نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: مشکل در جمع کردن محتوای دو textbox

  1. #1

    Question مشکل در جمع کردن محتوای دو textbox

    با سلام و عرض خسته نباشین
    من در سی شارپ 2005 دو تا از فیلد های یه پایگاه داده رو در دو تا تکست باکس رو یه فرم
    نشان میدم حال می خام تفریق امحتوای این دو رو تو یه باکس دیگه نشون بدم ولی وقتی این کارو انجام میدم خطا میده نمیدونم اشکال کارم کجاست لطفا" کمک کنین

    int m = System .Int32.Parse(textBox1.Text);
    int n = System .Int32.Parse(textBox2.Text);
    int z;
    z = m - n;
    textBox3.Text = System.Convert.ToString(z);
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : یک شنبه 26 اردیبهشت 1395 در 19:26 عصر

  2. #2
    با سلام
    چه خطایی ؟

  3. #3
    سلام جواب مسئله شما اینه
    int m = System .Int32.Parse(Convert.ToInt32(textBox1.Text));
    int n = System .Int32.Parse(Convert.ToInt32(textBox2.Text));
    int z;
    z = m - n;
    textBox3.Text = System.Convert.ToString(z);

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    همه جای ایران سرای من است
    پست
    504
    convert.toint32 و system.in32.parse هر دوشون رشته رو به عدد تبدیل میکنند. ولی کدی که شما گفتی رشته رو اول به عدد تبدیل میکنه بعد میاد عدد و دوباره به عدد تبدیل میکنه که از نظر منطقی مشکل داره.
    فقط از یکی از این توابع استفاده میشه نه هر دو.
    شما هم ببین عددی که تو جعبه متن وارد میکنی کاراکترهای دیگه مثل نقطه و غیره نداره.

  5. #5
    من متوجه system.in32.parse نشدم ببخشید الان اصلاح میکنم
    int m = Convert.ToInt32(textBox1.Text);
    int n = Convert.ToInt32(textBox2.Text);
    int z;
    z = m - n;
    textBox3.Text = System.Convert.ToString(z);
    این فکر کنم بهتر عمل کنه

  6. #6
    از توجهتون ممنونم امتحان میکنم ببینم چی میشه؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار saeedjafari
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    151

    نقل قول: مشکل در جمع کردن محتوای دو textbox

    سلام وقت بخیر
    4تا تکست باکس داریم که کاربر اعداد رو وارد میکنه
    میخواهیم محتویات این 4 تا با هم جمع بشه و بصورت اتوماتیک در یک تکست باکس نمایش داده بشه.
    ممنون میشم راهنمایی کنید

  8. #8

    نقل قول: مشکل در جمع کردن محتوای دو textbox

    نقل قول نوشته شده توسط saeedjafari مشاهده تاپیک
    سلام وقت بخیر
    4تا تکست باکس داریم که کاربر اعداد رو وارد میکنه
    میخواهیم محتویات این 4 تا با هم جمع بشه و بصورت اتوماتیک در یک تکست باکس نمایش داده بشه.
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    سلام خدمت شما
    شما میتونید از یک تایمر استفاده کنید و خاصیت Interval اون رو برابر 100 بزارید تا هر 0.1ثانیه رفرش بشه به کد های زیر دقت کنید

    private void Timer1_Tick(object sender , EventArgs e)
    {
    SumTXT=int.Parse(textBox1.Text) + int.Parse(textBox2.Text) + int.Parse(textBox3.Text) + int.Parse(textBox4.Text)).ToString();
    }

    یادتون باشه داخل رویداد Load فرمتون Timer1.Enabled=true; رو حتما وارد کنید
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : جمعه 02 مهر 1395 در 18:33 عصر

تاپیک های مشابه

  1. تعداد کاراکترهای TextBox
    نوشته شده توسط مجتبی جوادی در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 09 اردیبهشت 1386, 12:46 عصر
  2. رابطه بین textbox و فرامین SQL
    نوشته شده توسط masoudcarpet در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 07 اردیبهشت 1386, 18:01 عصر
  3. چگونه محتویات یک textbox html را در textbox asp.net قرار داد
    نوشته شده توسط j-mehdi در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 13
    آخرین پست: دوشنبه 30 خرداد 1384, 21:44 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •