نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: محدودیت برای راست کلیک

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار rezam44
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    152

    Exclamation محدودیت برای راست کلیک

    آیا میشه تو Adobe Flash Professional CS6 ، ActionScript3 …. راست کلیک رو حذف یا محدود کرد ؟ همچنین منویی که هست (منظورم منوی خوده فایل swf هستش که شامل file و view و غیره هستش) رو حذف کرد؟

    چطوری؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار amirhossein.h
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    198

    نقل قول: محدودیت برای راست کلیک

    در فلش پلیر 11 و به بالا...
    stage.addEventListener(MouseEvent.RIGHT_CLICK, r_click);
    function r_click(e:MouseEvent)
    {

    }

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار rezam44
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    152

    نقل قول: محدودیت برای راست کلیک

    نقل قول نوشته شده توسط amirhossein.h مشاهده تاپیک
    در فلش پلیر 11 و به بالا...
    stage.addEventListener(MouseEvent.RIGHT_CLICK, r_click);
    function r_click(e:MouseEvent)
    {

    }
    ممنون
    میشه کمی توضیح در مورد این کد بدید؟

    راستی منو رو چطوری حذف کنم؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Omid Jackson
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    707

    نقل قول: محدودیت برای راست کلیک

    یه رویداد موس میذاره با راست کلیک، یعنی هروقت راست کلیک کردن تابع زیر خونده میشه
    حتی میتونی خودت Context menu درست کنی، جوری که دلت میخواد!!!

    var my_cMenu:ContextMenu = new ContextMenu();

    my_cMenu.hideBuiltInItems();
    var my_name = new ContextMenuItem("Omid Rasouli");
    my_cMenu.customItems.push(my_name);
    var my_site = new ContextMenuItem("My Site");
    my_cMenu.customItems.push(my_site);

    my_site.separatorBefore = true;
    my_site.addEventListener(ContextMenuEvent.MENU_ITE M_SELECT, openSite);
    function openSite(event:ContextMenuEvent)
    {
    navigateToURL(new URLRequest("http://www.google.com"));
    }

    contextMenu = my_cMenu;


    یه Context Menu با این کد ساختیم

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار rezam44
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    152

    نقل قول: محدودیت برای راست کلیک

    نقل قول نوشته شده توسط Omid Jackson مشاهده تاپیک
    یه رویداد موس میذاره با راست کلیک، یعنی هروقت راست کلیک کردن تابع زیر خونده میشه
    حتی میتونی خودت Context menu درست کنی، جوری که دلت میخواد!!!

    var my_cMenu:ContextMenu = new ContextMenu();

    my_cMenu.hideBuiltInItems();
    var my_name = new ContextMenuItem("Omid Rasouli");
    my_cMenu.customItems.push(my_name);
    var my_site = new ContextMenuItem("My Site");
    my_cMenu.customItems.push(my_site);

    my_site.separatorBefore = true;
    my_site.addEventListener(ContextMenuEvent.MENU_ITE M_SELECT, openSite);
    function openSite(event:ContextMenuEvent)
    {
    navigateToURL(new URLRequest("http://www.google.com"));
    }

    contextMenu = my_cMenu;


    یه Context Menu با این کد ساختیم

    ممنون
    menu رو چطوری حذف کنم؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Omid Jackson
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    707

    نقل قول: محدودیت برای راست کلیک

    با همون کد که امیرحسین داده
    یه آموزش تصویری برات درست کردم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار rezam44
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    152

    Exclamation نقل قول: محدودیت برای راست کلیک

    دوستان منظور من از حذف منو ....

    این منو هستش :

    Untitled-1.jpg

    ممنون میشم طریقه ش رو بگید....

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار amirhossein.h
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    198

    نقل قول: محدودیت برای راست کلیک

    خیلی با حالی :)

    همه تو فلش مشکلشون کلیک راست تو به منوی بالا گیر دادی

    قبلا که با as2 کار می کردم این کد رو می زدم :
    fscommand("showmenu", "false");


    اینم تو as3:
    stage.showDefaultContextMenu = false;

    ولی به نظر من از متد فول اسکرین استفاده کن...

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار rezam44
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    152

    نقل قول: محدودیت برای راست کلیک

    خیلی با حالی :)
    نظر لطفتونه داداش

    ولی به نظر من از متد فول اسکرین استفاده کن...
    واسه یاد گرفتن اکشن اسکریپت چه کتاب یا منبعی رو پیشنهاد می کنی عزیز؟

    راستی اینا هیچکدوم کار نکردن.... فقط رو راست کلیک اثر می کنن...
    stage.showDefaultContextMenu = false;


    fscommand("showmenu", "false");

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار amirhossein.h
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    198

    نقل قول: محدودیت برای راست کلیک

    من خودم تست کردم

    وقتی برنامه رو تست می کنی(ctrl + Enter) اجرا نمی شه ولی از بیرون فلش فایل swf رو باز کنی می بینی که منو ها حذف شدند

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار rezam44
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    152

    نقل قول: محدودیت برای راست کلیک

    نقل قول نوشته شده توسط amirhossein.h مشاهده تاپیک
    من خودم تست کردم

    وقتی برنامه رو تست می کنی(ctrl + Enter) اجرا نمی شه ولی از بیرون فلش فایل swf رو باز کنی می بینی که منو ها حذف شدند

    ممنون

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار BOB
    تاریخ عضویت
    خرداد 1383
    محل زندگی
    http://www.mshams.ir
    پست
    450

    نقل قول: محدودیت برای راست کلیک

    این هم یک روش دیگر : ویرایش خود فایل exe نهایی
    آخرین ویرایش به وسیله BOB : سه شنبه 19 شهریور 1392 در 21:33 عصر دلیل: اصلاح لینک

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار rezam44
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    152

    نقل قول: محدودیت برای راست کلیک

    نقل قول نوشته شده توسط BOB مشاهده تاپیک
    این هم یک روش دیگر با ویرایش خود فایل exe نهایی


تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 02 دی 1391, 10:17 صبح
  2. ایجاد یک منو برای راست کلیک
    نوشته شده توسط elderado در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 16 شهریور 1391, 23:27 عصر
  3. سوال: ساخت منوی راست کلیک برای مرورگر ها
    نوشته شده توسط Hamishebahar در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 29 اردیبهشت 1391, 19:26 عصر
  4. سوال: ساختن راست کلیک برای فرم
    نوشته شده توسط mehrdad hamid reza در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 20 تیر 1388, 13:33 عصر
  5. سوال: چطوری منوی راست کلیک ماوس برای کامپوننت فلش غیر فعال باشه؟
    نوشته شده توسط Mostafa_Sabeti در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 11 آذر 1387, 10:23 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •