نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: نمايش اطلاعات در edittext

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    319

    نمايش اطلاعات در edittext

    من يك listvew دارم كه مي خوام روي هر سطري كليك كردم اطلاعات ان سطر در edittext نمايش داده بشه كه بعد بتونم update انجام بدم
    الان در listviewاين كد نوشتم
    public void onItemClick(AdapterView<?> parent, View v, int position, long id) {

    TextView tv = (TextView) findViewById(R.id.etName);
    tv.setText(tv.getText());
    }
    });


    اما خطا ميده و چيزي نشون نميده

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار abbasalim
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    یزد ـ‌ اردکان
    پست
    1,039

    نقل قول: نمايش اطلاعات در edittext

    :O داداش عجب کد خفنی نوشتی . این یعنی چی دقیقا ؟‌:‌
       tv.setText(tv.getText());


    یه نگاه به این بنداز شاید به دردت بخوره :
    http://www.esfandune.ir/%D8%A2%D9%85...%D8%AF-%DB%B1/

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    319

    نقل قول: نمايش اطلاعات در edittext

    ممنون از سايتي كه تعريف كرديد
    اما در اين سايت چيزي كه من مي خواستم نداشت
    الان در اين tv محتوياتي كه مي خوام وقتي log ميذارم نشون ميده
    اما وقتي مي خوام در edittext نشون بدم نميشه
    الان جز settext راهي ديگه اي هست اطلاعات در edittext نشون داد؟

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    319

    نقل قول: نمايش اطلاعات در edittext

    من كلا مي خوام اطلاعاتي كه در edit text ميذارم وقتي اضافه شد و در ليست ويو نمايش داده شد
    حالا رو هر گزينه اي كه كليك كردم دوبار edit text پر بشه و طرف بتونه اطلاعات جديد بذاره و ويرايش كنه
    ممنون

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار sajadpm
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    29
    پست
    162

    نقل قول: نمايش اطلاعات در edittext

    شما باید از دیتابیس (sqlite) برای ثبت اطلاعات لیست تون استفاده کنید و بعد اطلاعات رو در لیست ویو نمایش بدهید همچنین می توانید براحتی اطلاعات رو آپدیت کنید ! اگر نتونستید بگید تا کمکتون کنم

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    319

    نقل قول: نمايش اطلاعات در edittext

    بله منم دقیقا کارهایی که شما گفتید ا نجام دادم
    اطلاعات ذخیره کردم
    اما می خوام زمانی که در لیست ویو نمایش داده میشه وقتی رو هر کدوم کلیلک کرد text همه پر بشه که کاربر هر کدوم خواست تغییر بده و بعد هم دکمه ویرایش بزنه
    الان اطلاعات ویرایش میشه اما با کلیک روی هر سطر لیست ویو تمام text پر نمیشه که کاربر هر کدوم خواست ویرایش کنه
    ممنون

تاپیک های مشابه

  1. تغيير مقادير در هنگام نمايش اطلاعات
    نوشته شده توسط ezamnejad در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 31 اردیبهشت 1389, 13:58 عصر
  2. نمايش اطلاعات ClientDataSet در Fast Report
    نوشته شده توسط rezamahdizadeh در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 13 خرداد 1387, 09:09 صبح
  3. سوال: نمايش اطلاعات در data grid
    نوشته شده توسط ali_kashani در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 12 خرداد 1387, 19:43 عصر
  4. نمايش اطلاعات Accessدر‍‍C#‎.net
    نوشته شده توسط abolfazlab در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 11 خرداد 1387, 20:45 عصر
  5. نحوه نمايش اطلاعات join شده در Qreport
    نوشته شده توسط داوود در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 02 مرداد 1384, 18:16 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •