نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: درخواست ویدئو آموزشی برای جوین

  1. #1

    درخواست ویدئو آموزشی برای جوین

    سلام

    برای مفهوم جوین مشکل دارم کسی هست یه فیلم آموزشی از join جداول به من بده؟

    لطفا فارسی باشه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ordebehesht
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    یه گوشه دنج از این دنیا
    پست
    845

    نقل قول: درخواست ویدئو آموزشی برای جوین

    خوب تو گوگل سرچ کنی مطالب زیادی هست از این ادغام جداول

  3. #3

    نقل قول: درخواست ویدئو آموزشی برای جوین

    من فیلم آموزشی میخوام

    یکی دو تا مطلب پیدا کردم ولی نمیدونم کدوم کلیب یا دقیقه چندم به بحث جوین پرداخته اگه کسی میدونه لینک بده

  4. #4

    نقل قول: درخواست ویدئو آموزشی برای جوین

    با سلام
    از دستور Join برای پيوند جدول ها در پايگاه داده ها استفاده می شود به عبارت ديگر دستور Join روشی متفاوت برای پيوند جدول هاست که همان خروجی RelationS Ship را توليد می کند .
    برای پيوند جدول ها با استفاده از دستور Join ، از روش کلی زير استفاده می شود :

    Select نام ستونهای مورد نظر جهت نمايش از هر 2 جدول
    From نام جدول 1
    Inner Join نام جدول 2
    On برابر قرار دادن فيلدهای مشترک 2 جدول با هم
    Where بقيه شرط ها ;



    Inner Join : در این روش سطرهایی نمایش داده می شوند که در هر دو جدولی که با هم Join شده اند وجود دارند. فرض کنید که دو جدول به نام titles و publishers داریم و می خواهیم برای هر title ، publisher آنرا تعیین کنیم. در اینصورت از Inner Join بصورت زیر استفاده می کنیم :

    SELECT     title, pub_name
    FROM titles INNER JOIN
    publishers ON titles.pub_id = publishers.pub_id


    در اینصورت title هایی که publisher ندارند یا publisher هایی که title ندارند هیچ کدام در خروجی نمی آیند.
    Outer Join : در این روش سطرهایی از جدول اصلی که سطر متناظرشان در جدول دیگر وجود ندارد هم در خروجی می آیند. بسته به اینکه بخواهیم کدامیک از سطرهایی که در جدول دیگر متناظر ندارند هم در خروجی بیایند، سه نوع Outer Join بصورت زیر تعریف می شود :
    1- Left Outer Join : تمام سطرهای جدول اولی (جدولی که در سمت چپ Join قرار گرفته است) در خروجی ظاهر می شوند. ولی سطرهایی از جدول دوم که متناظری در جدول اول ندارند در خروجی نمی آیند. بعنوان مثال دستور زیر تمام title ها ، حتی آنهایی که publisher ندارند، را در خروجی نشان می دهد :

    SELECT titles.title_id, titles.title, publishers.pub_name
    FROM titles LEFT OUTER JOIN publishers
    ON titles.pub_id = publishers.pub_id


    2- Right Outer Join : تمام سطرهای جدول دومی (جدولی که در سمت راست Join قرار گرفته است) در خروجی ظاهر می شوند. بعنوان مثال دستور زیر تمام publisher ها را نشان می دهد حتی آنهایی که title ندارند هم در خروجی نمایش داده می شوند:

    SELECT titles.title_id, titles.title, publishers.pub_name
    FROM titles RIGHT OUTER JOIN publishers
    ON titles.pub_id = publishers.pub_id


    3- Full Outer Join : تمام سطرهای هر دو جدول در خروجی می آیند چه در جدول دیگر متناظر داشته باشند چه نداشته باشند. به عنوان مثال دستور زیر تمام title ها و تمام publisher ها را نشان می دهد:

    SELECT titles.title_id, titles.title, publishers.pub_name
    FROM titles FULL OUTER JOIN publishers
    ON titles.pub_id = publishers.pub_id


    Cross Join : نتیجه این Join تمام ترکیباتی است که از قرار گرفتن هر سطر از جدول اولی در کنار تمام سطرهای جدول دومی بدست می آید(همانند حاصلضرب دکارتی). بعنوان مثال authors Cross Join Publisher مجموعه تمام حالتهای ممکن author/publisher را در خروجی تولید می کند :

    SELECT * FROM authors CROSS JOIN publishers

  5. #5

    نقل قول: درخواست ویدئو آموزشی برای جوین

    نقل قول نوشته شده توسط ma.rad مشاهده تاپیک
    با سلام
    از دستور Join برای پيوند جدول ها در پايگاه داده ها استفاده می شود به عبارت ديگر دستور Join روشی متفاوت برای پيوند جدول هاست که همان خروجی RelationS Ship را توليد می کند .
    برای پيوند جدول ها با استفاده از دستور Join ، از روش کلی زير استفاده می شود :

    Select نام ستونهای مورد نظر جهت نمايش از هر 2 جدول
    From نام جدول 1
    Inner Join نام جدول 2
    On برابر قرار دادن فيلدهای مشترک 2 جدول با هم
    Where بقيه شرط ها ;



    Inner Join : در این روش سطرهایی نمایش داده می شوند که در هر دو جدولی که با هم Join شده اند وجود دارند. فرض کنید که دو جدول به نام titles و publishers داریم و می خواهیم برای هر title ، publisher آنرا تعیین کنیم. در اینصورت از Inner Join بصورت زیر استفاده می کنیم :

    SELECT     title, pub_name
    FROM titles INNER JOIN
    publishers ON titles.pub_id = publishers.pub_id


    در اینصورت title هایی که publisher ندارند یا publisher هایی که title ندارند هیچ کدام در خروجی نمی آیند.
    Outer Join : در این روش سطرهایی از جدول اصلی که سطر متناظرشان در جدول دیگر وجود ندارد هم در خروجی می آیند. بسته به اینکه بخواهیم کدامیک از سطرهایی که در جدول دیگر متناظر ندارند هم در خروجی بیایند، سه نوع Outer Join بصورت زیر تعریف می شود :
    1- Left Outer Join : تمام سطرهای جدول اولی (جدولی که در سمت چپ Join قرار گرفته است) در خروجی ظاهر می شوند. ولی سطرهایی از جدول دوم که متناظری در جدول اول ندارند در خروجی نمی آیند. بعنوان مثال دستور زیر تمام title ها ، حتی آنهایی که publisher ندارند، را در خروجی نشان می دهد :

    SELECT titles.title_id, titles.title, publishers.pub_name
    FROM titles LEFT OUTER JOIN publishers
    ON titles.pub_id = publishers.pub_id


    2- Right Outer Join : تمام سطرهای جدول دومی (جدولی که در سمت راست Join قرار گرفته است) در خروجی ظاهر می شوند. بعنوان مثال دستور زیر تمام publisher ها را نشان می دهد حتی آنهایی که title ندارند هم در خروجی نمایش داده می شوند:

    SELECT titles.title_id, titles.title, publishers.pub_name
    FROM titles RIGHT OUTER JOIN publishers
    ON titles.pub_id = publishers.pub_id


    3- Full Outer Join : تمام سطرهای هر دو جدول در خروجی می آیند چه در جدول دیگر متناظر داشته باشند چه نداشته باشند. به عنوان مثال دستور زیر تمام title ها و تمام publisher ها را نشان می دهد:

    SELECT titles.title_id, titles.title, publishers.pub_name
    FROM titles FULL OUTER JOIN publishers
    ON titles.pub_id = publishers.pub_id


    Cross Join : نتیجه این Join تمام ترکیباتی است که از قرار گرفتن هر سطر از جدول اولی در کنار تمام سطرهای جدول دومی بدست می آید(همانند حاصلضرب دکارتی). بعنوان مثال authors Cross Join Publisher مجموعه تمام حالتهای ممکن author/publisher را در خروجی تولید می کند :

    SELECT * FROM authors CROSS JOIN publishers
    از توضیحات کاملت ممنونم

    دوستان گرامی لطفا ویدئو آموزشی معرفی کنین

تاپیک های مشابه

  1. تهیه ویدئو آموزشی در هر یک از زمینه های درخواست شده در http://vr.learnfiles.com/
    نوشته شده توسط ehsanzeroone در بخش آگهی های استخدام
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 25 مرداد 1392, 03:07 صبح
  2. درخواست ویدئو و کتاب آموزشی ASP.NET 2.0
    نوشته شده توسط shedayat در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 12 فروردین 1392, 14:44 عصر
  3. درخواست دوره آموزشی جاوا برای مبتدیان
    نوشته شده توسط nama62 در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 09 تیر 1389, 19:50 عصر
  4. سوال: درخواست لینک فیلم آموزشی برای Crystal Report
    نوشته شده توسط havash.link در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 01 اسفند 1388, 19:09 عصر
  5. معرفی کتب آموزشی برای نمایشگاه کتاب (مهم)
    نوشته شده توسط در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 21 اردیبهشت 1383, 15:57 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •