نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: برنامه نویسی متلب

  1. #1

    Question برنامه نویسی متلب

    با سلام
    یه سوال درمورد یه برنامه تو متلب داشتم. اگه کمکم کنید خیلی ممنون میشم.
    من با این کدها یه cell ساختم
     
    close all;
    clear all;
    clc
    A= randi([10,80],1,20);
    for i=1:20
    X=A(i);
    F=[];
    for j=1:X/2
    F(j)= mod(X,j);
    end

    all_OF=find(F==0);
    OF{i}=[all_OF,X];
    end

    حالا میخوام کدی بنوبسم که اولین عدد قسمت اول cell با عدد اخرش یه بردار بسازن به همین ترتیب عدد دوم قسمت اول cell با عدد یکی مونده به اخر یه بردار بسازن تا جایی که قسمت اول cell تموم بشه و بعد همین اتفاق برای قسمتهای بعدی cell هم بیفته.
    حلقه زیرو برای این کار نوشتم
    for i=1:20
    j=1:numel(OF{i});
    k=numel(OF{i}):1;

    S(i,j,k)=[OF{i}(j),OF{i}(k)];

    end

    که error میده. کسی میدونه مشکل از کجاس؟ اگه میشه راهنماییم کنید!
    آخرین ویرایش به وسیله 91ghazalak : چهارشنبه 13 شهریور 1392 در 09:40 صبح

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    ایران
    پست
    95

    نقل قول: برنامه نویسی متلب

    بطور کلی بهتره در این مواقع متن خطا را هم ذکر کنید.

    یا همان پیام خطا را در گوگل جستجو کنید.

تاپیک های مشابه

  1. ایجاد بخش برنامه نویسی با متلب
    نوشته شده توسط اسماعیل بلبل نژاد در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 13 اردیبهشت 1392, 16:38 عصر
  2. گفتگو: برنامه نویسی متلب
    نوشته شده توسط stahad1 در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 06 بهمن 1391, 19:26 عصر
  3. برنامه نویسی با متلب matlab
    نوشته شده توسط alasht در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 13 دی 1389, 14:08 عصر
  4. نکته های برنامه نویسی
    نوشته شده توسط JavanSoft در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 14 تیر 1383, 12:24 عصر
  5. زبان برنامه نویسی جدید AFP یا Active Foxpro Pages
    نوشته شده توسط Afshinpour در بخش Foxpro
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 30 آذر 1382, 15:54 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •