نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: مشکل شدیدا ضروری(سریعا جواب بدید خواهشا)

  1. #1

    مشکل شدیدا ضروری(سریعا جواب بدید خواهشا)

    سلام.دوستان من تو برنامه یه دکمه دارم و یه تکست ویو روی تکست ویو مینوسم 15 و میخوام که با هر کلیک روی دکمه مقدار اون یکی یکی کم شه تا 1 و بعد از یک کلیک بشه 15 لطفا کمکم کنید
    آخرین ویرایش به وسیله amirhossein1376 : چهارشنبه 27 شهریور 1392 در 17:41 عصر

  2. #2
    مدیر بخش آواتار rubiks.kde
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,537

    نقل قول: مشکل شدیدا ضروری(سریعا جواب بدید خواهشا)

    دوست عزیز اینجا کسی برای دیگران برنامه نمی نویسه.تنها به مشکلات پاسخ داده میشه.
    لطفا اگه مشکلی هست بپرسید تا راهنمایی کنبم.

    باتشکر
    YES I AM Qt


    Code Less
    Create More
    Deploy Everywhere

  3. #3

    نقل قول: مشکل شدیدا ضروری(سریعا جواب بدید خواهشا)

    آقا چرا عصبانی میشی خوب اصلاح شد

  4. #4

    نقل قول: مشکل شدیدا ضروری(سریعا جواب بدید خواهشا)

    شما سورس میخواین؟
    اول خودتون دست به کار بشید هرجاش رو گیر کردین بیا اینجا تا کمکت کنند از صفر تا صد رو انتظار نداشته باش اماده تحویل بگیری

  5. #5

    نقل قول: مشکل شدیدا ضروری(سریعا جواب بدید خواهشا)

    نقل قول نوشته شده توسط esmaeilbf مشاهده تاپیک
    شما سورس میخواین؟
    اول خودتون دست به کار بشید هرجاش رو گیر کردین بیا اینجا تا کمکت کنند از صفر تا صد رو انتظار نداشته باش اماده تحویل بگیری
    ببیند باشه اینو تاحالا اینجا گیر کردم که
    1- با حلقه ی for میشه کاری کرد
    2-با این چطور:
    TextView tt=(TextView) findViewById(R.id.textview1);
    String tzx = tt.getText().toString();
    int tz= Integer.parseInt(tzx);

    \\داخل رویداد کلیک:
    tt.setText(-- tz + "");

    if (tz == 1)
    {
    tt.setText(15 + "");

    }

    3-اگه با int flag بشه لطفا نحوهی استفاده ازش رو توضیح بدبد

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار abbasalim
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    یزد ـ‌ اردکان
    پست
    1,039

    نقل قول: مشکل شدیدا ضروری(سریعا جواب بدید خواهشا)

    ـــــاشتباه شد ـــــ‌اشتباه شد
    آخرین ویرایش به وسیله abbasalim : چهارشنبه 27 شهریور 1392 در 21:17 عصر

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار abbasalim
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    یزد ـ‌ اردکان
    پست
    1,039

    نقل قول: مشکل شدیدا ضروری(سریعا جواب بدید خواهشا)

    اینم کد ؛



    public class MainActivity extends Activity {
    int tz;
    TextView tt;
    @Override
    protected void onCreate(Bundle savedInstanceState) {
    super.onCreate(savedInstanceState);
    setContentView(R.layout.activity_main);
    tt=(TextView) findViewById(R.id.textView1);
    Button btn = (Button) findViewById(R.id.button1);
    btn.setOnClickListener(new OnClickListener() {

    @Override
    public void onClick(View arg0) {

    tz= Integer.parseInt(tt.getText().toString());

    if(tz == 1){
    tt.setText(String.valueOf(15));
    }else{
    tt.setText(String.valueOf(tz-1));
    }
    }
    });
    }


    }




    ولی خوبه که آدم قبل برنامه نویسی اندروید یه کم جاوا بخونه

تاپیک های مشابه

  1. فیلتر گذاشتن برای گرید ویو (خواهشا جواب بدید خیلی فوریه)
    نوشته شده توسط kiani2012 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 17
    آخرین پست: پنج شنبه 20 تیر 1392, 22:33 عصر
  2. سوال: چطور فشار روی برنامه رو کم کنم ؟ (خیلی مهمه خواهشا جواب بدید)
    نوشته شده توسط EnKamran در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 30
    آخرین پست: جمعه 25 فروردین 1391, 20:47 عصر
  3. سوال: خواهشا جواب بدید
    نوشته شده توسط hossein033 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 19 تیر 1387, 08:28 صبح
  4. حرفه ای ها لطفا جواب بدید.مشکل در استفاده از Dll
    نوشته شده توسط zareimz در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 05 مرداد 1386, 17:42 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •