نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: DLL دلفی در Firebird

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار سعید صابری
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    برازجان
    پست
    1,431

    DLL دلفی در Firebird

    با سلام خدمت دوستان

    یک dll ساده با دلفی ایجاد کردم با دستور زیر به FB اضافه کردم البته اول در پوشه UDF کپی کردم

    DECLARE EXTERNAL FUNCTION F_DATE_FA
    RETURNS VARCHAR(12)
    ENTRY_POINT 'Date_FA'
    MODULE_NAME 'DLL_Date';
    البته بگم کامل اضافه میشه و در لیست Function ها قابل دیدنه.با دلفی هم dll تست می کنم جواب میده
    هنگام استفاده ارور زیر را میده:

    SELECT F_DATE_FA() from RDB$DATABASE


    nvalid request BLR at offset 39
    function F_DATE_FA is not defined
    module name or entrypoint could not be found
    علت چیست؟

    اینترنت زیر رو رو کردم چیزی پیدا نکردم طبق راهنمای خودش هم جلو رفتم ولی....

    ممنون از راهنماییتون
    آخرین ویرایش به وسیله سعید صابری : دوشنبه 11 شهریور 1392 در 23:14 عصر دلیل: اشتباه املایی

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار سعید صابری
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    برازجان
    پست
    1,431

    نقل قول: DLL دلفی در Firebird

    حل شد.اشکال از نوع داده بود

تاپیک های مشابه

  1. dll ها در دلفی
    نوشته شده توسط hassan1365 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 19 بهمن 1395, 17:30 عصر
  2. آنالیز یک DLL دلفی
    نوشته شده توسط balabala در بخش مهندسی مجدد و معکوس
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 11 بهمن 1388, 18:30 عصر
  3. DLL در دلفی
    نوشته شده توسط Future در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 12
    آخرین پست: سه شنبه 08 مرداد 1387, 08:03 صبح
  4. بروز خطا در دلفی هنگام ایجاد یک DLL که شامل کامپوننت ADO می باشد
    نوشته شده توسط AmeliSh در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 11 بهمن 1384, 11:18 صبح
  5. چگونه می توانم از Activex Dll استفاده کنم در دلفی 8
    نوشته شده توسط محسن شمس در بخش برنامه نویسی در Delphi Prism
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 30 شهریور 1384, 20:16 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •