نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: جدا کردن عدد از متن با فرمت عدد

  1. #1

    جدا کردن عدد از متن با فرمت عدد

    سلام دوستان
    تو تالار خیلی گشتم اما موضوع مورد نظرم پیدا نشد.
    یه فیلد داریم به نام کلاس, که این فیلد شامل لیست تمام کلاسهای یک مدرسه است. مثلا: 1 (الف) , 1 (ب), 2 (الف) , 2 (ب) و الی آخر که ممکنه هر کلاس به تعداد 10 شعبه هم داشته باشه . حالا من وقتی این فیلد رو Sort میکنم به دلیل اینکه فیلد تکست هست به ترتیب گلاس و شعبه های اون مرتب نمیشه . اگر دوستان پیشنهادی دارند لطفا بیان کنند.
    اما نظری که به فکر من رسید برای رفع مشکل میخوام اعداد رو از این فیلد جدا کنم و در یک فیلد جدید داشته باشم به شکلی که این اعداد جدا شده با فرمت عدد باشه نه با فرمت متن.
    من این کار رو با استفاده از تابع Left انجام دادم اما مشکل همونه که گفتم و با فرمت متن جدا میشه.
    ممنون میشم اگر راهنمایی کنید.

    یا حق

  2. #2

    نقل قول: جدا کردن عدد از متن با فرمت عدد

    سلام دوست عزیز
    این فایل قبلا در سئوال مشابه من توسط یکی از اساتید ساخته شده ببین بدردت میخورد
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  3. #3

    نقل قول: جدا کردن عدد از متن با فرمت عدد

    نقل قول نوشته شده توسط laia56 مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز
    این فایل قبلا در سئوال مشابه من توسط یکی از اساتید ساخته شده ببین بدردت میخورد
    ممنون دوست عزیز دقیقا منظورم همین بود.
    تو دیتابیس خودم امتحان کنم اگر مشکلی بود میگم

    یا حق

  4. #4

    نقل قول: جدا کردن عدد از متن با فرمت عدد

    سلام فایل ضمیمه باز نشد خیلی مهمه اگه تونستین کمک کنین .. متشکر

  5. #5

    نقل قول: جدا کردن عدد از متن با فرمت عدد

    نقل قول نوشته شده توسط salambeshoma مشاهده تاپیک
    سلام فایل ضمیمه باز نشد خیلی مهمه اگه تونستین کمک کنین .. متشکر
    فایل ضمیمه مشکلی نداشت، اما فکر کنم چون ورژنش 2013 بوده برا شما باز نکرده.
    اینم فایل با فرمت 2003
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  6. #6

    نقل قول: جدا کردن عدد از متن با فرمت عدد

    با سلام و احترام برنامه خوبی بود من هم خیلی بهش نیاز داشتم ولی برنامه ای که من نوشتم شماره نامه را می خواد از متن نامه جدا کنه که با توجه به اینکه تعداد اعدادش 16 رقمه ارور می ده میشه راهنمایی بفرمایید چطوری این مشکلو حل کنم ؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,055

    نقل قول: جدا کردن عدد از متن با فرمت عدد

    نقل قول نوشته شده توسط oskarimbns2621 مشاهده تاپیک
    با سلام و احترام برنامه خوبی بود من هم خیلی بهش نیاز داشتم ولی برنامه ای که من نوشتم شماره نامه را می خواد از متن نامه جدا کنه که با توجه به اینکه تعداد اعدادش 16 رقمه ارور می ده میشه راهنمایی بفرمایید چطوری این مشکلو حل کنم ؟
    چون خروجی تابع معرفی شده از نوع LONG INTEGER هست به محدودیت برمیخورید.
    تابع رو بصورت زیر ویرایش کنید:
    Function NumberInText(strNumAndText As VARIANT) As VARIANT
    strNumAndText = Nz(strNumAndText, "0")
    Dim k As Integer
    Dim N As String
    For k = 1 To Len(strNumAndText)
    If IsNumeric(Mid(strNumAndText, k, 1)) Then
    N = N & Mid(strNumAndText, k, 1)
    End If
    Next
    NumberInText = CDEC(N)
    End Function


    تا 28 رقم جواب میده

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,055

    نقل قول: جدا کردن عدد از متن با فرمت عدد

    اما استفاده از REGULAR-EXPRESSION بمراتب بهتر هست:
    Function RipNonDigit(s As Variant) As Variant
    s = Nz(s, "0")
    Dim RX As Object
    Set RX = CreateObject("vbscript.regexp")
    RX.Global = True
    RX.Pattern = "\D"
    RipNonDigit = CDec(RX.Replace(s, ""))
    End Function

تاپیک های مشابه

  1. دستور جدا کردن قسمتی از متن در اکسس؟
    نوشته شده توسط مریم _نرم افزار در بخش Access
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 03 آبان 1394, 19:20 عصر
  2. سوال: جدا کردن قسمتی از متن در فیلدی با 20000 رکورد
    نوشته شده توسط mohamadlvs در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 21 شهریور 1391, 10:21 صبح
  3. مبتدی: سوال: جدا کردن سه رقم سه رقم یک عدد!
    نوشته شده توسط EBiN3M در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 28 تیر 1391, 02:42 صبح
  4. حرفه ای: جدا کردن کاراکترهای جعبه متن
    نوشته شده توسط hahaie در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 22 اسفند 1389, 16:05 عصر
  5. جدا کردن اعداد و جمع در یک عدد
    نوشته شده توسط amini699 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 22 اسفند 1387, 14:59 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •