نمایش نتایج 1 تا 17 از 17

نام تاپیک: شروع برنامه نویسی برای موبایل

  1. #1

    Arrow شروع برنامه نویسی برای موبایل

    سلام
    اگه قرار باشی یه کاری رو شروع کنیم لازم است ابتدا از پی اون شروع کنیم .اگه یکی از دوستان تا حالا برنامه برای موبایل نوشته خواهش می کنم ایشون تو این قسمت خشت اول رو خوب و مناسب قرار بدهند تا بقیه هم بتونند این کار رو دنبال کنند و یه چیزهای رو بهش اضافه کنند..من هم اسم چند کتاب مناسب رو براتون قرار می دهم .

  2. #2
    سلام
    اگه یکی از دوستان یک برنامه با سورس اون تو هر زبانی(جاوا یا سی++ )داشته باشند اگه ممکنه ما رو نیز راهنمایی کنند

  3. #3
    یعنی کسی از بین این همه مهندسی بلد نیست؟!!!!!!!!!!!!!!!

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار persianshadow
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    758
    تا چند روز دیگه یه مقاله براتون می زارم.

  5. #5
    این مقاله که در سایت قرار داده می شه؟

  6. #6

    Thumbs up

    من پیشنهاد میکنم از C#‎ hsjthni f;kdn .
    .NET Compact FrameWork
    محیطش خیلی عالی و جذاب و امکانات خوبی هم داره .
    کتاب :
    1.
    .Net Compact Frame work
    programming with C#‎
    yao Durant
    Addison Wesley

    2.
    Writing Mobile Code Wesley

  7. #7
    پاسکال برای J2me با Midletpascal:
    http://www.midletpascal.com/

    چیز جالبی است چند روزه دارم باهاش ور میرم اگر پاسکال بلد باشید حله. خودش راهنمای chm داره که همه توابع توش هست. کارش اینه که با پاسکل می نویسید و اون به جاوا کمپایل میکنه. و classو jar,jad می سازه.


    یه چیز راحتی هست که اگر کمی پاسکال بلد باشید راحت به هدفتون می رسید.

    اما در مورد جاوا من توی NetBeans در محیط LINUX بلدم.

    البته برخی از سورسهای مفید هم در www.java2s.com می تونید پیدا کنید.

    اگر بمن فرصت دهید (بعد از امتحان ارشد) یک ماه دیگه این آموزش را شروع می کنم.
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  8. #8
    با تشکر از آقا رضا
    امتحان ارشد هم تموشده و منتظر شنیدن خبر قبولی شما هستم.

  9. #9
    اینم یک مقاله مقدماتی :
    http://www.barnamenevis.org/sh...ad.php?t=47452
    VIP=Very Important Person

  10. #10
    اقا رضا چی شد پس
    چون من هم یه چند تا برنامه نوشتم اما هنوز منتظر مقاله ی شما هستم

  11. #11
    چشم جتما آماده میکنم
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار فرزاد دلفی باز
    تاریخ عضویت
    تیر 1383
    محل زندگی
    ایـــران ....
    پست
    464
    دوست عزیز جناب rezaTavak سلام:
    من قادر به دانلود MIDletPascal, Version از سایتش نیستم اگر برای شما موردی نداره میشه برای من آپلودش کنید راستی نسخه اصلی این برنامه رو شما دارید؟؟؟

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار فرزاد دلفی باز
    تاریخ عضویت
    تیر 1383
    محل زندگی
    ایـــران ....
    پست
    464
    کرک midletpascal.2.02
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  14. #14
    http://www.midletpascal.com/download/MPInstall202.exe

    یعنی این لینک کار نمیکنه؟
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار فرزاد دلفی باز
    تاریخ عضویت
    تیر 1383
    محل زندگی
    ایـــران ....
    پست
    464
    دوست من اشکال از اینترنت بود......

  16. #16
    سلام
    من یه برنامه j2me دانلود کردم که یه پکیج رو باید درونش import کرد ولی نمی دونم چطوری
    یعنی نمیدونم مسیرش چی باشهلطفا یکی کمک کنه
    ممنونم

  17. #17
    یعنی چی؟ یعنی شما فایل Jar را دانلود کرده اید و می خواهید اجرا کنید؟

    اگر اینطوری هست باید در شبیه سازها اجرا کنید. منظور شما چیه میشه آدرس اون را بدهید تا
    کمک کنم
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •