نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: برنامه ارسال ایمیل

  1. #1

    برنامه ارسال ایمیل

    من یه برنامه ای برای شکستن فیلتر از طریق ایمیل دارم طراحی می کنم که تحت VB می تونم بنویسم ولی چون سرور لیونکس ارزون سراغ دارم و قیمت سرور ویندوز تقریبا دو برابره می خوام تحت لینوکس و ترجیحا PERL بنویسمش (هرچند که نمی دونم آیا PERL بهترین انتخاب هست یا نه)...
    از طرف دیگه اصلا با PERL آشنایی ندارم و می خوام ببینم کسی از دوستان می تونه کمک کنه به من؟ برای راحتی کار من FlowChart هاش رو کشیدم و فقط باید تبدیل به کد بشه...

    یک نمونه اش رو هم به این پست Attach کردم که یه نگاهی بکنین.
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2
    این تحت وین

    البته ماژول می خواد !!!!! Net::SMTP

    #! /usr/bin/perl
    use Net::SMTP;

    sub send_mail {
    my($to,$from,$subject,@body)=@_;


    my $smtp = Net::SMTP->new("mail.ariyaz.ir");

    die "could not open connection : $! " if (! defined $smtp);

    $smtp->mail($from);
    $smtp->to($to);

    $smtp->data();
    $smtp->datasend("To: $to\n");
    $smtp->datasend("From: $from\n");
    $smtp->datasend("Subject: $subject\n");
    $smtp->datasend("\n");

    foreach(@body){
    $smtp->datasend("$_\n");
    }
    $smtp->datasend("");
    $smtp->quit;

    }

    @body=(" Salam - site <a href='http://ariyaz.ir/default.asp'>www.AriyAZ.ir</a> montazere hozore shoma dost aziz mibashad - hatman be ma sar bezan - by");

    send_mail('info@ariyaz.ir','innovation@aaz.ir','pe rl mailer',@body);


    تو یونیکس چون سند میل وجود داره نمی خواد کار خاصی کنی

    تو این مایه ها !
    $mail = "/usr/lib/sednmail"

    سرچ کنی کاملش زیاده اگه نیافتی خودم برات می نویسمش

  3. #3
    سلام... خیلی لطف کردی... ولی این فقط یک صفحه اش بود...

    Multi thread بودنش خیلی مهمه که بتونه به چند نفر در یک زمان پاسخ بده.

    مرسی...
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  4. #4
    فک نکنم قرار باشه همه اش رو من بنویسم ! ( نه وقت هست - نه حال )
    هرجا سوال داشتی بپرس !

    برای multithread بازم ماجول !
    به اینجا مراجعه کن :
    http://www.perl.com/doc/manual/html/...README.threads
    آخرین ویرایش به وسیله nothingelz : چهارشنبه 16 فروردین 1385 در 17:28 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •