نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: قرار دادن Security در SoapHeader در استفاده از یک WebService

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار AftaB66
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    کرج
    سن
    37
    پست
    143

    قرار دادن Security در SoapHeader در استفاده از یک WebService

    سلام به همه دوستان و عیدتون مبارک .
    سوال:
    من دارم به یک webservice خارجی requesrt میدم و پاسخ رو از اون دریافت می کنم . حالا باید برای request ام یک Security header بذارم .
    چیزی که سرچ کردم اینه :

    Service1Client proxy = new Service1Client();
    MessageHeader<string> myHeader = new MessageHeader<string>("Inner XML here", true, string.Empty, true);
    MessageHeader MyUntypedHeader = myHeader.GetUntypedHeader("Security", @"http://docs.oasis-open.org/wss/2004/01/oasis-200401-wss-wssecurity-secext-1.0.xsd");
    using (OperationContextScope scope = new OperationContextScope(proxy.InnerChannel))
    {
    OperationContext.Current.OutgoingMessageHeaders.Ad d(MyUntypedHeader);
    Console.WriteLine(proxy.GetData(10));
    Console.ReadLine();
    }


    web service ای که استفاده می کنم این هست:

    InstantLink.InstantLinkWebServices service = new IL.InstantLink.InstantLinkWebServices();

    ولی مفهوم کد بالا رو نمی فهمم و نمی دونم چطور ازش استفاده کنم .
    تنها چیزی که می دونم اینه که باید یک SoapHeader اضافه کنم که شامل wsse:Security باشه .
    ممنون میشم راهنمایی کنید.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار AftaB66
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    کرج
    سن
    37
    پست
    143

    نقل قول: قرار دادن Security در SoapHeader در استفاده از یک WebService

    چرا کسی جواب نمیده ؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار AftaB66
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    کرج
    سن
    37
    پست
    143

    نقل قول: قرار دادن Security در SoapHeader در استفاده از یک WebService

    ممنون از توجه بی شائبه اعضای فروم !!!
    کاش حداقل کسی می اومد می گفت سوالت مشکل داره یا ..!

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 16 تیر 1392, 22:26 عصر
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 17 شهریور 1391, 16:02 عصر
  3. قرار دادن عکس در DLL و استفاده از آن موقع اجرا
    نوشته شده توسط MOJTABAATEFEH در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 19
    آخرین پست: شنبه 26 تیر 1389, 21:33 عصر
  4. سوال: قرار دادن Icon براي فرم با استفاده از ImageManager
    نوشته شده توسط shahmahi در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 24 بهمن 1388, 12:07 عصر
  5. قرار دادن security روي يك command
    نوشته شده توسط abbaspour در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 09 دی 1387, 06:04 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •