نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: مخفی کردن فیلد در سابفرم

  1. #1

    مخفی کردن فیلد در سابفرم

    سلام . باچه کدی میتوان یک یاچند فیلد را در سابفرم مخفی کرد؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار saeed1234n
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    قرچک
    پست
    777

    نقل قول: مخفی کردن فیلد در سابفرم

    با سلام

    دوست عزیز نیازی به کد نویسی نیست عموما من خودم برای اینکار در نمای فرم با راست کلیک برروی فیلد مربوطه در سابفرم آنها را hide و سپس freeze می کنم .

    راه دیگر بستن ستون فیلد مربوطه در نمای فرم است .

  3. #3

    نقل قول: مخفی کردن فیلد در سابفرم

    سعید عزیز باز فریاد رسمان شدی . تقصیرمنه که سئوالم را کامل ننوشتم ! اضافه میکنم که با شرط انتخاب نامی در کومبو موجود در فرم اصلی . مثلا وقتی ما نام حسن را از کومبو موجود در فرم اصلی انتخاب کردیم فیلد های مثلا ب و ت مخفی شوند .

  4. #4
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,369

    نقل قول: مخفی کردن فیلد در سابفرم

    نقل قول نوشته شده توسط meli66 مشاهده تاپیک
    سعید عزیز باز فریاد رسمان شدی . تقصیرمنه که سئوالم را کامل ننوشتم ! اضافه میکنم که با شرط انتخاب نامی در کومبو موجود در فرم اصلی . مثلا وقتی ما نام حسن را از کومبو موجود در فرم اصلی انتخاب کردیم فیلد های مثلا ب و ت مخفی شوند .
    سلام
    بهتر بود نمونه برنامه خودت را در اینجا قرار میدادی
    علی ایحال میتوانی ازنمونه ضمیمه الگو بگیری!
    یا علی
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  5. #5

    نقل قول: مخفی کردن فیلد در سابفرم

    باسلام : سئوال این است ، وقتی از کومبو مثلا"جاب" را انتخاب میکنیم ،بقیه فیلد ها درسابفرم مخفی سوند.ویا ، چنانکهمقدار کومبو " جاب"یا "ادرس " باشد فیلدهای "سیتی"و "نام" مخفی شوند .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: rar db3.rar‏ (20.1 کیلوبایت, 16 دیدار)

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار saeed1234n
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    قرچک
    پست
    777

    نقل قول: مخفی کردن فیلد در سابفرم

    با سلام

    دوست عزیز ! جناب استاد بهرامی در پست 4 الگویی ارائه کردند که راه کار بسیار جامعی بود که جواب سوال شما را نیز کفایت می کند و برای خود بنده نیز بسیار جالب بود و از ایشان کمال سپاسگذاری را دارم .

    دوست خوبم ، به نظر بنده اگر بخواهید همیشه جواب سوالات خود را کامل دریافت کنید باید بگم که تنها ماهی دریافت کرده اید و اصل ماهیگیری را نیاموخته اید .

    حال خود دانید . تلاش کنید اگر باز هم موفق نشدید بنده حقیر ( اگر توانستم ) و دیگر دوستان شما را راهنمایی خواهند کرد .

  7. #7

    نقل قول: مخفی کردن فیلد در سابفرم

    سعید عزیز تلقی شما دراین مورد از وضیعت بنده حقیر درست است وعلت آن هم این است که من برنامه نویس نیستم ولی علاقه مندم که خودم تاحدتوان کارخودمو انجام دهم با این حال توانسته ام برای امور محل کار باکمک دوستانی مثل شما واقای بهرامی و حدود چهارسال پیش استادانی مثل شاپرک وصارمی برنامه ای تنظیم کنم که هیچ یک از برنامه نویسان قبول ندارند دست پخت من است ! حال بعداز 5 سال بایک ای دی دیگری اومدم و میخواهم تغیراتی دران بعمل اورم امید وارم زحمات مرا بعنوان " اذیت خوب" پذیرا باشید! من تمام نمونه هائی که استاد بهرامی ارائه نمودند از منابع خارجی گرفتم ولی نتوانستم در این مورد که مثلا " آ " را از کومبو را انتخاب میکنیم فیلد های "ب" و "ج" و "د" مخفی شوند . تا اینجای کار که " آ" راانتخاب کردیم " ب" مخفی شود میام ولی در انتخاب مثلا سه گزینه میمانم . نمونه کدهائی که نوشتم را میزارم . امیدوارم باقبول زحمت اشکالش را رفع کنید.

    Private Sub NB_AfterUpdate()
    If [Forms]![fasli]![NB] = "كار" Then
    Forms!fasli![Query1 subform]![Artesh].ColumnHidden = True
    Else
    Forms!fasli![Query1 subform]![Artesh].ColumnHidden = False
    End If
    If [Forms]![fasli]![NB] = "كار" Then
    Forms!fasli![Query1 subform]![GAR].ColumnHidden = True
    Else
    Forms!fasli![Query1 subform]![GAR].ColumnHidden = False
    End If
    If [Forms]![fasli]![NB] = "كار" Then
    Forms!fasli![Query1 subform]![MN].ColumnHidden = True
    Else
    Forms!fasli![Query1 subform]![MN].ColumnHidden = False
    End If
    If [Forms]![fasli]![NB] = "كار" Then
    Forms!fasli![Query1 subform]![GT].ColumnHidden = True
    Else
    Forms!fasli![Query1 subform]![GT].ColumnHidden = False
    End If
    End Sub

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار saeed1234n
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    قرچک
    پست
    777

    نقل قول: مخفی کردن فیلد در سابفرم

    با سلام

    دوست عزیز نمونه شما اصلاح شد .

    db3.rar

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: مشکل در سورت کردن فیلد در سابفرم
    نوشته شده توسط فردان فردان در بخش Access
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 14 اردیبهشت 1391, 18:17 عصر
  2. سوال: مخفی کردن یک فیلد گزارش در صورت برقراری شرط
    نوشته شده توسط Profesorjd در بخش Access
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 24 شهریور 1390, 17:53 عصر
  3. سوال: نحوه مخفی کردن فیلد در گزارش وقتی که مقدارش(0) است
    نوشته شده توسط hf.farhadi در بخش Access
    پاسخ: 12
    آخرین پست: سه شنبه 06 اردیبهشت 1390, 18:44 عصر
  4. پنهان کردن فیلد ها در هنگام گزارش گیری سابفرم
    نوشته شده توسط sinas1386 در بخش Access
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 05 اردیبهشت 1387, 10:35 صبح
  5. مخفی کردن فیلد در گرید ویو
    نوشته شده توسط mehdiDER_5 در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 14 خرداد 1386, 15:17 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •