نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل در fragment

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار A.iman
    تاریخ عضویت
    اسفند 1391
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    184

    مشکل در fragment

    سلام .
    میخاستم فرگ منت هارو شروع کنم ولی هر کاری میکنم این فرگ منت کار نمیکنه ؟!
    اصلا نمیفهمم مشکلش چیه ؟!
    package com.example.fragment;

    import android.os.Bundle;
    import android.app.Fragment;
    import android.view.LayoutInflater;
    import android.view.View;
    import android.view.ViewGroup;

    public class MainActivity extends Fragment {

    @Override
    public void onCreate(Bundle savedInstanceState) {
    // TODO Auto-generated method stub
    super.onCreate(savedInstanceState);
    }
    @Override
    public View onCreateView(LayoutInflater inflater, ViewGroup container,
    Bundle savedInstanceState) {



    return inflater.inflate(R.layout.activity_main, container , false) ;
    }

    }


    <RelativeLayout xmlns:android="http://schemas.android.com/apk/res/android"
    xmlns:tools="http://schemas.android.com/tools"
    android:layout_width="match_parent"
    android:layout_height="match_parent"
    android:paddingBottom="@dimen/activity_vertical_margin"
    android:paddingLeft="@dimen/activity_horizontal_margin"
    android:paddingRight="@dimen/activity_horizontal_margin"
    android:paddingTop="@dimen/activity_vertical_margin"
    tools:context=".MainActivity" >


    <fragment
    android:layout_width="fill_parent"
    android:layout_height="fill_parent"
    android:name="com.example.fragment.MainActivity"
    android:id="@+id/frag"
    />

    <Button
    android:id="@+id/button1"
    android:layout_width="wrap_content"
    android:layout_height="wrap_content"
    android:layout_alignLeft="@+id/frag"
    android:layout_alignTop="@+id/frag"
    android:layout_marginLeft="88dp"
    android:layout_marginTop="118dp"
    android:text="Button" />

    </RelativeLayout>

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار jafaripur
    تاریخ عضویت
    شهریور 1385
    پست
    216

    نقل قول: مشکل در fragment

    این توی آندروید بالای 3.0 کار می کنه .
    برای استفاده در آندروید های زیر 3.0 باید از Support Library استفاده کنید .
    اگه از Support Library استفاده می کنی اون بالا به جای android.app.Fragment باید Support Library ایمپورت شه و توی Activity که می خوای نشون بدی هم از FragmentActivity به جای Activity استفاده کنی .

تاپیک های مشابه

  1. یک مشکل هنگام کپی کردن فایل مربوط به بانک
    نوشته شده توسط ghaum در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 25 اردیبهشت 1384, 23:00 عصر
  2. مشکل در دسترسی به Interbase
    نوشته شده توسط Mahdiseif در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 26 فروردین 1382, 00:03 صبح
  3. مشکل در بی دی ای دلفی
    نوشته شده توسط hosseinabdollah در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 17 فروردین 1382, 17:38 عصر
  4. مشکل ارسال ایمیل در سایت
    نوشته شده توسط mahmoodreza در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 16 فروردین 1382, 14:24 عصر
  5. مشکل در نمایش Time
    نوشته شده توسط (امید) در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 24 اسفند 1381, 10:23 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •