نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: مشکل با ارسال پیامک با وب سرویس (این کد کجاش مشکل داره؟؟؟؟؟؟)

  1. #1

    مشکل با ارسال پیامک با وب سرویس (این کد کجاش مشکل داره؟؟؟؟؟؟)

    سلام.
    من از فراپیامک استفاده میکنم.
    این کدو نوشتم تا به محض ثبت اطلاعات در دیتابیس رمز پیامک بشه برا کاربر.

    <?php if(isset($_POST['submit']))
    {
    $mobile = $_POST['mobile'];
    $ramz = rand(000,999);
    $name = $_POST['name'];
    $email = $_POST['email'];
    $date = $_POST['date'];
    $ip =$_SERVER['REMOTE_ADDR'];
    $result=mysql_query("INSERT INTO user (mobile,ramz,name,email,date,ip) VALUES( '$mobile','$ramz','$name','$email',now(),'$ip')");
    if ($result)
    {
    ini_set("soap.wsdl_cache_enabled", "0");
    $sms_client = new SoapClient('http://www.payamak-panel.com/post/send.asmx?wsdl', array('encoding'=>'UTF-8'));
    $parameters['username'] = "demo";
    $parameters['password'] = "demo";
    $parameters['to'] = $mobile;
    $parameters['from'] = "1000";
    $parameters['text'] =$ramz;
    $parameters['isflash'] =false;
    echo $sms_client->SendSimpleSMS2($parameters)->SendSimpleSMS2Result;
    }
    echo $result;
    if ($result)
    $_SESSION['mr']='<font color="#00CC00" style="background:#c6ff00;padding-right:170px;padding-left:166px;margin:3px" >ثبت نام شما انجام شد و رمز به موبایل شما sms شد.</font>';
    else
    $_SESSION['mr']='<font color="#ff0000" >ثبت نام شما انجام نشددلیل این امر این است که یا قبلا در سایت ثبت نام کرده اید و یا اطلاعات اشتباه وارد کرده اید. در صورتی که رمز خود را فراموش کرده اید درخواست رمز جدید بدهید.</font>';
    }
    ?>

    حالا این کد کجاش مشکل داره؟؟؟؟؟؟چیزی نمیفرسته اما اطلاعات تو دیتابیس ثبت میشن

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار thacker
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    اکباتان
    پست
    621

    نقل قول: مشکل با ارسال پیامک با وب سرویس (این کد کجاش مشکل داره؟؟؟؟؟؟)

    نام کاربری ، کلمه عبور و شماره فرستنده رو درست وارد می کنید ؟؟
    یک خروجی بگیرید ببینید چه عددی رو در پاسخ برمیگردونه ...

  3. #3

    نقل قول: مشکل با ارسال پیامک با وب سرویس (این کد کجاش مشکل داره؟؟؟؟؟؟)

    یعنی این کد مشکلی نداره؟
    اون قسمت که رمزو میگیره و میفرسته مشکلی نداره؟؟
    تا حالا با وب سرویس کار نکردم
    اولین تجربمه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار thacker
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    اکباتان
    پست
    621

    نقل قول: مشکل با ارسال پیامک با وب سرویس (این کد کجاش مشکل داره؟؟؟؟؟؟)

    اینو امتحان کن :


    <?php if(isset($_POST['submit']))
    {
    $mobile = $_POST['mobile'];
    $ramz = rand(000,999);
    $name = $_POST['name'];
    $email = $_POST['email'];
    $date = $_POST['date'];
    $ip =$_SERVER['REMOTE_ADDR'];
    $result=mysql_query("INSERT INTO user (mobile,ramz,name,email,date,ip) VALUES( '$mobile','$ramz','$name','$email',now(),'$ip')");
    if ($result)
    {
    // turn off the WSDL cache
    ini_set("soap.wsdl_cache_enabled", "0");
    try {
    $client = new SoapClient("http://www.payamak-panel.com/post/send.asmx?wsdl");
    $parameters['username'] = "demo";
    $parameters['password'] = "demo";
    $parameters['from'] = "10000.";
    $parameters['to'] = array($mobile);
    $parameters['text'] =iconv($encoding, 'UTF-8//TRANSLIT',$ramz);
    $parameters['isflash'] = false;
    $parameters['udh'] = "";
    $parameters['recId'] = array(0);
    $parameters['status'] = 0x0;
    echo $client->GetCredit(array("username"=>"wsdemo","password"=> "wsdemo"))->GetCreditResult;
    echo $client->SendSms($parameters)->SendSmsResult;
    $_SESSION['mr']='<font color="#00CC00" style="background:#c6ff00;padding-right:170px;padding-left:166px;margin:3px" >ثبت نام شما انجام شد و رمز به موبایل شما sms شد.</font>';
    } catch (SoapFault $ex) {
    $_SESSION['mr']='<font color="#00CC00" style="background:#c6ff00;padding-right:170px;padding-left:166px;margin:3px" > ثبت نام انجام شد ، اما مشکلی در ارسال رمز به موبایل شما بوجود آمده است </font>';
    }
    } else {
    $_SESSION['mr']='<font color="#ff0000" >ثبت نام شما انجام نشددلیل این امر این است که یا قبلا در سایت ثبت نام کرده اید و یا اطلاعات اشتباه وارد کرده اید. در صورتی که رمز خود را فراموش کرده اید درخواست رمز جدید بدهید.</font>';
    }
    }
    ?>

  5. #5

    نقل قول: مشکل با ارسال پیامک با وب سرویس (این کد کجاش مشکل داره؟؟؟؟؟؟)

    ممنونم از لطفتون
    ثبت نام انجام میشه اما میزنه مشکلی در ارسال رمز به وجود اماده است.
    چرا؟!
    فک کنم مشکل از این قسمت هستش
    http://www.payamak-panel.com/post/send.asmx?wsdl
    اینو چجوری باید تغییر بدم؟
    باید ادرس سایتمو با www.payamak-panel.com جایگزین کنم؟؟؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار thacker
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    اکباتان
    پست
    621

    نقل قول: مشکل با ارسال پیامک با وب سرویس (این کد کجاش مشکل داره؟؟؟؟؟؟)

    ببین توی خروجی چه عددی رو برمیگردونه :

    <?php if(isset($_POST['submit']))
    {
    $mobile = $_POST['mobile'];
    $ramz = rand(000,999);
    $name = $_POST['name'];
    $email = $_POST['email'];
    $date = $_POST['date'];
    $ip =$_SERVER['REMOTE_ADDR'];
    $result=mysql_query("INSERT INTO user (mobile,ramz,name,email,date,ip) VALUES( '$mobile','$ramz','$name','$email',now(),'$ip')");
    if ($result)
    {
    // turn off the WSDL cache
    ini_set("soap.wsdl_cache_enabled", "0");
    try {
    $client = new SoapClient("http://www.payamak-panel.com/post/send.asmx?wsdl");
    $parameters['username'] = "demo";
    $parameters['password'] = "demo";
    $parameters['from'] = "10000.";
    $parameters['to'] = array($mobile);
    $parameters['text'] =iconv($encoding, 'UTF-8//TRANSLIT',$ramz);
    $parameters['isflash'] = false;
    $parameters['udh'] = "";
    $parameters['recId'] = array(0);
    $parameters['status'] = 0x0;
    //echo $client->GetCredit(array("username"=>"wsdemo","password" => "wsdemo"))->GetCreditResult;
    echo $client->SendSms($parameters)->SendSmsResult;
    $_SESSION['mr']='<font color="#00CC00" style="background:#c6ff00;padding-right:170px;padding-left:166px;margin:3px" >ثبت نام شما انجام شد و رمز به موبایل شما sms شد.</font>';
    } catch (SoapFault $ex) {
    echo $status;
    $_SESSION['mr']='<font color="#00CC00" style="background:#c6ff00;padding-right:170px;padding-left:166px;margin:3px" > ثبت نام انجام شد ، اما مشکلی در ارسال رمز به موبایل شما بوجود آمده است </font>';
    }
    } else {
    echo $ex->faultstring;
    $_SESSION['mr']='<font color="#ff0000" >ثبت نام شما انجام نشددلیل این امر این است که یا قبلا در سایت ثبت نام کرده اید و یا اطلاعات اشتباه وارد کرده اید. در صورتی که رمز خود را فراموش کرده اید درخواست رمز جدید بدهید.</font>';
    }
    }
    ?>

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار thacker
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    اکباتان
    پست
    621

    نقل قول: مشکل با ارسال پیامک با وب سرویس (این کد کجاش مشکل داره؟؟؟؟؟؟)

    نقل قول نوشته شده توسط saeed-71 مشاهده تاپیک
    ممنونم از لطفتون
    ثبت نام انجام میشه اما میزنه مشکلی در ارسال رمز به وجود اماده است.
    چرا؟!
    فک کنم مشکل از این قسمت هستش
    http://www.payamak-panel.com/post/send.asmx?wsdl
    اینو چجوری باید تغییر بدم؟
    باید ادرس سایتمو با www.payamak-panel.com جایگزین کنم؟؟؟
    نه آدرس وبسرویستون همینه ...

  8. #8

    نقل قول: مشکل با ارسال پیامک با وب سرویس (این کد کجاش مشکل داره؟؟؟؟؟؟)

    اقا درست شد.
    ممنونم.خدا خیرت بده

تاپیک های مشابه

  1. حرفه ای: مشکل در ارسال پیامک از طریق وی سرویس
    نوشته شده توسط alipoor2009 در بخش برنامه نویسی مرتبط با شبکه و وب در VB6
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 16 مرداد 1392, 08:23 صبح
  2. مشکل در ارسال پیامک
    نوشته شده توسط mmbbar در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 12 اردیبهشت 1392, 16:07 عصر
  3. مشکل در ارسال پیامک با mcore
    نوشته شده توسط mmbbar در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 08 اسفند 1391, 08:20 صبح
  4. سوال: مشکل در ارسال پیامک فارسی
    نوشته شده توسط FirstLine در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 17 فروردین 1390, 10:49 صبح
  5. مشکل در ارسال پارامتر به وب سرویس ASP.Net از طریق Delphi
    نوشته شده توسط RezaJP در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 12 آذر 1386, 10:53 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •