نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: نمایش اطلاعات درون دیتابیس

  1. #1

    نمایش اطلاعات درون یک سطر در mysql

    سلام دوستان ! من یه دیتا بیس ساختم !
     $QA="CREATE TABLE `dovomensani` (

    `id` INT NOT NULL AUTO_INCREMENT ,
    PRIMARY KEY (`id`),
    `eghtesad` VARCHAR( 32 ) ,
    `zaban` VARCHAR( 20 ) ,
    ....................................

    حالا می خوام در یک فرم با دادن مقدار id اطلاعات مربوط به اون سطر رو ببینم !
    لطفا راهنمایی کنید ! ممنون
    آخرین ویرایش به وسیله kasra515 : پنج شنبه 10 فروردین 1385 در 20:28 عصر

  2. #2
    نقل قول نوشته شده توسط kasra515
    سلام دوستان ! من یه دیتا بیس ساختم !
     $QA="CREATE TABLE `dovomensani` (

    `id` INT NOT NULL AUTO_INCREMENT ,
    PRIMARY KEY (`id`),
    `eghtesad` VARCHAR( 32 ) ,
    `zaban` VARCHAR( 20 ) ,
    ....................................

    حالا می خوام در یک فرم با دادن مقدار id اطلاعات مربوط به اون سطر رو ببینم !
    لطفا راهنمایی کنید ! ممنون
    فکر کنم منظورت این باشه که با داشتن ایدی بتونی اطلاعات فیلدهای مربوطه رو به دست بیاری ...
    میتونی id رو با یه فرم بفرستی ...با نام d


    $d=$_POST['d'];
    $res=mysql_query("SELECT * FROM tbl_name WHERE id=$d ");
    while ($row = mysql_fetch_array($res)) {

    print $row['fieldname'];
    }

  3. #3
    میشه field های یه table رو هم نشون داد ؟!

  4. #4
    بله چرا که نشه کار نشد نداره
    برای نمایش فیلدها

    SHOW FIELDS FROM $tablename

    برای نمایش کلید ها

    SHOW KEYS FROM $tablename

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •