نمایش نتایج 1 تا 26 از 26

نام تاپیک: چطوری این کد را به صورت اجاکس یا جی کوئری کنم

  1. #1

    چطوری این کد را به صورت اجاکس یا جی کوئری کنم

    سلام دوستان
    من این کد را نوشتم
    حالا می خوام وقتی کاربر یکی از اون combo box ها را انتخاب می کنه این فرمول ها شروع به محاسبه کنه
    البته در همین صفحه


    <?php
    $l='92';
    $a='1140000000';
    $b=$a;
    $c='1520000000';
    $j=$f;

    $e=$a*$d;
    $g=$f*$b;
    $h=$f*$a;
    $i=$f*$c;
    $k=$f*$e;
    ?>

    <table class="table-bordered" style="width:100%; direction:rtl;">
    <tbody>
    <tr>
    <td style="text-align: center;width:260px;" rowspan="2"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: 10pt;">-------</span></td>
    <td style="text-align: center;" rowspan="2"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: 10pt;">-----</span></td>
    <td style="text-align: center;" colspan="2"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: 10pt;">--------</span></td>
    </tr>
    <tr>
    <td style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: 10pt;">---------<br>----------</span></td>
    <td style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: 10pt;">---------<br> ---------</span></td>
    </tr>
    <tr>
    <td style="border-top:2px solid #888;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: 10pt;">------------------</span></td>
    <td style="border-top:2px solid #888; text-align: left;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: 8pt;"> <?php echo $b ?> ريال</span></td>
    <td style="border-top:2px solid #888; text-align: left;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: 8pt;"> <?php echo $a ?> ريال</span></td>
    <td style="border-top:2px solid #888; text-align: left;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: 8pt;"> <?php echo $c ?> ريال</span></td>
    </tr>
    <tr>
    <td><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: 10pt;">می خوام مقدار این را درون متغیر f بریزم <select id="myid1" name="myname1">
    <option value="1">1</option>
    <option value="2">2</option>
    <option value="3">3</option>
    <option value="4">4</option>
    <option value="5">5</option>
    <option value="6">6</option>
    <option value="7">7</option>
    <option value="8">8</option>
    <option value="9">9</option>
    <option value="10">10</option>
    </select> ------------
    </span></td>
    <td style="text-align: left;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: 8pt;"> <?php echo $g; ?> ريال</span></td>
    <td style="text-align: left;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: 8pt;"> <?php echo $h; ?> ريال</span></td>
    <td style="text-align: left;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: 8pt;"> <?php echo $i; ?> ريال</span></td>
    </tr>
    <tr>
    <td><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: 10pt;">و مقدار این را درون متغییر d بریزم <select id="myid2" name="myname2">
    <option value="1">1</option>
    <option value="2">2</option>
    <option value="3">3</option>
    <option value="4">4</option>
    <option value="5">5</option>
    <option value="6">6</option>
    <option value="7">7</option>
    <option value="8">8</option>
    <option value="9">9</option>
    <option value="10">10</option>
    </select> ---------</span></td>
    <td style="text-align: left;" colspan="3"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: 8pt;"> <?php echo $e; ?> ريال</span></td>
    </tr>
    <tr>
    <td><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: 10pt;">-------- <?php echo $j; ?> ---------</span></td>
    <td style="text-align: left;" colspan="3"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: 8pt;"> <?php echo $k; ?> ريال</span></td>
    </tr>
    </tbody>
    </table>

  2. #2

    نقل قول: چطوری این کد را به صورت اجاکس یا جی کوئری کنم

    کسی نیست راهنمایی کنه

    مثل اینکه این انجمن هم داره کم کم غیر فعال می شه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار qartalonline
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,191

    نقل قول: چطوری این کد را به صورت اجاکس یا جی کوئری کنم

    با جاوااسکریپت و جی کوئری میشه انجام داد. دقیقا بگید که تو کدوم قسمت مشکل دارید؟ تو قسمت محاسبه ؟ یا چاپ مقادیر؟

  4. #4

    نقل قول: چطوری این کد را به صورت اجاکس یا جی کوئری کنم

    با چاپ هیچ مشکلی ندارم
    اول ازتون خواهش می کنم کد من را تست کنید
    مشکل من اینکه چطوری کاری کنم که اطلاعات اون combo cox را داخل متغیر اعلام شده در کد ها بریزم
    و چطوری با جاوا و جی جی کوئری این کار را انجام بدم (من جی کوئری بلد نیستم ، جاوا هم خیلی خیلی کم بلدم)
    من فرمول ها را با php نوشتم و می خوام کد ها لحظه به لحظه اجرا بشه (آنلاین)
    و قسمت هایی هم که متن باید چاپ بشه هم نوشتم ؛ اماده است فقط باید کارهای بالا را انجام بدیم

  5. #5

    نقل قول: چطوری این کد را به صورت اجاکس یا جی کوئری کنم

    کدهای php سمت سرور اجرا میشه و کد‌های جاوااسکریپت سمت مرورگر. یعنی شما نمیتونید همینجا مستقیما مقادیر جاوااسکریپت رو پاس بدید به متغیرهای php.
    به عبارت دیگه اول کدهای php اجرا میشه و خروجی ارسال میشه به مرورگر. وقتی که خروجی به مرورگر رسید اونوقت مرورگر کدهای جاوااسکریپتو اجرا میکنه.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار qartalonline
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,191

    نقل قول: چطوری این کد را به صورت اجاکس یا جی کوئری کنم

    شما برای این کار فرمولها رو در یک صفحه جدا اضافه میکنید و کدهای html رو در صفحه جدا گانه. سپس به وسلیه jquery هنگام تغییر combobox مقدار اونها دو به وسیله ajax به صفحه فرمول ارسال میکنید سپس نتجه رو نمایش میدید.

  7. #7

    نقل قول: چطوری این کد را به صورت اجاکس یا جی کوئری کنم

    آقایون دمتون گرم
    کسی می تونه این را برای من درست کنه ، مخم داره سوت می کشه ، قاطی کردم دیگه

    لطفا یکی این را برای من درستش کنه

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار sinoser
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    tehran
    سن
    31
    پست
    406

    نقل قول: چطوری این کد را به صورت اجاکس یا جی کوئری کنم

    جواب اینا رو بگو انجام بدم

    محاسبات که انجام شدن و نتیجه ها چاپ شدن
    تکلیف سمت سرو چی میشه
    یعنی با هر با تغییر دراپ دان ها ایا نیاز به ارسال به سمت سرور هست یا نه؟
    آخرین ویرایش به وسیله sinoser : جمعه 15 شهریور 1392 در 15:33 عصر

  9. #9

    نقل قول: چطوری این کد را به صورت اجاکس یا جی کوئری کنم

    فرمول ها را در سورس گذاشتم
    نه فقط می خوام که کاربر بتونه دراپ کنه و نتیجه محاسباتی که انجام می شه را ببینه
    و وقتی بر روی دکمه ارسال کلیک کرد محاسباتی که برای کاربر چاپ شده را ارسال کنه


    البته فکر کنم اگر محاسبات برای کاربر چاپ شه همون اطلاعات چاپ شده ارسال می شه چون از فرم استفاده کردم .
    اگر کاربر بتونه با دراپ کردن نتیجه محاسبات براش چاپ شه کافی باشه

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار qartalonline
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,191

    نقل قول: چطوری این کد را به صورت اجاکس یا جی کوئری کنم

    راحت ترین راه اینه که از جاوا اسکریپت و جی کوئری استفاده کنید.
    کمی صبر کنید کدشو مینویسم.

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار qartalonline
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,191

    نقل قول: چطوری این کد را به صورت اجاکس یا جی کوئری کنم

    من برای f نوشتم برای d خودتون میتونید بنویسید.
    کد HTML:
    <?php 
    $l='92';
    $a='1140000000';
    $b=$a;
    $c='1520000000';
    $j=$f;
     
    $e=$a*$d;
    $g=$f*$b;
    $h=$f*$a;
    $i=$f*$c;
    $k=$f*$e;
    ?>
            <script type="text/javascript">
                var a = 1140000000,
                    b = 1140000000,
                    c = 1520000000;
                function f(f){
                    document.getElementById('g').innerHTML = f * b;
                    document.getElementById('h').innerHTML = f * a;
                    document.getElementById('i').innerHTML = f * c;
                }
            </script>
    
    <table class="table-bordered" style="width:100%; direction:rtl;">
    <tbody>
    <tr>
        <td style="text-align: center;width:260px;" rowspan="2"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: 10pt;">-------</span></td>
        <td style="text-align: center;" rowspan="2"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: 10pt;">-----</span></td>
        <td style="text-align: center;" colspan="2"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: 10pt;">--------</span></td>
    </tr>
    <tr>
        <td style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: 10pt;">-------------------</span></td>
        <td style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: 10pt;">--------- ---------</span></td>
    </tr>
    <tr>
        <td style="border-top:2px solid #888;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: 10pt;">------------------</span></td>
        <td style="border-top:2px solid #888; text-align: left;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: 8pt;"> <?php echo $b ?> ريال</span></td>
        <td style="border-top:2px solid #888; text-align: left;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: 8pt;"> <?php echo $a ?> ريال</span></td>
        <td style="border-top:2px solid #888; text-align: left;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: 8pt;"> <?php echo $c ?> ريال</span></td>
    </tr>
    <tr>
        <td><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: 10pt;">می خوام مقدار این را درون متغیر f بریزم <select id="myid1" name="myname1" onchange="f(this.value);">
      <option value="1">1</option>
      <option value="2">2</option>
      <option value="3">3</option>
      <option value="4">4</option>
      <option value="5">5</option>
      <option value="6">6</option>
      <option value="7">7</option>
      <option value="8">8</option>
      <option value="9">9</option>
      <option value="10">10</option>
    </select>  ------------
    </span></td>
        <td style="text-align: left;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: 8pt;"><span id="g"><?php echo $g; ?></span>  ريال</span></td>
        <td style="text-align: left;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: 8pt;"><span id="h"><?php echo $h; ?></span>  ريال</span></td>
        <td style="text-align: left;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: 8pt;"><span id="i"><?php echo $i; ?></span>  ريال</span></td>
    </tr>
    <tr>
    <td><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: 10pt;">و مقدار این را درون متغییر d بریزم <select id="myid2" name="myname2">
      <option value="1">1</option>
      <option value="2">2</option>
      <option value="3">3</option>
      <option value="4">4</option>
      <option value="5">5</option>
      <option value="6">6</option>
      <option value="7">7</option>
      <option value="8">8</option>
      <option value="9">9</option>
      <option value="10">10</option>
    </select> ---------</span></td>
        <td style="text-align: left;" colspan="3"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: 8pt;"> <?php echo $e; ?> ريال</span></td>
        </tr>
    <tr>
        <td><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: 10pt;">-------- <?php echo $j; ?> ---------</span></td>
        <td style="text-align: left;" colspan="3"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: 8pt;"> <?php echo $k; ?> ريال</span></td>
    </tr>
    </tbody>
    </table

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار sinoser
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    tehran
    سن
    31
    پست
    406

    نقل قول: چطوری این کد را به صورت اجاکس یا جی کوئری کنم

    نقل قول نوشته شده توسط qartalonline مشاهده تاپیک
    من برای f نوشتم برای d خودتون میتونید بنویسید.
    [HTML]<?php
    $l='92';
    $a='1140000000';
    $b=$a;
    $c='1520000000';
    $j=$f;

    $e=$a*$d;
    $g=$f*$b;
    $h=$f*$a;
    $i=$f*$c;
    $k=$f*$e;
    ?>
    <script type="text/javascript">
    var a = 1140000000,
    b = 1140000000,
    c = 1520000000;
    function f(f){
    document.getElementById('g').innerHTML = f * b;
    document.getElementById('h').innerHTML = f * a;
    document.getElementById('i').innerHTML = f * c;
    }
    </script>
    .......
    دوست عزیز دوستمون گفت با تغییر دارپ دان ها تغییر کنه
    اول این که این فروم jQuery هست و کدتون javascript
    دوما این کد شما تغییرات f رو در نظر می گیره پس تکلیک d چی می شه؟

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار sinoser
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    tehran
    سن
    31
    پست
    406

    نقل قول: چطوری این کد را به صورت اجاکس یا جی کوئری کنم

    اینم کد من


    $(document).ready(function(e) {
    var $f = null;
    var $d = null;
    $('#myid2').hide();
    $('#myid1').change(function(e) {
    $f = $('#myid1').find('option:selected').val();
    ($d == null)?$('#myid2').show(200):set();
    });
    $('#myid2').change(function(e) {
    $d = $('#myid2').find('option:selected').val();
    set();
    });

    function set(){
    $l='92';
    $a='1140000000';
    $c='1520000000';

    $('#e').text($a*$d);
    $('#g').text($f*$a);
    $('#h').text($f*$a);
    $('#i').text($f*$c);
    $('#k').text($f*$e);
    }


    });


    کد HTML:
    <style>
    table td{font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: 10pt;}
    </style>
    <table class="table-bordered" border="1" style="width:100%; direction:rtl;">
          <tr>
              <td style="text-align: center;width:260px;" rowspan="2">تیتر 1</td>
              <td style="text-align: center;" rowspan="2">تیتر 2</td>
              <td style="text-align: center;" colspan="2">تیتر 3</td>
          </tr>
          <tr>
              <td style="text-align: center;">تیتر 4</td>
              <td style="text-align: center;">تیتر 5</td>
          </tr>
          <tr>
              <td style="border-top:2px solid #888;">تیتر 6</td>
              <td style="border-top:2px solid #888; text-align: left;" id="b"></td>
              <td style="border-top:2px solid #888; text-align: left;" id="a"></td>
              <td style="border-top:2px solid #888; text-align: left;" id="c"></td>
          </tr>
          <tr>
          <td>
              می خوام مقدار این را درون متغیر f بریزم 
              <select id="myid1" name="myname1">
                <option value="1">1</option>
                <option value="2">2</option>
                <option value="3">3</option>
                <option value="4">4</option>
                <option value="5">5</option>
                <option value="6">6</option>
                <option value="7">7</option>
                <option value="8">8</option>
                <option value="9">9</option>
                <option value="10">10</option>
              </select> تیتر 7
          </td>
              <td style="text-align: left;" id="g"></td>
              <td style="text-align: left;" id="h"></td>
              <td style="text-align: left;" id="i"></td>
          </tr>
          <tr>
              <td>
                و مقدار این را درون متغییر d بریزم <select id="myid2" name="myname2">
                <option value="1">1</option>
                <option value="2">2</option>
                <option value="3">3</option>
                <option value="4">4</option>
                <option value="5">5</option>
                <option value="6">6</option>
                <option value="7">7</option>
                <option value="8">8</option>
                <option value="9">9</option>
                <option value="10">10</option>
                </select> تیتر 8
              </td>
    		<td style="text-align: left;" colspan="3" id="e"></td>
          </tr>
          <tr>
              <td>تیتر 9 <span id="j"></span> تیتر 10</td><!--no rial -->
              <td style="text-align: left;" colspan="3" id="k"></td>
          </tr>
    </table>

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار qartalonline
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,191

    نقل قول: چطوری این کد را به صورت اجاکس یا جی کوئری کنم

    نقل قول نوشته شده توسط sinoser مشاهده تاپیک
    دوست عزیز دوستمون گفت با تغییر دارپ دان ها تغییر کنه
    اول این که این فروم jQuery هست و کدتون javascript
    دوما این کد شما تغییرات f رو در نظر می گیره پس تکلیک d چی می شه؟
    خوب کدی که نوشتم با تغییر دراپ داون تغییر میکنه.

    ایشون گفتند فرقی نداره (چه جاوا اسکریپت چه جی کوئری) وقتی میشه با جاوا اسکریپت به راحتی کد رو در چند خط کوتاه نوشت چه لزومی داره بیام از جی کوئری استفاده کنیم تا مجبور باشیم یه فایل جی کوئری هم به صفحه ضمیمه کنیم.

    بعد اینکه اینجا قرار نیست واسه کسی کد آماده تحویل داده بشه ، اینجا انجمن برنامه نویسه و دوستانی که نیاز به راهنمایی دارن راهنمایی میشن.
    تو پست قبلی هم گفتم من فقط برای تغییر f تابع نوشتم برای تغییر d خودشون میتونند طبق تابع f بنویسند.

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار sinoser
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    tehran
    سن
    31
    پست
    406

    نقل قول: چطوری این کد را به صورت اجاکس یا جی کوئری کنم

    نقل قول نوشته شده توسط qartalonline مشاهده تاپیک
    خوب کدی که نوشتم با تغییر دراپ داون تغییر میکنه.

    ایشون گفتند فرقی نداره (چه جاوا اسکریپت چه جی کوئری) وقتی میشه با جاوا اسکریپت به راحتی کد رو در چند خط کوتاه نوشت چه لزومی داره بیام از جی کوئری استفاده کنیم تا مجبور باشیم یه فایل جی کوئری هم به صفحه ضمیمه کنیم.

    بعد اینکه اینجا قرار نیست واسه کسی کد آماده تحویل داده بشه ، اینجا انجمن برنامه نویسه و دوستانی که نیاز به راهنمایی دارن راهنمایی میشن.
    تو پست قبلی هم گفتم من فقط برای تغییر f تابع نوشتم برای تغییر d خودشون میتونند طبق تابع f بنویسند.
    منم نگفتم که با تغییر دارپ دان تغییر نمی کنه! من مشکلم اینه وقتی یک تکنولوژی جدید هست نیایم و چیز منسوخ شده رو اموزش بدیم مثل دانشگاهامون (این مشکلو با استادامم دارم)
    راستش من با تموم تخصصی که دارم با کد شما نفهمیدم چطور دراپ دان دیگه رو تنظیم کنم وقتی برای اجرای فرمول نیاز به خروجی هر دو دراپ دان داره چون فرمول ها به هم وابستس
    ما یا نباید هیچی بگیم یا اگر گفتیم باید کمک کنه به طرف نه که بتر گیجش کنیم

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار qartalonline
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,191

    نقل قول: چطوری این کد را به صورت اجاکس یا جی کوئری کنم

    اگه منظورتون از چیز منسوخ شده جاوا اسکریپت باشه باید بگم که جاوا اسکریپت منسوخ نشده.
    و اگه منظورتون از تکنولوژی جدید جی کوئری باشه باید عرض کنم که جی کوئری خود براساس جاوااسکریپت نوشته شده و یک فریمورک برای جاوا اسکریپت هستش .
    در واقع جی کوئری استفاده از جاوا اسکریپت رو برای افراد آماتور راحت میکنه و کاربر رو از پیچیدگی کدهای جاوا اسکریپت خلاص میکنه.

    در مورد دراپ داون دیگه هم باید بگم کافیه تابع رو کپی کرده و به جای f از d استفاده بشه.
    برای این کار هم باید طرف کمی با زبان جاوا اسکریپت آشنا باشه.
    شما که به قول خودتون از چیز منسوخ شده استفاده نمیکنید مسلما نمیتونید تنظیم کنید.

    در ضمن قرار نیست من اینجا جاوا اسکریپت آموزش بدم ، کسی که سوال رو مطرح میکنه برای رسیدن به جوابش باید تلاش کنه اینجوری تاثیرش بیشتر خواهد بود تا اینکه کد آماده تحویل بگیره و هیچی از کد سر در نیاره.

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار sinoser
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    tehran
    سن
    31
    پست
    406

    نقل قول: چطوری این کد را به صورت اجاکس یا جی کوئری کنم

    نقل قول نوشته شده توسط qartalonline مشاهده تاپیک
    اگه منظورتون از چیز منسوخ شده جاوا اسکریپت باشه باید بگم که جاوا اسکریپت منسوخ نشده.
    و اگه منظورتون از تکنولوژی جدید جی کوئری باشه باید عرض کنم که جی کوئری خود براساس جاوااسکریپت نوشته شده و یک فریمورک برای جاوا اسکریپت هستش .
    در واقع جی کوئری استفاده از جاوا اسکریپت رو برای افراد آماتور راحت میکنه و کاربر رو از پیچیدگی کدهای جاوا اسکریپت خلاص میکنه.

    در مورد دراپ داون دیگه هم باید بگم کافیه تابع رو کپی کرده و به جای f از d استفاده بشه.
    برای این کار هم باید طرف کمی با زبان جاوا اسکریپت آشنا باشه.
    شما که به قول خودتون از چیز منسوخ شده استفاده نمیکنید مسلما نمیتونید تنظیم کنید.

    در ضمن قرار نیست من اینجا جاوا اسکریپت آموزش بدم ، کسی که سوال رو مطرح میکنه برای رسیدن به جوابش باید تلاش کنه اینجوری تاثیرش بیشتر خواهد بود تا اینکه کد آماده تحویل بگیره و هیچی از کد سر در نیاره.
    دوست عزیز حال
    ا چرا داغ می کنی نظره دیگه
    بعدشم من خودم می دونم javascript پدر jQuery هست و چاکرشم هستیم من حرفم اینه چیزایی که میشه با تکنولوژی جدید انجام داد چرا روشهای قدیمی
    من javascript رو زیر سوال نمی برم و واسم محترمه من روش شما برای رویداد رو رد می کنم
    دیگه گذشته زمونه این که در تگ رویداد رو تعریف کنیم در حالی که می تونی با jQuery تگ ها رو دست نخورده بذاری و کار پردازش رویداد رو توی یک جا جمع کنی
    این پروژه که ساده بود توی یک صفحه پر تعامل این مسخره و مبتدیانه ترین کار ممکنه
    شما اگر مباحث مهندسی نرم افزار رو مطالعه کنی می فهمی.

    بعدشم تا وقتی میشه با قاشق غذا خورد با دست نمی خورن هر چند گروهی که سنت و افکارشون بسته و قدیمیه دست رو بیشتر ترجیح میدن
    من به جاش سعی می کنم بهترین کار رو بکنم
    وقتی می خوای شی و ارایه تعریف کنم دست به دامان json میشم وقتی می خواهم حلقه بزنم اگر بهترین راه javascript باشه با همون میزنم و اگر بحث سر dom باشه خب jQ بهترین گزینس

    درست یک پدر که بچه هاشو توی کار اموزش داده بهتره اما نه همیشه!

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار qartalonline
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,191

    نقل قول: چطوری این کد را به صورت اجاکس یا جی کوئری کنم

    نقل قول نوشته شده توسط sinoser مشاهده تاپیک
    ا چرا داغ می کنی نظره دیگه
    فکر این رو هم بکنید که ممکنه یه فرد تازه کاری اینو بخونه و بگه آره دیگه js منسوخ شده و ..

    نقل قول نوشته شده توسط sinoser مشاهده تاپیک
    دیگه گذشته زمونه این که در تگ رویداد رو تعریف کنیم در حالی که می تونی با jQuery تگ ها رو دست نخورده بذاری و کار پردازش رویداد رو توی یک جا جمع کنی
    بله درسته اون روش قدیمی شده
    من هم از جاوا اسکریپت بیشتر به این خاطر استفاده کردم که دوستمون گفتند کمی باهاش آشنایی دارن و چون ممکنه کدشون تغییر یا توسعه بدن احتمال داره با jquery به مشکل برخورد کنند.

  19. #19

    نقل قول: چطوری این کد را به صورت اجاکس یا جی کوئری کنم

    من این کد ها را درست کردم
    دو تا مشکل داره
    1- وقتی صفحه لود میشه کمبو باکس مقدارش 1 هست و مقادیر دیگه را صفر نشون می ده
    اما وقتی اون را بر روی 2 قرار می دید و سپس بر روی 1 قرار می دید تازه درست می شه

    2- نمی دونم چرا مقدار k را NaN بر می گردونه

    این هم کدی که درست کردم (البته با کمک بچه ها )

    <?php 
    $l='92';
    $a='1140000000';
    $b=$a;
    $c='1520000000';
    $j=$f;

    $e=$a*$d;
    $g=$f*$b;
    $h=$f*$a;
    $i=$f*$c;
    $k=$f*$e;
    ?>
    <script type="text/javascript">
    var a = 1140000000,
    b = a,
    c = 1520000000;
    function f(f){
    document.getElementById('g').innerHTML = f * b;
    document.getElementById('h').innerHTML = f * a;
    document.getElementById('i').innerHTML = f * c;
    document.getElementById('j').innerHTML = f;
    document.getElementById('k').innerHTML = f * e;
    }
    function d(d){
    document.getElementById('e').innerHTML = d * a;
    }
    </script>

    <table class="table-bordered" style="width:100%; direction:rtl;">
    <tbody>
    <tr>
    <td style="text-align: center;width:260px;" rowspan="2"><span>-------</span></td>
    <td style="text-align: center;" rowspan="2"><span >-----</span></td>
    <td style="text-align: center;" colspan="2"><span >--------</span></td>
    </tr>
    <tr>
    <td style="text-align: center;"><span >-------------------</span></td>
    <td style="text-align: center;"><span>--------- ---------</span></td>
    </tr>
    <tr>
    <td style="border-top:2px solid #888;"><span >------------------</span></td>
    <td style="border-top:2px solid #888; text-align: left;"><span > <?php echo $b ?> ريال</span></td>
    <td style="border-top:2px solid #888; text-align: left;"><span > <?php echo $a ?> ريال</span></td>
    <td style="border-top:2px solid #888; text-align: left;"><span > <?php echo $c ?> ريال</span></td>
    </tr>
    <tr>
    <td><span >می خوام مقدار این را درون متغیر f بریزم <select id="myid1" name="myname1" onchange="f(this.value);">
    <option value="1">1</option>
    <option value="2">2</option>
    <option value="3">3</option>
    <option value="4">4</option>
    <option value="5">5</option>
    <option value="6">6</option>
    <option value="7">7</option>
    <option value="8">8</option>
    <option value="9">9</option>
    <option value="10">10</option>
    </select> ------------
    </span></td>
    <td style="text-align: left;"><span ><span id="g"><?php echo $g; ?></span> ريال</span></td>
    <td style="text-align: left;"><span ><span id="h"><?php echo $h; ?></span> ريال</span></td>
    <td style="text-align: left;"><span ><span id="i"><?php echo $i; ?></span> ريال</span></td>
    </tr>
    <tr>
    <td><span >و مقدار این را درون متغییر d بریزم <select id="myid2" name="myname2" onchange="d(this.value);">
    <option value="1">1</option>
    <option value="2">2</option>
    <option value="3">3</option>
    <option value="4">4</option>
    <option value="5">5</option>
    <option value="6">6</option>
    <option value="7">7</option>
    <option value="8">8</option>
    <option value="9">9</option>
    <option value="10">10</option>
    </select> ---------</span></td>
    <td style="text-align: left;" colspan="3"><span id="e"> <?php echo $e; ?> ريال</span></td>
    </tr>
    <tr>
    <td><span id="j">-------- <?php echo $j; ?> ---------</span></td>
    <td style="text-align: left;" colspan="3"><span id="k"> <?php echo $k; ?> ريال</span></td>
    </tr>
    </tbody>
    </table>

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار qartalonline
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,191

    نقل قول: چطوری این کد را به صورت اجاکس یا جی کوئری کنم

    برای حل مشکل اول و دوم کد زیر رو جایگزین کنید:

    <?php 

    $f=1;
    $d=1;

    $l='92';
    $a='1140000000';
    $b=$a;
    $c='1520000000';
    $j=$f;


    $e=$a*$d;
    $g=$f*$b;
    $h=$f*$a;
    $i=$f*$c;
    $k=$f*$e;
    ?>
    <script type="text/javascript">
    var a = 1140000000,
    b = a,
    c = 1520000000;

    function f(f){
    var e = document.getElementById('e').innerHTML;
    document.getElementById('g').innerHTML = f * b;
    document.getElementById('h').innerHTML = f * a;
    document.getElementById('i').innerHTML = f * c;
    document.getElementById('j').innerHTML = f;
    document.getElementById('k').innerHTML = f * e;
    }
    function d(d){
    document.getElementById('e').innerHTML = d * a;
    }
    </script>

    <table class="table-bordered" style="width:100%; direction:rtl;">
    <tbody>
    <tr>
    <td style="text-align: center;width:260px;" rowspan="2"><span>-------</span></td>
    <td style="text-align: center;" rowspan="2"><span >-----</span></td>
    <td style="text-align: center;" colspan="2"><span >--------</span></td>
    </tr>
    <tr>
    <td style="text-align: center;"><span >-------------------</span></td>
    <td style="text-align: center;"><span>--------- ---------</span></td>
    </tr>
    <tr>
    <td style="border-top:2px solid #888;"><span >------------------</span></td>
    <td style="border-top:2px solid #888; text-align: left;"><span > <?php echo $b ?> ريال</span></td>
    <td style="border-top:2px solid #888; text-align: left;"><span > <?php echo $a ?> ريال</span></td>
    <td style="border-top:2px solid #888; text-align: left;"><span > <?php echo $c ?> ريال</span></td>
    </tr>
    <tr>
    <td><span >می خوام مقدار این را درون متغیر f بریزم <select id="myid1" name="myname1" onchange="f(this.value);">
    <option value="1">1</option>
    <option value="2">2</option>
    <option value="3">3</option>
    <option value="4">4</option>
    <option value="5">5</option>
    <option value="6">6</option>
    <option value="7">7</option>
    <option value="8">8</option>
    <option value="9">9</option>
    <option value="10">10</option>
    </select> ------------
    </span></td>
    <td style="text-align: left;"><span ><span id="g"><?php echo $g; ?></span> ريال</span></td>
    <td style="text-align: left;"><span ><span id="h"><?php echo $h; ?></span> ريال</span></td>
    <td style="text-align: left;"><span ><span id="i"><?php echo $i; ?></span> ريال</span></td>
    </tr>
    <tr>
    <td><span >و مقدار این را درون متغییر d بریزم <select id="myid2" name="myname2" onchange="d(this.value);">
    <option value="1">1</option>
    <option value="2">2</option>
    <option value="3">3</option>
    <option value="4">4</option>
    <option value="5">5</option>
    <option value="6">6</option>
    <option value="7">7</option>
    <option value="8">8</option>
    <option value="9">9</option>
    <option value="10">10</option>
    </select> ---------</span></td>
    <td style="text-align: left;" colspan="3"><span><span id="e"><?php echo $g; ?></span> ريال</span></td>
    </tr>
    <tr>
    <td><span id="j">-------- <?php echo $j; ?> ---------</span></td>
    <td style="text-align: left;" colspan="3"><span><span id="k"><?php echo $k; ?></span> ريال</span></td>
    </tr>
    </tbody>
    </table>

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار qartalonline
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,191

    نقل قول: چطوری این کد را به صورت اجاکس یا جی کوئری کنم

    برای حل مشکل اول میتونید کد زیر رو به ابتدای کدتون اضافه کنید:
    $f=1;
    $d=1;

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار sinoser
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    tehran
    سن
    31
    پست
    406

    نقل قول: چطوری این کد را به صورت اجاکس یا جی کوئری کنم

    بیا دوست عزیز کل مشکلاتی که توی پیام خصوصی دادی رو حل کردم
    مشکل nan هم حل شد

    $(document).ready(function(e) {
    var f = $('#myid1').find('option:selected').val();
    var d = $('#myid2').find('option:selected').val();
    $('#myid1').change(function(e) {
    f = $(this).find('option:selected').val();
    set();
    });
    $('#myid2').change(function(e) {
    d = $(this).find('option:selected').val();
    set();
    });
    set();
    function set(){
    l='92';
    a='1140000000';
    c='1520000000';

    $('#e').text(a*d);
    $('#g').text(f*a);
    $('#h').text(f*a);
    $('#i').text(f*c);
    $('#k').text(f*a*d);
    return true;
    }
    });

  23. #23

    نقل قول: چطوری این کد را به صورت اجاکس یا جی کوئری کنم

    یه مشکل اساسی داره اون هم اینکه اطلاعات فرم را به ادرس مورد نظر ارسال نمی کنه
    منظورم اینکه اطلاعات درون متغیر ها را ارسال نمی کنه

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار sinoser
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    tehran
    سن
    31
    پست
    406

    نقل قول: چطوری این کد را به صورت اجاکس یا جی کوئری کنم

    نقل قول نوشته شده توسط padidehco مشاهده تاپیک
    یه مشکل اساسی داره اون هم اینکه اطلاعات فرم را به ادرس مورد نظر ارسال نمی کنه
    منظورم اینکه اطلاعات درون متغیر ها را ارسال نمی کنه
    اولا دوست عزیز فرمی من توی کد تون ندیدم
    دوما دکمه ای ندیم
    سوما کمی تحقیق کنید می فهمید!

  25. #25

    نقل قول: چطوری این کد را به صورت اجاکس یا جی کوئری کنم

    نقل قول نوشته شده توسط sinoser مشاهده تاپیک
    اولا دوست عزیز فرمی من توی کد تون ندیدم
    دوما دکمه ای ندیم
    سوما کمی تحقیق کنید می فهمید!
    اگر همین کد را درون فرم بزاریم و یک دکمه هم بزاریم
    حالا چطور باید کاری کنم که متغیر های php و جاوااسکریپت که در فرم به نمایش در میاد را با فرم ارسال کنیم؟

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار sinoser
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    tehran
    سن
    31
    پست
    406

    نقل قول: چطوری این کد را به صورت اجاکس یا جی کوئری کنم

    خب خودتون که می دونید چرا می پرسید ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    خب دکمه رو هم به عنوان submit معرفی کن بعد فقط f و d رو بفرست و سمت سرور باز این محاسبات رو بکن چون این محاسبات خیلی خیلی ساده هستند و ارزش ارسال به روش دیگه ندارن
    4 تا ضربه

تاپیک های مشابه

  1. چطوری این textbox را به صورت کامپوننت بنویسم؟
    نوشته شده توسط sgh_programer در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: یک شنبه 15 بهمن 1391, 17:51 عصر
  2. چطوری این برنامه رو روی هر سیستمی اجرا کنم؟
    نوشته شده توسط DAMAVAND در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 10
    آخرین پست: دوشنبه 21 مرداد 1387, 19:18 عصر
  3. چطوری میتونم برنامه رو به صورت یک Service در بیارم
    نوشته شده توسط mpmsoft در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 10
    آخرین پست: پنج شنبه 27 اردیبهشت 1386, 18:59 عصر
  4. چطوری این کامپوننت را در دلفی 2006 نصب کنم ؟
    نوشته شده توسط Malena در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 30 اردیبهشت 1385, 06:33 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •