایش پیام در پس زمینه دسکتاپ

    سلام
    کسی کدی در مورد نمایش متن یا پیام در پس زمینه دسکتاپ سراغ داره

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار biyarjomandi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    75

    نقل قول: نمایش پیام در پس زمینه دسکتاپ

    میشه منظورتو واضح تر بگی پس ضمینه یعنی چی ؟ منظورت عکس در بک گراند دسکتاپ هست یا پیامهای Balloon massage و یا چیز دیگه ... ولی بهترین راه اضافه کردن Notifyicon هست که پیامی که می خوایی رو در traybar نشون میده . از تول باکس کنترل Notifyicon رو استفاده کن .

  3. #3

    نقل قول: نمایش پیام در پس زمینه دسکتاپ

    نقل قول نوشته شده توسط biyarjomandi مشاهده تاپیک
    میشه منظورتو واضح تر بگی پس ضمینه یعنی چی ؟ منظورت عکس در بک گراند دسکتاپ هست یا پیامهای Balloon massage و یا چیز دیگه ... ولی بهترین راه اضافه کردن Notifyicon هست که پیامی که می خوایی رو در traybar نشون میده . از تول باکس کنترل Notifyicon رو استفاده کن .
    سلامدوست عزیز منظور زمانی که فرماجرا میشه یه پیام یا متنی در روی دسکتاپ نمایش داده بشه مثلا در بازه زمانی ظاهر بشه در روی عکس پس زمینه و ربطی به بکگراندنداره فقط پیامی بهکاربر در دسکتاپ نمایش دادهبشه زبانسی شارپ یا ویبی دات نت

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ali.rk
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    مدرسه
    سن
    24
    پست
    128

    نقل قول: نمایش پیام در پس زمینه دسکتاپ

    منظورت اینه ؟
    09-01-2013 11-08-40 AM.jpg
    اگه آره یه notyfyicon بدار بعد بنویس :

    NotifyIcon1.ShowBalloonTip(5000, "title", "text
    ,
    ToolTipIcon.Info)



  5. #5

    نقل قول: نمایش پیام در پس زمینه دسکتاپ

    سلام ali.rk
    من که امتحان کردم ولی این کد جواب نداد.
    بیشتر توضیج بده

  6. #6

    نقل قول: نمایش پیام در پس زمینه دسکتاپ

    اول از تو نوار ابزار یک NotifyIcon روی فرم بگذار بعد این کد رو مثلا تو کلیک 1دکمه بنویس. همه رو هم تو 1خط بنویس بعنش اینتر نزن

    NotifyIcon1.ShowBalloonTip(5000, "title", "text", ToolTipIcon.Info)
    دانلود حسابخانه مانی، برنامه مدیریت درآمد و هزینه رایگان

    هر آنچه که هستیم، نتیجه افکاریست که در گذشته داشته ایم. (بودا)
    واحد فاصله «متر» نیست، «اشتیاق» است. اگر مشتاقش باشی حتی يک قدم هم فاصله ای دور است.

    رنگ رنگی | آموزش

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار ali.rk
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    مدرسه
    سن
    24
    پست
    128

    نقل قول: نمایش پیام در پس زمینه دسکتاپ

    دستم خورد این طوری افتاد ببخشید .

  8. #8

    نقل قول: نمایش پیام در پس زمینه دسکتاپ

    نقل قول نوشته شده توسط ali.rk مشاهده تاپیک
    منظورت اینه ؟
    09-01-2013 11-08-40 AM.jpg
    اگه آره یه notyfyicon بدار بعد بنویس :

    NotifyIcon1.ShowBalloonTip(5000, "title", "text
    ,
    ToolTipIcon.Info)


    سلام عزیز جان نه منظور اینکه با اجرای فرم برای نمایش دادن پیام برای کاربر در مسیج باکس فقط متن پیام در روی دسکتاپ نمایش داده بشه یعنی فقط حروفات متن پیام در دسکتاپ نمایش داده بشه

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار ali.rk
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    مدرسه
    سن
    24
    پست
    128

    نقل قول: نمایش پیام در پس زمینه دسکتاپ

    منظورت اینه :
    09-01-2013 10-14-54 PM.jpg
    اگه آره



    NotifyIcon1.ShowBalloonTip(5000, "", "text", ToolTipIcon.None)


  10. #10
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: نمایش پیام در پس زمینه دسکتاپ

    با سلام.
    با توجه به اینکه هندل صفحه نمایش IntPtr.Zero یا 0 است، می توانید با استفاده از متود Graphics.FromHwnd یک Graphics از صفحه نمایش بسازید و با استفاده از متود Graphics.DrawString متن مورد نظر خود را روی آن رسم کنید. در مثال زیر با زدن یک کلید روی فرم این اتفاق می افتد:

    'بسم الله الرحمن الرحیم
    'اللهم صل علی محمد و آل محمد


    Public Class Form1




    Private Sub Form1_KeyDown(ByVal sender As Object, ByVal e As System.Windows.Forms.KeyEventArgs) Handles Me.KeyDown

    Dim g As Graphics = Graphics.FromHwnd(IntPtr.Zero)
    g.FillRectangle(Brushes.Black, Screen.PrimaryScreen.Bounds.Width \ 2 - 100, Screen.PrimaryScreen.Bounds.Height \ 2 - 100, 200, 200)
    g.DrawString("hello world!",
    New Font("tahoma", 40),
    Brushes.Yellow, Screen.PrimaryScreen.Bounds.Width \ 2, Screen.PrimaryScreen.Bounds.Height \ 2)
    g.Dispose()
    End Sub
    End Class
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

  11. #11

    نقل قول: نمایش پیام در پس زمینه دسکتاپ

    نقل قول نوشته شده توسط مهرداد صفا مشاهده تاپیک
    با سلام.
    با توجه به اینکه هندل صفحه نمایش IntPtr.Zero یا 0 است، می توانید با استفاده از متود Graphics.FromHwnd یک Graphics از صفحه نمایش بسازید و با استفاده از متود Graphics.DrawString متن مورد نظر خود را روی آن رسم کنید. در مثال زیر با زدن یک کلید روی فرم این اتفاق می افتد:

    'بسم الله الرحمن الرحیم
    'اللهم صل علی محمد و آل محمد


    Public Class Form1




    Private Sub Form1_KeyDown(ByVal sender As Object, ByVal e As System.Windows.Forms.KeyEventArgs) Handles Me.KeyDown

    Dim g As Graphics = Graphics.FromHwnd(IntPtr.Zero)
    g.FillRectangle(Brushes.Black, Screen.PrimaryScreen.Bounds.Width \ 2 - 100, Screen.PrimaryScreen.Bounds.Height \ 2 - 100, 200, 200)
    g.DrawString("hello world!",
    New Font("tahoma", 40),
    Brushes.Yellow, Screen.PrimaryScreen.Bounds.Width \ 2, Screen.PrimaryScreen.Bounds.Height \ 2)
    g.Dispose()
    End Sub
    End Class
    ممنون از کمکی که کردی بسیار عالی بود عذر آیا غیر از این راه دیگه ای هم هست؟
    آخرین ویرایش به وسیله Mahtab_Tarsa : دوشنبه 11 شهریور 1392 در 08:09 صبح

  12. #12
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: نمایش پیام در پس زمینه دسکتاپ

    نقل قول نوشته شده توسط Mahtab_Tarsa مشاهده تاپیک
    ممنون از کمکی که کردی بسیار عالی بود عذر آیا غیر از این راه دیگه ای هم هست؟
    خواهش می کنم.
    خیر؛ من سراغ ندارم. مگر اینکه از GDI و توابع ویندوز استفاده کنید که فقط ظاهر کار فرق خواهد کرد و در عمل تغییری صورت نمیگیرد.
    برای گرفتن هندل دسکتاپ (به جز IntPtr.Zero) از تابع GetDesktopWindow هم می توانید استفاده کنید. به این صورت:

    private declare function GetDesktopWindow lib "user32" () as IntPtr
    ....
    ...
    ..
    dim g as Graphics=Graphics.FromHwnd(GetDeskTopWindow())
    ...
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

  13. #13
    کاربر تازه وارد آواتار biyarjomandi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    75

    نقل قول: نمایش پیام در پس زمینه دسکتاپ

    از Splash screen استفاده کن خوب .

  14. #14

    نقل قول: نمایش پیام در پس زمینه دسکتاپ

    نقل قول نوشته شده توسط مهرداد صفا مشاهده تاپیک
    خواهش می کنم.
    خیر؛ من سراغ ندارم. مگر اینکه از GDI و توابع ویندوز استفاده کنید که فقط ظاهر کار فرق خواهد کرد و در عمل تغییری صورت نمیگیرد.
    برای گرفتن هندل دسکتاپ (به جز IntPtr.Zero) از تابع GetDesktopWindow هم می توانید استفاده کنید. به این صورت:

    private declare function GetDesktopWindow lib "user32" () as IntPtr
    ....
    ...
    ..
    dim g as Graphics=Graphics.FromHwnd(GetDeskTopWindow())
    ...
    سلام دوست عزیز ممنون از وقتی که گذاشتی بسیار تشکر از همه دوستان

تاپیک های مشابه

  1. نمایش پیام رنگی
    نوشته شده توسط hesam_hma در بخش VB.NET
    پاسخ: 25
    آخرین پست: جمعه 11 آذر 1390, 10:55 صبح
  2. نمایش پیام یا Alert
    نوشته شده توسط Mah در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 13 آبان 1386, 09:43 صبح
  3. نمایش آرم شرکت در زمینه گزارش
    نوشته شده توسط DlphIran در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 23 اسفند 1385, 17:43 عصر
  4. هر تصویر یا فایل دارای خروجی رو جای پس زمینه دسکتاپ قرار دهید!
    نوشته شده توسط moslem-visual در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 12 بهمن 1385, 15:11 عصر
  5. نمایش پیام فارسی در ASP
    نوشته شده توسط bernadet730 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 11 شهریور 1382, 20:34 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •