نمایش نتایج 1 تا 21 از 21

نام تاپیک: چگونگی کار کردن سایت الکسا (alexa.com)

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار darkcms
    تاریخ عضویت
    اسفند 1391
    محل زندگی
    Qom
    سن
    27
    پست
    188

    Question چگونگی کار کردن سایت الکسا (alexa.com)

    با سلام.
    یک سوال خیلی مهم برای من بوجود آمده است.
    خیلی وقت است که این سوال در ذهن من وجود دارد ولی هیچ جواب منطقی و درستی پیدا نکرده ام!
    چگونه سایت الکسا به سایت ها رتبه می دهد؟
    منظورم این است که چگونه این اطلاعات را بدست می آورد؟
    با تشکر از پاسخگوی واقعی!

  2. #2

    نقل قول: چگونگی کار کردن سایت الکسا (alexa.com)

    فکر کنم با مرورگرها توافق/قرارداد داره و توی مرورگرها یه چیزی کار گذاشتن که سایتهای بازدید شده رو به الکسا گزارش میکنه.
    یادمه چندین سال پیش همچین چیزی دیدم/خوندم که توی IE اینطوری بود.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ابوذر محمودی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تربت حیدریه
    پست
    476

    نقل قول: چگونگی کار کردن سایت الکسا (alexa.com)

    فکر کنم با مرورگرها توافق/قرارداد داره و توی مرورگرها یه چیزی کار گذاشتن که سایتهای بازدید شده رو به الکسا گزارش میکنه.
    یادمه چندین سال پیش همچین چیزی دیدم/خوندم که توی IE اینطوری بود.
    نظر شخصی من اینه : اگه بخوایم تصحیحش کنیم با احترام به نظر دوستمون اگه بگیم جمع آوری اطلاعات از شرکت های سازنده مرورگر ها گمونم بهتر باشه چون گذاشتن کد تو مرورگر از نظر حقیر کار معقولی نیست . (بازم میگم برداشت شخصی منه)

    من نظرم اینه که شاید اطلاعاتشو از هاست ها میگیره یا حتی از DNS ها و روتر ها و یا ISP های سطح 1 و ازین دست

    پس تا اینجا شد دو فرضیه .
    آخرین ویرایش به وسیله ابوذر محمودی : شنبه 23 شهریور 1392 در 09:36 صبح دلیل: تکمیل نظریه شخصی :دی

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار darkcms
    تاریخ عضویت
    اسفند 1391
    محل زندگی
    Qom
    سن
    27
    پست
    188

    Question نقل قول: چگونگی کار کردن سایت الکسا (alexa.com)

    با سلام.
    از دوستانی که پاسخ می دهند واقعا ممنونم اما یک سوال مهم!
    اگر سخن دوستان درست باشد ، حداقل باید آمار روز و ماه را نیز نشان بدهد اما چنین آماری را نشان نمی دهد و فقط رتبه ی سایت و نمودار بازدید ها را در سال های مختلف نشان می دهد.
    با توجه به سخن دوستان چرا آمار روز یا ماه و یا سال را نشان نمی دهد؟
    اگر دوستان اطلاعاتی در این زمینه دارند خواهش می کنم پاسخ دهند.
    با تشکر از پاسخگو!

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار AliRezaPro
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    PE Header
    پست
    1,054

    نقل قول: چگونگی کار کردن سایت الکسا (alexa.com)

    بخوانید :
    http://stackoverflow.com/questions/3552852/how-do-alexa-and-google-analytics-track-demographics

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار darkcms
    تاریخ عضویت
    اسفند 1391
    محل زندگی
    Qom
    سن
    27
    پست
    188

    Wink نقل قول: چگونگی کار کردن سایت الکسا (alexa.com)

    نقل قول نوشته شده توسط AliRezaPro مشاهده تاپیک
    بخوانید :
    http://stackoverflow.com/questions/3552852/how-do-alexa-and-google-analytics-track-demographics
    با سلام.
    میشه لطفا خلاصه اش را به فارسی بنویسید!
    با تشکر از شما دوست عزیز!

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    Thumbs up نقل قول: چگونگی کار کردن سایت الکسا (alexa.com)

    نقل قول نوشته شده توسط darkcms مشاهده تاپیک
    با سلام.
    از دوستانی که پاسخ می دهند واقعا ممنونم اما یک سوال مهم!
    اگر سخن دوستان درست باشد ، حداقل باید آمار روز و ماه را نیز نشان بدهد اما چنین آماری را نشان نمی دهد و فقط رتبه ی سایت و نمودار بازدید ها را در سال های مختلف نشان می دهد.
    با توجه به سخن دوستان چرا آمار روز یا ماه و یا سال را نشان نمی دهد؟
    اگر دوستان اطلاعاتی در این زمینه دارند خواهش می کنم پاسخ دهند.
    با تشکر از پاسخگو!
    آمار کامل می خوایی باید عضوش بشی و بابت امکاناتی که بهت میده مبلغ پرداخت کنی .
    دارید رایگان استفاده می کنید و اطلاعات رایگان بهتون میده.
    موفق باشید

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار darkcms
    تاریخ عضویت
    اسفند 1391
    محل زندگی
    Qom
    سن
    27
    پست
    188

    Question نقل قول: چگونگی کار کردن سایت الکسا (alexa.com)

    سلام.
    از همه ی دوستان خیلی ممنون هستم که نظرشان را بیان کردند ولی کسی نیست فرضیه ها را ثابت کند؟
    باز هم از پاسخگو ممنونم!

  9. #9

    نقل قول: چگونگی کار کردن سایت الکسا (alexa.com)

    توی اون منبع که AliRezaPro گذاشت نوشته آمارش رو از طریق تولبارهایی که کاربرها با میل خودشون روی مرورگرهاشون نصب میکنن بدست میاره.

    بنابراین این آمار فقط از طریق بخشی از کاربران جمع آوری میشه و نه همهء کاربران.
    بنابراین آمارش لزوما مطابق با واقعیت نیست.

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار abolfazl-z
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    فکر
    پست
    1,056

    نقل قول: چگونگی کار کردن سایت الکسا (alexa.com)

    بنابراین این آمار فقط از طریق بخشی از کاربران جمع آوری میشه و نه همهء کاربران.
    بنابراین آمارش لزوما مطابق با واقعیت نیست.
    دقیقا. اصلا معلوم نیست که واقعی باشه یا نه. ولی صد در صد از چند جا کمک می گیره حالا چه سایت هایی و... نمیدونم.

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    نقل قول: چگونگی کار کردن سایت الکسا (alexa.com)

    توی مبحث seo اصلا الکسا مهم نیست . اصلا الکسا به نظر من بدرد هیچی نمی خوره . فکرتون رو بابتش درگیر نکنید. یه آمار گیره ساده هست که خودتون هم می تونید توی سایتتون واسه خودتون درست کنید .

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار darkcms
    تاریخ عضویت
    اسفند 1391
    محل زندگی
    Qom
    سن
    27
    پست
    188

    Red face نقل قول: چگونگی کار کردن سایت الکسا (alexa.com)

    نقل قول نوشته شده توسط رضا قربانی مشاهده تاپیک
    توی مبحث seo اصلا الکسا مهم نیست . اصلا الکسا به نظر من بدرد هیچی نمی خوره . فکرتون رو بابتش درگیر نکنید. یه آمار گیره ساده هست که خودتون هم می تونید توی سایتتون واسه خودتون درست کنید .
    با سلام.
    من نگفتم که آمارگیر پیچیده ای است فقط می خواستم بدانم که این آمار و اطلاعات را از کجا بدست می آورد!
    با تشکر از همه.

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار esteftaats1368
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    مازندران
    سن
    34
    پست
    112

    نقل قول: چگونگی کار کردن سایت الکسا (alexa.com)

    نقل قول نوشته شده توسط darkcms مشاهده تاپیک
    با سلام.
    من نگفتم که آمارگیر پیچیده ای است فقط می خواستم بدانم که این آمار و اطلاعات را از کجا بدست می آورد!
    با تشکر از همه.
    همون طور که دوستان گفتن از نصب تولبار هاش متوجه میشه که یک سایت چقدر بازدید داره.

    البته یه فرضیه دیگری مثل بررسی dns ها ه وجود داره که شک دارم اینو.

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار Unique
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    3,199

    نقل قول: چگونگی کار کردن سایت الکسا (alexa.com)

    راستش این قضیه toolbar مشکوکه ! دلیلش اینه که آمار زیادی درسته ! میدونین toolbar توی کت من نمیره ! مثلا چه کسانی توی ایران حاضر هستند که toolbar مروبطه را نصب کنند ؟ یا حالا هر toolbar که چنین اطلاعاتی را میده ؟ من بعید میدونم اینطور باشه ! قضیه toolbar خیلی آماتوریه ! ۱۰۰ درصد از منابع دیگه ای مثل datacenter ها داره استفاده میکنه ! در کل با ایده toolbar نمیشه alexa شد !

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار darkcms
    تاریخ عضویت
    اسفند 1391
    محل زندگی
    Qom
    سن
    27
    پست
    188

    Talking نقل قول: چگونگی کار کردن سایت الکسا (alexa.com)

    نقل قول نوشته شده توسط Unique مشاهده تاپیک
    راستش این قضیه toolbar مشکوکه ! دلیلش اینه که آمار زیادی درسته ! میدونین toolbar توی کت من نمیره ! مثلا چه کسانی توی ایران حاضر هستند که toolbar مروبطه را نصب کنند ؟ یا حالا هر toolbar که چنین اطلاعاتی را میده ؟ من بعید میدونم اینطور باشه ! قضیه toolbar خیلی آماتوریه ! ۱۰۰ درصد از منابع دیگه ای مثل datacenter ها داره استفاده میکنه ! در کل با ایده toolbar نمیشه alexa شد !
    با سلام و درود به دوست خوبم Unique.
    بله درست است من حرف شما را کاملا می پذیرم آخه مگر چند نفر تو ایران هستند که از این تولبار ها استفاده می کنند؟

  16. #16

    نقل قول: چگونگی کار کردن سایت الکسا (alexa.com)

    نقل قول نوشته شده توسط Unique مشاهده تاپیک
    راستش این قضیه toolbar مشکوکه ! دلیلش اینه که آمار زیادی درسته ! میدونین toolbar توی کت من نمیره ! مثلا چه کسانی توی ایران حاضر هستند که toolbar مروبطه را نصب کنند ؟ یا حالا هر toolbar که چنین اطلاعاتی را میده ؟ من بعید میدونم اینطور باشه ! قضیه toolbar خیلی آماتوریه ! ۱۰۰ درصد از منابع دیگه ای مثل datacenter ها داره استفاده میکنه ! در کل با ایده toolbar نمیشه alexa شد !
    من یادمه در نسخه های قبلی فایرفاکس دیده بودم اون پایین آدرسهای درحال لود رو که مینویسه گهگاه آدرس الکسا هم توش بود.
    خب حالا ممکنه الکسا از چند طریق عمل کنه: تولبارها، برخی افزونه های مرورگر، خود سایتها (ممکنه خود اون سایتها با میل خودشون آمارگیر الکسا رو در سایت خودشون کار گذاشته باشن)، و غیره.

    پس الکسا میتونه همزمان از چندین و چند روش استفاده کنه و در نهایت نتایج تمام روشها رو بر اساس الگوریتم های مربوطه و روشهای آماری حساب شده ای ترکیب کنه تا به آمار معتبرتری برسه.

  17. #17

    نقل قول: چگونگی کار کردن سایت الکسا (alexa.com)

    ضمنا فکر کنم در گذشته IE بصورت پیشفرض سرویس الکسا رو در خودش داشت (لزوما نیازی به تولبارش نداره). شاید الان هم همینطور باشه.
    خب بالاخره سیاست شرکتهاست و قراردادها و توافق هایی که ممکنه حتی پشت پرده با هم داشته باشن که لزوما عموم یا اکثریت ازش مطلع نمیشن.

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار ابوذر محمودی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تربت حیدریه
    پست
    476

    نقل قول: چگونگی کار کردن سایت الکسا (alexa.com)

    من یادمه در نسخه های قبلی فایرفاکس دیده بودم اون پایین آدرسهای درحال لود رو که مینویسه گهگاه آدرس الکسا هم توش بود.
    به این خاطره که اون سایت ها از سرویس یا api سایت الکسا استفاده می کردند که باید لود میشده ، مثلا شما اگه از فونت گوگل یا آنالیز گوگل تو سایت استفاده کنید ، موقع لود اسم اونها هم تو نوار وضعیت مشاهده میشه.

    ضمنا فکر کنم در گذشته IE بصورت پیشفرض سرویس الکسا رو در خودش داشت (لزوما نیازی به تولبارش نداره). شاید الان هم همینطور باشه.
    من این که بگید تو مرورگر ها کد قرار داده رو بازم رد میکنم ، آخه این اصلاً منطقی نیست.

    ولی رو فرضیه خودم و فرمایش دوستمون Unique بیشتر مطمئن هستم ، چون همیشه دیتاسنترها ، هاست ها و... آمار بسیار دقیقی از سایت هایی که دارن میزبانی میکنن دارن ، شما مثلا اگه تو پنل هاستتون برید میبینید تا چه حد آمار دارن ، از میزان بازدید گرفته ، لینک هایی ورودی به سایت و ip ها .

    با تولبار هم نمیشه الکسا ساخت ، خیلی ها میرن الکسا واسه خودشون تولبار ایجاد میکنن و شیر میکنن این صرفاً واسه بالا بردن رتبه خودشونه ، بعدشم الان کی دیگه تولبار نصب میکنه؟ اما میشه به عنوان یه منبع جانبی روش حساب کرد ، ولی اطلاعات اصلی رو از جاهای مهم تر و معتبر تری میگیره.

  19. #19

    نقل قول: چگونگی کار کردن سایت الکسا (alexa.com)

    نقل قول نوشته شده توسط virus30ya30 مشاهده تاپیک
    به این خاطره که اون سایت ها از سرویس یا api سایت الکسا استفاده می کردند که باید لود میشده ، مثلا شما اگه از فونت گوگل یا آنالیز گوگل تو سایت استفاده کنید ، موقع لود اسم اونها هم تو نوار وضعیت مشاهده میشه.
    من درمورد آنالیز گفتم دیگه: ممکنه خود اون سایتها با میل خودشون آمارگیر الکسا رو در سایت خودشون کار گذاشته باشن.

    همینطور بقول شما هر فایل و تشکیلات دیگه ای هم که باشه، الکسا میتونه از این طریق آمار مورد نظر خودش رو هم جمع آوری کنه؛ چون موقعی که مرورگر برای هر چیزی به سروری درخواست میفرسته، بقیهء اطلاعات مثل نوع مرورگر، سایت درحال مشاهده (از طریق referrer) هم در درخواست موجود هستند.

    ولی رو فرضیه خودم و فرمایش دوستمون Unique بیشتر مطمئن هستم ، چون همیشه دیتاسنترها ، هاست ها و... آمار بسیار دقیقی از سایت هایی که دارن میزبانی میکنن دارن ، شما مثلا اگه تو پنل هاستتون برید میبینید تا چه حد آمار دارن ، از میزان بازدید گرفته ، لینک هایی ورودی به سایت و ip ها .

    با تولبار هم نمیشه الکسا ساخت ، خیلی ها میرن الکسا واسه خودشون تولبار ایجاد میکنن و شیر میکنن این صرفاً واسه بالا بردن رتبه خودشونه ، بعدشم الان کی دیگه تولبار نصب میکنه؟ اما میشه به عنوان یه منبع جانبی روش حساب کرد ، ولی اطلاعات اصلی رو از جاهای مهم تر و معتبر تری میگیره.
    بله اینا هم ممکنه.
    منم که گفتم از خیلی روشها ممکنه همزمان استفاده کنه.
    ولی در اینکه این منابع کاملا معتبر هستن فکر نمیکنم دلیل منطقی داشته باشه! بالاخره دست خودشونه و میتونن بنا به خواست و منافع خودشون با هر هدفی دستکاریش کنن.

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار ابوذر محمودی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تربت حیدریه
    پست
    476

    نقل قول: چگونگی کار کردن سایت الکسا (alexa.com)

    این تفاوت نظرات و نقد همدیگه خیلی عالیه .
    ممکنه فرضیه اول درست باشه ، ممکنه دوم ، شایدم هردو ، شایدم فرضیه های دیگه ای باشه که به ذهنمون نرسیده ، چون سایتی مثل الکسا حتماً از چندین روش متفاوت استفاده میکنه ، و حتما حتما فرمول های خاصی برای سنجش صحت و معتبر بودن اطلاعاتش داره.

  21. #21

    نقل قول: چگونگی کار کردن سایت الکسا (alexa.com)

    یجا از قول خودشون نوشته بود که از نتایج گوگل هم استفاده میکنن!

    درکل چیز عجیب و معجزه ای درکار نیست. اکثرا همون روشهایی هست که به ذهن هرکسی ممکنه برسه. از اولش هم معلوم بود.
    اگر نتایج رو از جای دیگری هم میگرفتن خب باید توی نت یه اثری ازش پیدا میشد.

تاپیک های مشابه

  1. چگونگی دیباک کردن یه in Process COM server
    نوشته شده توسط r00tkit در بخش برنامه نویسی با MFC و ++Visual C
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 13 تیر 1390, 14:32 عصر
  2. سوال: چگونگی کار کردن با المان های select و option
    نوشته شده توسط Ali_Sedaghat در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 06 تیر 1389, 08:43 صبح
  3. چگونگی کار کردن با TextBoxبه صورت آرایه دو بعدی
    نوشته شده توسط moghaddam.computer در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 19 فروردین 1389, 20:29 عصر
  4. چگونگی کار کردن با دیتابیس در بی سی بی
    نوشته شده توسط karzari در بخش برنامه نویسی با Borland C++‎ Builder
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 14 شهریور 1387, 12:40 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •