نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: گرفتن اطلاعات مسترپیج در صفحاتی که از مسترپیج استفاده می کنند

  1. #1

    Red face گرفتن اطلاعات مسترپیج در صفحاتی که از مسترپیج استفاده می کنند

    سلام من یک مسترپیج دارم که داخل اون از یک button استفاده كردم.
    حالا ميخوام صفحه ای که از اون مسترپیج استفاده میکنه بتونه به اطلاعات اون دکمه دسترسی داشته باشه.
    مثلا یک label داخل صفحه هست که من میخوام بگم label1.text=button1.text ولی چون button داخل مسترپیج هست قبول نمیکنه.
    لطفا اگر کسی بلده کمک کنه چون خیلی ضروریه.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mahdioo12194
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    801

    نقل قول: گرفتن اطلاعات مسترپیج در صفحاتی که از مسترپیج استفاده می کنند



    Button hg = (GridView)Page.Master.FindControl("button1") as Button;

    label1.text=hg.text

  3. #3

    نقل قول: گرفتن اطلاعات مسترپیج در صفحاتی که از مسترپیج استفاده می کنند

    ممنون از جوابتون
    ممکنه بگید چرا از گرید ویو استفاده کردید؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mahdioo12194
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    801

    نقل قول: گرفتن اطلاعات مسترپیج در صفحاتی که از مسترپیج استفاده می کنند

    ببخشید



    Button hg = (Button)Page.Master.FindControl("button1") as Button;
    label1.text=hg.text



تاپیک های مشابه

  1. یک برنامه جالب برای گرفتن اطلاعات cpu
    نوشته شده توسط R_BABAZADEH در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 23 فروردین 1386, 14:09 عصر
  2. برنامه ایی برای رجیستر کردن و گرفتن اطلاعات OCXها
    نوشته شده توسط بابک زواری در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 08 خرداد 1384, 07:54 صبح
  3. آموزشی : گرفتن اطلاعات سخت افزاری از سیستم
    نوشته شده توسط Mohammad_programmer در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 10
    آخرین پست: چهارشنبه 23 دی 1383, 13:35 عصر
  4. 'گرفتن اطلاعات فارسی
    نوشته شده توسط faty در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 26 آبان 1383, 23:31 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •